|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Raczkowanie
|
Już myślałam, że jest szansa, że i u mnie wf. nie będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Raczkowanie
|
Trochę w-fu nie zaszkodzi, na pewno przy tych 30 godzinach nikt się za bardzo nie przemęczy. Masz wybór i możesz wybrać to co chcesz i lubisz
![]() U mnie w liceum ludzie, którzy mieli problemy zdrowotne i zwolnienie z zajęć wychowania fizycznego pod koniec przyznawali, że oni w końcu by chcieli trochę poćwiczyć, bo im się nudzi, bo tak dawno tego nie robili, bo nam strasznie zazdroszczą, że my możemy. Ogólnie chcieli się trochę poruszać, a po prostu nie mogli. |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na roku chłopacy nie mogli się doczekać WFu i mimo, że w siatce mieliśmy na II semestr, to zaliczyli go już w pierwszym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No na UŁ to chyba całkiem sensownie, z tego co pamiętam, że mi znajoma mówiła jak ona miała. W Pzn sobie wymyślili 'sporty dedykowane' i przez elektroniczną rejestrację można się było zapisać tylko na to, co było w danym dniu o danej godzinie, a jak chciałeś coś innego (w inny dzień), to co najwyżej osobiście załatwiać, ale to też wiadomo, że miejsc już mogło nie być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: A jeden kumpel z mojego roku teraz będzie chodził piąty semestr z rzędu na WF, tak bardzo mu się spodobało ![]() Cytat:
![]() Chociaż to jest na UŁ zorganizowane w stopniu bardzo dobrym, czego nie można powiedzieć o eksocu ![]() Edytowane przez dobrusia8e Czas edycji: 2014-09-09 o 14:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
Dowód wpłaty odbierali w dniu zakwaterowania, ale może inni kierownicy maja inne widzimisię. W każdym razie ja nie wyobrażam sobie jazdy 300km w jedną stronę, żeby pokazać kawałek papieru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zadomowienie
|
To nie było aż tak ograniczone, było do wyboru całkiem sporo pewnie, siatkówki, kosz, noga chyba, siłownia, pływanie, tenis ziemny, pewnie też jakieś bieganie i różne fit balle i inne śmieszne nazwy. No ale jak ktoś (ja) sobie ubzdurał coś innego i się nastawił, a później dupa :/. No i wolałam kiedy indziej sobie zrobić ten wf, nie jak w planie.
Dostałam jakiś 'spam' mejl z WZ na powitanie i zapraszają na tę inaugurację. Miałam się 29-ego tam jeszcze nie fatygować, ale motywuje mnie ta legitymacja ![]() Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2014-09-09 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Przyczajenie
|
Hej, jestem studentką I roku gospodarki przestrzennej na WNG. Chciałabym się zapytać studentów tego kierunku bądź ludzi którzy wiedzą coś na ten temat. Jaki jest poziom nauczania, czy jest ciężko czy raczej nie, jak wykładowcy - "straszni"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- [QUOTE=pffe;48066379]To caaaałe 2 godziny tygodniowo ![]() Nawet nie całe, bo półtorej godziny w tygodniu...
![]() |
#4633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
BAN stały
|
Jak tęsknisz za zniżkami jak masz do końca września albo października(zależy czy studiowałaś czy skończyłaś szkołę).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc nie ma co marudzić. Jest tyle dyscyplin, że każdy powinien coś dla siebie znaleźć. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4638 |
Raczkowanie
|
Chciałam się wytłumaczyć, to wcale nie jest tak, że ja mam problem z ruszaniem się tylko wynika to z moich wcześniejszych doświadczeń. Od X czasu miałam beznadziejny wf w szkole
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Raczkowanie
|
No i tego się trochę obawiam, że again będę zmuszana chodzić na coś na co nie chcę,ale wiem, że muszę.. ale dobra już bez paniki (z mojej strony oczywiście)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie, na które w internecie nie znalazłam odpowiedzi (może źle szukałam?)
![]() Czy jakoś ktoś przedstawi zwolnienie z zajęć wf, to będzie oddelegowany na zajęcia rehabilitacyjne? Czy jak to wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zupełne zwolnienie z zajęć możesz uzyskać po zwolnieniu od lekarza specjalisty ze względu na jakąś poważną przewlekłą chorobę. Dlaczego się migacie od wf? nie przesadzacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na pewno znajdziesz coś dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Możesz się sama zapisać na rehabilitację albo na ćw. relaksacyjne i potem dać tylko wskazania od lekarza, że tego i tego nie możesz robić.
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na semestr zimowy 2014/2015 rozpocznie się 24 września 2014 r. od godz. 9.00 i trwać będzie do 12 października 2014 r. do godz. 24.00 http://www.swfis.uni.lodz.pl/index.p...06f4f8c30af481 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.