|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
ale nosek
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- ale joga to mu wychodzi temu z noskiem
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam.
Byc moze macie nowy watek juz ale w komie mi sie nie chce szukac ;-) Moje miasto smierdzi Teraz bedzie tygodniowa deprecha;-) Poza tym dzis jest pierwszy dzien od 26lipca w ktorym nie mialam alkoholu w ustach lol Leze w lozeczku i zaraz ide spac, ale nawet sie umylam z okazji powrotu ;-) ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- O ✂✂✂✂a nie zrbilyscie nowego watku...ale z was cieniasy ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Mowisz masz :-D juz jest jutro:-D Rosska mi dzis znsczy wczoraj na osiedlu otworzyli to jutro znaczt dzis hehe musze isc obczaic. Dzis ponoc niezla biba byla i wszystke emerytkiu ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Nadrobilam ostatnia stronke u mnie 93 :-D I ciagle tylko kama kama hehehe cmokssy. Linka od bafi widzialam tzb zanotowalam.ze hest jutro znaczy dzis obczaje Gro pisal o koncercie amy ktory pewno widzialam dawien dawna na kulturze i zakochalam sir w jej tanczacym chorku...pewbie to ten jej najlepszy koncert ever eh... Pozostale stronki nadrobie jutro Lulkam :-D u |
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Kama
Aloha Ziomy
|
#4628 | ||
|
Zakorzenienie
|
helol
i kogoz moje oczy widza , Kamuszka powrocila matko kochana tyle czasu dzien w dzien pić, to chyba ja trza na odwyk ![]() nadrob nadrob, ale na poczatku moze ci zrobic sie smutno, bo mi sie zrobilo i tak juz siedzi sobie w srodku ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- a w ogole Kama ja pisala to na jutro w srode, czyli mialas byc wczoraj, a jestes dzis ale powiem tak :
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- ale jeszcze cos ciekawego jest, ona pisala o 1.03 , ze pierwszy dzien nie ma alkoholu w ustach, no tylko tego dnia godzina minela ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- a zeby zrobic nowa niby, to liczylam, ze trza po 50 postow dziennie robic, to sama bym nie dala rada lac tak wody wiec jest jak jest i niech idzie swoim tokiem
||
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wczoraj na pudlu przejrzalam to bycie alkoholowo czystym moze byc szkodliwe wiec moze se kupie piwo dzis
![]() Jezu wstalam...musze to ogarnac wszystko, skoczyc do miasta, wlasnie dostalam okres-chyba sila woli go przesunelam bo mialam dostac w srode;-) poza tym nie mam pojecia ile mam kasy na koncie lol |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie sama nie jestem
a kolega wlasnie poszedl mowiac : na arzie wszytsko Ania?, to trzymaj sie, odpoczywaj... to ide odpoczywac ![]() przy pracy ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Kama wcale nie jest uzalezniona, ale pierwsze co, to musiala pudla przejrzec ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- musze dzis isc do sklepu, bo oszukuja rowno i nagadac im, pal licho te 3 zl, ale nie mozna tak robic
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na kompie to mogę pisać cos więcej.
Nu więc. Te 6 dni z dziewcyznami minęły mi błyskawicznie Było ciężko :pijey: i bosko Na plaży w Pobierowie często nie ma zasięgu i mms do kumpeli szedł dosłownie tydzień No i niedziela już ładniejsza do leżenia na plaży, ale słońce za chmurami. I to by było na tyle. W pon. sie ładnie zrobiło, ale dziewcyzny już jechały. I potem jak mama przyjechała od wtorku do soboty leżałyśmy na plaży Niedziela była taka se to poszłyśmy do Trzęsacza Poniedziałek do ok. 14 ładny i wyczułyśmy moment żeby zejść z plaży. Ja zdążyłam się umyć na pokoju i potem patrzę przez ojno - leje i Ci wszyscy ludzie lecą z tym sprzętem plażowym - sie uśmiałam ale nie było mojej zeszłorocznej budki z tortillą ![]() Z pokojem dużo lepiej trafiłam z mamą, mimo, że taniej. net tam nawet był, ale zahasłowany, a i doszłam do wniosku, że odcięcie od świata takiemu maniakowi się przyda zresztą wyjątkowo dobrze mi było z tym I najlepszym czyścicielem kubków są Gorące Kubki. Nie wiem co za odrdzewiacz maja w sobie, ale po tygodniowym kawo-herbato-winnym osadzie, jak se wsunęłam zupkę to Majkol jak nowo narodzony ![]() Zdjęcia pewnie będę wgrywać wieczorem ![]() chyba tyle na razie...se nadrobię trochę ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Równe 100 mejli nieprzeczytane Ciekawe iel z tego nie jest reklamą...zaraz idę umyć głowę I wtedy biorę sie za nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- O ktoś kupił etorebkę z moim rabatem |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
z tego wszytskiego najwazniejsze , ze Majkol wrocil caly i jak nowo narodzony jest
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie nigdy nie kupowałam szamponów Garniera...jakoś tak. I na wyjazd kupiłam bo tani był za 4,99
na objętość z drożdżami piwnymi...i jest całkiem niezły...takie sypkie, puszyste włsy po nim są ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
<ja tu widzę dzisiaj z kwiatka na kwiatek...i o niebie i o chlebie >
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
a gadaj wsio, nadrobic musisz to skacz tak
|
|
|
#4635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo dołożyli jeden autobus z Wawy do Międzyzdrojów nie-przez-Kołobrzeg...i takie chamy jechały...nie zatrzymali się ani razu...ode mnie to było 6h do Pobierowa <do Międzyzdrojów jakąś godiznka dłużej> jechało może i kilka osób. Dziewczynom udało się wyskoczyć na sika godzinę prze Pobierowem, bo jedna babka wyskoczyła na papieroska...ale z tego była awantura, że ona jest absorbująca! Że to toaleta <jechała z dzieciakiem> a to faja, a on ma opóźnienie, na co oa mu, że nie wiezie worków z kartoflami i, że ona złoży skargę, bo 5 raz jedzie tą trasą i takiego czegoś nei spotkała, na co kierowca do niej, że on też do jej pracodawcy sie poskarży (ciekawe jak ). Ja tam drże e tym czaseie jak osika, bo stwierdziłam, że już tą godzinę sika utrzymam niech laski lecą A. się już 2h chciało ![]() Jak mama jechała było tak samo. A ten drugi bus przez Kołobrzeg...cudowny, postój w Kołobrzegu, postój w Pile...luz blues coca-cola sikaj mała do pksowego kibola ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Myślałam, że jak wrócę to juz nei będą jej grac w radiu, ale co dziś włączam radio...Sylwia ✂✂✂✂a Grzeszczak No musiałam wyrzucić swą zlość...
|
|||
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
w tym linku co Daria dala bylo takich 2 chlopaczkow, w sumie oczka mieli jak ten Bruno
i do tej jego malpiej piosenki spiewali, ale nie swoimi glosami bodajze
|
|
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jstem taka do tyłu z tym wszyskim o Amy, wczoraj tylko Pudla przejrzałam ![]() Chociaż dużo się nie zmieniło. Jak wyjeżdżałam toksykologia nic nei wykazała, a na druga czekają do końca sierpnia...szkoda, że to niewiele zmieni... Największą ironia losu będzie fakt, jeżeli w końcu wzięła się za siebie i chciała wyjść na prostą i "czystość" ją zabiła ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Ale druga sprawa...często to życie ich zabija :/ coraz mniej już tych twarzy towarzyszących nam od "młodości"...
|
||
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
tam w tym linku co tata o Amy mowi bylo jak na lotnisku z jakims kolega byl i akurat mieli gazet w dłoniach, a na 1 stronie bylo o MJ , sprzed 2 lat
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- pszczoly mi łazily 2 po szybie, jakos je wygonilam za okno
|
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale i tak ją kocham
|
|||
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
cieszmy sie z malych rzeczy bo .......
![]() a mi to w glowie teraz przez twoje nadrabianie Kama ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- no tez pamietam jak czekalam na ten koncert chuchaczki ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- rano sie przebudzilam i patrze zegarki migaja, to szybko TV, bo nie wiem ktora godzina, a rowno 8 byla i tak skacze po kanalach, i na 2 z 2005 lecialo na Dobre i na zle i akurat Bobka widzialam, jeju jaki brzydal tam byl ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- dobrze, ze Kama juz jest, bo mialam humor nie bardzo, troche poplakalam sie, a teraz z nia nadrabiam w sumie, i mi jakos weselej ![]() i nawet zoladek mi mija ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- wczoraj kolezanka opwoiada jak to przychodza do urzedu wczesniej prawie pol h, bo prz kawce pierdoły sobie gadaja, a ja, ze mi to sie zawsze z biurwami kojarzylo, bo jak zaczynalam prace to mialam 20 , a te babki kolo 40 i tez co przychodzilam, to ja od razu do papierow, a one kawki i takie tam i myslalam : co one w domu nic nie pija a kolezanka, ze ja mam swoja niby to mam gdzie pierdoły gadac, to one stad wczesniej przychodza, bo ja mowilam, ze wolalabym duzej w domu byc
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra nadrobłam...i lecę...sie przebrac i na miacho....
![]() Po południu jeszcze do kumpeli. W ogóle zapomniałam o jej imieninach przypomniało mi się 9-10 a miała 6 Lece...dow ieczora penwie |
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....0242&u=michael jackson
buziaka chcem ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- jakies smetne to nadrobienie ![]() ani zyrafy nie skomentowalas, ani, ze mialam smutki tatowe, ech taki los
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Jezu mam paskudny kolor włosów...chyba mi coś wypłowiało bo pod lampkę jakis żółto-zielony
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
przeczytałam, zanotowałam w głowie...i idę dalej.Niektórzy tu wcale nie nadrabiają nawet jak jest 5 postów ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Lece
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
a ciekawe jak tam u Kasi naszej ?
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- no to bardzo niemilo sie odezwalas ![]() przeciez ja sobie zartuje a ciekawe gdzie juz widzialas zyrafe, jak w sobote bylam przy niej i ja po dupce drapalam i na raty mozna sobie nadrabiac i komentowac, czy to jakies zadanie domowe czy co a co niektorzy robia to chyba niewazne tylko wazne, ze same sie nie zmieniamy chyba nie to se pogadalam, dobrze, ze dzis piatek, to tez sobie olew robie do wtorku
|
|
|
#4645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() Gronu, a ja dziś jechałam ulicą Groszkową
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
juhu.
ale nie takie juhu, ze juhuuuuuuuu tylko juhu, uff weekend. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- czuje sie nierogarnieta czasami
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam teledysk 'beautiful liar'
kupiłam sobie dziś drugi nie wiem po co błękitny lakier i bezbarwny matujący
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że ![]() Czyli się zmieniłam, bo coś skomentowałam, a coś nie? Widocznie ode mnie się tu więcej wymaga niż od innych...to spadam bo dziś nie jestem już w stanie sprostać wymaganiom. Przeczytałam co u Was, starałam się ogarnąc jak tam Wam życie mijało jak mnie nie było i jeszcze wczoraj przeczytałam, że Ko się bawi w kwiatki teraz, dopiero dziś doczytałam dlaczego, o Jusi Piacholinku, tak widziałam Groszku Twoją wycieczkę, czytałam co z tatą, że Lu ma słabe wyniki, u Kasi co się dzieje - chociaż pisałam do niej jak usłyszałam o zamieszkach, że Piterek Anisi miał wymaz z gardła, a Daria i Jusia są przemęczone, a Motylasek sobie nie do końca radzi, ale będzie dobrze...i to wszystko sobie zapisałam w głowie, żeby byc na bieżąco, a teraz chce wrócić do normalnego trybu Niby, a nie sztucznie przedłużać dyskusje, które mnie ominęły <o ile tu jeszcze jakiś tryb jest ![]() I dzięki za też olew. Sorkas, ale dodatkowo mam syndrom "wróciłam z wakacji i jest mi z tym źle" i zaraz się porzygam, bo miała być dieta, a poszłam do kumpeli a tam pizza mnie na kolacji zatrzymała, bo już się miałam zbierać i otrzymałam informację, że zamówiła jej mama pizzę i musze zostać...i normalnie bełt. Kubek herbaty był w tym momencie za duży chyba, czekam aż spłynie ![]() Poza tym mam za✂✂✂iście dużego Rosska na osiedlu - wczoraj otwarty ![]() Najwidoczniej nic tu po mnie już dziś, pewnie i tak nikogo już nie będzie
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2011-08-12 o 22:37 |
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Żyję. Kamusia ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Kamusia, ja jestem i chętnie z Tobą porozmawiam, o wszystkim ![]() Cieszę się,że zapamiętałaś, co ja pisałam i co u mnie się dzieje i nie mam Ci za złe,że czegoś nie skomentowałaś, a co innego tak
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Było ciężko :pijey: i bosko
Niedziela była taka se to poszłyśmy do Trzęsacza 
zresztą wyjątkowo dobrze mi było z tym