![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Gwizdak
![]() ![]() Maja spełnienia marzeń!!! ![]()
![]() |
#4622 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() współczuję..nienawidzę komarów..raz mnie jeden użarł na poliku..myślałam, że zwariuję.. właśnie miałam pytać ![]() Cytat:
![]() strasznie się cieszę, że z Bulgotką już wszystko dobrze ![]() ![]() zjadłam torta, wypiłam piwo, nie ma to jak dietetyczne żarcie ![]() poza tym dzisiaj w pracy mi się bardzo miło zrobiło- dziewczyny mi niespodziankę zrobiły ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
a mnie brakowało własnie takiego prawdziwego lata
![]() ![]()
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
gwizdak ekstra!
![]() maja, jaką niespodziankę? ![]() grape, u nas to samo. od początku roku byly 2 naprawde ladne weekendy, a reszta albo beznadziejna, albo pol na pol Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-07-19 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Peach, ja poszłam do zwykłej miastowej drogerii i tam była ta firma. Pierwszy raz widziałam na oczy, ale fajny jest
![]() Gwizd, cieszymy się! ![]() Maja, no, dieta pierwsza klasa ![]() Smerf, ale fajnie jutro będziesz mieć ![]() Choji ![]() ![]()
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Maju, wszystkiego najlepszego!
![]() Jaka niespodzianka? Pochwal się ![]() ![]()
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale torcika zamówił dokładnie takiego jak lubię i przyjechał po mnie do pracy ![]() a w pracy jak przyszłam to dziewczyny już były więc poszłam do siebie do pokoju a tam na monitorze zawieszone zostały balony, na ekranie kartka z muffinką i "happy birthday" a na biurku prezent ![]() ![]() dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Czeeesc dziewczyny! Pisze do Was z campingu przy plazy w Rumunii, jest cieplo, cudnie i wlasnie przegralam w pokera (mam nadzieje, ze chociaz w milosci mam szczescie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Aaaassmerfi udanego dnia jutro, zeby byl najszczesliszy w caaalym zyciu!! Jak wroce bedziemy opijac Twoja strata staropanienstwa ;-)
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4633 | ||||
Zadomowienie
|
Drogi troszkę ten interes jest...ja chcę tylko bazę i 1 koralik...muszę się zastanowić czy jest to choroba 5 minutowa czy dłuższa...na razie nie mam jak kupić, bo znalazłam bazy tylko 18 a dla mnie 17 jest za luźna, więc problem poniekąd rozwiązuje się sam...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Maju wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń zawodowych jak i prywatnych, dużo miłości ze strony Cz. i domku z ogródkiem pod miastem!!! ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Maju jak słodko
![]() ![]() Gwizdak ogromnie się cieszę. A na wakacjach będziecie mieć czadowo ![]() Smerf to już jutro ![]() ![]() Zamawiam na jutro pogodę dla Ciebie ![]() Jovi tylko się nie spal ![]() A jak tam TŻ? Tęskni? Marq gdybym na górze przytyła tak jak na dole to bym była happy ![]() ![]() Zmykam spać. Muszę wstać po 5 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Smerfik wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() ![]() ![]() Bawcie się wspaniale ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Hej, dziewczyny.
Gwizdaczku, przeogromnie się cieszę, że Bulgotka jest już zdrowa!!! Długo czekałaś na te słowa ![]() Ech.. Ja wczoraj byłam do późna w Rzeszowie ze znajomymi. Najpierw na miejscu wypadku, potem na Podpromiu. Bardzo ładny gest ze strony policji, która stała koło nas cały czas na miejscu i pilnowała, żeby kierowcy na nas uważali. Masa ludzi, mieszkańcy okolicznych domów... Straszny moment, jak podeszła do mnie jakaś pani ze zmartwieniem w oczach i mówi: "To chyba musiał być dobry człowiek?", odpowiedziałam: "Najlepszy" i w ryk. No masakra. Dziś sobie pochlipuję troszkę, ale staram się być twarda, bo to nie ja teraz potrzebuję wsparcia. Odezwała się do mnie K. Jest zdruzgotana i nie może uwierzyć w to, co się stało. Poprosiła, żebym do niej przyjechała, więc dziś po pracy jadę prosto do szpitala do Rzeszowa. Moja kochana mysza, po prostu nie mogę ![]()
![]() |
#4637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Smerfi, wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu ![]() Józia... ![]() Dobry. lecę się farbować, ale najpierw wrzuciłam Wam fotki na mejla z bonusem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Smerfie, szczęścia na nowej drodze życia!
![]()
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny sporo nadrobiłam
![]() przede wszystkim Justyna jezu jak przez nieuwagę innego kierowcy może życie stracić inny to mnie wkurza trzymaj się i wspieraj K jak tylko możesz ![]() Maja spóźnione stooo lat ![]() Smerf wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Gwizdak strasznie się cieszę że z Bulgotką wszystko już dobrze i że możecie na wakacje jechać ![]() Choj gdzie relacja? ![]() Ja mam tak mało czasu na wizaż że aż mi głupio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę tego czytać, wczoraj jak napisałaś co się stało to mnie zmroziło i się poryczałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Maja, spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ![]() Gwizdak ![]() ![]() Aleks, łaaaaaa Majorka ![]() ![]() Smerfik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten wypadek jednak nieco mnie zgasił. Po Mateuszu bałam się motocykla, a teraz czuję do niego niechęć. Nie wiem, czy będę dalej jeździć, a jeśli tak, to czy z taką częstotliwością. Chodzi mi po głowie sprzedaż tego moto i kupno crossa albo enduro, żeby jeździć w terenie. Dopóki po drogach jeżdżą starsi ludzie, którzy kompletnie nie widzą, co się dzieje, to to jest trochę jak pole minowe. A wiecie, co się okazało? Dziadek, który kierował, ma szklane oko... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Najka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Tak się zakręciłam, że nie doczytałam, że Najka wrzuciła bonus na maila. Spojrzałam i...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najka, nie mogę się napatrzeć! i wstyd mi, że nie mam w sobie tyle samozaparcia co Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja się ogólnie nie wypowiadam tu w tej kwestii, bo wiem, że zostanę zjedzona mimo dobrych intencji. Tak że po prostu Cię mocno tulę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Najka nie wiem jak wyglądasz ale po opiniach dziewczyn musisz być super laska
![]() Biska znam Twój strach zwłaszcza że mój TŻ zanim mnie poznał miał poważny wypadek motocyklowy cud że żyje ale poważne zmiany zostały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Józia, nie zgubiłam cellulitu - ja go musiałam wypędzać siłą
![]() ![]() Bisia, nie ma innej rady niż po prostu wziąć się za siebie. Efekty przychodzą - u niektórych ekspresowo (patrz: carmi czy osoby z fanpejdża Chodakowskiej), u innych - ślamazarnie (np. ja), ale są. i warto ![]() ![]() Dziewczyny, dzięki ![]() ![]() Józia, szklane oko? i mógł prowadzić? ![]() i starsze osoby to tak naprawdę (według mnie) pikuś. Najgorsze są gnoje pod wpływem alkoholu. Zapierniczają przy tym 100 na godzinę po mieście. Bisia, nie dziwię Ci się. Przy każdej takiej historii (a jest ich kilka w roku) cieszę się, że P. nie wpadł na pomysł, by jeździć na moto. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Dzień dobry ![]() u mnie zamieszanie trwa ![]() ![]()
#4649 |
Zakorzenienie
|
Bisiu, doskonale rozumiem Twoje obawy i lek o meza
![]() A tez nie.jest tak, ze droga to.pole.minowe, bo jezdza po niej do dobrzy motocyklisci i.li.staruszkowie.ze.szkl anym.okiem. Jest mnostwo motocyklistow, ktorzy.szrzuja,przeceniaj a swoje umiejetnosci, maja gdzies bezpieczenstwo swoje i innych. Mi wczoraj.z nikad pojawil sie.motocyklista.jadacy nie dosc 3 bardzo.szybko, to jeszcze na tylnim kole. Przyczepi sobie taki naklejke.ze ja mam patrzec wlusterka i zadowolony. A ja wxale.nie mam ochoty.go zabic i miec wyrzutow do konca zycia, ze nie zauwazylam. E czasem nie mam szans go zauwazyc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4650 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę po wypadkach teraz, że 90% powodują właśnie starsi kierowcy albo tacy z dysfunkcjami. Nie ogarniam tego. Tak, nie wiem, jakim cudem, ale mógł prowadzić ze szklanym okiem.
Najeczko, bardzo widać różnicę, ale pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to właśnie praktycznie brak cellulitu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.