|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ![]() Ja nigdy na takiej promocji nie kupowałam mebli, ale myślę, że jednak coś taniej będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() śnieżyca za oknem ![]() muszę iść po mięso na obiad ![]() walentynki mega udane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamy mieć dziś męskie spotkanie (ja jestem od nalewania wódki i podawania jedzenia więc mogę zostać ![]() ![]() i mam takiego pałera i taką chęć na wszystko, że nie ma dzisiaj rzeczy dla mnie niemożliwej. kto ma jakieś niezałatwione sprawy ew. prośby o cuda - dawać ![]() Talu nareszcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelpie - mi się najbardziej pierwsze podobają, ale to dlatego, że brat ma podobne do 2. i 3.ch i mi się już opatrzyły ![]() ![]() Caro - nawet jakbyś miała faktycznie śledzia jeść i przekładać bitą śmietaną to jak taką masz potrzebę to jedz ![]() ![]() ![]() Lilik - chciałabym, żeby mi się tak chciało jeść pizzę i colę pić w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia - zakupami się pochwal ![]() Kobieta - jak ususzone to może odratujecie ![]()
#4623 |
Zakorzenienie
|
u mnie też taka śnieżyca, że nawet do sklepu nie mam jak wyjść
![]() Chyba poczekam aż Tż wróci i pójdę sama do sklepu pod blokiem ![]() golden ta cola w ciąży to dobra tzn. zdrowa nie była ![]() ![]() no i kawy nie mogłam pić, na sam widok mnie odrzucało ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-15 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Było było ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No jak byśmy mogły nie pamiętać ![]() Współczuję choróbska ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bry ![]() Kończę kawę i wypadałoby pupcię ruszyć ![]() Dziś albo jutro na pocztę idę - wpadły do skrzynki dwa awizo - pierwsze i powtórne - tego samego dnia ![]() ![]() Golden, koreczki zrób. Schodzą jak woóda ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-15 o 11:10 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uciekam na zakupy, na 18. goście ![]() ![]() Punto - jakim prawem dwa awizo jednego dnia ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-15 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brakuje mi jakiejś motywacji, ale takiej konkretnej. Motywacja typu "wszystko z szafy mi wyłazi i trzeba dopchnąć żeby zamknąć" nie działa ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnica z vatem a bez jest taka, że prawie komplet 3 bez vatu będzie w cenie 2 z vatem. Tak plus minus liczyłam. No tak...pracę rzuca się raz. A że studiuję jeszcze to rodzice mnie wspomagają mimo pracy finansowo, więc chociażby za zarobioną kasę mogę meble kupić i na nic mi nie brakuje... Cytat:
![]() Rodzicom już np. trochę sprzętu w media bez vatu kupiłam. Meble z brw mam w moim pokoju w domu u rodziców. Trafiły się nie najgorsze i się trzymają. My też podchodzimy do tego, że to ma być na teraz. Może kiedyś będzie nas stać na drewniane, porządne meble. A z mebli z płyty czy wiórków te są w najbardziej przystępnych cenach. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda trochę bo już bym chciała mieć pokój w całości zrobiony. Że jest kiepsko to wiem, ale są takie chwilowe zwątpienia. Miałam pewne plany co do moich studiów, ale przez pracę nie mam nawet ani kawałka magisterki. A moja magisterka wymaga sporej pracy ze źródłami - siedzenia całymi dniami w bibliotece. Wiem też, że sama trochę jestem sobie winna bo powinnam się zawziąć i już, ale przy pracy zmianowej czasami ciężko. Po południu jestem zmęczona, a jak idę na 13 to nic nie zrobię, wracam o 22, a następnego dnia na 8. Nie wiem czasami jak niektórzy to robią, że tyle potrafią w ciągu dnia zrobić. A jutro tłusty czwartek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
o to super
![]() 800 zł to bardzo dużo, już na co innego będziecie mieć ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Ja mimo wszystko bym wolała takie z BRW. Muszę też napisać, czemu bym nie kupiła już z Bodzia. Absolutnie nie dlatego, że mi się popsuły, bo tak nie jest. Przypomniało mi się, że to moje drugie meble z Bodzia, bo pierwsze do dziś są w rodzinnym mieszkanku i nic się z nimi przez 10 lat nie stało ![]() Po prostu bardziej wizualnie podobają mi się BRW niż oklepane Bodzio i dlatego bym już tam nie kupiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
zawsze mam racje
|
może wiosną pojawią się liście nowe
![]() Ogólnie muszę się dowiedzieć jakie rośliny na świecie istnieją, może by mi się coś spodobało nawet, odrobina zieleni żeby oczy miały na co popatrzeć w tym betonowym mieście nie zaszkodzi ![]() Bo znam 5 na krzyż ![]()
#4631 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() Właśnie powinnam siedziec w pracy ale wczoraj mi odwolali zmiane i nawet sie ciesze bo od rana sypie snieg i w ogole jakos mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Ja wlasnie w pracy siedze, byle do 20, potem szybkie zakupy, na chwile do domu i potem po 22 jade odebrac TZ z pracy ![]() W szpitalu mam zablokowany wizaz, zreszta nawet gdyby nie byl to jest tyle roboty ze nie wiemy w co rece wsadzic. Prywatnie mam lepiej, pisze juz do Was z wlasnego lapka, nie TZ (Golden, mam tak samo ![]() ![]() Nie bardzo mi w smak nowy komp teraz ale co robic ![]() Dzieki Dziewczyny za ponowne mile przyjecie ![]() Punto - TZ kilka dni temu mi sam z siebie powiedzial o tym przeniesienu ze powoli jest juz na tak ![]() ![]() A w pracy (szpitalowej) ogolnie nadal lipa ![]() Kelpie - ja mebli z BRW nigdy nie mialam ale wizualnie mi sie podobaja. Tez wole raczej tansze a czesciej wymieniac niz mase kasy a miec je 20 lat - fuuuu, obrzydzenia z nudow bym dostala. W ogole zazdraszczam tego umeblowania, tez chcialabym miec juz swoje ![]() Ale poki co to nawet nie wiem w koncu w ktorym miescie bede wiec jestem zmuszona wynajmowac. Lili - a u mnie co do pracy to wlasnie jest na odwrot, dzis dostalam kolejna oferte fuchy ![]() ![]() Jak by na to nie patrzec to juz mam szpital codziennie, czesciowe dyzury, pobrania na telefon i prywate 2 razy w tyg plus czesto tez pracuje w weekendy. No ale cos za cos. Tez tak macie ze sie szybko przyzwyczajacie do dobrego? W sensie ze na stazu zarabialam troche wiecej niz polowe tego co teraz i zylo mi sie spokojnie (z tymi samymi rachunkami co teraz) i odkladalam. A teraz mysle nawet ze przydaloby sie jeszcze wiecej. Ja nie wiem jak to robilam. Inna sprawa ze zycie bylo o wiele tansze, wlaczajac paliwo. Cos jeszcze chcialam ale skleroza mnie dopada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
a ja znowu dzis nie bylam w pracy ..
![]()
![]() |
#4634 | ||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety, nic za darmo. Ale nie bierz też pod uwagę swoje zdrowie ![]() Też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też u mnie sypało ale teraz jest ślicznie ![]() Cytat:
![]() Coś w tym jest ale mieszkamy na szczęście blisko Wisły, z zielenią, lasami i spokojem ![]() Wiecie co, zachorowałam na maszynkę do chleba ![]() ![]() ![]() Mężczyzna ogląda meczyk z bestią, ja zrobiłam jedzonko na jutro ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nie, jestem tak slaba, ze nie mam na nic sily. Caly czas leci ze mnie gora i dolem wiec nie ma na co czekac. Mysle, ze mam anemie, jutro ide do lekarza ...
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
firma to montagne jeunesse
![]() Wypróbuję w weekend bo rozmawiałam z koleżanką i ją uczuliła inna maseczka z tej firmy więc wolę nie ryzykować ![]() Cytat:
![]() Z reguły tak jest, że dostosowujemy komfort życia do przychodów ![]() Tłumaczę sobie, że gdybyśmy nagle mieli mniejsze dochody to potrafilibyśmy dostosować komfort życia do nich ![]() Ale zasypało - szok. Oczywiście zima zaskoczyła drogowców ![]() Zerkam na meczyk i piję piwo ![]() ![]() W tym miesiącu jedziemy po ekspres do kawy ![]() ![]() ![]() Mieliśmy też wybrać się na zakupce ubraniowe. Ja potrzebuję spodni tż również. Marzą mi się ze dwie marynarki ![]() Ale nie będę przeginać i część tych wydatków odłożę na marzec ![]() Tym bardziej, że jutro muszę się zapisać do fryzjera. Wciąż myślę nad kolorem ![]() Punto fajne jest takie urządzenie do pieczenia chleba ale ja wolę w takie cuś nie inwestować bo mogłabym popłynąć z wagą ![]()
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o przyzwyczajanie się do dobrego to nie wiem, bo ja mam mniej niż wtedy, gdy pracowałam. Standard 2 lata temu mieliśmy wyższy. Ogólnie to nie odkładaliśmy wtedy nic. Teraz zachodzę w głowę jak mogłam przetracać tyle kasy i nic nie odkładać ![]() Myślę, że w przyszłości już tego błędu nie popełnię ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-15 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() U mnie ostatnio natłok wszystkiego ... nie wiem w co mam ręce włożyć . Skończyłam pisać nieszczęsną pracę i aktualnie czekam na obronę ... 3 raz zmieniają mi termin;/ ale w sumie dobrze, bo ciągle mało umiem ... Oprócz tego zalatwiamy ciagle sprawy ślubne, i ciagle jest coś do załatwienia . Nie mam nawet czau nadrabiać, ale od 1 marca będzie spokojniej. Mam pytanie. Kupujecie porządne staniki?? Bo chciałam kupić na wesele coś porządnego i nie wiem co? gdzie? Ile płacicie za staniczek i gdzie kupujecie?
#4640 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Sikoreczko, a jak rzeczy, o które się wcześniej martwiłaś? Obrączki, garniak, kamerzysta?
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy obrączki o takie http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1873 garniak ciagle nie kupiony i mamy tylko 2 tygodnie na jego zakup ... do kamerzysty nie dzwoniliśmy ... a co do fotografa, myślę, czy by nie poprosić kogoś z rodziny co robi fotki, aby nam kilka cyknął na weselu...jak myślicie, wypada, nie będzie to źle odebrane?? oprócz tego zapisałam się na makijaż i do fryzjera ( ale fryzjerka doradziła, że włosy mam farbować na ciemno, bo nie będzie ładnie wyglądać w fryzurze ...polecicie jakieś szampony koloryzujące, co jest szansa, że zejdą?? )
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naduś, żebyś wiedziała, że komfort życia dopasowuje się do przychodów. Ja widzę po sobie z każdym dniem staję się bardziej "rozrzutna" skoro mam to czemu nie wydać czemu sobie czegoś nie kupić ![]() ![]() Zakupiłam sobie domową mikrodermabrazję z masażerem ![]() Co do zakupów wiosennych ja już kupiłam sobie szpilki czarne na wyprzedaży w mango, balerinki nude z zary z allegro ![]() ![]() ![]() Carloina moja koleżanka w ciąży przez 4 mc wymiotowała schudła chyba z 4 czy 5 kg a później dopiero zaczęła tyć w sumie suma sumarum 4 kg przytyła w ciąży. idę pracować miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chyba wpadłam w wir ![]() No ale przecież bluzek czy tunik nigdy za wiele ![]() Trzeba się opamiętać ![]() ![]() Taaak dobrze, że luty ma tylko 29 dni później tylko 8-9 i wypłata ![]() Słucham DM od rana ![]() ![]() Do pracy na popołudnie więc mam jeszcze chwilę ![]()
![]() |
#4644 | |
Rozeznanie
|
cześć
![]() U mnie śniegu po kolana ![]() W dodatku ciągle sypie. Mam nadzieję, że już niedługo ta zima się skończy ![]() Powoli kończy mi się urlop ![]() Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4645 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dokładnie. Ja nie miałam takiej możliwości i do dzisiaj truję Mężczyźnie, że następna pierwsza będzie tylko moja
![]() Dzień dobry ![]() U mnie bez zawiei ale fajnie, zimowo ![]()
![]() |
#4646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak kiedyś zmienię pracę, to pierwsza wypłata też będzie tylko moja ![]() Muszę ogarnąć mieszkanie, bo jak wrócę w niedzielę to już będę się do pracy na poniedziałek szykować. ![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-16 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() My dziś bardzo późno wstałyśmy, tym sposobem jestem w polu z robotą, jeszcze się za nic nie zabrałam ![]() U mnie dziś nadal zima w pełni, baaardzo sypie ![]() Sikoreczka ja myślę, że można poprosić kogoś z rodziny o zrobienie fotek, ja bym nie widziała problemu ![]() Na szamponach koloryzujących się nie znam, ale takie do 24 myć to przecież zejdą, spiorą się ![]() Lilo super, że jeszcze tylko 2 tygodnie do końca remontu mniej więcej ![]() ![]() ![]() ![]() A ty masz łazienkę kwadratową czy tzw. tramwaj ![]() Jeśli chodzi o wydawanie całej wypłaty na przyjemności to nie zdarzyło mi się. Moje pierwsze wypłaty szły na jedzenie czy rachunki. Szału nie było ![]() Miałam czas rozrzutności jak nam się lepiej wiodło, ale to już za mną. Teraz jestem oszczędna raczej ![]() Myślę, że jak dojdziemy do siebie finansowo to oczywiście będę sobie czasem coś kupować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-16 o 11:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Rozeznanie
|
Lili- ja mam kwadratową łazienkę, nie za dużą, taką 1.5 na 1.5 metra będzie
![]() ![]() Wiem, że jak będzie już gotowa, to efekt mi wynagrodzi męczarnie , ale na razie jestem na skraju wytrzymałości. Codziennie muszę po robocie posprzątać na czysto, bo trzeba się wykąpać i tp. Co do oszczędności to ja też się staram nie wydawać na głupoty ostatnio i w sumie nawet mi wychodzi ![]()
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja akurat ostatnio nie mam z czego wydawać na głupoty, więc nie ma opcji, by mi nie wychodziło ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
![]() śnieg padał do rana ale spokojnie więc teraz nawet nawet udało mi się dotrzeć do sklepu ![]() ![]() ![]() dzisiaj dzień łóżkowy, impreza udana aż za bardzo więc dziś odpoczywamy. obiadu nie robię, bo sałatka została, pasztecików niet. pierwsze co się dorwali to do nich i aż mi się śmiać chciało bo do ostatniej sztuki zeszły i dopiero potem trochę czegoś innego zjedli ![]() ![]() na przyszłość 2 ciasta francuskie i 2 razy tyle nadzienia i będzie git ![]() ![]() Lilo - moi rodzice w Wiśle bawią teraz i mama dzwoniła rano, że tata poszedł z łopatą auta szukać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Talu - ![]() ![]() ![]() ![]() Sikoreczka - obrączki ładne ale nie bardzo w moim typie ![]() ![]() z rozmiarem przypilnujcie i na "prawie idealne" się nie zgadzajcie, bo zmiana rozmiaru przy miksie złota i dodatkowo z kamykami osadzonymi jest niemożliwa ![]() ![]() jak resztę załatwiliście to dobrze ![]() ![]() ![]() z fotografem w rodzinie ja bym nie kombinowała ![]() ![]() ![]() staniki kupuję rozmiarowe, ostatnio zapłaciłam 84 zł za biały. mam jeden sklep bliżej, jeden dalej, jeżdżę, szukam, przymierzam bo to że rozmiar dobry nie znaczy, że mi spasuje. firmy różne, ostatni z tej i wygodny jest ![]() ![]() coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.