Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 20:26   #4621
kinia860
Zakorzenienie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

czesc kochane

Asiaczek gratuluje ,piekne zareczyny i brawa dla tz za swietny pomysl
Czekamy na pierscionek ,a tesciowa sie nie przejmuj ,moja tez nie skakala z radosci na nasze zareczyny tylko cos mamrotala o dupie marynie.

clood wspolczuje ,mam nadzieje,ze z wujkiem wszystko dobrze

santom super ,ze udalo ci sie zalatwic oprawe na slub ,w sumie mozna powiedziec,ze rzutem na tasme.

jlys czekamy na zdjecie probnej fryzury i czekamy na atak slubnych przygotowan

Ja sie zalamalam jak zobaczylam ceny lotow w sezonie w sumie juz od kwietnia masakra buuu.
Tz dzis byl ostatni dzien w pracy ,teraz pare dni urlopu wykorzystuje ,a od 1 marca urlop bezplatny ,a jutro jeszcze mu sie fucha trafila przed samym wyjazdem i do soboty bedzie domek z kolega robil ,wiec pewnie sie nie bedziemy widziec ,dopiero moze w sobote,a potem to juz tydz.do jego wyjazdu zostanie

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-02-27 o 20:28
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:39   #4622
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Ja sie zalamalam jak zobaczylam ceny lotow w sezonie w sumie juz od kwietnia masakra buuu.
Tz dzis byl ostatni dzien w pracy ,teraz pare dni urlopu wykorzystuje ,a od 1 marca urlop bezplatny ,a jutro jeszcze mu sie fucha trafila przed samym wyjazdem i do soboty bedzie domek z kolega robil ,wiec pewnie sie nie bedziemy widziec ,dopiero moze w sobote,a potem to juz tydz.do jego wyjazdu zostanie
Kiniuś, często są dużo tańsze bilety w promocjach, które robią np 2 tygodnie przed odlotem

Asiaczek, jaką datą mam wpisać w pierwszym poście?
Stary 2012-02-27, 21:04   #4623
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

a ja jutro ide na probna fryzurke;D;D;D zobaczymy co mi tam wyjdzie na tym czerepie moim;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:14   #4624
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Kiniuś, często są dużo tańsze bilety w promocjach, które robią np 2 tygodnie przed odlotem
Dzieki kochana za uswiadomienie bo ja to sie na tym nie znam,pogaam tez z siostra ,bo ona pracuje na lotnisku w UK o co kaman z tymi lotami.
W ogole siostra mnie wpisala ostatnio w swoja liste osob ,ktore moga latac ze znizka ( cos taneigo ma w pracy),ale tylko tymi drozszymi liniami ,np.LOT,wiec ze znizka wyjdzie mnie pewnie i tak drozej niz bez znizki tania linia.Boziu tz jeszcze nie wyjechal ,a ja juz do niego lece

santom nie zapomnij zrobic zdjecia fryzury
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:27   #4625
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Kinia, to tak samo jak ja ledwo Tomek wyjechal, a ja juz mialam bilet do niego

nie zapomne juz mam baterie naladowane w aparacie

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:52   #4626
rudy_moniq
Zadomowienie

asiaczek WOOOW zamek, komnata, kryształowe żyrandole, świeczki i Ty jak księżniczka tyyyle atrakcji, niesamowite, przejażdżka, kolacja, masaż gratuluję Kochana oby całe Wasze życie było tak bajeczne!
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Bry dzień!

TŻ wrócił o 23:00, ja się położyłam o 20:00, ale nijak nie mogłam zasnąć.A jak zasnęłam to zgadnijcie kto mnie obudził i od nowa

A ja tam nie widzę wsuwki, ale też jakoś mega się nie wpatrywałam. Przekażę pani fryzjerce dobre rady

Ala, koszyk zielony, a worki fioletowe - wsio jak na zdjęciu

Ruda, pochwal się jak już szafa dojedzie

Fari szatanie aleś się obkupiła
a no! szafę pokażę a jakże! ale zanim dojdzie to pewnie Wielkanoc będzie nic to, poczekam cierpliwie jeśli cena nie uległa zmianie to może wezmę z komodą a szafki nocne dokupię kiedy indziej... zamawiam w weekend
pozwoliłam sobie wskazać wsuwkę na zdjęciu
Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A ja się nie mogłam obudzić
no i powiem Wam że wczoraj mi z lekka mina zrzedła po reakcji mamy M.
ładną szopkę Mama TŻ odstawiła... ale co tam, pewnie jest w szoku pozaręczynowym Jej Jedynego Wspaniałego Pierworodnego spoko będzie, pamiętaj, z teściową najlepiej jak najrzadziej i jak najdalej ;P
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
(...) Asiaczek (...) a tesciowa sie nie przejmuj ,moja tez nie skakala z radosci na nasze zareczyny tylko cos mamrotala o dupie marynie. (...)
o, dobrze Dziewczyna prawi, zlać kobitę ciepłym sikiem teściowe tak mają... są po to by życie uprzykrzać
Asiaaa i gdzie TEN pierścień?

Clood matko, straszne przeżycia... dobrze że wujek jest już pod opieką lekarzy, nie martw się, najgorsze za Wami... wujek żyje i to jest najważniejsze
Kochana 27.10.2012 to piękna data i dzień po weselu moich rodziców
kamea a jak wyszło TŻtowi obdzwanianie DJ'ów?
santom czekamy z niecierpliwością na zdjęcia

u mnie praca, potem spontaniczne spotkanie z TŻ, bo nie zobaczymy się do czwartku... a przy okazji tona KFC w ramach rozgrzeszenia gniotłam stepper podczas MjM muszę ćwiczyć codziennie, a nie z doskoku, lepiej się wtedy czuję
dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura_Gai.jpg (34,6 KB, 13 załadowań)

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:00   #4627
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Asiaczek, jaką datą mam wpisać w pierwszym poście?
Zaręczyny odbyły się 25.02.2012
Dziękuję Dziewczyny za gratulacje
pierścień.
Dziewczyny czy jeśli ślub planujemy na 2015 to można już coś załatwiać? Nie za wcześnie?
No wiem dziewczyny, teściami się nie można przejmować ale M. trafił lepiej niż Ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5ow9wj.jpg (142,2 KB, 35 załadowań)

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-02-27 o 22:01
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 22:00   #4628
_kamea_
Zakorzenienie

rudy, na razie mamy ogólny pogląd na tych DJów, kilku skreśliliśmy z naszej listy - jeden miał już zajęty termin, pozostali albo chcieli drogo, albo liczyli sobie tylko do np 3 imprezę jeszcze musimy przemyśleć co i jak

Pytanie do tych, które pracują (albo bardziej co pracowały już w tamtym roku) - na co planujecie przeznaczyć 1% podatku ?
Stary 2012-02-27, 22:07   #4629
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda, prawda! Ceny biletów się cały czas zmieniają, także nie bój się, na pewno trafisz na jakieś tanie

Asia, pierścień bardzo ładny taki klasyczny A co do załatwiania na 2015 to chyba mocno za wcześnie moim zdaniem 3 lata to przecież strasznie długo
A teściową się nie przejmuj, na pewno jej przejdzie Swoją drogą zastanawiam się, jak można cos takiego powiedzieć prosto w oczy

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:16   #4630
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie do tych, które pracują (albo bardziej co pracowały już w tamtym roku) - na co planujecie przeznaczyć 1% podatku ?
a nie wiem. mama wypelnia PIT. pewnie na jakas organizacje z chorymi dziecmi
Cytat:
pierścień.
Dziewczyny czy jeśli ślub planujemy na 2015 to można już coś załatwiać? Nie za wcześnie?
No wiem dziewczyny, teściami się nie można przejmować ale M. trafił lepiej niż Ja
uuuuu super pierscien podoba mi sie bardzo
hmmmm moze byc z deka wczesnie ale jak chcecie
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:21   #4631
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
rudy, na razie mamy ogólny pogląd na tych DJów, kilku skreśliliśmy z naszej listy - jeden miał już zajęty termin, pozostali albo chcieli drogo, albo liczyli sobie tylko do np 3 imprezę jeszcze musimy przemyśleć co i jak

aha, czyli początki z tymi DJ'ami, czekamy na efekty
ja przeznaczyłam na mojego niepełnosprawnego brata, jeśli któraś z Was również zechce pomóc podam jutro nr KRS i cel szczegółowy (imię, nazwisko i numer identyfikacyjny)
Cytat:
pierścień.
ładny pierścień, klasyczny
2015 kurde ale to daleko! hm, nie wiem, jak chcecie to próbujcie coś załatwiać, ja bym jeszcze nic nie ruszała

no już lecę, paaa

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2012-02-27 o 22:22
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 22:44   #4632
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
pierścień.
Myślę, że to jeszcze za wcześnie na przygotowania
Pierścień śliczny, nie wiem, czy ktoś na naszym wspaniałym wątku nie ma podobnego lub nawet identycznego

Dobranoc, pora spać
Stary 2012-02-28, 04:50   #4633
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
pierścień.
My też planujemy na 2015 i nic nie załatwiamy, bo jest bardzo za wcześnie na to. Dopiero koniec 2013/początek 2014 zaczniemy się za wszystkim rozglądać.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 06:35   #4634
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Ja może nie mam aż takiej wiadomości jak Asia ale też się pochwalę
Promotor zaakceptował mój 1 rozdział
Gratuluje

Cytat:
No więc dostałam instruktaż jakobym miała się spakować i około 12 oczekiwać w sobotę aż po mnie przyjedzie...
No i się spakowałam i tak czekałam. Ruszamy. Trasa Katowicka. Myślę: jedziemy na północ. Zjeżdzamy na A2 w kierunku na Świecko jedziemy na południe zjeżdzamy na Wrocław eee
Powiem Wam miałam lekki mętlik. Miałam z dwa podejrzenia gdzie możemy jechać.. ale niestety byłam w błędzie. Jedziemy i jedziemy. Po drodze M. w zapiski patrzy czy dobrze jedzie . I dojechaliśmy do Wąsowa. Do Pałacu w Wąsowie Ja z deczka zmieszana, co to on wymyślił .
Spaliśmy w Pałacu Szczanieckich bo Pałac ten słynny, z czerwonej cegły, jest remontowany. Jakiś debil dostawił niedopałek papierosa i spaliła się praktycznie jedna kondygnacja.
To wszystko znajduje się na jednym ogrodzonym terenie.
Siedziałam w aucie, M. poszedł załatwiać formalności. Wraca po mnie. Idziemy do pokoju na górze. W środku jak w bajce. Otwiera stare drewniane drzwi. Pokój śliczny. Łoże z baldachimem, ze złotą narzutą , koszyk owocków i etc.
I tak siedzimy. Ja ogółem zestresowana bo nie wiedziałam kiedy co i jak. Więc nie wiedziałam właściwie kiedy to nastąpi

Wyciągnął mnie na spacerek dookoła terenu. Zmarzłam. Wróciliśmy do pokoju. Poszliśmy grać w bilard. Pierwsza atrakcja: przyjechał po Nas woźnica i pojechaliśmy na wycieczkę historyczno-krajoznawczą. Połowy rzeczy przez Pana opowiadanych nie pamiętam
Wracamy. Idziemy na kolację do remontowanego Pałacu bo tam nic nie naruszone po pożarze. Jedynie najwyższa kondygnacja była remontowana Restauracja jest jakby na poziomie 0. Ja w sukience, M. pod koszulą. Kelnerzy pod koszulą, kryształowe żyrandole na suficie. Muzyk grający na żywo W sali było może z 10 gości. Stoliczek pięknie przystrojony. Dostałam duuuużą rybę , potem bajeczny deser.
Siedzieliśmy tam z dwie godziny.
Teraz najlepsze
Wracamy do pokoju. M. otwiera, cofa się, przepuszcza mnie, wchodzę, a tam cały pokój w świeczkach kadzidełka, olejek do masażu pozostawiony przy łóżku. Ja zaskoczona, a nie powiem mnie ciężko zaskoczyć. I chodzę i oglądam cały pokoik jaki to bajeczny widok.M. pytany wiele razy mówi że On nie wie o co chodzi Ściągam buciki, sweter, stojąc plecami do M. Ten mnie woła, łapie za rękę, klęka (tu moment zapłakania), pyta czy zostanę jego żoną. Głos mu drżał. Ja się zgadzam, zakłada mi na paluszek i tak na kolanach mnie ściska że dech ledwie łapię.
Potem przygotowania do innej części. Oliwkowe doznania i etc
Boska sceneria Wymęczenie
Idziemy spać.
Rano wyspani nawet przyzwoicie wstajemy, śniadanko, sesja foto wszystkiego co można było uwiecznić i wracamy

Dziękuję dziewczęta za gratulacje i miłe słowa, każdej z osobna i Wam wszystkim
Zdjęcie pierścienia wieczorem bo aparacik ładnie uwieczniający został w domu
Przepieknie Gratuluje

Cytat:
Ojciec pogratulował i się stuknął z nami kieliszkiem, a matki słowa: Jesteś nieodpowiedzialny. x2. i to wszystko powiedziała patrząc tylko na niego. Potem posiedzieliśmy razem zjedliśmy, właścwie jego ojciec z nami rozmawiał a ona siedziała z jakimś kołkiem
Super

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
po weekendzie pokaze wam pare rzeczy , ktore zamawiam na slub i napisze co bede robić mam na mysli podziekowanie jakieś dl gości itd, w sobote mam się tym zając z mamą i jade w sobote na fryzure próbną , aparat oczywiście zabieram , wiec po weekendzie mam nadzieje przyaatakować was ślubnymi przygotowaniami
Czekamy

Cytat:
Moim zdaniem zdecydowanie za wczesnie

Kamea, jak nie wiesz na co przeznaczyc 1% to ja ci chetnie podrzuce pomysl w ogole tym, ktore nie wiedza chetnie bym podrzucila...

A mi sie dzisiaj dzien srednio zaczal

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 07:43   #4635
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Siema!

Aś, gratulacje! Pięknie to TŻ sobie obmyślił pierścionek też niczego sobie. Cudnie Szykowanie się teraz na 2015 skutecznie obrzydzi Wam przygotowania. Ja się szykuję trochę ponad rok i już mam wszystkiego serdecznie dość

Ruda, dziękować. Teraz faktycznie widzę. Powiem fryzjerce, żeby schowała wsuwkę

Oooo, komoda, szafa - zazdroszczę zakupów. Koniecznie się chwal jak tylko dojadę -nawet jeśli to Wielkanoc będzie

Clood, ależ przeżycia. Dobrze, że już jest względnie w porządku. Trzymajcie się tam!

Ala, co się stało?

Ja 1% na uszaki, a jakże
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 07:48   #4636
Promyk03
Zakorzenienie

Asia pierścionek śliczny
Ala co się stało?
tak wogóle to dzień dobry

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 08:33   #4637
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Kamea, jak nie wiesz na co przeznaczyc 1% to ja ci chetnie podrzuce pomysl w ogole tym, ktore nie wiedza chetnie bym podrzucila...

A mi sie dzisiaj dzien srednio zaczal
Ja tak myślę przeznaczyć tradycyjnie na zwierzaki

Dzisiaj szłam prawie pół godziny z buta do pracy, bo była awaria tramwaju i przez pół miasta stał peleton innych tramwajów, przez co nie miałam czym jechać
Ku*rwa tyle lat mieszkałam we wrocku i coś takiego zdarzyło mi się może ze 2 razy, a w tym pieprzonym Poznaniu średnio co tydzień!!!!! nie cierpię tego miasta, nie cierpię wrrrr, jestem zła, buty mi przemokły, jest mi zimno, a siedze w pracy do 15:30
Stary 2012-02-28, 08:49   #4638
Kohnelia20
Zakorzenienie

asiaczek moje gratulacje 2015 jak dla to bardzo bardzo daleko ja bym nic nie załatwiała

kawa to nie będzie ślubu w 2013?
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:00   #4639
Fari
Rozeznanie

Cytat:
pierścień.
Piękny delikatny, ale widoczny kamień

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
aha, czyli początki z tymi DJ'ami, czekamy na efekty
ja przeznaczyłam na mojego niepełnosprawnego brata, jeśli któraś z Was również zechce pomóc podam jutro nr KRS i cel szczegółowy (imię, nazwisko i numer identyfikacyjny)

ładny pierścień, klasyczny
2015 kurde ale to daleko! hm, nie wiem, jak chcecie to próbujcie coś załatwiać, ja bym jeszcze nic nie ruszała

no już lecę, paaa
Ooo podaj, miałam wpłacić na "TVN nie jesteś sam", ale lepiej jak trafią w łapki jakiegoś konkretnego potrzebującego
U mnie dużo tego nie będzie, ale zawsze coś
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 10:39   #4640
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj szłam prawie pół godziny z buta do pracy, bo była awaria tramwaju i przez pół miasta stał peleton innych tramwajów, przez co nie miałam czym jechać
Ku*rwa tyle lat mieszkałam we wrocku i coś takiego zdarzyło mi się może ze 2 razy, a w tym pieprzonym Poznaniu średnio co tydzień!!!!! nie cierpię tego miasta, nie cierpię wrrrr, jestem zła, buty mi przemokły, jest mi zimno, a siedze w pracy do 15:30
Oj jak nieładnie. Ale rozumiem poirytowanie swoją drogą moja ulubiona emota tutaj
a jaki tramwaj Cię podwozi do pracy?

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Wy mówicie za wcześnie ale w Pałacyku w Iwnie niedaleko Poznania znajoma opowiadała że jak załatwiała na przyszły rok sale to już czerwiec 2015 mieli zajęty
Stąd zaczynam panikować
Dzień dobry
Dzięki dziewczyny za miłe opinie o pierścieniu

1.08.2015

Stary 2012-02-28, 10:41   #4641
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Nic sie nie stalo w sumie. Jak zwykle ja wszystko wyolbrzymiam. Zdenerwowal mnie troche sms T.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Tez bym mogla wam podac tego KRSa dla kuzyna T. Jego blizniaki urodzily sie z wada rączek... Kciuka chlopiec nie ma przeciwstawnego a dziewczynka kosci promieniowej chyba, jakos tak.

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:50   #4642
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

biedacto. ja tez mialam kiedys taka sytuacje to siedzialam boso a buty na grzejniku;p
Stary 2012-02-28, 11:27   #4643
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Oj jak nieładnie. Ale rozumiem poirytowanie swoją drogą moja ulubiona emota tutaj
a jaki tramwaj Cię podwozi do pracy?
Różne czyli wszystkie te, które jadą przez św Marcin z Kórnickiej na Jeżyce, z przesiadkami oczywiście

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
biedacto. ja tez mialam kiedys taka sytuacje to siedzialam boso a buty na grzejniku;p
Ja tez siedze bobo z tym, że dodatkowo mam niedaleko biurka grzejnik i cudownie mi grzeje nóżki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 11:43   #4644
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Różne czyli wszystkie te, które jadą przez św Marcin z Kórnickiej na Jeżyce, z przesiadkami oczywiście
O no to ciekawa, urozmaicona trasa

1.08.2015

Stary 2012-02-28, 12:31   #4645
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Niefajnie
A mi się tak sympatycznie Poznań kojarzy, z Musierowicz i Jeżycjadą

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:49   #4646
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Zabiję, zabiję!

Idę sobie do pracy. Wchodzę. Na dzień dobry dostaję maila z wyzwiskami od jednej z animatorek (dziewczyna w bazę mailową wpisała adres mailwy swój i swojego chłopaka prosząc bym info o nowych urodzinkach słała na oba adresy. A czemu? Żeby zgarnąć więcej. napisałam, że już słac nie będę, bo to nia fair, to mnie zjechała do 10 pokolenia). Chwilę później zaczyna się na mnie drzeć animatorka od zajęć, że podłoga brudna. heloł, myłam ją wczoraj, to raz, a dwa - jak myła ją ona w weekend to w poniedziałek po moich zajęciach indywidualnych z białej bluzki dziecka zrobiła się szara. W ogóle ta dziewczyna ma jakiś przerost ego; zrób to to to, czemu nie zrobiłaś tamtego? Masz przecież tyle czasu! - i wrzeszczy przy klientach.

Napisałam dziś więc do szefowej, że jesli się da przyśpieszyć moje odejście to ja bardzo chętnie - i podałam powody. tak. perfidnie skarżąc. Mam dośc tego pomiatania, bo tak jest odkąd postanowiłam odejśc - wszyscy poczuli powiew wolności, kurna

Biedna zmarźnieta Kamejka! grzej się
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 13:18   #4647
sylvi_86
Zakorzenienie

i bardzo dobrze zrobilas! co za dziewucha;/ P. tez wczoraj pracownik jeden wkurzyl ale jeszcze dwa miesiace i spokoj. :tak:

a dzisiaj w piekarni kobitka nie wiedziala co to grahamka
Stary 2012-02-28, 13:36   #4648
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Niefajnie
A mi się tak sympatycznie Poznań kojarzy, z Musierowicz i Jeżycjadą
Mnie z domem
A Musierowicz czytałam tylko Kłamczuchę i tak sobie myślę czy nie wypadałoby wrócić i czytnąć

1.08.2015

Stary 2012-02-28, 13:49   #4649
_kamea_
Zakorzenienie

asiaczek, ciekawsze trasy znałam

Gaja, współczuję sytuacji w pracy bardzo dobrze zareagowałaś

Sylvi, to ja Ci napiszę (już tak jadąc na Poznań ), że tutaj w piekarniach panie nie zawsze wiedzą co to jest bułka słodka
Stary 2012-02-28, 13:53   #4650
sylvi_86
Zakorzenienie

tragedia:P to tak jakby ktos przyszedl do banku i nikt nie wiedzial co to lokata masakiera:P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości