Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 08:43   #4621
Magdzia0108
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki... W te sobote mój kuzyn ma wesele. I miałam nie iść bo miałam zapowiedziany egzamin i zajecia do poźna,, wiec powiedziałam że na 100% mnie nie będzie bo nie mam jak..
Dzisiaj oczywiście moja głupia szkoła dała ogłoszenie że jednak mam egzamin o 9, a pozniej cały wolny dzień.. I teraz lipa bo nie wiem co z tym weselem, iść? nie iść? zawracać im głowę? kurcze mam dylemat bo chętnie bym poszła ale przecież już jest czwartek a wesele w sobote.. Wiem że jedzenia zawsze jest wiecej i chodzi tutaj tylko o kwestie dostawienia talerzyka... Kurcze nie wiem co mam zrobić :sciana:
Zadzwoń i się spytaj czy to będzie problem jak przyjdziesz, tylko się nie narzucaj.

A ja dzisiaj z teściami jadę po wódkę Teść sie uparł, że chce już kupić, bo potem akcyza wzrośnie.... a moja mama zaś się pyta, że co tak wcześnie....

Dzisiaj vesna mierzy Glorię, jupi Czekam z niecierpliwością na fotki
a co do tego 1 tańca tej pary młodej, to w Polsce dużo par ich kopiuje, ale nie zawsze im to fajnie wychodzi.

magdziaS a gdzie ty to byłaś?(a już doczytałam, że Turcja) Fotki zachęcające, może tam sie wybierzemy. Jaki hotel, czy polecasz? a czemu ja nie widzę waszej fotki? Usunęłaś już?

nena znam ten ból, z roku na rok coraz więcej płacę za auto, a auto traci przecież i tak na wartości

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:48   #4622
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Kicia- ambitne plany, jednak ja odpadam bo mam zjazd. No ale jak będę w dom to postaram sie coś naskrobać.
Matko już chcę miec tę sobote i egzamin z głowy.

DZISIAJ MIERZENIE GLORIII Aaaa nie mogę się doczekać
vesna czekam na zdjecia

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Zadzwoń i się spytaj czy to będzie problem jak przyjdziesz, tylko się nie narzucaj.

A ja dzisiaj z teściami jadę po wódkę Teść sie uparł, że chce już kupić, bo potem akcyza wzrośnie.... a moja mama zaś się pyta, że co tak wcześnie....

Dzisiaj vesna mierzy Glorię, jupi Czekam z niecierpliwością na fotki
Myślałam że tylko ja tak ekscytuję się tymi przymiarkami Vesny
Wiesz co stwierdziłam że nie jedziemy jednak na to wesele. Bo musielibyśmy dojechać spory kawałe i też wcześnie wrócić bo w niedziele rano też mam wykład.. No i nie chciałam już takiego zamieszania robić bo pewnie mają też mase na głowie.
A i 18 mamy rocznice z Tżtem

co do wodki wlasnie.. nie wiem czemu moi też mnie poganiają... Ale TZ mówi że bez sensu że wześnie, że nie ma gdzie tego trzymać i że przepije to jego rodzina na grilach przez wakacje wiec lepiej nie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:50   #4623
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Dzińdybry

witaj, opowiedz nam coś o was, co macie załatwione, kiedy ślub i gdzie

odkąd korwin-piotrowska nazwała tak herbusiową i zaczęła się tłumaczyć, że to komplment jest - strasznie podoba mi się to określenie

powkurzać Was trochę.??...jakieś pół godziny temu, jak wstałam właśnie mi się weekend rozpoczął
Dziś mam bogate plany:
- najpierw ubezpieczyć samochód (jak to jest że płace więcej niż w zeszłym roku ),
- potem zakupy - musze dorwać kilka dodatków do kreacji weselnej (za tydzień brat się żeni - ale jestem podekscytowana , płakać będę, bo to zatwardziały kawaler był (32 lata!), ale znalazła się w końcu taka jedna co to go usidliła),
- muszę ugotować obiad - dziś szef kuchni poleca "tortellini quattro formaggi" czytaj pierożki cztery sery,
- muszę iść wywołać zdjęcia fryzur (dla fryzjerki za tydzień - myślicie że fryz przetrwa mi 370 km jazdy samochodem ) i przy okazji zdjecia swojej sukni, żeby powolutku popytać w salonach o możliwość dopasowania i podpięcia trenu

miłego piątku
Nie wiem gdzie ubezpieczasz autko, ale spróbuj powiedzieć, że inna firma oferuje Tobie niższą cenę niż tą, którą do tej pory płaciłaś. Mój brat tak zrobił i zadziałało.
Stary 2011-06-17, 08:55   #4624
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A nie miałaś jakiejś stłuczki? Mój szefo tak miał, jak go koleś przytarł, kasiorka poszła z ubezpieczenia i w kolejnym roku miał do płacenia wyższą składkę za ubezpieczenie... Kroją ludzi równo

Ale fajnie! Weselicho w rodzinie. Też bym zaczęła chlipać
Ceny ubezpieczeń w tym roku skoczyły o 30% więc to nie wina stłuczki, (mam w rodzinie agenta ubezp.) Ja w tym roku płacę ponad 100zł więcej niż w zeszłym.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:56   #4625
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Myślałam że tylko ja tak ekscytuję się tymi przymiarkami Vesny
Wiesz co stwierdziłam że nie jedziemy jednak na to wesele. Bo musielibyśmy dojechać spory kawałe i też wcześnie wrócić bo w niedziele rano też mam wykład.. No i nie chciałam już takiego zamieszania robić bo pewnie mają też mase na głowie.
A i 18 mamy rocznice z Tżtem

co do wodki wlasnie.. nie wiem czemu moi też mnie poganiają... Ale TZ mówi że bez sensu że wześnie, że nie ma gdzie tego trzymać i że przepije to jego rodzina na grilach przez wakacje wiec lepiej nie
My się zastanawialiśmy nad wcześniejszym zakupem, ale nam się odwidziało, bo jak by przyszło co do czego, to by się okazało, że sie wódeczka rozeszła prz okazji imprez rodzinnych, imienin, grillowania.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:56   #4626
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

nena znam ten ból, z roku na rok coraz więcej płacę za auto, a auto traci przecież i tak na wartości
Rozmawiałam kiedyś z gościem od ubezpieczeń i w sprawie samochodów to wyglada następująco (przynajmniej on tak mówił): im starsze autko, tym większe prawdopodobieństwo popsucia i wypadku plus wiek kierowcy - to są najważniejsze parametry, które biorą pod uwagę przy wyliczaniu kwoty ubezpieczenia, a potem ustalają przedziały i wrzucają wszystkich z danych przedziałów do jednego worka i wyliczają średnią kwotę.
Stary 2011-06-17, 08:59   #4627
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Nie wiem gdzie ubezpieczasz autko, ale spróbuj powiedzieć, że inna firma oferuje Tobie niższą cenę niż tą, którą do tej pory płaciłaś. Mój brat tak zrobił i zadziałało.
Nawet jak inna firma oferuję mniej to też mają ceny u siebie wyższe niż w zeszłym roku, wszędzie wzrosły. To tak jak co roku podwyżki np żywnosci, nie ma sie co dziwić wszystko z roku na rok drożeje.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 08:59   #4628
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dziewczyny, zobaczcie:
http://www.kciuk.pl/Kot-naznaczony-m...ie-Love-a27222

słodziak, prawda?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:59   #4629
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
My się zastanawialiśmy nad wcześniejszym zakupem, ale nam się odwidziało, bo jak by przyszło co do czego, to by się okazało, że sie wódeczka rozeszła prz okazji imprez rodzinnych, imienin, grillowania.
No dokładnie Chociaż gdyby to u mnie stało to na pewno by nikt tego nie tknął bo mało kto pije.. ALe u TŻ jak zleci się wujostwo, kuzyni i ciotki Masakra

Przypomnicie mi jaka ma kicia sukienke?? Bo właśnie patrze na zdjecia sąsiadki która miała wesele i chyba miała bardzo podobną jak nie tę samą

Stary 2011-06-17, 09:01   #4630
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałam kiedyś z gościem od ubezpieczeń i w sprawie samochodów to wyglada następująco (przynajmniej on tak mówił): im starsze autko, tym większe prawdopodobieństwo popsucia i wypadku plus wiek kierowcy - to są najważniejsze parametry, które biorą pod uwagę przy wyliczaniu kwoty ubezpieczenia, a potem ustalają przedziały i wrzucają wszystkich z danych przedziałów do jednego worka i wyliczają średnią kwotę.
najgorzej jeszcze jak się ma jakąś chociaż małą stłuczkę.. brat tżta taka miał i teraz za samochód z silnikiem 1,8 rocznik chyba 99 na współwłaściciela placi chyba 1500zł wszystkie zniżki mu poleciały

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:16   #4631
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Przypomnicie mi jaka ma kicia sukienke?? Bo właśnie patrze na zdjecia sąsiadki która miała wesele i chyba miała bardzo podobną jak nie tę samą
Niestety nie mam teraz dostępu do zdjęć mojej sukni w necie też jest ciężko znaleźć. To ms moda Julienne. Zdobiony gorset po prawej stronie (na zdjęciu z lewej)kwatek. I od niego wychodzi tak pod skosem materiał który kończy się z lewej strony tak w połowie ud. Spódnica prosta bez zdobien. Dekolt w serce
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:19   #4632
E87
Wtajemniczenie

Dziewczyny do slubu zostalo mi mniej nic rok A ja jeszcze kosciolka nie mam zalatwionego... musimy sie z Tz wybrac w koncu
Pogoda sie nam popsula, bo weekend idzie...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:20   #4633
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Niestety nie mam teraz dostępu do zdjęć mojej sukni w necie też jest ciężko znaleźć. To ms moda Julienne. Zdobiony gorset po prawej stronie (na zdjęciu z lewej)kwatek. I od niego wychodzi tak pod skosem materiał który kończy się z lewej strony tak w połowie ud. Spódnica prosta bez zdobien. Dekolt w serce
a ile ona kosztuje? pytam bo u mnie nie ma tego salonu chociaz suknie maja przepiękne ale w jednym salonie w którym mam zamiar wybrac suknię mają też trochę sukni z MS Moda

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-06-17 o 09:22
Stary 2011-06-17, 09:25   #4634
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Ceny ubezpieczeń w tym roku skoczyły o 30% więc to nie wina stłuczki, (mam w rodzinie agenta ubezp.) Ja w tym roku płacę ponad 100zł więcej niż w zeszłym.
No tak, ceny mogły wzrosnąć, ale w dużej mierze dlatego, że zadziałała statystyka. Mylne jest podejście, że mamy indywidualne ubezpieczenie bo jego indywidualnym nazwać nie można. Firmy ubezpieczeniowe podczas rozmowy kwalifikują nas do pewnej grupy (np. jesteś osobą do 26 roku życia, masz prawo jazdy od 4 lat, samochód posiadasz od 2 lat, rok z którego jest pojazd) a potem obliczają średnie ubezpieczenie dla danej grupy. I tutaj wychodzi, że w momencie kiedy w danej grupie jest dużo wypadków, to kwota wzrasta o jakiś tam procent. Tak mi tłumaczono na zajęciach z ubezpieczeń.
Stary 2011-06-17, 09:26   #4635
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a ile ona kosztuje? pytam, u mnie nie ma tego salonu chociaz suknie maja przepiękne ale w jednym salonie w którym mam zamiar wybrac suknię mają też trochę sukni z MS Moda
Moja kosztuje 2300zł druga która mierzyłam kosztowała 2100zł czyli taka średnia cena jak za suknie tak dobrze uszyte i na prawdę piękne. Pewnie te z wyprzedaży około 1500zł kosztują. A w cenie jest halka i całkowite dopasowanie sukni a za ew zmiany nic się nie płaci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 09:27   #4636
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem. tutaj PMka ma prosty dekolt więc pewnie to nie ta.. A juz myslalam że pokaze ci real fotki

Stary 2011-06-17, 09:29   #4637
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kosztuje 2300zł druga która mierzyłam kosztowała 2100zł czyli taka średnia cena jak za suknie tak dobrze uszyte i na prawdę piękne. Pewnie te z wyprzedaży około 1500zł kosztują. A w cenie jest halka i całkowite dopasowanie sukni a za ew zmiany nic się nie płaci
dobrze wiedziec spodobało mi sie parę tych sukni i właśnie przedział cenowy był 2100-2300 i oczywiście falbankowe chociaż gładkie tez mi sie bardzo podobają

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
No tak, ceny mogły wzrosnąć, ale w dużej mierze dlatego, że zadziałała statystyka. Mylne jest podejście, że mamy indywidualne ubezpieczenie bo jego indywidualnym nazwać nie można. Firmy ubezpieczeniowe podczas rozmowy kwalifikują nas do pewnej grupy (np. jesteś osobą do 26 roku życia, masz prawo jazdy od 4 lat, samochód posiadasz od 2 lat, rok z którego jest pojazd) a potem obliczają średnie ubezpieczenie dla danej grupy. I tutaj wychodzi, że w momencie kiedy w danej grupie jest dużo wypadków, to kwota wzrasta o jakiś tam procent. Tak mi tłumaczono na zajęciach z ubezpieczeń.
ło matko

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-17, 09:32   #4638
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem. tutaj PMka ma prosty dekolt więc pewnie to nie ta.. A juz myslalam że pokaze ci real fotki
Wejdz na www.aim2012.pobieramysie.pl
W inspiracjach jest moja suknia.

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-06-17 o 09:35
Stary 2011-06-17, 09:38   #4639
melod_y
Zakorzenienie

Matko, jak ja mogłam nawet pomyśleć że Twoja sukienka jest podobna do sukienki mojej sąsiadki! Nie ma porównania, Twoja jest booooska
Jej sukienka niby ma moze podobne ułożenie materiału, ale zdecydowanie Twoja ją przebija

Stary 2011-06-17, 09:39   #4640
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
alez Ty wysoka!! ja mam 170 i juz uwazam, ze to duzo:P chcialabym troszke mniej:P a Twoj TZ ile ma wzrostu?
Mój K ma cm mniej niż ja ale jak oboje jesteśmy w sportowych butach to nie widać różnicy
Jeżeli chodzi o ubezpieczenie to to się tak ładnie nazywa "zwyżka za wiek pojazdu", teoretycznie powinno być mniej bo i auto ma mniejszą wartość i klient ma więcej zniżek ale żeby firma nie straciła to jest właśnie od tego ta zwyżka.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:40   #4641
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Wejdz na www.aim2012.pobieramysie.pl
W inspiracjach jest moja suknia.
OMG przepiękna widziałam ją i strasznie mi sie podobała

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-17, 09:50   #4642
(kicia)
Zakorzenienie

Ja szczerze wam powiem że ona mi się w katalogu nie podobała a na mnie to już co innego. Dziękuję za opinię

Stary 2011-06-17, 09:52   #4643
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
OMG przepiękna widziałam ją i strasznie mi sie podobała
Kiciu fajną stronkę sobie założyliście, super fotki, ale Boziu jak wy młodziutko wyglądacie aż się nie chce wierzyć że ta parka na tych zdjęciach to za rok będzie małżeństwem
Stary 2011-06-17, 09:56   #4644
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

Kiciu fajną stronkę sobie założyliście, super fotki, ale Boziu jak wy młodziutko wyglądacie aż się nie chce wierzyć że ta parka na tych zdjęciach to za rok będzie małżeństwem
jak zobaczyłam zdjęcie to pierwsze co to nasuneła mi sie myśl że kiciu twój tż bardzo mlodo wygląda ja bym mu dała z 18 lat, ty z resztą też młodziutko wyglądasz

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-17, 09:58   #4645
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego najczęściej jak mówimy o ślubie czy coś to odrazu "w ciąży jesteś że tak młodo bierzecie ślub?" co mnie trochę irytuje. Mój TŻ też nie wygląda na te swoje ponad 22lata.

Stary 2011-06-17, 10:00   #4646
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego najczęściej jak mówimy o ślubie czy coś to odrazu "w ciąży jesteś że tak młodo bierzecie ślub?" co mnie trochę irytuje. Mój TŻ też nie wygląda na te swoje ponad 22lata.
jak mój tż powiedział że sie zaręczyliśmy to jego koledzy pierwsze co to wypalili z tekstem że pewnie w ciąży jestem nie mogli uwierzyc że mi sie oświadczył bo CHCIAŁ

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-17, 10:18   #4647
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Sztuczko trzymam kciuki za pracę Tżta i mam nadzieję, że ta oferta pracy co ją znalazłaś też okaże się przeznaczona dla Ciebie

My zastanawiamy się co wziąć na pierwszy taniec. Tż ma kilku znajomych instruktorów tańca i chcielibyśmy zatańczyć jakis układ do jednej z tych piosenek:
1. Michael Buble
2. Barry White
3. Frank Sinatra
Nie-dziękuję co by nie zapeszyć... No właśnie dzwonię pod numer z tej mojej oferty pracy (bo kazali kontaktować się najpierw telefonicznie) ale wykręcałam już 4 i dupa blada No nic, będę dalej próbować
Mówiąc, że zastanawiasz się nad Michaelem Buble, masz na myśli "Feeling good" ? To byłby zacny wybór

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Bo jedna PM dodała zdjęcia swoje ślubne... i okazało się, że to były facet mojej świadkowej. Bardzo ją zranił. Zdaradzał i w ogóle okropnie ją traktował. No i nie mogłam się powstrzymać i napisałam dokładnie tak (choć w sumie nie powinnam- ale nie mogłam się powstrzymać!!) "przepraszam że zapytam, ale odkąd wstawiłaś pierwsze zdjęcia nie mogę zrozumieć jak mogłaś wyjść za tego idotę?! Jesteś swiadoma jaka przyszłoścć cię z nim czeka??" No i nastepne zaczely pytac skad ja go na tyle dobrze znam zeby takie ostre slowa rzucac. No więc na to ja " Niestety tak... Miałam niestety tę nieprzyjemność .... Konkretnie to był z osobą mi bardzo bliską. I ją zdradził, zranił. Porażka." No i chyba droga dedukcji doszli, że ja to ja. I ona na to: Droga Magdo F.
Mój mąż Cię serdecznie pozdrawia i przyznaje, że on także Cię nigdy nie lubił.

Trochę Ci się fakty pomyliły (jaka zdrada?). Nie będę w tym miejscu opisywać intymnego pożycia (celowo nie używam słowa "miłość")panny N. (twojej kuzynki) i mojego męża, bo to dawno zamknięty rozdział."

Wiem, wiem- nie powinnam. Ale jestem w połowie najgorszego. Opisałam wszystko świadkowej na gg... Druga połowa przede mną- jej odpowiedz....
No fakt - tak jak dziewczynki pisały, trochę mało taktowne to było, ale super że zdajesz sobie z tego sprawy i przeprosiłaś za całą sytuację Uważam natomiast, że niejedna z nas mając podobne przeżycia jak Ty mogłaby nie utrzymać języczka za zębami - w końcu to taka "nielicha historia" była... Tak czy siak współczuję tej świeżo upieczonej "żonce" - takiego szmaciarza w życiu bym nie chciała mieć za partnera a co dopiero męża

Cytat:
A ja od finału X-factor zakochałam się w utworze który wykonała Ada Szulc z Basią Trzetrzelewską i właśnie tą piosenkę wybrałam- TŻ się chyba zgodził zresztą nie ma innego wyjścia hehe, bo ja nie chcę żadnej innej, A tutaj jest oryginał tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=wtfBjStH2WY
Nooo... Prześliczna ta piosenka, Ada cudownie ją zaśpiewała Taka cukierkowa balladka, bardzo słodka i wzruszająca Ooooj chyba będzie tańczyć walc wiedeński, co ?
Ja z kolei zostałam zainspirowana którąś z koleji edycją Tańca z Gwiazdami i wybrałam "Come away with me" Norah Jones - Agnieszka Włodarczyk do niej zatańczyła i nawet potem przy jurorach chyba powiedziała, że jeśli wyjdzie za mąż to właśnie do niej chce zatańczyć pierwszy taniec! No i mała (w sumie nie taka mała - bo 16-letnia :p) sztuczka - marząc i fantazjując kiedy to sama pozna swojego męża - stwierdziła, że nie jest to zły pomysł... I tak zostało mi do dziś - TŻowi od razu przypadła do gustu (całe szczęście, bo miałabym problem ze zmianą)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:19   #4648
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Było super! Gorąco w dzień, chłodno w nocy, dla mnie pogoda idealna. Poza tym bardzo dobrze się z TŻtem bawiliśmy, jak rzadko na jakim wyjeździe U nas następny wyjazd to dopiero podróż poślubna

Wklejam Wam parę widoczków
Białe tarasy Pammukale, drinki z palemką, widoki z hotelu oraz muzułmanki w trakcie zwiedzania
Super - zazdroszczę Wam takiego pięknego wyjazdu Ale że mieliście fundusze mimo że za rok weselicho Świetnie - zazdroszczę zaradności i organizacji My możemy pomarzyć o takiej podróży, może za jakieś 10 lat się uda
(po ślubie będziemy się zbierać do kupy - - potem zmiana mieszkania, wiadomo że potem jakiś remont, dziecko... zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu")

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie.
Dziewczyny podjęłam dzisiaj trudną decyzję. Jako że w przyszłym roku bronie mgr i widoków na pracę nie mam w moim zawodzie. A w moim mieście w żadnym zawodzie więc postanowiłam, że zapiszę się do szkoły medycznej na kierunek technik masażysta. W miasteczku TŻta, gdzie będziemy mieszkać, jest 2 czy 3 masażystów i po prostu nie wyrabiają. A poza tym stwierdziliśmy z TŻem, że zawsze będę mogła założyć swój mały gabinecik i tak zarabiać pieniążki. Jutro albo w pon pójdę złożyć podanie
Gratuluję podjęcia ambitnej decyzji i życzę powodzenia w realizacji planów zawodowych Nie znam się na tym, ale z całego serca ściskam kciuki za powodzenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Dzińdybry

witaj, opowiedz nam coś o was, co macie załatwione, kiedy ślub i gdzie

odkąd korwin-piotrowska nazwała tak herbusiową i zaczęła się tłumaczyć, że to komplment jest - strasznie podoba mi się to określenie

powkurzać Was trochę.??...jakieś pół godziny temu, jak wstałam właśnie mi się weekend rozpoczął
Dziś mam bogate plany:
- najpierw ubezpieczyć samochód (jak to jest że płace więcej niż w zeszłym roku ),
- potem zakupy - musze dorwać kilka dodatków do kreacji weselnej (za tydzień brat się żeni - ale jestem podekscytowana , płakać będę, bo to zatwardziały kawaler był (32 lata!), ale znalazła się w końcu taka jedna co to go usidliła),
- muszę ugotować obiad - dziś szef kuchni poleca "tortellini quattro formaggi" czytaj pierożki cztery sery,
- muszę iść wywołać zdjęcia fryzur (dla fryzjerki za tydzień - myślicie że fryz przetrwa mi 370 km jazdy samochodem ) i przy okazji zdjecia swojej sukni, żeby powolutku popytać w salonach o możliwość dopasowania i podpięcia trenu

miłego piątku
Dzińdybry - hehehe Allo allo od razu mi się przypominają sceny: "ooooo Rene!"

Fajowo, że masz wolne Ale widzę też, że trochę lataniny Ci się na dziś szykuje Super, że za tydzień weselicho brata, to na pewno będzie bardzo emocjonujący dzień Życzę, by wszystkie sprawy poszły gładko

Cytat:
DZISIAJ MIERZENIE GLORIII Aaaa nie mogę się doczekać
vesna czekam na zdjecia
Beeez kitu Cudowna jest ta suknia, nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je na Vesnie!

KOCHANA VESNO MAM NADZIEJĘ ŻE SZYBKO ZDJĘĆ NIE SKASUJESZ - DZIŚ ZNÓW MAM TANECZNĄ NOC I NA WIZAŻU POJAWIĘ SIĘ DOPIERO JUTRO BLISKO POŁUDNIA

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zobaczcie:
http://www.kciuk.pl/Kot-naznaczony-m...ie-Love-a27222

słodziak, prawda?
Kotuniu przesłodziaśny! Jejku jejku

Aj laseczki... podjarałam się tą ofertą pracy... (dalej nie mogę się dodzwonić) i obiecałam sobie, że jeśli ją dostanę, to oporowo idę do Lisy i zamawiam moją Avatarkową Szmaluszek by się wtedy znalazł
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:30   #4649
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nie-dziękuję co by nie zapeszyć... No właśnie dzwonię pod numer z tej mojej oferty pracy (bo kazali kontaktować się najpierw telefonicznie) ale wykręcałam już 4 i dupa blada No nic, będę dalej próbować
Mówiąc, że zastanawiasz się nad Michaelem Buble, masz na myśli "Feeling good" ? To byłby zacny wybór

No fakt - tak jak dziewczynki pisały, trochę mało taktowne to było, ale super że zdajesz sobie z tego sprawy i przeprosiłaś za całą sytuację Uważam natomiast, że niejedna z nas mając podobne przeżycia jak Ty mogłaby nie utrzymać języczka za zębami - w końcu to taka "nielicha historia" była... Tak czy siak współczuję tej świeżo upieczonej "żonce" - takiego szmaciarza w życiu bym nie chciała mieć za partnera a co dopiero męża

Nooo... Prześliczna ta piosenka, Ada cudownie ją zaśpiewała Taka cukierkowa balladka, bardzo słodka i wzruszająca Ooooj chyba będzie tańczyć walc wiedeński, co ?
Ja z kolei zostałam zainspirowana którąś z koleji edycją Tańca z Gwiazdami i wybrałam "Come away with me" Norah Jones - Agnieszka Włodarczyk do niej zatańczyła i nawet potem przy jurorach chyba powiedziała, że jeśli wyjdzie za mąż to właśnie do niej chce zatańczyć pierwszy taniec! No i mała (w sumie nie taka mała - bo 16-letnia :p) sztuczka - marząc i fantazjując kiedy to sama pozna swojego męża - stwierdziła, że nie jest to zły pomysł... I tak zostało mi do dziś - TŻowi od razu przypadła do gustu (całe szczęście, bo miałabym problem ze zmianą)
Tak , walc wiedeński i jednak sama skomponuję jakiś układzik na podstawie róznych filmików z You Tube, dodam że nie mam nic wspólnego z tańcem ale rytm mam, podpatrzę tu i tam i naucze TŻ. Jednak szkoda mi kasy na profesjonalne lekcje w szkole tańca.
Stary 2011-06-17, 10:30   #4650
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiak Pokaż wiadomość
Dobry wieczór,

Widzę, że zdążyłyście już nieźle się rozgadać i poznać, ale może jeszcze nie jest za późno, żeby do Was dołączyć. Niniejszym zgłaszam się, jako PM 2012 i witam z wszystkimi bywalczyniami wątku
Witam opowiadaj o Was
Cytat:
Napisane przez Piekielny_Aniolek Pokaż wiadomość

Wiesz ja byłam zdziwiona jak mówili "mucha rucha karalucha a karaluch rucha muche" albo stał przed sklepem i wołał "c*ujowy towar - dobra cena"
Mój TŻ pracuje z ciapakami w UK i oni też znają przede wszystkim przekleństwa po polsku Jego szef ma żonę Polkę, to coś tam więcej zna, ale i tak jego gadka po polsku toczy się tylko wokół jednego
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Było super! Gorąco w dzień, chłodno w nocy, dla mnie pogoda idealna. Poza tym bardzo dobrze się z TŻtem bawiliśmy, jak rzadko na jakim wyjeździe U nas następny wyjazd to dopiero podróż poślubna

Wklejam Wam parę widoczków
Białe tarasy Pammukale, drinki z palemką, widoki z hotelu oraz muzułmanki w trakcie zwiedzania
ale pięknieee! Zazdroszcze wyjazdu!
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie.

Dziewczyny podjęłam dzisiaj trudną decyzję. Jako że w przyszłym roku bronie mgr i widoków na pracę nie mam w moim zawodzie. A w moim mieście w żadnym zawodzie więc postanowiłam, że zapiszę się do szkoły medycznej na kierunek technik masażysta. W miasteczku TŻta, gdzie będziemy mieszkać, jest 2 czy 3 masażystów i po prostu nie wyrabiają. A poza tym stwierdziliśmy z TŻem, że zawsze będę mogła założyć swój mały gabinecik i tak zarabiać pieniążki. Jutro albo w pon pójdę złożyć podanie
I
Cytat:
My też sie spotkalismy z paroma takimi opiniami.

Ale mam przeboje z 'koleżanką' ;]
Dowiedziałam się wczoraj od znajomego, że ona mu powiedziala, że odkąd wyjechałam do UK to się zrobilam Wielka Pani i nawet się do niej nie odezwę. To ja zawsze zabiegałam o kontakt i pierwsza do niej pisałam. Ona twierdzi, ze tyle razy do mnie pisała pierwsza, a ja jej nigdy nie odpisywalam :/ Wkurzyłam się, napisałam do niej litanie na fb, powiedziałam co mnie boli, a ona na to, ze jak nie miala checi pisać to mogłam to uszanować, bo ona miala wielkie zmiany w życiu i, ze to co było to już nie ważne, teraz jest inaczej. Zrobiła mi straszna przykrość, bo nie lubie jak ktoś wymyśla takie bzdety. Zła jestem.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości