|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakon Napalonych Orgazmocholiczek - CZ. 35 !
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33017762]Samara zależy co mu mówiłaś o tym poprzednim roku.. ale ja jestem zdania że co było przed związkiem to oddzielam grubą kreską i nie wspominam.. np poprzednie miłości czy życie imprezowe.. chyba że sam chce wiedzieć i bardzo naciska..
ja nawet nie pamiętam czy mówiłam TŻ-owi o mojej opiekunce.. a myślę że ludzie mówią sobie takie rzeczy.. ale ja jakoś nie mam potrzeby aby wiedział o całym moim życiu sprzed poznania się..[/QUOTE] Ja za to lubie wiedziec wszystko ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Konto usunięte
|
ale ja nie wiem czy tam będę szczęśliwa..
ja pamiętam te wakacje jak byłam u mamy.. pod koniec zaczynałam się tam męczyć.. co 2 dzień słyszałam jedno i to samo że mój ojciec był beznadziejny że cała rodzina pijaków.. że to tamto siamto.. po uj wracać milion razy do tego samego niemiłego wspomnienia i tylko psuć sobie dzień? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Kath wyjęłaś mi to z ust
![]() Kopa jak będziesz się ze wszystkim tak oglądać na Tż to w końcu będziesz żałować
#4624 |
Zakorzenienie
|
kopa na siłe ostatnio szukasz pretekstu do bycia nieszczęśliwą z przyzwyczajenia
#4625 |
Zakorzenienie
|
Karolca, urodzisz ty w ogóle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem niewiele o przeszłości TŻ z tego względu że jak sam powiedział boi się że go przez jego przeszłość po prostu zostawię. I mi opowiada bardzo powoli pojedyncze wydarzenia. On o mnie? Też nie wiele wie. Najważniejsze wie oczywiście ale co gdzie z kim robiłam to po co mu to? A mi? Grunt to co teraz ![]() Kopa moja babcia 50 lat miała jak kupiła rozmówki włoskie i wsiadła w busa. Nic w ząb nie umiała a pojechała pomagać do domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Konto usunięte
|
asme ja też lubię wiedzieć może nie wszystko ale dużo.. ale jakoś nie obchodzi mnie jak mój TŻ imprezował przed poznaniem mnie.. jakoś nie wiem czy bym chciała słuchać jak walił w gaz na wiejskich dyskotekach i podrywał szalone 15
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33017822]ale ja nie wiem czy tam będę szczęśliwa..
ja pamiętam te wakacje jak byłam u mamy.. pod koniec zaczynałam się tam męczyć.. co 2 dzień słyszałam jedno i to samo że mój ojciec był beznadziejny że cała rodzina pijaków.. że to tamto siamto.. po uj wracać milion razy do tego samego niemiłego wspomnienia i tylko psuć sobie dzień? ![]() przeciez nikt Cie tam nie trzyma! nie bedzie ok to wracasz do domu i tyle ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33017867]asme ja też lubię wiedzieć może nie wszystko ale dużo.. ale jakoś nie obchodzi mnie jak mój TŻ imprezował przed poznaniem mnie.. jakoś nie wiem czy bym chciała słuchać jak walił w gaz na wiejskich dyskotekach i podrywał szalone 15 ![]() Ja lubię wiedziec wszystko jednak moj eks opowiedzial mi wszystko o swoim zyciu seksualnym i ja potem nie moglam tego zaakceptowac bo np mijalam na ulicy dziewczyne, z ktora spal a teraz nie wypytywalam o wszystko i jest mi lepiej ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33017822]ale ja nie wiem czy tam będę szczęśliwa..
ja pamiętam te wakacje jak byłam u mamy.. pod koniec zaczynałam się tam męczyć.. co 2 dzień słyszałam jedno i to samo że mój ojciec był beznadziejny że cała rodzina pijaków.. że to tamto siamto.. po uj wracać milion razy do tego samego niemiłego wspomnienia i tylko psuć sobie dzień? ![]() Odwracasz kota ogonem. Nie masz jechać na wakacje tylko do pracy ![]() A to nie wiesz, że odwołałam poród. Ciąża mi się tak spodobała, że tak zostaję ![]()
#4630 |
Konto usunięte
|
Gdybym wiedziała, że tak zareaguje to bym nic nie mówiła. A on tylko powiedział, że jednak mogłam nie mówić i jest jak jest.
Ok wysłałam Wam zdjęcia. Wyglądam jak wyglądam, nie jestem fotogeniczna ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Konto usunięte
|
ale ja czuję że nie będę szczęśliwa we Włoszech
![]() wiecie wakacje wakacjami.. ale siedzieć tam do października to nie sądzę .. powtarzam.. nie lubię powracać do przeszłości i co 2 dzień wspominać jak to było beznadziejnie.. a moja mama umie gadać bardzo dużo.. i nie rozumie że mnie to boli że najeżdża na mojego ojca bo sama święta nie była a mimo wszystko mój ojciec nas wychowywał tyle czasu i nigdy przenigdy nam złego słowa na nią nie powiedział.. nie zniechęcał nas do niej.. a ona jak o nim mówi to tak jakby chciała przekonać mnie że ona nie miała innego wyjścia bla bla bla.. próbuje się strasznie wybielić oczerniając jego.. a mnie to wkurza bo zostawiła nas wyjechała na drugi koniec Europy i myśli że jak teraz mi zacznie oczerniać ojca to że co? że ja od niego odejdę? po tym jak mnie wychowywał tyle lat? |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
babcia mi podsunęła pomysla na część prezentu urodzinowego dla TZ ostatnio
chcę kupić piccolo (bo ja ni piję alkoholu w ogole i czasem TŻ tego brakuje, bo to przecież takie romantyczne usiąść sobie z winkiem i coś tam coś tam), także pomyślalam, że kupię piccolo i dwa kieliszki do szampana, bo nie mamy w ogole kieliszków ![]() tylko piccolo nie mogą znaleźć! A prezentu takiego materialnego ni uja nie mogę wymyślić :/
#4633 |
Konto usunięte
|
wole tutaj znaleźć pracę za grosze.. mieć blisko tatę i siostrę i babcię i maluchy no i tego nieszczęsnego TŻ-a .. niż jechać tam zarabiać 500 euro miesięcznie i wysłuchiwać co 2 dzień jaki mój ojciec był beznadziejny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33017970]ale ja czuję że nie będę szczęśliwa we Włoszech
![]() wiecie wakacje wakacjami.. ale siedzieć tam do października to nie sądzę .. powtarzam.. nie lubię powracać do przeszłości i co 2 dzień wspominać jak to było beznadziejnie.. a moja mama umie gadać bardzo dużo.. i nie rozumie że mnie to boli że najeżdża na mojego ojca bo sama święta nie była a mimo wszystko mój ojciec nas wychowywał tyle czasu i nigdy przenigdy nam złego słowa na nią nie powiedział.. nie zniechęcał nas do niej.. a ona jak o nim mówi to tak jakby chciała przekonać mnie że ona nie miała innego wyjścia bla bla bla.. próbuje się strasznie wybielić oczerniając jego.. a mnie to wkurza bo zostawiła nas wyjechała na drugi koniec Europy i myśli że jak teraz mi zacznie oczerniać ojca to że co? że ja od niego odejdę? po tym jak mnie wychowywał tyle lat?[/QUOTE] czujesz... to nie czuj tylko sprobuj ! to mozesz jej powiedziec, ze chetnie przyjedziesz jesli obieca, ze nie bedzie o tym wiecej wspominala
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Konto usunięte
|
zresztą nie wiem czy wiecie ale ja sprzątać nie potrafię
![]() pytałam się mamy czy jest tam jakaś praca z dziećmi ale nie ma bo tam rodziny wielopokoleniowe i dzieci z dziadkami ciotkami itd.. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- asme ale ona i tak będzie o tym gadała bo jak u niej byłam to już w połowie pobytu jej wspomniałam że mnie to męczy i nie chcę o tym gadać.. ale dalej jakoś tematy rozmów na to schodziły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie tak ładnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Konto usunięte
|
jeszcze jak ona przyjeżdża do Polski to wiecie.. mogę sobie wyjść w czasie takiej rozmowy wyjechać do siebie do domu (bo ona mieszka u babci) i wiecie no.. odpocząć od niej.. a jakbym tam była to bym w życiu sama na ulicę nie wyszła.. bo nie znam języka to raz.. a dwa jestem śliczna Polka którą mogą w parku w biały dzień w kiblach zgwałcić
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Samara przyznaj się że jesteś mistrzynią fotoszopa i wkleiłaś was w taką scenerię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33018036]wole tutaj znaleźć pracę za grosze.. mieć blisko tatę i siostrę i babcię i maluchy no i tego nieszczęsnego TŻ-a .. niż jechać tam zarabiać 500 euro miesięcznie i wysłuchiwać co 2 dzień jaki mój ojciec był beznadziejny[/QUOTE]
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33018072]zresztą nie wiem czy wiecie ale ja sprzątać nie potrafię ![]() pytałam się mamy czy jest tam jakaś praca z dziećmi ale nie ma bo tam rodziny wielopokoleniowe i dzieci z dziadkami ciotkami itd.. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- asme ale ona i tak będzie o tym gadała bo jak u niej byłam to już w połowie pobytu jej wspomniałam że mnie to męczy i nie chcę o tym gadać.. ale dalej jakoś tematy rozmów na to schodziły ![]() Wiesz co Kopa? Mam ochotę Tobą wstrząsnąć, abyś się w końcu ocknęła. Pracę tutaj? Tyle czasu szukasz tutaj pracy i cały czas nic nie znalazłaś i myślisz, że na wakacje, kiedy wszyscy chcą się czegoś załapać, znajdziesz cokolwiek? Masz taką okazję, a Ty z niej nie korzystasz i na siłę szukasz wymówek. Sorry wkurza mnie to, tym bardziej, że ja szukam pracy na wakacje i za ch*** nie mogę znaleźć, a Ty jeszcze wybrzydzasz, bo nie potrafisz sprzątać. No ludzie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Idę odrabiać lekcje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Konto usunięte
|
burk
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33018296]burk[/QUOTE] Co burkasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Konto usunięte
|
ej bo ja poważnie nie umiem sprzątać
![]() to tak na marginesie tylko dodałam ![]() bardziej mi chodzi o to że ja tam zwyczajnie nie będę szczęśliwa podcierając dupy staruchom.. sory ale tak jak asme nie wyobrażam sobie takiej roboty.. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- turkus bo głodna jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
to zjedz coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Kopa PRZESTAŃ SIĘ PRZEJMOWAĆ TAK TYM TŻ! Rozumiem, że go kochasz, ale już dwa razy chciałaś (a z tego co dziewczyny mówiły, to więcej) zrywać z nim, bo on nie szanuje Twojego czasu, bo kury ważniejsze itp.) pomyśl w końcu o sobie.
![]() |
#4647 |
Konto usunięte
|
wiem że tym wyjazdem bym się tylko unieszczęśliwiła.. wam się Włochy wydają takie cudowne że ojejku co siedzisz w tej zakichanej Polsce.. masz okazję jedź..
a mnie te Włochy nie porywają.. na wakacje pojechać.. może fajnie.. ale żeby tam mieszkać pracować żyć? ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- kuwa ja myślę O SOBIE ![]() PRZECIEŻ MÓWIĘ ŻE NIE BĘDĘ TAM SZCZĘŚLIWA.. ŻE MIESZKANIE Z MATKĄ JEST GORSZE DLA MNIE NIŻ TO ŻE TŻ CZASAMI SIĘ NIEFAJNIE ZACHOWA ŻE PODCIERAĆ DUP STARUCHOM NIE ZAMIERZAM BO MNIE TO BRZYDZI A I SPRZĄTAĆ NIE POTRAFIĘ.. CO JA MAM TAM ROBIĆ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
a ja już w takim razie nic nie mówię, bo to bez sensu jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Konto usunięte
|
TŻ to jest tylko jedna z miliona moich "wymówek" żeby tam nie jechać..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.