|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI
Cytat:
ooo fajnie ja nie mam szczęscia w lotto
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia kiedyś szóstke trafiła :| Kupiła za to działke (w sensie ziemię ) i wybudowała dom. Mówiła, że wracała z kolektury z walizką pieniędzy, i że sie bała jak diabli tak idąc. Jak rodzinka wyczaiła, że wygrała, to się nagle na kawę i pogaduchy kuzyni różni zaczęli pojawiać i napominać coś o pożyczkach Tym co pożyczyła to jej nigdy kasy nie oddali, a wręcz byli oburzeni, jak po jakimś czasie pytała kiedy oddadzą. Ale to dawno było, z 50lat temu chyba. Mniej ludzi grało, mniej można było wygrać, ale za to łatwiej.A potem, jakieś 30 lat temu trafiła piątkę i kupiła mojej mamie (a swojej córce poniekąd) maszynę do szycia ![]() Teraz kupuje losy od czasu do czasu, ale już nic nie wygrała. Edytowane przez jagnna Czas edycji: 2012-11-06 o 23:54 |
|
|
|
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam szczescie do glupich ludzi
serio ... zawsze czy to w szkole, czy to w pracy jacys tacy dziwni się trafiają ale jak to mowią: ciągnie swój do swego hahaha
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wogóle czasem jak zasnąć nie mogę to wyobrażam sobie że przez jeden dzień mogę mieć wszystko czego zapragnę, tzn w sensie idę do jakiegoś centrum handlowego i co wyniosę przez jeden dzień jest moje przed ciążą zazwyczaj najpierw skupiałam się na sprzęcie elektronicznym, a teraz na... słodyczach |
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow ! pierwszy raz słyszę opowiesc o szóstce ![]() teraz bede sie mogla chwalić ze tak jakby znam kogos, kto zna kogos kto 50 lat temu wygrał
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie kilka szałowych ciuchów dla mnie i M. Sprzęt sportowy... Nie, nie skupiłabym się na niczym. Darłabym co i ile wlezie
|
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn mam męża i kocham go bardzo i wiem że on mnie też, ale czasem się tak zastanawiam czy nie mogłabym mieć kogoś lepszego. Mój mężuś zafundował mi taki start w dorosłe życie, że chyba nigdy nie wyjdziemy z JEGO długów
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale przyznajcie - fascynującą opowieść wam na dobranoc zaserwowałam? Edytowane przez jagnna Czas edycji: 2012-11-07 o 00:05 |
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te długi to aż tak są konkretne, że rozkładasz je az na długość całego życia? |
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Położyłam się, ale coś nie mogę spać. Na dodatek mała rozpycha się jak może i nie ułatwia to spania
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bierząco opłaty mamy hmm... 600 mieszkanie, 200 prąd, 600 kredyt, 700 drugi kredyt, trzeci kredyt też prawie 700. Zarabia 2000 podstawy z czego 400zł idzie na komornika. Druga wypłata to około 1500zł-2000zł ale szef odciąga z tego tysiąc bo M spłaca auto które szef mu kupił tak więc jak widać kolorowo nie jest ja nie wiem jak my jeszcze żyjemy. Dużo nam pomaga moja mama, ale ona też przecież nie ma milionów... ale co tam, jakoś damy radę trzeba być twardym a nie miękkim chu*jem robionym jak to moja mama mówi
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
A opowieść o wygranej babci idącą z walizką pieniędzy - super
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam zdjęcia mojej sąsiadki na fb. Trenuje taniec towarzyski i jeździ po jakichś turniejach non stop. I stwierdzam, jakkolwiek taki taniec bardzo mi się podoba (i to pewnie przez zazdrość piszę
), że te chłopaki tancerze wyglądają jak mega geje, a dziewczyny się za mocno malują, i zajeżdża mi tu "Ukrainian make up style" :|Ale widocznie taki wymóg, bo wszystkie pary taneczne tak mają :| |
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymogi były straszne. Wyobraź sobie taką 9-latkę wymalowaną i tańczącą w 12-cm szpilach... skończyło się na tym, że miała do wyboru - albo operacja albo koniec z tańcem. Wybrala koniec kariery tanecznej
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
No opowieść o szostce pierwsza klasa
![]() Ewcia ja Cie na prawde podziwiam...! Ja to nie dosc, ze bym sie zalamala, w depresje wpadla, to jeszcze tego.faceta juz nigdy na.oczy bym nie.chciala widziec.. On Cie powinien po stopach calowac ze z nim jestes!! Naprawde podziwiam Cie.. Co chwile ci klody pod nogi życie rzuca q Ty sie nie poddajesz.. Silna babka z Ciebie powinnas wygrac te banki w lotto a nie jakis dziad zapyzialy ;D
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylk ona wtedy nie była babcią, a kobietą w naszym wieku mniejwięcej. Inna sprawa, że ma jakies 145cm wzrostu i całe życie ważyła ok.40 kilo. Więc ta walizka, to podejrzewam większa od niej była :P Ale pewnie wzięła swojego małżonka, a mojego dziadka na bodygarda, bo on już jest postawniejszy znacznie ![]() A historia jest jak najprawdziwsza. Chyba że mnie wkręcają od 30 lat spryciarze ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- kia a ty sie nie urodzinujesz dziś czasami?
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Co do tancerek i tancerzy tez mi sie to nie podoba.. Jeszcze zazwyczaj slepia tak na niebiesko maja wymalowane.. O matko.. Tragicznie to wyglada
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nie łączyło nas tak silne uczucie, pewnie nie bylibyśmy razem. Mimo to razem próbujemy z tego wyjść. Za błędy trzeba płacić... Owszem, mam chwile zwątpienia, załamki, depresje itp, szczególnie dziesiątego jak dostajemy kasę i nagle w ten sam dzień nie mamy nic. Ale mimo to nie poddaję się i robię wszystko, żeby stopniowo poprawić naszą sytuację i zapewnić godziwą przyszłość Kubusiowi ![]() może inaczej bym reagowała gdybym miała łatwiejsze dzieciństwo. Była nas czwórka rodzeństwa, pracował tylko tata. Zakład był w stanie upadłości, tata dostawał 300zł wypłaty... Mama nie dość że porobiła opłaty, to jeszcze zawsze mieliśmy co jeść i nawet od czasu do czasu kupowała mi coś słodkiego nigdy nie chodziliśmy brudni czy głodni do dziś nie wiem jak ona to robiła, ona sama nie bardzo chce o tym mówić. Pożyczała, potem jakoś oddawała, ale jak to już nie wiem. Ta kobieta jest dla mnie wzorem do naśladowania, i choćbym miała w przyszłości sprzedać nerkę to to zrobię, spłacimy te długi i będziemy żyli w dostatku
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zadomowienie
|
Brawo
szacun ! ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Noo.. Juz od 40. Minut mam 23 lata.. chlip chlip
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Sama na siebie bicz kręcę: jest 0;30, a ja raz ze nie śpie to jeszcze wpieprzam krówki :\
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tu nie chlipuj, bo ja mam takie cyferki jak Ty, tylko w odwrotnej kolejności ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4647 |
|
Zadomowienie
|
Hehehe
ja wczesniej ptasie mleczko ![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Dzieuje Wam bardzo dziewczyny ![]() ja juz na telefonie siedze i troche zle mi sie pisze
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj tylko pączka na śniadanie zjadłam a potem 3bita
potem jak miałam ochotę na słodycze to zajadałam pomarańcze właściwie to wczoraj dzisiaj zjadłam jedynie talerz zupy bo coś już zgłodniałam dziś ...a potem się dziwię że mam zgagę
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy to było... ![]() Wszystkiego najlepszego, oby wasz pies nie podkradał zużytych pieluch i nie zalizywał dzieciątka do upadłego. A dzieciątko niech wyjdzie zdrowiutkie i z orgazmem ![]() Wiem, że powtarzam życzenia, ale fajne by były takie porody ![]() ![]() W ogóle to się strasznie dużo urodzin skumulowało teraz. Szkoda tylko że się maleństwa nie chcą dopasować za bardzo i się obijają w mamusinych brzuszkach. |
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

tyle że jedna liczba była z tych zgadywanych
ja nie mam szczęscia w lotto

na bierząco opłaty mamy hmm... 600 mieszkanie, 200 prąd, 600 kredyt, 700 drugi kredyt, trzeci kredyt też prawie 700. Zarabia 2000 podstawy z czego 400zł idzie na komornika. Druga wypłata to około 1500zł-2000zł ale szef odciąga z tego tysiąc bo M spłaca auto które szef mu kupił