|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy tutaj takie witaminy dostanę, bede musiała popytać, albo po prostu sama sprawdzić w aptece
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam szczerze że jak sobie przypomnę
Jem dużo owoców, piję mleko (chociaż nigdy go nie lubiłam ) no i tak średnio co 2-3 dni biorę te witaminy. Chyba maluchowi starczy ![]() Żanecia, ja bym liczyła od piątku, tak bezpieczniej niż nastawiać się że była wcześniej a może jej nie bylo ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Myślę że może jakiś odpowiednik znajdziesz
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesto mi sie zapomina i jem co 3 dni ,tez jem duzo owocow ,ale nabialu wogole tylko zolty ser :/
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
mi TŻ próbował wmówić, ze powinnam mleko pić, no ale jakoś mnie nie porywa ta myśl
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej tak i mi mówili że po tych witaminach takie duże dziecko Może teraz będzie drobniejszy?
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
całe długie 10 dni
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie ma @ ale niech przyjdzie... jakos wam powiem ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:/ jest lipa co tu wiecej mowic...
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Franeczko
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Wytrzymasz
![]() a jakie są Twoje odczucia/przeczucia?
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinko żadne
bliżej że się nie udało
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
postaram sie
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Obiecałaś nie panikować
znajdź sobie wytłumaczenie i uspokój się kobieto, daj temu dziecku się w spokoju rozwijać i szukać sobie miejsca bo się przestraszy Ciebie Jutro pewnie się rozpiszę wiecej. Dzisiaj to juz zdycham okrutnie No ale jedziemy kupić małej buty wiec muszę się zmobilizować. Udało nam się wczoraj zrobić dla niej super zakupki ubraniowe w zarze i h&m a mi mąż kupił super cudowny komplet piżamowy Fajnie iść z mężem na zakupy sama bym jej nigdy nie kupiła Miłej niedzieli Kochane |
|
|
|
#4639 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
U mnie dziś leniwy dzień, nic się ciekawego nie dzieje. Z objawów ból brzucha jak na @ i kilka razy na dzień trochę mnie muli, no i nie mogę patrzeć na mięso blehhh zwłaszcza jak widzę surowe ![]() Kocuro Ewa ma rację daj dziecku spokój ![]() Niby pierwszy trymestr jest najtrudniejszy często dochodzi do poronień ale z tego co się słyszy, to w każdej chwili coś się może stać. To straszne cale 9 miesięcy trzeba się martwić ehhhh pogoda mnie dziś dołuje
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To od następnego razu też zmierze ciut pod pepkiem Ja dzisiaj jestem totalnie bez sił,sytuacja mnie powoli zaczyna wykanczac, na wszystko mi brakuje czasu i jeszcze spać mi się chce strasznie,a tu nie ma kiedy :-( TŻ by mi się do pomocy przydał ![]() Ewunia,pochwal się zakupami! Ja wczoraj mojemu kupiłam w house sweter i bluzę,a sobie taką dłuższą,sweterkowa tuniczke, w którą nawet z dużym Brzuchem wejdę - sprawdziłam,zwijając swoje ciuchy i wkładając pod ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Co do witamin mi lekarz przepisał teraz femibion 1,póki co nawet nic nie nasila zobaczymy co dalej...:-D
|
|
#4641 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- A tak na serio to trzeba odrobaczyc takiego kotka.Rowniez ze wzgledu na starszego synka. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Jak bedziesz u gin to zapytaj, jakies ci poleci. Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-08-31 o 17:49 |
||
|
|
|
#4642 |
|
Raczkowanie
|
india83 trzymam kciuki, żeby to była owulka
daj znać koniecznie co po wizycie![]() Franeczko oby się to nie rozkręciło ![]() Dorotko fajnie jak ludzie się tak dogadują, u niektórych jest taka miła atmosfera, że można by ciągle z kimś takim się widywać super, że weekend udany a jak Twoje problemy trawienne?Natalko ijeee to już tylko tydzień.. pewnie się stresujesz co? Aneczko jak fajnie, że jesteś piecze przy wejściu do pańci Żanetko Kochana mnie po owulce jeszcze z tydzień pokuwały jajniki na zmianę w tym szczęsliwym cyklu, więc kto wie Justynko możliwe, że test nie wychodzi czego najlepszym przykładem była moja mama i koleżanka, której test nie wychodził w 50 dc i co zrobić... taki miała organizm, może lepiej umówić się do jakiegokolwiek w miarę dobrego gina, żeby skontrolował co tam się dzieje Annasar życzę Wam kochana, żeby już tylko same dobre rzeczy Was w życiu spotykały Wiosna mnie też trochę muli z rana od dwóch dni, bóle jak na @ już są sporadyczne, za to piersi strasznie wrażliwe i tak jak kiedyś dałabym się pokroić za dużą milkę z orzechami, tak teraz patrzeć nie mogę na nic co słodkiego... bleee ![]() a my byliśmy wczoraj na weselu u koleżanki ze studiów, wybawiliśmy się, było naprawdę super... ale oczywiście bez jakichś niewiadomo jakich szaleństw, żeby fasolka tam sobie spokojnie leżała a powiedzcie mi czy jeżeli gin powiedział, że na kontrolę mam przyjść 8 września tj. poniedziałek za tydzień, a ja chciałam się umówić na piątek 5 września to mogę, czy te 3 dni są bardzo istotne? poprostu chodzi o to, że w przyszłą niedzielę mieliśmy zamiar powiedzieć rodzicom, ale chciałabym mieć jakieś zdjęcie czegokolwiek... a tak to bym musiała czekać kolejny tydzień, żeby im powiedzieć a już mnie tak skręca
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie stresuje się w ogóle,nie wiem co Wy z tym stresem macie :-D
A który będziesz miała tydzień dokładnie tego 5.09?
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
Natalko 6 tydzień i 4 dni.. hehe no to dobrze jak nie ma stresu
i oby już nie było no ja się np martwiłam pogodą, czy goście się będą dobrze bawili... ogólnie czy wszystko się uda
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, podejrzewam, że lekarz chce zobaczyć serduszka i dlatego masz przyjść 8.09
na tym etapie 3 dni są istotne... przynajmniej mi się tak wydaje ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Kordelko, taki też mam zamiar. Akurat skończą mi się te witaminy które biorę teraz...
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dziewczyny spoko wyluzuje maksymalnie ile będę w stanie
![]() niech fasolinka się spokojnie zagnieżdża. jeszcze 4 dni i Londyn wita
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmęczona, uff dobrze, ze już w domu
Cytat:
Oby się sprawdziły kocurko, larara, kasica no cóż, na wizycie znowu niczego się nie dowiedziałam. Ech... owu jeszcze nie było, dziś 16dc i pęcherzyk 19mm. Wzrost niezbyt szałowy, ale gin twierdzi, ze najważniejsze, ze rośnie. Kolejna wizyta we wt (facet stwierdził, że chyba lubię do niego przychodzić ) Normalnie padnę jak przyszły miesiąc bedzie podobny. No więc mnie się wydaje, że nic z tego nie będzie przy moich krótkich cyklach, a gin nie chce nic mówić tylko każe się uzbroić w cierpliwość.A wy co o tym myslicie. Już nie wspomnę, że czuję ciągle mokro, dzis to już w ogóle pływam. I tak sie zastanawiam może to przez ten inofolic? Cytat:
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, jak pójdziesz w poniedziałek to pewnie będą już serduszka, w piątek na dwoje babka wróżyła. Myślę że takie fasolinki to mogą już być, więc zdjęcie byś miała, dużo zależy od jakości sprzętu gina
India, przyznam że to dziwne z Twoimi pęcherzykami... No chyba że akurat ten cykl by Ci się wydłużył, a jeżeli owu by była i @ przyszła w terminie to wtedy problem z długością fazy lutealnej... ![]() Żanetka, to już Ale będę tęskniła
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu no ja nie wiem co jest grane
![]() może się okaże, że faktycznie pęcherzyki nie pękają, a moze problem jest z drugą fazą. Zanim zaczęliśmy się starać zawsze miałam @ od razu z rana i to na maksa. I mogłam być pewna, ze jak przy pierwszym siku z rana @ nie ma to juz nie będzie do końca dnia. A gdy zaczęlismy starania to mam tak dziwnie, nawet w środku dnia i potrafi się zaczynać tylko delikatnumi plamieniami. Dlatego moze faktycznie tu coś z tą fazą lutealną nie gra. No i teraz nie wiem jak się kochać, codziennie, co drugi dzień, cóż za dylematy... Już bym chciała wiedzieć co z tym cyklem ![]() Aniu przesuń mi mój termin @ na 13.09
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też słyszałam,że po witaminach
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Jem dużo owoców, piję mleko (chociaż nigdy go nie lubiłam
) no i tak średnio co 2-3 dni biorę te witaminy. Chyba maluchowi starczy 

Myślę że może jakiś odpowiednik znajdziesz 

znajdź sobie wytłumaczenie i uspokój się kobieto, daj temu dziecku się w spokoju rozwijać i szukać sobie miejsca bo się przestraszy Ciebie

Mam dobre przeczucia
) Normalnie padnę jak przyszły miesiąc bedzie podobny. No więc mnie się wydaje, że nic z tego nie będzie przy moich krótkich cyklach, a gin nie chce nic mówić tylko każe się uzbroić w cierpliwość.
Ale będę tęskniła