|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Grunt, to nie tracić wiary i nadziei w to maleństwo
![]() ![]()
#4622 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
agaaga- to trzymamy kiukasy! nie martw sie, proszę o nstawienie : jest ok, jestem w normie, robię te badania dla pewności żeby nic nie przeoczć, bo nie jest źle z tym wynikiem kochana! główka do góry, suoer ze idziesz juz jutro, bo jakbys miala miec te genetyczne to wlasnie njpozniej do 13t6d sie robi, potem nie ma sensu naprawdę.
dziwny ten twój lekarz tak jak mowi madziula ![]() ![]() pogłaskaj więc brzusio i usmiechnij sie ze przeciez wszystko bedzie dobrze! ![]() ![]() madziula, a juz myslalam ze masz psa inwalide ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jeszcze nic, często jest tak że ide ja z wózkiem obtachanym zakupami a za mną Olaf w jednej ręce hau hau na sznurku w drugiej wiertarka i uśmiech od ucha do ucha ![]() ![]() Cytat:
![]() A czemu inwalide? ![]() Agaaga super że tak szybko się udało zapisać ![]() ![]() P.S. Przepraszam za wszelkie błedy ale ta klawiatura nie ma poprawiacza a ja nie ogarniam ![]() Dobrze, że u mamy porządek, przyszliśy mały padł, to nie nabałaganił, a zaraz brat z synkiem zjeżdża, nie muszę sprzątać ![]()
![]() |
#4624 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe ![]() podobno kontrola w US jest gorsza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kochana będzie dobrze, tak jak lekarz powiedział jest tonna granicy normy. Musi być dobrze ![]() Cytat:
czekam na zdjęcie brzunia ![]() No i dobra wiadomość :thumbup: Wróciłam z zakupów, wydaliśmy kasy a kasy no ale już mamy prezenty na niedziele.... No i zaczynam już czuć święta, w sklepach pełno choinek, ozdób świątecznym ehhhhh ![]() Jutro wizyta u ginki, ale nawet się na nią nie cieszę bo nie zobaczę dzidziuniów..... zbada tylko mnie, zwazy, zmierzy i tyle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4626 |
Wtajemniczenie
|
no wllasnie madziula ze wzgledu na te moje plamienia i kulawe bhcg nie zdecydowalam sie bo wiedzialam ze wyjdą mi cuda na patyku.
a pies inwalida bo napisalas najpierw tylko ze pies na kółkach i pomyślałam : biedna, wózek, olaf, i jeszcze pies na kółkach... juz oczyma wyobrazni widzialam jak jezdzi za wami ![]() gosiuś - ucieczką czy prawem... ucieczką w żadnym wypadku. poza tym sama wychodziłam kilka razy na rządanie i wiem że szpital nie może odmówić przyjęcia pacjenta. może owszem robić problemy jakbyś wyszła chora, przerwala leczenie i trafiła za chwile znowu, ale nie w sytuacji gdy wracasz ponownie np po tygodniu z tymi samymi czy innymi problemami, bez znaczenia. Papierek to jest po to do podpisania, że wychodzisz na własną odpowiedzialność i nie obarczysz ewentualnie szpitala żadną winą, ale w sytuacji gdy ja np leżałam i wiedziałam że już nic mi nie robią a tylko leżę na darmo to nie widzę sensu ![]() ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-14 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zadomowienie
|
Byłyśmy z Misią w CH i tam rzeczywiście już Święta
![]() ![]() Kupiłam jej nareszcie buty na zimę i jestem zadowolona. Sobie oczywiście nic nie kupiłam ![]() Agaaga trzymam kciuki z całej siły żeby jutro okazało się że wszystko jest w porządku ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Wtajemniczenie
|
raaany żebyś ty wiedziała jak ja się obśliniłam, leżałam i pojękiwałam " jaaa chce piccceeeeee......." i tak w kółko, miałam nieśmiałą nadzieję że mąż się jednak zlituje ale ani myślał jechać do miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny ja dzisiaj jestem trochę wcześniej niż zwykle, bo teściowa przyszła do Hani
![]() ![]() Przede wszystkim agaaga89 ja krótko, bo czytałam na bieżąco i wiem, że dziewczyny już wszystko powiedziały i mam nadzieję, że dzięki tym słowom jesteś spokojniejsza ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj dzięki Wam ![]() ![]() La Millou jest super, ja ubóstwiam wzór sówek (ja w ogóle uwielbiam sowy, nawet mam taki tatuaż z sową ![]() ![]() ![]() ![]() Magdi no my chyba nie mamy BabyTV, muszę zerknąć, ale dzięki ![]() Martusiaaa a u Was też takie nocki, że się mały budzi kilka razy w sumie bez przyczyny? My poszłyśmy w końcu na spacer, ale zimno było niesłuchanie, a z Hanią jest zawsze walka o rękawice, ona ich nienawidzi ![]() ![]() Pallas Ril my mieliśmy kołderkę, pomimo tego, że na początku Hania w rożku spała, ale jakoś to łóżeczko wielkie lepiej wyglądało z kołderką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selenity fajnie, że jesteś i tutaj ![]() Mycha, witaj ponownie ![]() ![]() ![]() ![]() Ab_cd ja w ciąży z Hanią używałam takiego kremu jakiegoś francuskiego, poleciła mi pani w aptece, do końca nic nie miałam, a dwa tygodnie przed porodem wyskoczyły mi „piękne” rozstępy… mi się wydaje, że nawet jak się smaruje nie wiadomo czym to jeśli ktoś ma tendencję to mu się zrobią te pasy, ale może jestem w błędzie. Ale nie martw się, przecież to nie jest najważniejsze ![]() Carolyna ja też jestem taka wrażliwa na wszystko, tzn zawsze byłam, ale teraz widzę, że jest jeszcze gorzej ![]() Madziuuula super, cieszę się, że szczęśliwie dojechaliście ![]() ![]() Ale Hope mnie rozwaliła totalnie tym tekstem i wyobrażeniem o psie na kółkach, umarłam dosłownie ![]() Pomarańcza nie mam niestety, ja to czytałam ze 2 lata temu i ściągałam wtedy na bieżąco. Nikii Ty nasza egzekutorko ![]() Monita, w sumie to ma sens, że to królowie przynoszą prezenty ![]() ![]() Hope, Kaorlak oglądałyście Top Chefa? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Boze miałam to samo!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Lecę szykować Misię do spania, bo zaczyna się przytulać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://swiatminky.pl/flanela/64-sowy.html Myślicie, ze flanela sie nadaje na pościel? Wydaje sie być bardzo delikatna w dotyku. No i uwielbiam tez tkaniny minky. Fajne są w ogóle tkaniny na tej stronie wyżej. I tu jeszcze znalazłam allegrowiczow z szerokim wyborem materiałów: http://allegro.pl/sklep/25312534_szyjkolorowo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
TZ pojechal do domu, ja poszlam sie umyc, i znowu leze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Wtajemniczenie
|
kasian , kaorlak - no a jak
![]() ![]() ja zapowiedzialam mężowi że ma pizze zakupić, oczywiscie " taką prostą" ![]() kasian- kolejna rzecz nas łączy, mąż księgowy ![]() pallas ril - piękne te materiały ! przejrzałam wszystkie jestem zzachwycona! dzięks za linka!) kasian dużo sówek tam było wszelakich! jeszcze nie mialam okazji spytać mamy bo ja leżę a ona w garażu cały dzień pracuje. Jak sie nawinie to ją pospytam i dam znaka!
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-14 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Rozeznanie
|
Pizza
![]() Melduje,że Babcia ![]() ![]() agaaga Dobrze,że udało Ci się umówić już na jutro! Staraj się mimo wszystko nie stresować.Tak jak pisały dziewczyny,na granicy nie oznacza wcale jakiegoś wyroku już! Trzymam kciuki i jestem z Toba ![]() Seleniti Uff,że wszystko u Ciebie ok ![]() Co do tego żelaza to na ulotce jest napisane,że można brać rano na czczo ale nie polecają bo duzo osob ma dolegliwości żołądkowe pozniej,albo między posiłkami. Ja wole chyba jednak na noc brać,żeby jakby co te skutki uboczne przespać. Ważne,żeby wziąść z wit c pod jakąś postacią bo wtedy się lepiej wchłania. Zobaczymy jak bedzie po 2 tabletce. Mój Mąż dalej w pracy-Bidoczek ![]() P.S. Śledzika można zjesc? znaczy się juz 2 wciągnełam bo się slinić zaczęłam na mysl o nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-11-14 o 18:13 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Rozeznanie
|
hej mamusie
![]() co do tych rozstepow to macie pewnie racje jak ktos jest na nie podatny to i tak bedzie je mial. Zreszta nawet jak beda to bedzie pamiatka po ciazy ![]() maz od kilku dni codziennie robi mi sok z pomaranczy dosłownie pychota :d a od 2 dni codziennie pije sok z kiszonych burakow lada dzien ide na badania i mam nadzieje ze morfologia mi sie nie pogorszyła. moze troche nie na temat ale mozecie polecic mi jakas dobra prostownice do włosow albo chociaz firme? obiecałam na swieta siostrze kupic. Hope moze Ty cos podpowiesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie...
Cały dzień miałam zabiegany i dopiero teraz udało mi się do was dostać. Na początku gratulację dla Pulki za zostanie ciocią ![]() Dalej wszystkim dziękuje za 3manie kciuków i gratulację. też się cieszę że z bobasem ok, no i że najprawdopodobniej to chłopiec, Dzięki za propozycję książek... Pozapisywałam sobie... z Camilla Lackberg miałam styczność - ale nie czytałam nic o Erice... więc będę mogła nadrobić... Poza tym millenium mnie zachwyciło ![]() Biegne was teraz nadrobić - naskrobałyście że hohoh ![]()
#4641 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No widzisz, kto by się spodziewał, że mamy obie mężów księgowych ![]() ![]() Widziałam materiały, cudowne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
Magdi i Justyna gratuluję synusiów
![]() ![]() ![]() agaaga dziewczyny już wszystko powiedziały cóż dodać więcej, dobrze, że humor Ci się poprawił ![]() ![]() ![]() Wybaczcie nadrobiłam pobieżnie ![]() ![]() ![]() ![]()
#4643 |
BAN stały
|
Jej..jaka ja dzisiaj senna
![]() Najchętniej bym się położyła już. Póki co oglądam jednym okiem z Emilką "Bambi" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Co do badań ja nie dostałam żadnego skierowania na żadne badania bo Pani doktor atwierdziła że jak się nic złego nie dzieje to nie ma na razie sensu.
Dopiero coś w grudniu będziemy działać. Ale mi brzuch wysadziło. zaraz wam wrzucę zdjęcie ![]() Asia zdrówka życzę, dbaj o siebie ![]() Gosius pocieszaj się już tym że do wyjścia do domku już coraz bliżej. Monita ![]() Zytuś musisz byc z nami na bieżąco... Bo się martwimy ![]() Ja od wczoraj biorę magnez forte 2 razy dziennie, bo pulsuje mi powieka i łapią skurcze w nocy - ginka stwierdziła że bobas zabiera mi witaminki. Także od wczoraj jestem na witaminkach ciągle +magnez forte... Coodmalina zobaczysz że wszystko będzie ok. ![]() Selenti widzę że się odezwałaś - nareszcie ![]() agagag jesteśmy z Tobą kochana - 3maj się dzielnie... Carolyna niezłe wahania masz - połakałaś się na Ojcu mateuszu hihih - oj to typowa Kobieta w ciąży ![]() Madziula musisz być bardzo zorganizowana ![]() ![]() Aga super że udało ci się umówić na tak szybka wizyte. 3mam za was kciuki ![]() Madziula właśnie sie wyjaśniło o jakiego psa chodziło ![]() Gosius kciuki trzymamy cały czas... jesteśmy z wami ![]() Lolitka u mnie dziś też zafgościła pomidorówka a jutro ogórkowa ![]() ![]() ![]() Ja wszelkie śledzie i ryby wsuwam na potęgę... Ab_Cd mogę ci polecić z Baby Liss jak dla mnie rewelacja. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Ja to nie mam wieczorami już sił nawet na czytanie ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Super że się w końcu do nas odezwałaą, martwiłam się... Mi krwawienie ustało około 7 tc także nie wiele w tym temacie mogę ci doradzić. Wypoczywaj może jutro zrób sobie lżejszy dzień - np. bez uczelni, poleż zrelaksuj się... No i ten ból głowy na pewno cię mocno osłabia...
![]() |
#4645 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | ||
Zadomowienie
|
Misia śpi, a ja pochłaniam kolację. Mężula dzisiaj nie ma, więc czeka mnie wieczór z Wizażem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Rozeznanie
|
Tą księżniczkę już czytasz? (Edit: doczytałam
![]() ![]() ![]() ![]() Kasian, mi tez się sówki podobają i małpki ![]() Seleniti, dziękuję ![]() ![]()
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-11-14 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co teraz będę robić :P: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4649 |
Rozeznanie
|
Mam dołka
![]() ![]() ![]() Nie wezme dziś tej 2 tabletki żelaza bo znowu mnie dopadło wiercenie w jelitach i mega rozwolnienie ![]() ![]() Dziewczynki popatrzcie prosze w swoje wyniki i jaką wy macie hemoglobine i hematokryt? Martwie się,że mam niedokrwistość a żelazo a takiej dawce 105mg mimo,że mam niby brać 2 razy dziennie to dla mnie za duzo i organizm nie daje rady. Przecież nie moge mieć rozwolnienia non stop bo wypłuczą mi się inne minerały.Chyba będę brała ten 64mg i pić sok z buraka codziennie.. dupa dupa dupa.. i ciśnienie 108/59. |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niżej wrzucam wam mój brzuszek w 17 tc ![]()
![]() ![]() Edytowane przez JJJustynAAA Czas edycji: 2013-11-14 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.