|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Agatek - spróbuj na ten kaszel siemię lniane
![]() Jest świetne na rozstrój żołądka, świetnie działa na suchą skórę, zniszczone włosy, zaburzenia trawienne, właśnie na suchy kaszel itd. Oby Ci pomogło! ![]() ![]()
#4622 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
ale nudno mi dzisiaj
![]() w tv nic nie leci na internecie już wszystko przejrzałam a spać się nie chce ![]()
#4623 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zadomowienie
|
ja sobie haftuję
![]()
#4625 |
Zakorzenienie
|
a ja idę sią kąpac i spac do męża
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||||
Zakorzenienie
|
No chyba, że tak. Widocznie pielęgniarce chodziło o bezpłatne badanie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co się przypomni, typu: Pieski małe dwa, puszek okruszek ![]() Albo wymyślam coś na bieżąco ![]() Ale moje dziecko chyba nie lubi jak śpiewam ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ ___ Bry wieczór ![]() Byliśmy z mężem na koncercie, potem przyszedł kolega, zjedliśmy kolację i faceci poszli na miacho ![]() No i na koniec kwietnia jedziemy na wesele ![]() ![]() No i kupiłam koszulę nocną, bo mnie koleżanka w ciąży uświadomiła, że nie mam żadnej w razie "w". no i za 20 zł mam ładną (wielką ![]() ![]() ![]() W rozpisce co do szpitala widziałam, że zalecają 2-3 koszule, ew. dłuższą bluzkę do porodu... czyli jeszcze co najmniej jedna potrzebna ![]()
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, myślałam, że mam jeszcze w zamrażarce pojedyńczego cyca kurzego... a tu same duże podwójne
![]() No nic, muszę kupić, bo to tylko do warzyw na patelnię na być ![]() A jak myślicie...kiełbasa by pasowała do takich warzyw na patelnię? tej akurat mam sporo ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Zmykam spać, dobrej nocy ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-10-21 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie !!
Jestem pierwsza ![]() Tyle nadrabiania ![]() gratuluje udanych wizyt ![]() trzyama kciuki za badania i za te nasze szpitalne mamusie aby szybko wyszly, no i witam Agatka ![]() Nie moge cos ostatnio zasnac jak malz obudzi mnie o 6 na tabletke na nadcisnienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po za tym we wtorek bylam na glukozie (75g) ohyda ![]() ![]() ![]() ![]() A no i malz byl we wtorek wyrwac zeba bo od niedzieli po scianach z bolu chodzil, bylo mi go tak zal ![]() ![]() ![]() Dostalam wczoraj paczke od mamy z UK , a w niej miedzy innymi mata edukacyjna Tiny Love ![]() ![]() ![]()
#4630 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kciuki za wyniki Fajnie tak dostać coś od Mamuśki ![]() Może zjedz coś delikatnego, bułkę z masłem i herbatkę ![]()
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Czesc, Brzucholiny!
![]() ![]() Agatku, nareszcie !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj moj tz, juz zasypiajac: -A ta Twoja Agatka, to jak z nia i z dzidzia? -No, przeciez mowilam, ze wyszla! - Nie, martwilas sie ostatnio, ze nie wyszla - Tak, ale na drugi dzien ja jednak wypuscili -A dzidzia troche podrosla? - Troche podrosla ![]() -A...to dobrze, to mozemy isc spac ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, dziekuje za mile slowa o Tzcie, faktycznie sie spisal na medal. Zakradl sie po ciemku, zaskoczyl bukietem kwiatkow, wycalowal, wytulil, wykochal ![]() ![]() Do tego kazal sie spakowac i prawie sila zaciagnal sila do Warszawy, bo stwierdzil, ze taka smutna nie moge chodzic i ja bede sobie pisac prace i sie uczyc, on bedzie latal, ale przynajmniej zasypiac bedziemy razem. W praktyce na razie wyglada to tak, ze ja sie nie ucze, on nie lata i caly czas marnujemy czas ![]() Pisalyscie o chrzcinach. ja tez jestem zwolenniczka kamerlanego grona. Dziadkowie, chrzesni i my. Moim zdaniem nie jest to impreza do hucznego balowania. Nie o to tu chodzi, zeby wydac pelno kasy, napic sie i swietowac.
#4632 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe Mamusie
![]() Monia, ale dostalas prezentow!!! Super!!! Tez bym tak chciala, a co! ![]() Malgosia, (kolejna z pieknym imieniem), wyprawke juz sobie skopiowalam i zapisalam tztowi na pulpicie ![]() Kasikzaki, uuuuuuu, myslisz o mnie w wannie, faaaaaaajnie ![]() ![]() ![]() Nikotynko, gatulacje autka ![]() Agawoo, lepiej sie juz czujesz? Rozumiem, ze od poniedzialku urlop ? ![]()
#4634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie,bo jest duzo o modzie i spoko przepisy na szybkie lunche ![]()
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Wtajemniczenie
|
A jeszcze chcialam sie poskarzyc wizazowym Ciotkom na Nietoperka, ktory sie rozbestwil jak nie wiem co. Codziennie rano kopie...nie, nie kopie...wali glowa w brzuch tak, ze wybudza mnie ok.5-6 nad ranem, musze zjesc sniadanie, bo inaczej walenie nie ustepuje, po sniadaniu nastepuja piesze wedrowki i laskotanie pod zebrami i dopiero ok 9 moge znowu na chwile usnac
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() fakt, jak mu sie chce, to jest przekochany i przemily, tylko poroblem w tym, ze nie zawsze mu sie chce ![]() no, ale przeciez w glowie by mi sie poprzewracalo, gdyby zawsze byl taki kochany, wiec...ciesze sie chwila ![]() ![]()
![]() |
#4638 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witam, potwierdzam zakupienie aukcji (obok aukcji będę zaznaczać kolor jeśli miałby być wybrany): 1.) Pojemnik Uniwersalny Na każdy smoczek BabyOno 2.)Prześcieradło Frotte z gumką 120x60 do łóżeczka 3.)Sudocrem krem na odparzenia od pieluchy 125g = 4.)Aspirator do Nosa FRIDA + 4 Filtry Gruszka na kata 5.)Pieluchy tetrowe Pielucha tetrowa Pieluszki Tetra6 x 15 6.)Nożyczki Cążki Pilnik BabyOno Zestaw kosmetyczn 7.)Podkłady Poporodowe Bella do szpitala po porodzie 8.)TERMOOPAKOWANIE termos do butelek AVENT CANPOL 9.)Okrycie Kąpielowe Ręcznik Z kapturkiem kapturem 10.)PIELUCHY flanelowe ATEST POLSKIE grube 23 WZORY 11.) Przypinka do łancuszka biedronka czerwona to kupiłam od Sklep--Myszka linki działają ![]() Zestaw butelek avent :http://allegro.pl/zestaw-startowy-philips-avent-260ml-butelki-smoczk-i1868694032 Koszule nocne dwie i szlafrok: www.allegro.pl/30-wzorow-koszula-do-karmienia-rozm-xl-xxl-promo-i1872423624 www.allegro.pl/promocja-szlafrok-do-szpitala-roz-xl-xxl-i1847897564 Kocyk : www.allegro.pl/kocyk-akrylowy-bobas-domki-b-miekki-110x80-i1840187192 ![]()
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-10-22 o 13:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Wtajemniczenie
|
Nawojka, zajrzalam do klubu, jaka Ty laska jestes
![]() Zreszta tak patrze na MartuNiunie i Anabelite i tez sobie gwizdze pod nosem. MartuNiuunia, a Twoj tz to chyba niezly towar ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Agatek, nie swiruj, nie uwierze, ze nasz watkowy doktor nie zna domowych sposobow na kaszel ![]()
#4640 |
Zadomowienie
|
No mamusia wniebowzieta, ze bedzie miala wnusie co prawda 5 wnuk mojej mamy ,ale dopiero druga wnusia (tym bardziej ze z tamta nie ma wgl kontaktu
![]() ![]() ![]() ![]() Kciuki wizazowe maja duza moc wiec dziekuje za trzymanie ![]() ![]() Zjadlam na sniadanie parowki i chlebek z maslem a i tak mi sie odbija ![]() ![]() Cale szczescie pomaga mi i mleko gorace i Gaviscon , ale potem i tak wraca a ilez mozna sie opijac mleka i tego syropu ![]() No to czas wziasc sie za sprzatanie. ![]() Buziaki i milego weekendu mamusie i brzusie ![]()
Edytowane przez sandra1892 Czas edycji: 2011-10-22 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zadomowienie
|
Haj brzusie i mamusie
Chyba coś w tym jest że w III trym powracają dolegliwości z I bo mnie znowu ciągle mdli i nie mam siły.DZiś mąż jedzie pomagać szwagrowi a ja będę leniuchować u mamusi chyba że zacznę wymiotować to zostanę w domu ![]()
#4642 | |
Zadomowienie
|
Pearpearl dzięki, się zarumieniłam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
MMONIKA9 ale fajnie dostać takie prezenty ![]() bambusiek jak dla mnie kiełbacha do warzyw na patelnię ok, chyba tak sama robiłam kiedyś ![]() sandra1982 gdzie byłaś jak Cię nie było? Też fajnie, że mama przysyła paczki ![]() ja mam to samo, czuję jakby I trymestr wracał wielkimi krokami i to ze zdwojoną siłą. Do mdłości, odbijania i niechęci do jedzenia dochodzi problem z poruszaniem się, zadyszką i inne takie ![]() eee, nie pamiętam co jeszcze miałam, znowu mnie w weekend nie będzie i pewnie nie nadążę z nadrabianiem ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-10-22 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ja juz troche nawet posprzątałam ![]() TZ w pracy od rana (dodakowo poszedł) Bebi mi Twoje linki wcale nie działają.... ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- juz działąja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co robimy z AgaMili? Długo już nic nie pisała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
Wysłałam do niej sms. Jak się odezwie to dam znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.