Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-02, 19:25   #4621
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Sorry,nie chcialam namieszac. I przeciez nie napisalam,ze bedziesz musiala placic,tylko zeby lepiej sie upewnic jak to jest w waszym przypadku.

Spoko Gosia, nic nie namieszałaś. Lepiej się upewnić masz rację. Ciekawe jak historia tej dziewczyny z bloga się skonczyła
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:28   #4622
pilotka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
No to bardzo mnie to zaskakuje, bo w momencie zatrudnienia i posiadania NIN, pracodawca odprowadza składki na Twoje leczenie.
kurde to może on ściemnia albo go pracodawca robi w bambuko
język znają dobrze, dziewczyna biegle w mowie i piśmie, ale przepisów to już chyba w ogóle... hmm a może to było na początku na okresie próbnym? muszę go zapytać jak zadzwoni

Cytat:
Napisane przez isia4891
Opowiem Wam tylko historie z życia wziętą...i zmykam odpoczywać bo padam
No więc ;-) moja koleżanka leży w szpitalu z powodu zbyt dużej ilości wód płodowych i wczoraj przyszła nowa pacjentka z jakimś zakażeniem czy bakteriami w pochwie. Pielęgniarka w kubeczkach przyniosła im tabletki jak co dzień nie wiadomo na co.. "Nowa" p[acjentka się pyta czy tez maja taki żelek tabletkę okragłą przypominającą ufo....one że nie ale jak przyniosła to trzeba łyknąć...łykneła i po godzinie mdliło ją, ciągneło na wymioty i miała w buzi mydlany posmak, poszła do pielęgniarki i okazało sie , że to był czopek dopochwowy....

Po fakcie stwierdziła, że i tak łatwiej się to łykało niż wkładało...ale ubaw mają już drugi dzień ;-)
dla mnie ta sytuacja to jakaś masakra przecież to poważne zaniedbanie pielęgniarki.
ciekawa jestem co było by w odwrotnej sytuacji, gdyby wsadziła to co miała połknąć

Edytowane przez pilotka86
Czas edycji: 2013-10-02 o 19:33
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:31   #4623
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie przypomniala historia jak mojej babci pomylil sie lakier do wlosow i dezodeorant i lakierem popsikala sie pod pachami. I jeszcze mowila,ze co oni za szajs produkuja,ze jej wlosy pod pachami sie sztywne zrobily

Mój tata kiedyś pomylił dezodorant z pianką do włosów

Już był ubrany, wychodził do kościoła, ale jeszcze z klatki się wrócił, bo zapomniał się psiknąć i zaaplikował sobie piankę Przestraszył się, jak mu zaczeła rosnąć pod pachami

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:33   #4624
iwantyou99
Zadomowienie

Na TVN style właśnie leci program o porodzie w domu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:33   #4625
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie przypomniala historia jak mojej babci pomylil sie lakier do wlosow i dezodeorant i lakierem popsikala sie pod pachami. I jeszcze mowila,ze co oni za szajs produkuja,ze jej wlosy pod pachami sie sztywne zrobily
padłam
moja babcia jak była młoda usmażyła kiedyś kotlety schabowe w kleju stolarskim (ciemno było a światła nie było a kuchnie mieli tak jakby przy wejściu bo to stary budynek i wzięła z półki torebkę czy pudełko)- dziadek zjadł i nawet się nie zająknął
Stary 2013-10-02, 19:34   #4626
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Na TVN style właśnie leci program o porodzie w domu.

Koleżanka mojej siostry rodziła w domu i jest zachwycona.

Mnie to nie przekonuje.

Jeszcze co do śmiesznych pomyłek, to ja kiedyś wlałam ocet na patelnię, zamiast oleju, ale na szczęście w porę się zorientowałam i nie zdążyłam nic na nim upiec

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:34   #4627
miiitusia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny podczytuję Was jakiś czas. Mogę dołączyć? Zostanę mamą po raz drugi
TP 22.01.2014. Chłopczyk
miiitusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 19:35   #4628
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Koleżanka mojej siostry rodziła w domu i jest zachwycona.

Mnie to nie przekonuje.

Jeszcze co do śmiesznych pomyłek, to ja kiedyś wlałam ocet na patelnię, zamiast oleju, ale na szczęście w porę się zorientowałam i nie zdążyłam nic na nim upiec
Mnie bardzo kusi, ale nie odwazę się. Mooze przy 2 porodzie, aczkolwiek tez wątpię.
Stary 2013-10-02, 19:38   #4629
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miiitusia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny podczytuję Was jakiś czas. Mogę dołączyć? Zostanę mamą po raz drugi
TP 22.01.2014. Chłopczyk
Witaj.
Gratulujemy chłopczyka. Wybraliście imię??

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mnie bardzo kusi, ale nie odwazę się. Mooze przy 2 porodzie, aczkolwiek tez wątpię.
Ja tez bym chciała byc cały czas w domu ale za bardzo sie boje o maluszka i o siebie zreszta tez.

Stary 2013-10-02, 19:39   #4630
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
ja kiedyś wlałam ocet na patelnię, zamiast oleju, ale na szczęście w porę się zorientowałam i nie zdążyłam nic na nim upiec

ja kiedyś wypiłam taki olej po smażeniu - mama zlałam do szklanki z patelni i był taki ciemniejszy a ja byłam przekonana, że to sok jabłkowy i pociągnęłam taki solidny łyk w życiu nie piłam nic bardziej paskudnego- błeeeeeee

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
TP 22.01.2014. Chłopczyk

witaj gratuluję synka masz już wybrane imię?
Stary 2013-10-02, 19:43   #4631
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Mój tata kiedyś pomylił dezodorant z pianką do włosów

Już był ubrany, wychodził do kościoła, ale jeszcze z klatki się wrócił, bo zapomniał się psiknąć i zaaplikował sobie piankę Przestraszył się, jak mu zaczeła rosnąć pod pachami
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
padłam
moja babcia jak była młoda usmażyła kiedyś kotlety schabowe w kleju stolarskim (ciemno było a światła nie było a kuchnie mieli tak jakby przy wejściu bo to stary budynek i wzięła z półki torebkę czy pudełko)- dziadek zjadł i nawet się nie zająknął
Tez dobre

Cytat:
TP 22.01.2014. Chłopczyk
Witaj!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 19:47   #4632
miiitusia
Raczkowanie

Z imieniem był problem, bo liczyłam że będzie dziewczynka;P ale chyba będzie Szymuś.
Co do pomyłek..mój dziadek kiedyś widząc otwarte opakowanie chrupek spróbował ich i stwierdził że twarde...to nic że to chrupki dla psa
Stary 2013-10-02, 19:49   #4633
iwantyou99
Zadomowienie

Oglądam ten program i stwierdzam ze albo cesarka albo nie rodzę i koniec! Będę w ciazy do końca życia.

Stary 2013-10-02, 19:52   #4634
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Z imieniem był problem, bo liczyłam że będzie dziewczynka;P ale chyba będzie Szymuś.
Co do pomyłek..mój dziadek kiedyś widząc otwarte opakowanie chrupek spróbował ich i stwierdził że twarde...to nic że to chrupki dla psa

mój małż ma tak na imię
Stary 2013-10-02, 19:54   #4635
miiitusia
Raczkowanie

Cytat:
Oglądam ten program i stwierdzam ze albo cesarka albo nie rodzę i koniec! Będę w ciazy do końca życia.

Kiedyś też tak miałam. Tetaz też się boję. W poprzedniej ciąży chciałam błagać mojego gina o skierowanie na cesarkę. Później po porodzie naturalnym patrzac na to się dzieje z dziewczynami po cesarce dziękowałam sobie ze tego niebzrobiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 19:54   #4636
PawMaj13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Ja też mogę wypowiedzieć się w sprawie historii nowotworowej mojego taty..rok temu w czerwcu usłyszeliśmy diagnozę..oraz to, żeby poszedł do hospicjum..na szczęście poszła tam moja siostra bez taty...usłyszała, że mamy czekać..pytanie "na co" się nasuwalo, odpowiedź była oczywista.. od jednego lekarza usłyszałam wprost, że "takich" ludzi nie opłaca się leczyć..od drugiego, który usłyszał, że mieszkam w Niemczech, powiedział, że zabralby tam tatę na moim miejscu, bo niemieccy lekarze są bardziej agresywni w zwalczaniu raka.. i pierwsze, co Niemcy zrobili, to zamienili mu tabletki przeciwbólowe na KROPLE, bo w przypadku guza trzustki należy ja wspierać a nie obciążać!!! I jako ciekawostkę powiem wam jeszcze dwie historie...każdy, kto ma tytuł do ubezpieczeń zdrowotnych w Polsce teoretycznie zgodnie z pewną Dyrektywą moze leczyc się w innym kraju EU (dla zainteresowanych mogę powiedzieć jak się to przeprowadza). Niezbędny jest praniem dokument, na który kolega mojego męża (Austriak) czekał 1,5 tygodnia, po dwóch podjął już terapię w Monachium. My złożyliśmy wniosek o ten dokument w czerwcu, jak zadzwoniłam na pocz lipca na jakim etapie rozpatrywanie, to pani mi powiedziała, że właśnie dokonują ODMOW wniosków z lutego! Teoretycznie mamy do tego prawo, a praktycznie w NFZ mi powiedzieli, że wiadomo, że składają te wnioski ludzie umierający, którzy szukają szans poza PL..dla mnie bodzcem był widok mojego taty w niemieckim szpitalu, który ledwo żywy czekał na biopsje watraby kiedy ja próbowałam załatwić jego przyjęcie na podstawie tego, że mam juz złożony wniosek, że przecież to formalność...usłyszałam, że muszą mieć DOKUMENT...bo bez niego Polacy nie zwrócą kosztów...ze nawet Grecy lepiej się wywiązują ze swoich zobowiązań!!!! Paradoks jest taki, że dokument zalatwilam..i tak jak nie chcieli taty leczyć w Polsce, bo się nie opłacało, tak i tak musieli wszelkie zabiegi, terapie itp zapłacić na mocy umów unijnych.. sama biopsja kosztuje 50 tysiakow euro, a tarceva (tabletki) na mc 2,5 tysiaki eur, dodam, że jedynie w Pl nie refundowana... Szkoda słów.... Mama do dziś na mnie obrażony, bo się na nią wydarlam, że po śmierci taty wyrzuciła tą cholerna tarceve, zamiast komuś dac, widziałam w necie, że ludzie te tabletki na sztuki odsprzedaja... No, to się pozalilam....

No to przykra historia... Gdzie tu ta przysiega lekarska?...

Ja slyszalam o takiej jakby legitymacji, ktora wlasnie uprawnia do opieki zdrowotnej za granica, potwierdza ubezpieczenie, ale orientowalam sie w tym z uwagi na wyjazd wakacyjny, w razie W zeby nie zostac na lodzie, nie wiem czy to to samo o czym piszesz Ty.

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
w kubeczkach przyniosła im tabletki jak co dzień nie wiadomo na co.. "Nowa" p[acjentka się pyta czy tez maja taki żelek tabletkę okragłą przypominającą ufo....one że nie ale jak przyniosła to trzeba łyknąć...łykneła i po godzinie mdliło ją, ciągneło na wymioty i miała w buzi mydlany posmak, poszła do pielęgniarki i okazało sie , że to był czopek dopochwowy....

Po fakcie stwierdziła, że i tak łatwiej się to łykało niż wkładało...ale ubaw mają już drugi dzień ;-)

Cytat:

Ja kilka dni temu mialam tez drobna wtope z kosmetykami, skonczyla mi sie odzywka do wlosów, wiec wbieglam do rossmana, kupilam swoja odzywke i wracam do domu. I tak jej uzywam kilka razy juz i mówie, kurde, zepsuła sie! Konsystencja jakaś dziwna, efektow brak... A tania nie jest. I tak ktoregos dnia przygladam sie jej z bliska a.... To nie odzywka, tylko szampon do wlosow to by wiele tlumaczylo. Odzywka jest w dokladnie takim samym opakowaniu, tylko pisze na nim odzywka, czego w biegu nie zauwazylam, zobaczylam znajoma butelkę, capnęłam i do kasy.

Wiec przez kilka myc wlosow nie nawilżałam ich specjalnie, lecz orzynajmniej byly bardzo czyste, myte 2 razy szamponem i nastepnie wsmarowane ponownie innym szamponem

Cytat:
TP 22.01.2014. Chłopczyk
Witamy Ciebie i synka

2013-04-30
II kreski

Co komu przeznaczone, stoi na drodze rozkraczone
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:55   #4637
sweet_vintage
Rozeznanie

Dziewczyny, potrzebuje porady Chcę zamówić pościel dla mojego maluszka i znalazłam fajny komplet na allegro, ale trochę obawiam się jak pościel będzie wyglądała na żywo. Zamawiała któraś z Was taki rodzaj pościeli?? http://allegro.pl/15ele-posciel-haft...561200928.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:56   #4638
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Kiedyś też tak miałam. Tetaz też się boję. W poprzedniej ciąży chciałam błagać mojego gina o skierowanie na cesarkę. Później po porodzie naturalnym patrzac na to się dzieje z dziewczynami po cesarce dziękowałam sobie ze tego niebzrobiłam

Absolutnie mnie nie przekonalas. Nadal nie rodzę!

Stary 2013-10-02, 19:58   #4639
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość
kurde to może on ściemnia albo go pracodawca robi w bambuko
język znają dobrze, dziewczyna biegle w mowie i piśmie, ale przepisów to już chyba w ogóle... hmm a może to było na początku na okresie próbnym? muszę go zapytać jak zadzwoni
Wiesz co ja nie mam pojęcia, a może Ty go po prostu źle zrozumiałaś? Bo pracując masz odprowadzane składki przez pracodawcę.
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 20:01   #4640
miiitusia
Raczkowanie

Cytat:
Absolutnie mnie nie przekonalas. Nadal nie rodzę!

nastawiaj się tak dalej to poród miło Cię zaskoczy

Stary 2013-10-02, 20:03   #4641
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
nastawiaj się tak dalej to poród miło Cię zaskoczy

To do mnie dociera

Stary 2013-10-02, 20:08   #4642
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Akkma a tak z ciekawości, bo TP mamy ten sam, wiesz kiedy mniej więcej zaszłaś w ciążę?

Bo ja mam termin wg usg a wg OM to juz wogóle byłby kosmos.
Cały 'akt' miał miejsce dokładnie 17 maja godz. 20 haha

Cytat:
TP 22.01.2014. Chłopczyk
Witamy

Byłam u ginki Położna zwróciła uwagę na moją wagę :P przytyłam już 8 kg, a to dopiero 22 tc Nie dobrze! Od jutra zaczynam poważniej zwracać uwagę na moje odżywianie :P
Oprócz tego przyplątał mi sie jakiś syfek. Mam dużo leukocytów w moczu . Mam zrobić posiew i zobaczymy co dalej. Dodatkowo gince nie podobała się moja wydzielina, dostałam jakieś globulki na 3 dni. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok!
Stary 2013-10-02, 20:12   #4643
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Byłam u ginki Położna zwróciła uwagę na moją wagę :P przytyłam już 8 kg, a to dopiero 22 tc Nie dobrze!
czemu? ja jestem teraz dokładnie 22tc 5dc i tez mam ok 8 kg na plusie- mój gin mówi że spoko jest Ok
Stary 2013-10-02, 20:21   #4644
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
czemu? ja jestem teraz dokładnie 22tc 5dc i tez mam ok 8 kg na plusie- mój gin mówi że spoko jest Ok
Ginka nic nie powiedziała tylko położna w rejestracji się czepiła. Może dlatego, że od ostatniej wizyty przybyło mi 5 kg

Oglądaliśmy dzisiaj wózki i kolejny model wpadł nam w oko, a mianowicie:
baby design lupo comfort
Z tym, że o wiele bardziej podobał mi się i nadal jestem zakochana w jedo fyn 4ds memo. W tym baby design kolory kompletnie mnie nie przekonują Ale za to prowadzi się bardzo sprawnie.
Jutro jedziemy do następnego sklepu i mam nadzieję na kolejnego faworyta
Stary 2013-10-02, 20:24   #4645
pilotka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Wiesz co ja nie mam pojęcia, a może Ty go po prostu źle zrozumiałaś? Bo pracując masz odprowadzane składki przez pracodawcę.
raczej źle nie zrozumiałam... ale coś mi przyszło do głowy... być może oni w ogóle nie chcieli iść do lekarza ze strachu i tak na poczekaniu wymyślili, że niby muszą płacić bo pracują na 100% legalnie.
no nic to teraz go wypytam dokładnie
a apropo płacenia za szpital w UK, przypomniała mi się historia ojca kolegi sprzed chyba 2 lat. Stracił pracę w Polsce po wielu latach, poszedł na zasiłek, nie mógł znaleźć pracy, bo wiek i brak konkretnych kwalifikacji, pracował tylko dorywczo na czarno. Po skończeniu się zasiłku dalej był zarejestrowany jako bezrobotny żeby właśnie mieć ubezpieczenie. Nie wiem jak załatwił kwestię podpisania się w up. Wyjechał do UK do pracy na czarno. I po chyba dwóch miesiącach stracił przytomność z bólu, w szpitalu okazało się że pękł mi wrzód, miał operację i leżał tam chyba kilka tygodni. Oczywiście praca na czarno została zatajona. Leczenie kosztowało go majątek, bo nasz fundusz nie zapłacił a facet i tak wypisał się wcześniej na własne żądanie. Jedyne co "wywalczył" to rozłożenie długu na raty, ale to i tak go nie uratowało, bo w Polsce musiał sprzedać działkę żeby mieć za co spłacić
Znam też przypadek faceta, który pojechał w odwiedziny do znajomego do Włoch i pękł mu tam tętniak i zalał mózg też stracił przytomność, był w śpiączce przez chyba miesiąc, później leżał kolejne 2 miesiące, miał 2 operacje, sparaliżowało mu pół ciała, ogólnie masakra i fundusz też nie zapłacił za leczenie a on opłacał sobie sam składki. To było chyba ponad 5 lat temu i z tego co wiem to dopiero niedawno spłacili a (właściewie żona spłaciła, bo on dalej jest w połowie sparaliżowany) ten dług:

miiitusia cześć

dziewczyny pisałyście o Olialium , koleżanka dzisiaj do mnie dzwoniła czy mi nie kupić bo jest promocja 500ml + 500ml za 80zł w superpharm.

Edytowane przez pilotka86
Czas edycji: 2013-10-02 o 20:27
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:33   #4646
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ginka nic nie powiedziała tylko położna w rejestracji się czepiła. Może dlatego, że od ostatniej wizyty przybyło mi 5 kg
a widzisz- może o to chodzi że tak szybko i nagle
Stary 2013-10-02, 20:38   #4647
Le La
Zadomowienie

A ja wlasnie wypilam wieeeelki kubek nesquika z cieplym mlekiem i miodem, pyyyyycha........
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:39   #4648
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:

mezaga a mogę wiedzeć do którego dzwoniłaś?
Sporo wózków jest w Smyku w Galerii Rzeszów na Piłsudzkiego.
Byłam też w hurtowni Mieszko na Okulickiego i tam też był wybór.
hmmm mam jeszcze zamiar odwiedzić hurtownie w Respanie na Rejtana.
W Mieszku jest ten wózek. Dzwonilam jeszcze do Bena i Bartusia ( tak się chyba ten sklep nazywał). Generalnie zadzwoniłam do miejsc, które są wypisane na stronie babyactive jako przedstawiciele. Wiem też, że ten wózek jest jeszcze w jednym sklepie w Krakowie ale tam nie będę w najbliższym czasie. Zamawiać i tak będziemy w Nowym Sączu - no chyba, że nam niższą cenę w RZeszowie podadzą.

Cytat:
mój małż ma tak na imię
Bardzo mi się to imie podoba. Jeśli będziemy mieć dwóch chłopaków to jest jeden z naszych typów
Stary 2013-10-02, 20:44   #4649
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez souris5 Pokaż wiadomość
Gratulacje, świetne wieści! Ale to fajna sprawa, będziesz się teraz przygotowywać. Kreacje już masz???
Przygotowan wiele nie bedzie, bo to cywilny i chyba tylko we dwoje bedziemy Planujemy koscielny jak dzidzius zacznie chodzic. W sumie to sama nie wiem czemu zwlekalismy ze slubem, a teraz jest potrzebny zeby dac nazwisko ojca no i klasy podatkowe nam sie zmienia i duzo wiecej kasy bedzie.. Sukienki szukam a latwo nie jest, boje sie przez neta zamawiac..

Z tymi smiesznymi historiami to ja tez kiedys wpadke zaliczylam.. Mam problemy z cera i pewnego dnia skonczyl mi sie zel punktowy, a ze znalam sposob z pasta to posmarowalam pryszcza (idealnie na srodku pomiedzy brwiami), mialam wielka zielona (pasta herbal) kropke na czole i poszlam na zakupy wyobrazcie sobie ze nikt mi nic nie powiedzial, ludzie sie usmiechali ale nie powiedzieli ze wysmarowana chodze

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Ja tez tak mialam a teraz pomalutku, za kazdym razem mowia ze jest ok..
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:47   #4650
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:

mezaga a mogę wiedzeć do którego dzwoniłaś?
Sporo wózków jest w Smyku w Galerii Rzeszów na Piłsudzkiego.
Byłam też w hurtowni Mieszko na Okulickiego i tam też był wybór.
hmmm mam jeszcze zamiar odwiedzić hurtownie w Respanie na Rejtana.
W Mieszku jest ten wózek. Dzwonilam jeszcze do Bena i Bartusia ( tak się chyba ten sklep nazywał). Generalnie zadzwoniłam do miejsc, które są wypisane na stronie babyactive jako przedstawiciele. Wiem też, że ten wózek jest jeszcze w jednym sklepie w Krakowie ale tam nie będę w najbliższym czasie. Zamawiać i tak będziemy w Nowym Sączu - no chyba, że nam niższą cenę w RZeszowie podadzą.

Cytat:
mój małż ma tak na imię
Bardzo mi się to imie podoba. Jeśli będziemy mieć dwóch chłopaków to jest jeden z naszych typów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości