|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
HEj
![]() zaglądam do Was czasem i podczytuję bezwstydnie, mam nadzieję, że się nie obrażacie. Mam w domu mały sajgon - Maja ma katar, Karinka zapalenie ucha więc mam w domu dwa wyjce wyjcowate ![]() Z Majusi okropna rozrabiara, wszędzie chce wejść wszystko musi dotknąć. Jak kilka z Was zauważyło, zaangażowałam się ostatnio bardzo w pisanie bloga - byłam na dwóch spotkaniach w tym na ostatnim było to spotkanie blogujących mam - super sprawa, tematów nie brakowało. Dostałam 2 książki, jak więcej poczytam to się podzielę z Wami ![]() Bokeh, ta moja koleżanka co jej wysyłałaś lekarstwo, wczoraj (w terminie) urodziła zdrowego Filipka ![]() ![]() Szaja mój mąż to odwrotnie - samo mięcho by jadł, a reszta beee i wraca na talerzu większość ![]() Hope, czy Ty chodziłaś z Dawidkiem do jakiegoś alergologa w S.? Bo muszę iść z Mają i się zastanawiam gdzie bo u siebie nie pójdę ![]() Nawijko śliczna sukienka ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Pstryczku proste ![]() Hje, to że mnie tutaj mało nie oznacza chyba, że Pola z Mają jakiegoś soczku nie mogłyby się razem napić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Evel zdrowia dla dziewczynek
![]() Gratulacje dla koleżanki ![]() Niestety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczeta za odp
![]() evel - zdrowka dla dziewczynek! |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() meduzzko jakie slodkosci kochane z Julianki ![]() ![]() MaJulMi ale zazdroszcze tych wakacji! ![]() Dziewczyny, moje dziecko pobilo dzis swoj rekord. Obudzila sie o 24 na uu i zasnela... o 6 ![]() ![]() Byl okropny placz, byly tance przy kaczuszkach, istna tugeza. Mam wrazenie, ze bolalo ja uszko, ale obym sie mylila ![]() ![]() Teraz odsypia malenstwo moje biedne ![]() ![]()
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
witajcie,
przepraszam, że nie cytuję ale odkąd Kuba zaczął wstawać i poruszac się przy meblach nie mam czasu nawet sie w spokojności wysikac, nie mówiąc już o siedzeniu przed kompem, do którego ciągnie go strasznie. Potrafi przejść przez całą ławę, żeby sobie popstrykać ![]() ![]() Do tego płacz i lament jak wstaję z podłogi, choćbym miała siedzieć i na niego patrzeć, ja muszę być razem z nim na podłodze. Noce nasze są ostatnio kiepskie, dziś od północy do 3 prawie nie spał, co go odkładałam i wydawało mi się, że śpi to ten się rozbudzał i ryk niesamowity, nosiłam, dawałam cycunia, przestawał, odkładałam i od nowa to samo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
evel zdrowka dla dziewczynek!
Yae tez zakatarzona i pokasluje, ale apetyt i humor dopisuja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Przeczytałam co Hope napisała do Krowy, by nie próbowała nadrabiać więc i ja się zastosuje i się wbije bezwstydnie. ![]() Dzisiaj poczułam przypływ mocy a więc otworzyłam kompa, tatuś z Blanką na spacerze więc i czas się znalazł. Mam nadzieję , że częściej, U mnie szukanie pracy w dalszym ciągu, byłam na dwóch rozmowach i cisza ![]() Mój mąz dostał już pracę także tutaj do przodu. Blanka ostatnio bardzo niegrzeczna się zrobiła, ciężko ją nakarmić, ma swoje zdanie i już, jak coś nie po jej myśli to histerioza, charakterek się pokazuje. Nawijko- piękna sukienka !! ![]() Witam nową mamę ![]() Evel - zdrówka dla dziewczynek ! Aniu- Oby to nie były uszka u Lilci , mam nadzieję że uda Ci się odpocząć ![]() I córka marnotrawna składa wszystkim roczniakom zaległe życzenia- Rośnijcie zdrowo maluchy !!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla dziewczynek ! I gratulacje dla koleżanki! ![]()
![]() |
#4631 |
Raczkowanie
|
![]() A właśnie, że jestem na bieżąco. Ale teraz to już wcale sie nie wbiję, bo wróciłam do pracy i mi doby brakuje. Ale dziękuje za pamięć ![]() Edytowane przez Krowa1989 Czas edycji: 2014-02-22 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję nocki ![]() Mam nadzieję że z uszkiem będzie ok ![]() Cytat:
TULE! ! ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8160
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() ![]() Nawijko doczytalam, ze u Ciebie podobne przeboje w nocy byly. Lacze sie w bolu ![]() Zdrowka dla wszystkich chorowitkow ![]() Lenova dobrze, ze Tz znalazl prace ![]() ![]() ![]() Ps. wczoraj o Tobie myslalam ![]() Wiecie co, przykro mi bo Tz jest w swojej pracy na kazde zawolanie a jak dzisiaj byla taka wyjatkowa sytuacja i chcial wziac wolne to mu oczywiscie nie dali ![]() ![]() A, meneq przyszlo mi dzisiaj to curry ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-02-22 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
![]() |
#4635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Przepraam, ze ja znowu tak na szybko wpadam, ale mam problem, ja bylam od czwartku do poznego wieczora wczoraj na szkoleniu w warszawie, maz z malym u tesciow, dojechalam do nich maly charczy i pokasluje, tesciowa twierdzi, ze mu cos na plucach siedzi, do meritum:Slaskie dziewczyny mozecie mi podac jakies namiary na pediatre co przyjuje prywatnie, albo robi wizyty domowe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
#4638 |
Zadomowienie
|
Ojej Ania no to niezła tugeza
![]() ![]() Evel-współczuję Karince okropnego bólu ![]() Lenova-obyś szybko znalazła satysfakcjonującą pracę ![]() Black dzięki. Ja nie mam takich sklepów u siebie ale poszukam w zwykłych kosmetycznych może. Mój Maluch zjadł dziś 1/4 obiadku ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Ide na kompa oblukać Nawijke ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() fajnie, że napisałaś ![]() zazdroszczę wakacji ![]() Cytat:
![]() i jak po tym żelazie? Nie ma póki co żadnych skutków ubocznych? ![]() ![]() tylko kiepsko z tą powtórką :/ ale kurde jakim trzeba bym idiotą, żeby pytania wyjmować na egzaminie :/ nie ogarniam tego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i zgadzam się z Debrah u nas tak metoda "przetrzymaj to zgłodnieje i zje" nie działała, było jeszcze gorzej :/ Mały był wtedy głodny, zły i wściekły i nic nie zjadał, rzucał tylko jedzeniem albo pluł. Może karm Małą np godzinkę po uu? fewciu co za menuuuu ![]() i jaki torcik? Oczywiście powtórzę za dziewczynami, Blanka kocha Cię najbardziej na świecie ![]() insolito cóż za wyobraźnia kulinarna ![]() Ultra ładnie Mała je ![]() ![]() ewentualnie jeśli się bardzo martwisz możesz zrobić morfologię z żelazem, to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości ![]() ellmi jaki spryciarz z Fifka, nastawił sobie alarm, bo chciał się z Tobą pożegnać ![]() meduzza tulę mocno ![]() ![]() hope a czemu tż tak sobie rozporządza pieniążkami Dawidzia? :/ pstryczek postawić, bo bym na to nie wpadła ![]() ![]() bokeh tulę ![]() oby to był wreszcie zomb ![]() szaja Twój tż też chyba potrafi nieźle wkurzyć :/ mój się wczoraj obraził, że zapytałam, czy pojedzie w przyszłym tygodniu do sklepu :/ Lady kciuki za pierwszy dzień w szkole ![]() i ![]() ![]() nawijko piękna sukienka, Ty w niej wyglądasz super ![]() ![]() Lenova kciuki za pracę ![]() poczytałam, popisałam, wreszcie wiem, co u Was ![]() ![]() napiszę jeszcze co u nas ![]() ![]() ![]() Ja jestem głodna strasznie, zjadłabym coś słodkiego ale się zawzięłam i do urodzin Kuby nie będę nic jadła ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
jeszcze k., mam nadzieję, ze zdążę zanim Kuba wstanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() u Oli lepiej, gorączki nie ma i kupki od paru godz też nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak nie urok to s.cz.a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Nancy, to
![]() ![]() Joł Hje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do @ niech mnie w razie wu poprawią mamy kp, ale wydaje mi się, że Panadol Femina mozesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- widzę, że rozmawiałyście o stopach ![]() ja przy 168 mam 36/37 (dobrze, czy zle? ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
widzę, że rozmawiam sama ze sobą ... więc skorzystam i jeszcze siebie pochwale
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45281448] ibuprofen, paracetamol[/QUOTE]dzięki, że napisałas, w domu mam tylko nospe i apap, więc myślałam, że czeka mnie wyprawa do apteki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka !! Niestety ja nie znam żadnego prywatnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4650 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Tz zrobił przepyszną zapiekankę ze szpinakiem i aktualnie umieram z przejedzenia (tak, rozważam dokładkę) ![]() ![]() Przecudna pogoda dziś była, Julka zaliczyła 2 spacery, jeden ze mną, drugi z tz. W ogóle chciała wyjść na dwór, bo przynosiła nam swoje buty i płaszczyk ![]() Poza tym znalazła dziś sobie dziwną zabawę, bo założyła sobie na nogi te największe kółka, które nakłada się na patyk ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym, jak tz się kąpał, przyniosła mu swoje zabawki do kąpieli ![]() ![]() Nadrobiłam wszystko, ale bez cytatów, więc przepraszam, że tak hurtem: Szaja - Twój tz miażdży ![]() ![]() Bokeh - udanej imprezy!!! Meduzza - śliczna Twoja żabka! MaJulMi - zazdroszczę Kanarów! Mika - kciuki za Julka Lady - kciuki za szkołę! Hope - masakra z Twoją t. Mam nadzieję, że szybko coś się zmieni. Nawijko - bardzo ładnie wyglądasz, świetna sukienka i figura ania - mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie lepsza. I oby to nie było uszko! Nancy - kciuki za lepszą nockę. I bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedź ws. jedzenia Julii ![]() Lenova - fajnie, że mąż pracę znalazł ![]() Uciekam jeść. Po ciężkim treningu (całe pół godziny ![]() ![]() Miłego wieczoru! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.