|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Cytat:
![]()
![]() |
#4622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
dziewczynki mam takie pytanie: czy odczuwacie czasami takie kłucie, że tak powiem "tam na dole" ?
ja mam takie dziwne uczucie dzisiaj, coś jakbym miała tampon wsadzony, który już mocno nasiąknął i chciał się wydostać.... nie wiem czy to zrozumiale napisałam, ale takie mi się porównanie nasunęło ![]()
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Jak mowa o tv to jak którąś interesuje to leci właśnie na Nationalu program o sobowtórze Udaja Husajna - synu Saddama, który słynął z okrucieństwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o kurka... właśnie mi przed oknem przejechała straż pożarna, a za moim bokiem to już same firmy są, hehe jak dobrze że mam wysoki płotek, bo inaczej pewnie bym leciała jak moherowy berecik, a na dworze brrrr...
![]() |
#4626 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak samo jak malutka Laurka Muminka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i jeszcze ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jesteście jeszcze?? Tz z kolegą oglądają jakieś walki u nas, a mnie się nudzi ![]()
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Morning
![]() Znów pospałam.. z tż odpadliśmy o 22:00 - starość nie radość - żeby w sobotnią noc tak iść spać? ![]() ![]() ![]() Bo wiecie.. wg OM to termin już za 45 dni ![]()
#4628 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
ale tu cisza - w sumie niedziela. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś będę miała leniwą niedzielę coś czuję. Tylko muszę wpaść na jakiś pomysł na obiad ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() I cały czas kciuki za Natanielka Kamilki i Laurkę Muminka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
45 brzmi rzeczywiście mało
![]() ![]() Ja nie mogę doczekać sie prania, prasowania i składania ciuszkow ![]() ![]()
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Ja też już chciałabym mieć wszystko poukładane, bym mogła się z czystym sumieniem byczyć, czytać sobie spokojnie książki i gazetki i po sklepach szwędać - a tak wisi to nade mną.. nawet torby nie mam by się spakować do szpitala..
![]() ![]() Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-09-16 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() No to wczoraj w rozmowie też mówił tylko i wyłącznie o zmęczeniu po pracy, że teraz też musi jednak dojeżdżać te 50km czyli 100km tam i spowrotem, że to tez męczy i takie tam... no ale.... STAŁO SIĘ. Nareszcie ;] potem chciał drugi raz ale ja już nie umiałam. Jeej od razu mi lepiej ;]
#4632 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() dziś nas nie będzie: o 12 na roczek ![]() ![]() ![]() i rano seksik był mmmm ![]() ogólnie mam już dużo lepszy humor niż wczoraj, pogoda też przyjemniejsza ![]() miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę ![]() ![]() I do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Dyltharra jak mam byc szczera to wolalabym aby dziecko mialo moje nazwisko... nigdy nie wiadomo co bedzie za kilka lat... chyba ze naprawde myslicie powaznie o sobie jako MY... Marti: kochana, masz z tym cukrem...;/ ale z tego co wiem to winogron, sliwki i gruszki zawsze podnosza cukier... Justa co do zapachow i smaków to mnie odrzucilo od platkow sniadaniowych, nie moge ich jesc;/ i wech zrobil mi sie bardziej wrazliwy;p wszystko czuje... nie psikam sie zadnymi perfumami bo mi to przeszkadza;/ Natalko nie martw sie ![]() ![]() ![]() Halwaya tylko 45 dni ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam 60 dni do terminu ![]() gratuluje nastepnych tygodni i miesiecy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Dojotka1987 Czas edycji: 2012-09-16 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
ja jutro bede miała 80 dni
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() mi też się leniwa niedziela szykuje. Po południu wracamy do siebie i wpadniemy jeszcze do moich rodziców. Cytat:
Dziewczyny czy oprócz proszków dla dzieci kupujecie tez specjalne płyny do płukania? wiem, ze Lovela ma taki ale nie wiem nawet czy inne firmy tez |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
ja kupie żel do prania i tyle
#4638 |
Zakorzenienie
|
jaki tu dziś spokój ; )
mi też się raczej zapowiada długa leniwa niedziela... rano były przytulanki z mężusiem : DDDD sia lalala : ))) brakowało mi tego.... później przyjemna kąpiel : )))) a teraz mąż poszedł pojeździć rowerem a ja zostałam z mokrą głową i obiadem do przygotowania ; p no nic trzeba się za to zabierać powoli... dziś chyba zrobie sernik na zimno... bo jakoś mnie tak nachodzi ochota na jakieś ciasto... |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4640 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wy tak o seksie a ja juz od miesiaca nie mam ochoty....znaczy sie nawet nie to ze nie mam ale sie boje:/ coraz czesciej mnie cos pobolewa, od wczoraj co jakis czas taki delikatny bol brzucha jak na miesiaczke....nie wiem czy tak moze byc czy to cos niepokojacego....musze cos dzis o tym poczytac ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Maaatko.....to sie dzialo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przez to nigdzie sie nie ruszymy z domu... i zas niedziela przed tv... ☠☠☠☠a caly tydzien przed tv ;/ ;/ w tygodniu jest w pracy to nigdzie nie wyjdziemy, w weekend to on twierdzi ze juz sie nałaził koło domu i w pracy to nalezy mu sie odpoczynek na kanapie.... chc e juz dzidzie.. bede chodzić sobie na spacerki ... nie potrzebuje łaski tego ^&%^&^%&%^ owszem ja też moge prowadzić ale nie.... nie pójde mu na rękę.. zreszta... piernicze.. z byłymi nie gadam . ;/
![]() ![]() Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-09-16 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj zaczelysmy 32 tydzien! Jak ten czas leci...
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt niedziele, bez planów to najnudniejsze dni... i na forum i w domu ; p ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Micia bez nerwów takich bo dzidziusia stresujesz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po ostatniej sr stwierdziłam że chyba pójdę za radą położnej - sam proszek wystarczy. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My zdecydowaliśmy się dziś poeksperymentować w kuchni - jak wyjdzie co ma wyjść to się pochwalę (nawet taka częściowo potrawa z kuchni angielskiej ![]() ![]() Ja wczoraj dostałam od kuzynki ubranka na 56 i 62 - takie ogromne pudła. Większości pewno nawet nie zdążę użyć (zresztą ona też nie zdążyła) ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
wiem, że stresuję... i jak coś mu sie stanie to bede winić tylko i wyłącznie TŻ bo to przez niego taka w☠☠☠☠iona chodze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4646 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
ide na spacer. wezme psa i juz.
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
AAAA zapomnialam sie pochwalic ze dzis zaczynamy 34 tydzien
![]() Suuuuuper ![]() ![]() Tak mi najlatwiej a prawda jest taka ze i tak nie urodze z dzien spodziewanego porodu ![]() Boli mnie od wczoraj delikatnie brzuszek jak na miesiaczke juz pisalam o tym ale ciekawi mnie czy tez tak macie?? kurcze..... za tydzien mam wizyte, nie chce panikowac, na IP napewno nie pojde bo mnie na oddzial wysla a w sumie nic takiego sie nie dzieje..... po prostu mam wrazenie ostatnio jak bym za 2 dni miala dostac miesiaczke, do tego troche mnie lamie grypowo.... ajjj siedze pod kocykiem i sie grzeje |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.