![]() |
#4621 | |||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cytat:
![]() jak zrobisz balwanka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cos mi tu net ostatnio przestal chodzic ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
To s± szpaki.
Zimuj± sobie wielkimi stadami w mie¶cie. Niebezpiecznie jest chodzic pod ich drzewami. W Latinie te¿ jest taki zak±tek. ![]() Ale mia³am zajête dwa dni. Fryzjer, lekarz, kosmetyczka, dentystka i to w dwóch miastach. ![]() Jak wróce do domu do W³och to bêde duuuu¿o pisaæ - nawet siê nie zorientujecie ¿e nas ma³o na forum zostanie przez ¶wiêta. ![]()
#4624 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 311
|
Dziewczyny czy dostalyscie juz ostatnia ratê nowego podatku ¶mieciowego Tares???
My w sumie w tym roku we dwoje w 70 metrowym wynajmpwanym mieszkaniu mamy do zap³acenia 380 euro!!! W zesz³ym roku w tym samym mieszkaniu 100 euro!! S³ów mi brakuje...mieszkam tu 6 lat, p³acimy wszystko nawet canone Rai.tym razem czuje jednak,ze pañstwo kradnie..nie wiem jak to wyt³umaczyæ...ludzie pracy nie maja,a te gnoje kasê ci±gn± by nierobów utrzymywaæ ...sono indignata...😳 Mi³ego dnia Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj mialam przygode, tz zgarnal z ulicy suczke kundelka, biegala po ulicy i mijala auta. Zawiezlismy do weterynarza ale nie mia³a chipa. Wet ja zatrzyma³, ale rano ju¿ wys³ali ja do schroniska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wreszcie troszkê siê odrobi³am i mam l¿ejszy dzieñ.
By³am z mam± na targu. Szuka³y¶my dla niej czapki. Dla mnie jest trudno kupiæ ale dla niej to juz koszmar! ![]() Ju¿ w poniedzia³ek wracam do W³och!
#4627 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki musze sie pochwalic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cuciojej ![]() ![]() ![]() paulinkaprzypomnial mi sie horror Ptaki
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-11-21 o 12:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#4628 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 926
|
Cytat:
![]() Gratulacje "Wielka W³oszko" sercem Polko ![]() Musisz to uczciæ ![]() ![]() ![]() Cuci - nie martw siê, nie zawsze mo¿na wszystkim pomóc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje Cucciola!
![]() Sk±d bra³a¶ za¶wiadczenie o niekaralno¶ci?
#4630 |
Zakorzenienie
|
Gratki Cucciola, to teraz jestes una grande signora del mondo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Dziekuje kochane
![]() OlaBedziem ![]() ![]() ![]() sjoannaa wiec z Pl potrzebny jest akt urodzenia (oczywiscie z przetlumaczeniem)i zaswiadczenie o niekaralnosci o ktorym pisalas wczesniej (ja najpierw musialam sie udac do Sadu Okregowego ) a pozniej do Wawy do ministerstwa ![]() ![]() cucino teraz to nie pogadasz zTaka ![]() ![]() ![]() i u Ciebie niedlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() ehhh jakby nam tyle przyszlo to bysmy w ogole nie zaplacili i problem z glowy. zreszta na pewno nie bylibysmy sami ![]() a jeszcze zobaczysz w nastepnym roku, jak bedzie do oplacenia jakis podatek dla comune na oswietlenie miasta , naprawe drog itp. slyszalam tez, ze ci co wynajmuja mieszkanie tez beda musieli oplacac IMU ... Edytowane przez e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 Czas edycji: 2013-11-21 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4382055 1]my w tym roku co 2 miesiace mielismy do oplacenia 50 euro, a teraz podobno powinien byc dodatek 0,30 cent na metr kwadratowy czyli jakies 18 euro wiecej. dziwne te 380 euro ![]() ehhh jakby nam tyle przyszlo to bysmy w ogole nie zaplacili i problem z glowy. zreszta na pewno nie bylibysmy sami ![]() a jeszcze zobaczysz w nastepnym roku, jak bedzie do oplacenia jakis podatek dla comune na oswietlenie miasta , naprawe drog itp. slyszalam tez, ze ci co wynajmuja mieszkanie tez beda musieli oplacac IMU ...[/QUOTE] co roku placilismy dwie raty: we wrzesniu i listopadzie, w sumie oko³o 100 euro. w tym roku to jest nowy podatek TARES, nastepstwo tego calego "legge di stabilita'"...to taki sposob by odzyskac niezaplacone imu...wysokosc tares ustalana jest przez urzad miasta. we wrzesniu i pazdzierniku przyszly nam zaliczki w sumie okolo 100 euro, a wczoraj tzw. saldo w wysokosci 280 euro platne do 15 grudnia.... dzis wieczorem bede to wszystko obliczac, mam nadzieje, ze sie pomylili, bo nie wyobrazam sobie w takim razie ile placi rodzina zlozona z 5 osób... mi ju¿ s³ów brakuje, naprawdê...z regu³y nie narzekam, ale tym razem to jest po prostu przegiêcie i zwyk³e z³odziejstwo! Edytowane przez marmotta Czas edycji: 2013-11-21 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
marmotta rzeczywisto¶ci strasznie du¿o musicie zap³aciæ. ..a¿ siê boje ile bêdziemy musieli zap³aciæ my...
cucciola79 gratulacje ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
#4635 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() w ogole to fajne "prezenty" daje panstwo na swieta... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4636 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Hej Dziewczynki, bylismy dzis na obiedzie w Rosso Pomodoro mniam uwielbiam kuchnie neapolitanska
![]() ![]() malemu kupilismy auto telecomandata i zestaw ciastoliny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Cucci no ja mam urodzinki 17 gru, jeszcze wczesniej pl na mnie czeka. Nie mam pomyslu na prezenty, poczytam na wizazu o czym inne dziewczyny marza to mnie natchnie. Bilet na koncert to juz jest 1-wszy prezent
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Wtajemniczenie
|
Urodzinki urodzinki
![]() ![]() Jak z Waszymi prezentami ¶wi±tecznymi? Poza bliskimi, my¶licie te¿ o sobie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
hej hej..okazao siê, ¿e urz±d miasta ¼le naliczy³ tares rodzinom dwuosobowym (czyli nam) i bêd± wysy³am poprawione modu³y do zap³aty...ca³e szczê¶cie, bo powiem szczerze, ¿e siê naprawdê wkurzy³am...
ja zawsze robiê sobie prezent od siebie dla siebie, w tym roku jeszcze nie wiem co... u mnie ju¿ drugi dzieñ ¶nieg pada, wrzuci³a kilka zdjêæ na fejsie |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry i u nas chlodno!
cucciola79 i co wymyslilas na swoje urodziny? marmotta ja tak pomyslalam, ze moze to tarsu to za caly rok i mozna zaplacic odrazu za caly rok lub w ratach? no ale skoro napisalas, ze sie wyjasnilo to i lepiej ![]()
#4641 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala skorkowa bransoletke Pandora
![]() Zrobilam 1 raz brownies, fajna skorupka sie wyrworzyla na gorze, wieczorem powiem jak smakuje ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
W³a¶nie by³am w Rossmanie - od dzisiaj jest promocja na kolorówke - 40 %.
Kupi³am sobie ró¿ Boujours (czy jako¶ tak ![]() Pomadke Rimmel i tusz 2000 kalorii. Zastanawiam siê co jeszcze mog³abym. ![]() Princi - twarz ta sama! Tylko dopieszczona - ale raz na rok to mogê. ![]()
#4643 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
cuciola a duzo juz masz tych pandorek? pamietam, ze w zeszlym roku dostaas, tak?
sjoanna o moj ulubiony tusz max factor 2000 calorie! szukam probuje, kombinuje, a i tak do niego zawsze wracam, teraz mam szajstwo maybelline, beznadzieja musze isc w przyszlym tyg kupic znowu m factorca ![]()
#4645 |
Zakorzenienie
|
Chyba do 28 listopada.
Naprawde sie op³aca - za ró¿ w cenie 50 z³ zap³aci³am 30! ![]() ![]() Princi - tusz w cenie chyba 30 z³ a ja zap³aci³am 18!
Przyk³adna ¿onka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2013-11-22 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | ||||||
Wtajemniczenie
|
ponad rok czasu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() woow ciotka to zaszalalas ![]() my tutaj to choinke i pozniej Befane obchodzimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4648 |
Wtajemniczenie
|
Tz.t jest z 20 a mala z 24 maja
![]() To juz jutro wylot??!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Weselicho 31 maja. Yesss, jutro wylot do Wwy, w poniedzia³ek do Moskwy, powrót w piatek do Wwy i do Milano w niedzielê. Cieszê siê jak siemasz, zw³aszcza, ¿e zobaczê moje robaczki ma³e ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale fajnie ![]() ![]() maluszki to juz pewnie wyczekuja jak nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.