Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 16:24   #4621
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Poważnie z tym praniem? Mi bardzo szybko schnie na balkonie jak jest wiatr i nie pada oczywiście.
Staram się nie przejmować, ale czasami się nie da...
Kapusta...mój by nie ruszył ja zresztą też

Niestety ona traktuje nas tak wszystkie...z wyłączeniem kierownikczki która jak jej piesek zrobi dla niej wszystko...i jak nie ma szefowej to ona nas gnoi...
Zwolnieniem straszy nas średnio raz w tygodniu...
Resztę napiszę w klubie...

Dobrze że wyłączyłaś telefon!
Powiem Ci że moja babcia tak samo traktuje moją mamę...chce żeby była na każde jej zawołanie, traktuje ją jak robola...no i co gorsze uważa, że mama powinna z nią cały czas siedzieć bo w sumie to co ona niby ma do roboty
Mam szczerą nadzieją że nigdy nie będę taką upierdliwą staruszką...
Corvi nie daj się masz jedno życie, jedno zdrowie i przede wszystkim również swój czas na odpoczynek.
tak powaznie ja nie mam balkonu wiec mam tylko nad wanna taka suszarke i w zimie mam tak goraco w lazience, ze jak rano zrobie pranie to na wieczor jest suche a teraz musze czekac z 2 dni
ja sie w tym roku przekonalam do kapusty
to ide do klubu
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 18:08   #4622
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Ja dziś nie mam humoru...ledwo żyję...
Pogoda u mnie mi odpowiada...jest ciepło, miło, pranie schnie
Wzięłam się za robienie spaghetti...sosik jest...i odkryłam że nie mam makaronu odpowiedniego...będzie z innym

Corvi taką mi dziś jazdę zrobiła szefowa, że jak przyjechałam do domu to się po prostu rozryczałam żeby obca mi baba doprowadziła mnie do takiego stanu...normalnie porażka...
Co za baba

My to kiedyś mówiłyśmy na taką, że ją ktoś w końcu musi przelecieć. Mieliśmy poodobna szefową. Wspólczuje sytuacji. Ja tej mojej wrednej szefowej napisałam pracę magisterską o której ona nie wie, że to ja bo zleciła to innej pracownicy a tamtej się nie chciało. Miała do niej większe zaufanie. Po dziś dzień ta baba nie wie, że obroniła magistra dzięki mnie i nie wie, że ktoś jszcze o tym wie. Miałabym taką satysfakcję wyjawiając jej ten sekret że szok, ale nie mogę tak poczynić bo jest ona tak jak twoja telka -bardzo znaną w mieście posiadającą duże wpływy osobą i mogłoby się to odbić rykoszetem na mnie.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

[QUOTE=Corvette;28958879]To by Cię z nami nie było

Ja też nie wiem, chyba żeby był duży i wygodny
Oleńka, nie będź taka....Jak zaczęłaś "poza jednym małym "I", to "musisz" skończyć

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Ja dziś nie mam humoru...ledwo żyję...
Pogoda u mnie mi odpowiada...jest ciepło, miło, pranie schnie
Wzięłam się za robienie spaghetti...sosik jest...i odkryłam że nie mam makaronu odpowiedniego...będzie z innym

Corvi taką mi dziś jazdę zrobiła szefowa, że jak przyjechałam do domu to się po prostu rozryczałam żeby obca mi baba doprowadziła mnie do takiego stanu...normalnie porażka...[/QUOTE]

Jejku, a ona może tak? Przecież są ustawy i przepisy broniące pracownika? Nawet gdy by straszyła zwolnieniem? Tylko po Tobie tak jeźdźi? A co na to reszta pracowników? Może gdy by tak się razem zmówić to dało by coś?

Wczoraj dostałam 2 telefony; mama i babka naskoczyły na mnie że je zaniedbuję :conf used: Obydwie siedzą jak kołki i nikt się nie zainteresuje co tam u nich.
No szlag by dupę stargał za przeproszeniem

Nie rozdwoję się. Nie będę ani jednej ani drugiej za rączki trzymać. Jak zazwyczaj mało mnie coś rusza, tak wczoraj byłam gotowa zabić. U babki wymieniano rurę, a ta do mnie żebym zaraz przyjechała i pomogła posprzątać i poukładać bo ona wszystko wyłożyła i jest za słaba żeby uporządkować. Powiedziałam że mogę dopiero wieczorem, bo...wcześniej wiatr wywrócił nam drzewko, i razem z mężem byliśmy ubabrani ziemią, a przy okazji zabraliśmy się za porządkowanie ogródka, wycinanie badyli itp...Babka na to że nie może czekać, i już żebym przyjechała. Do tego dorzuciła litanię o kołku....W końcu powiedziała żebym nie przyjeżdżała (z łaską!)
Mama nie lepsza. Ma więcej znajomych i koleżanek niż ja w całym swoim życiu. I też narzeka że jest sama jak kołek. (Poryczała mi w ucho i trzasła słuchawką)....

Kurde, ciekawe jak by sobie poradziły gdy by mnie szlag trafił? Albo złamała nogę? Albo mieszkała tysiące km dalej?
Brat miał pomóc a "słuch o nim zaginął", bo remont robi, bo to, bo sramto.
Nie wiem, strasznie mnie to jakoś ubodło. Obydwie są niesprawiedliwe. A gadać do nich i tłumaczyć to gorzej jak do ściany, bo ściana przynajmniej echem odpowie.

Mam wrażenie, że dużo jest prawdy w przysłowiu "daj komu palec, to zechce całą rękę", czy coś w tym rodzaju.

Dzisiaj mam lepszy dzień. Wyłączyłam telefon.
No dobra, tyle użalań na teraz. Idę przesadzać roślinki, bo zaczyna mi "ciśnienie skakać"

Miłego dnia dziewczyny
Corvet bardzo dobra decyzja o wyłączeniu telefonu, skoro inne argumnety nie trafiają za pewne znowu odbije się to w jakiś sposób ale proszę nie przejmuj się tym.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 20:03   #4623
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
tak powaznie ja nie mam balkonu wiec mam tylko nad wanna taka suszarke i w zimie mam tak goraco w lazience, ze jak rano zrobie pranie to na wieczor jest suche a teraz musze czekac z 2 dni
ja sie w tym roku przekonalam do kapusty
to ide do klubu
Współczuję braku balkonu. Szkoda że dostępu do strychu też brak.
A może jak będziesz kiedyś zmieniać sprzęt to spróbuj pralkoszuszarkę. Nie wszystko można w niej suszyć, ale to jednak duże ułatwienie.
Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Co za baba

My to kiedyś mówiłyśmy na taką, że ją ktoś w końcu musi przelecieć. Mieliśmy poodobna szefową. Wspólczuje sytuacji. Ja tej mojej wrednej szefowej napisałam pracę magisterską o której ona nie wie, że to ja bo zleciła to innej pracownicy a tamtej się nie chciało. Miała do niej większe zaufanie. Po dziś dzień ta baba nie wie, że obroniła magistra dzięki mnie i nie wie, że ktoś jszcze o tym wie. Miałabym taką satysfakcję wyjawiając jej ten sekret że szok, ale nie mogę tak poczynić bo jest ona tak jak twoja telka -bardzo znaną w mieście posiadającą duże wpływy osobą i mogłoby się to odbić rykoszetem na mnie.
Jak to się mówi...nie ruszaj gówna bo śmierdzi...

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 20:44   #4624
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Corvi taką mi dziś jazdę zrobiła szefowa, że jak przyjechałam do domu to się po prostu rozryczałam żeby obca mi baba doprowadziła mnie do takiego stanu...normalnie porażka...
tekluś co za babsztyl trzymaj się jakoś i nie daj się - i tak widzę że na prawdę jesteś silna

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Ja też nie wiem, chyba żeby był duży i wygodny
Oleńka, nie będź taka....Jak zaczęłaś "poza jednym małym "I", to "musisz" skończyć

Wczoraj dostałam 2 telefony; mama i babka naskoczyły na mnie że je zaniedbuję :conf used: Obydwie siedzą jak kołki i nikt się nie zainteresuje co tam u nich.
No szlag by dupę stargał za przeproszeniem

Nie rozdwoję się. Nie będę ani jednej ani drugiej za rączki trzymać. Jak zazwyczaj mało mnie coś rusza, tak wczoraj byłam gotowa zabić. U babki wymieniano rurę, a ta do mnie żebym zaraz przyjechała i pomogła posprzątać i poukładać bo ona wszystko wyłożyła i jest za słaba żeby uporządkować. Powiedziałam że mogę dopiero wieczorem, bo...wcześniej wiatr wywrócił nam drzewko, i razem z mężem byliśmy ubabrani ziemią, a przy okazji zabraliśmy się za porządkowanie ogródka, wycinanie badyli itp...Babka na to że nie może czekać, i już żebym przyjechała. Do tego dorzuciła litanię o kołku....W końcu powiedziała żebym nie przyjeżdżała (z łaską!)
Mama nie lepsza. Ma więcej znajomych i koleżanek niż ja w całym swoim życiu. I też narzeka że jest sama jak kołek. (Poryczała mi w ucho i trzasła słuchawką)....

Kurde, ciekawe jak by sobie poradziły gdy by mnie szlag trafił? Albo złamała nogę? Albo mieszkała tysiące km dalej?
Brat miał pomóc a "słuch o nim zaginął", bo remont robi, bo to, bo sramto.
Nie wiem, strasznie mnie to jakoś ubodło. Obydwie są niesprawiedliwe. A gadać do nich i tłumaczyć to gorzej jak do ściany, bo ściana przynajmniej echem odpowie.

Mam wrażenie, że dużo jest prawdy w przysłowiu "daj komu palec, to zechce całą rękę", czy coś w tym rodzaju.

Dzisiaj mam lepszy dzień. Wyłączyłam telefon.
No dobra, tyle użalań na teraz. Idę przesadzać roślinki, bo zaczyna mi "ciśnienie skakać"

Miłego dnia dziewczyny
a no właśnie oleńka nie bądź taka

Corvi to dobrze że dziś masz lepszy dzień wiadome jest że nie możesz być na czyjeś skinienie masz swoje życie i rodzinę...
Szkoda że żadna z nich tego nie rozumie...
Postaraj się tym nie przejmować
bardzo dobre posunięcie z tym telefonem, a niech sobie głowy pourywają

Mambuś a Ty gdzie dzisiaj??

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-08-24 o 20:45
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 02:14   #4625
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
bardzo mozliwe
no moim zdaniem bylo to niesprawiedliwe przeciez z tego co pisalas to ciagle cos zalatwialas, zajmowalas sie mama po za tym masz tez wlasne zycie, rodzine i wiadomo, ze nie mozesz byc na kazde skinienie
no i dobrze bo musisz tez miec czas dla siebie

Dziękuję. I chyba dlatego mnie tak naprawdę ubodło. Jak by nie było, mam przechlapane lato, 2 urlopy męża, nie mogę się ruszyć nigdzie dalej bo telefon podała do nas, więc jak nie terapeuta, to szpital to apteka, to jakas z biura do czegoś tam...I tak w koło Macieju.

a do mnie znowu dzwonila ta kobieta co sie pyta o tego faceta czy ona jest jakas nienormalna nie dziwie mu sie, ze podal jej zly nr juz nie odbieram od niej bo mam dosc tlumaczenia
Pewnie coś przegapiłam, ale jaka baba?

uwielbiam kawalek surowej kapusty posypany sola
A ja lubię surową ze startą marchewką i majonezem
Uważaj żeby Ci uszy nie urosły jak Trusi Hi...hi..hi..

Cytat:
Resztę napiszę w klubie...
Och...to takie przykre

Dobrze że wyłączyłaś telefon!
Powiem Ci że moja babcia tak samo traktuje moją mamę...chce żeby była na każde jej zawołanie, traktuje ją jak robola...no i co gorsze uważa, że mama powinna z nią cały czas siedzieć bo w sumie to co ona niby ma do roboty
No dokładnie to samo. Tyle że moją mamę zmogło, to obie dokazują

Mam szczerą nadzieją że nigdy nie będę taką upierdliwą staruszką...
Corvi nie daj się masz jedno życie, jedno zdrowie i przede wszystkim również swój czas na odpoczynek.
Ja też
Dziękuję Telkuś, Masz rację, i ja to świadomie wiem, ale mam jakiegoś moralnego kaca. Zazwyczaj puszczam "bokiem", ale mam mnie bardziej przybiła aniżeli babka, bo po noej to ja wiem czego się spodziewać. Ech...

Ale....miałam taki spokój dzisiaj

[QUOTE=olenkalejdi;2896173 8]Co za baba

No to następna wereda. Kurczę, szkoda że czasami człowiek nie może wykorzystać takich rzeczy...

Cytat:
Corvet bardzo dobra decyzja o wyłączeniu telefonu, skoro inne argumnety nie trafiają za pewne znowu odbije się to w jakiś sposób ale proszę nie przejmuj się tym.
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość

a no właśnie oleńka nie bądź taka

Hi...hi..hi..Ja też czekam "jak to było"

Corvi to dobrze że dziś masz lepszy dzień wiadome jest że nie możesz być na czyjeś skinienie masz swoje życie i rodzinę...
Szkoda że żadna z nich tego nie rozumie...
Postaraj się tym nie przejmować
bardzo dobre posunięcie z tym telefonem, a niech sobie głowy pourywają
Chciała bym to widzieć

Dziękuję Masz rację.

Mambuś a Ty gdzie dzisiaj??
Mambula remontem straszyła, ale dopiero w następnym tygodniu. Może "dycha" po tej lataninie z papierzyskami?

A teraz chcę Wam powiedzieć, że jesteście naprawdę fajne babeczki. Nigdy nie obnosiłam się ze swoimi uczuciami, ale WY jakoś tak robicie, że mi się chce, jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń, i ponownie czuję ogromną wewnętrzną radość, że jednak jest tam ktoś, w tym całym cyber space, kto życzy mi dobrze, doradzi , rozwieje doła emocjonalnego, i co by tam nie bylo. Dziękuję

Będę uciekać bo grzmi jak diabli, zapowiadali dużą burzę. Dziękuję jeszcze raz i dobranoc

Fotka poniżej: Widocznie tak też można
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg corner-frames[1].jpg (32,4 KB, 6 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 05:51   #4626
agusiowata
Zakorzenienie

Dwa dni z rzędu byliśmy na Paprocanach. Wczoraj z samego rana dostałam okres. O wiele lepiej czułam się nad jeziorem. Przedwczoraj godzinę staliśmy w kolejce, by dwie godziny pojeździć na rowerku wodnym. W godzinę byśmy się nie zmieścili, by objechać całe jezioro i podryfować chwilę. Nawet buzię sobie opaliłam. Teraz mogłabym robić zdjęcia z wakacji.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 09:21   #4627
eff8
Zakorzenienie

Witam się rano koło południa

widzę że tu nikogo nie ma

Cytat:
A teraz chcę Wam powiedzieć, że jesteście naprawdę fajne babeczki. Nigdy nie obnosiłam się ze swoimi uczuciami, ale WY jakoś tak robicie, że mi się chce, jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń, i ponownie czuję ogromną wewnętrzną radość, że jednak jest tam ktoś, w tym całym cyber space, kto życzy mi dobrze, doradzi , rozwieje doła emocjonalnego, i co by tam nie bylo. Dziękuję

Corvi kochana jesteś
podoba mi się bardzo to, że zawsze piszesz to co myślisz

hehehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 10:32   #4628
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:

Corvi kochana jesteś

hehehe
Hej

Jak zwykle od jakiegoś czasu puściutko na forum. No trudno zdążyłam się przyzwyczaić.
Stary 2011-08-25, 10:34   #4629
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Jak zwykle od jakiegoś czasu puściutko na forum. No trudno zdążyłam się przyzwyczaić.
a ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić

no nic ja muszę uciekać bo dziecko się budzi, później jeszcze zaglądne

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-08-25 o 10:44
Stary 2011-08-25, 10:50   #4630
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
a ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić

no nic ja muszę uciekać bo dziecko się budzi, później jeszcze zaglądne
Oki
Stary 2011-08-25, 11:01   #4631
Telka10
Zakorzenienie

Witajcie!
Ja się właśnie głowię nad naszą łazienką...nie mam na nią zupełnie pomysłu
Cytat:
tekluś co za babsztyl trzymaj się jakoś i nie daj się - i tak widzę że na prawdę jesteś silna
Jakoś się nie nadaję...chociaż bardzo chciałabym zmienić pracę.
Cytat:
Ja też
Dziękuję Telkuś, Masz rację, i ja to świadomie wiem, ale mam jakiegoś moralnego kaca. Zazwyczaj puszczam "bokiem", ale mam mnie bardziej przybiła aniżeli babka, bo po noej to ja wiem czego się spodziewać. Ech...

Cytat:
Ale miło

Szczęśliwi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 11:07   #4632
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję braku balkonu. Szkoda że dostępu do strychu też brak.
A może jak będziesz kiedyś zmieniać sprzęt to spróbuj pralkoszuszarkę. Nie wszystko można w niej suszyć, ale to jednak duże ułatwienie.

Jak to się mówi...nie ruszaj gówna bo śmierdzi...
chcialabym taka ale to pewnie dopiero jak nasza padnie a po 4 latach trzyma sie bardzo dobrze

[QUOTE=Corvette;28970483]A ja lubię surową ze startą marchewką i majonezem

Ja też

Cytat:
Co za baba

No to następna wereda. Kurczę, szkoda że czasami człowiek nie może wykorzystać takich rzeczy...

Dziękuję.

Mambula remontem straszyła, ale dopiero w następnym tygodniu. Może "dycha" po tej lataninie z papierzyskami?

Będę uciekać bo grzmi jak diabli, zapowiadali dużą burzę. Dziękuję jeszcze raz i dobranoc

pycha taka salatke tez lubie
nie strasz bo kiedys mialam straszny kompleks i nie pokazywalam uszu od gimnazjum do tego roku nawet mezowi
dzwoni do mnie ciagle jakas kobieta i pyta o pewnego faceta, ciagle jej mowie ze to pomylka a ona dalej jak wpisalam jego imie w google to mi jakis polityk wyskoczyl mam jej dosc teraz przynajmniej nie dzwoni pozno w nocy ale dalej mezczy....juz nie odbieram i licze ze kiedys da mi spokoj

Cytat:

Corvi kochana jesteś

hehehe
hej
mi tez

olenko
Stary 2011-08-25, 11:36   #4633
olenkalejdi
Zadomowienie

[QUOTE=evelineau;28975962]chcialabym taka ale to pewnie dopiero jak nasza padnie a po 4 latach trzyma sie bardzo dobrze

Cytat:
A ja lubię surową ze startą marchewką i majonezem

Ja też

pycha taka salatke tez lubie
nie strasz bo kiedys mialam straszny kompleks i nie pokazywalam uszu od gimnazjum do tego roku nawet mezowi
dzwoni do mnie ciagle jakas kobieta i pyta o pewnego faceta, ciagle jej mowie ze to pomylka a ona dalej jak wpisalam jego imie w google to mi jakis polityk wyskoczyl mam jej dosc teraz przynajmniej nie dzwoni pozno w nocy ale dalej mezczy....juz nie odbieram i licze ze kiedys da mi spokoj

hej
mi tez

olenko
: cmok:
Stary 2011-08-25, 11:54   #4634
evelineau
Zakorzenienie

pilyscie kiedys drozdze? naczytalam sie o nich i kusi
Stary 2011-08-25, 12:03   #4635
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
nie
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 12:08   #4636
Telka10
Zakorzenienie

Jeśli któraś z Was posiada zmysł artystyczny to proszę o pomoc:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555528
Cytat:
Nie...sama zapach mnie odrzuca...poza tym jak na włosy brałam tabletki z drożdżami to niestety miałam potem problemy natury ginekologicznej

Szczęśliwi

Stary 2011-08-25, 12:14   #4637
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Nie...sama zapach mnie odrzuca...poza tym jak na włosy brałam tabletki z drożdżami to niestety miałam potem problemy natury ginekologicznej
od drozdzy? ja je lykam juz od ponad 2 miesiecy wczesniej tez przez miesiac bralam...
ja nie pomoge nie umiem sobie nic wyobrazic nie widzac tego na zywo przed oczami...
Stary 2011-08-25, 12:26   #4638
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
od drozdzy? ja je lykam juz od ponad 2 miesiecy wczesniej tez przez miesiac bralam...
ja nie pomoge nie umiem sobie nic wyobrazic nie widzac tego na zywo przed oczami...
Tak Eve..od drożdży...niestety jestem tak cholernie wrażliwa najgorsze wspomnienia mam jednak po gripexie...nigdy więcej...zresztą jak poczytasz w działaniach niepożądanych to takowe są...tym samym samych drożdży się boję brać.
A jak ktoś może łykać tabsy z drożdżami to zazdroszczę...piękne włosy są po nich!

Szczęśliwi

Stary 2011-08-25, 12:33   #4639
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Eve..od drożdży...niestety jestem tak cholernie wrażliwa najgorsze wspomnienia mam jednak po gripexie...nigdy więcej...zresztą jak poczytasz w działaniach niepożądanych to takowe są...tym samym samych drożdży się boję brać.
A jak ktoś może łykać tabsy z drożdżami to zazdroszczę...piękne włosy są po nich!
przestraszylas mnie czytam i dzieczyny pisza, ze nie powinny nic robic chyba ze ktos jest mega wrazliwy w sumie ja biore je w tabl a chcialabym jeszcze pic troche i nie wiem teraz co zrobic
hmm po gripexie tez mi nigdy nic nie bylo
Stary 2011-08-25, 13:08   #4640
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
przestraszylas mnie czytam i dzieczyny pisza, ze nie powinny nic robic chyba ze ktos jest mega wrazliwy w sumie ja biore je w tabl a chcialabym jeszcze pic troche i nie wiem teraz co zrobic
hmm po gripexie tez mi nigdy nic nie bylo
No to się ciesz, że nie jesteś wrażliwa po prostu każdy organizm reaguje inaczej. Ja wiem jak reaguje mój i ja się boję pić drożdży
Co do gripexu to znam dużo osób na niego uczulonych. Trzeba uważać na tego typu leki.

Szczęśliwi

Stary 2011-08-25, 13:30   #4641
eff8
Zakorzenienie

wróciłam

ale znów nikogo nie ma

no nic poczekam chwile, może ktoś się pojawi

Stary 2011-08-25, 13:53   #4642
Telka10
Zakorzenienie

Cześć Eff

Szczęśliwi

Stary 2011-08-25, 13:55   #4643
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Eff
doczekałam się

cześć Tekluś

próbowałam sobie wyobrazić tą Twoją łazienkę, ale chyba nie bardzo się do tego naddaję

Stary 2011-08-25, 13:58   #4644
Telka10
Zakorzenienie

Eff ja to już zdurniałam...taki nam głupi kształt wyszedł tej łazienki że już nic nie wiem

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

A w łazience najlepszy ten skos pod schodami...normalnie nie wiem zupełnie jak mądrze wykorzystać powierzchnię tej łazienki (mała nie jest...ale ten kształt mnie dobija...)

Szczęśliwi

Stary 2011-08-25, 14:01   #4645
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Eff ja to już zdurniałam...taki nam głupi kształt wyszedł tej łazienki że już nic nie wiem

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

A w łazience najlepszy ten skos pod schodami...normalnie nie wiem zupełnie jak mądrze wykorzystać powierzchnię tej łazienki (mała nie jest...ale ten kształt mnie dobija...)
może właśnie taki kształt uda się ładnie zagospodarować
ja to też nie mam do takich rzeczy głowy, jak już bym miała te rzeczy w łazience i miała je przestawiać gdzie co chce to ok, a tak żeby wymyśleć - to w rzeczywistości zawsze coś okazuje się większe niż zaplanowałam tak było z moją wersalką i fotelem

Stary 2011-08-25, 14:04   #4646
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
może właśnie taki kształt uda się ładnie zagospodarować
ja to też nie mam do takich rzeczy głowy, jak już bym miała te rzeczy w łazience i miała je przestawiać gdzie co chce to ok, a tak żeby wymyśleć - to w rzeczywistości zawsze coś okazuje się większe niż zaplanowałam tak było z moją wersalką i fotelem
No właśnie ja mam problem z określeniem wielkości różnych rzeczy...wydaje mi się że tyle miejsca, że wejdzie...a tu du.pa

Szczęśliwi

Stary 2011-08-25, 14:04   #4647
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Z chęcią bym ci pomogła naprawdę ale akurat urządzanie wnętrz jak nie widzę nie bardzo mi wychodzi. Nawet jak widze to też nie, moja łazienka nie wyglada za łądnie bo nie potrafiłam jej urządzić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 14:08   #4648
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja mam problem z określeniem wielkości różnych rzeczy...wydaje mi się że tyle miejsca, że wejdzie...a tu du.pa
no to na zakupy trzeba chodzić z centymetrem i wszystko mierzyć bo w sklepie zawsze wszystko wygląda mniejsze..
fajna taka umywalka z wbudowanym blatem
można też takie jak blat pułeczki na ścianie zrobić...

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-08-25 o 14:10
Stary 2011-08-25, 14:08   #4649
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Z chęcią bym ci pomogła naprawdę ale akurat urządzanie wnętrz jak nie widzę nie bardzo mi wychodzi. Nawet jak widze to też nie, moja łazienka nie wyglada za łądnie bo nie potrafiłam jej urządzić.
A ja to siebie nie rozumiem, bo bardzo lubię wnętrza urządzać. Kuchnia jeszcze nie wygląda tak jak chciałam, ale to przez brak kasy. Myślę, ze niedługo już będzie idealna mam też pomysł na naszą sypialnię i przedpokój. Ale ta łazienka to mój koszmar!

Szczęśliwi

Stary 2011-08-25, 14:10   #4650
Corvette
Zadomowienie

Dzień Dobry Wam

Ja tylko na chwilkę, bo mam zakupy, i czekam na męża.

Telka, ja od siebie dodam że może zwróć uwagę na te baterie do zlewu i bidetu. Mam na myśli długość, i wysokość, bo czasami fajnie wyglądają, ale nie są praktyczne bo za krótkie, i za niskie, a później wszędzie woda się rozlewa.
I żeby były łatwe w czyszczeniu, bo im więcej detali i zakamarków na kurkach, tym trudniej to domyć (twarda woda, osad z mydła itp).
Zlew ceramiczny fajny. Ja mam wannę akrylową,i takiż zlew w łazience, obydwie rzeczy to istna zmora w czyszczeniu po kąpieli i po prysznicu . Zlew ma niecałe 3 lata, połysk zginął i jest do wyrzucenia.
Dziewczyny napewno pomogą pomysłami.
Ja uciekam

Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości