|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Massimo Dutti - część VIII
Hej,
Ja linka nie mam ale spodnie tak. Kupiłam stacionarnie ostatnią sztukę r.36. Spodnie są rewelacyjne, takii mega przyjemny materiał, miękkie i elastyczne. Dopasowują się super. Jakościowo również bardzo dobre. Polecam jak tylko dorwiesz gdzieś link. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Hej dziewczyny. Jestem nowa na wątku, chociaż podczytuję was już od dawna. Wreszcie pokusiłam się o założenie konta. Napisałam przed momentem wiadomość do malwima_kokos która pytała o link do szarych spodni. Niestety chyba źle coś zrobiłam bo nie poszło jako odpisana. Mam nadzieje ,że sobie doczyta. Ja na tych wyprzedażach upolowałam szare spodnie, sweter z wełny i kaszmiru-przypalany i sweter z dekoltem w serek-różowy. |
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z wiadomosciami tak jest, ze nie widac ich w wysłanych, ale one poszły
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Raczkowanie
|
Witam Drogie Panie
Nie było mnie na wizażu wieki. Wpadłam niby na chwile tydzień temu ,na pandorowy wątek i tak siedzę i podglądam . Wczoraj trochę Was podpatrywałam i złapałam głoda na MD. Dziś polazłam tylko po odbiór dzieciowego zamówienia, z wielkim postanowieniem że oszczędzam, więc choćby kazali a nawet i dopłacali,to nic dla siebie stamtąd nie wyniosę.Nie wiem jak to się stało ,ale przytargałam do domu trochę szmatek w tym granatową kurtkę skórkę za 490zł , zielony welurowy żakiecik ( leży cudownie ) brązowe porteczki oraz biała koszulę . A i nadal mam niedosyt ,bo u mnie na wsi trochę jeszcze tego zostało Jestem zadowolona ,bo wszystko to cudne ,ale nie jestem jeszcze pewna czy aby na pewno na mnie to wszystko pasuje, tj rozmiarowo. Pogdybam sobie.Przypomniałam sobie,że ktoś tu chciał welurek r 36.Jest u mnie w sklepie,wiec służę
"A teraz prędko ,zanim dotrze do nas że to bez sensu" by król Julian Edytowane przez edycisko Czas edycji: 2015-01-09 o 17:14 |
|
|
|
#4624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczy zamówione online można zwrócić w sklepie?
![]() Nie potrzeba do tego oryginalnego pudełka?
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze
|
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
Próbuje na szybko kilka wrzucić,póki co z przymierzalni ,ale nie mogę
![]() Mam je w tel, ściągnęłam apkę wizaż i nie idzie się zalogować. Mój avatar,który miał być ,kiedyś tam, z przymrużeniem oka , doskonale odzwierciedla mój dzisiejszy stan umysłu
|
#4630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4631 |
|
Raczkowanie
|
Ann, Just na insta znalazłam zdjęcie kurtki (o która pytałam w klubie ) na dziewczynie
|
|
|
|
#4632 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny prosze pomóżcie, jak rozm. wypadaja kurtki skórzane w Massimo?, napaliłam sie na ta kurtke http://www.massimodutti.com/pl/pl/wo...ml?colorId=401 i namierzyłam ją w roz. S (ponoć do sklepów w ogóle nie docieraja XS) i jutro specjalnie się po nią wybieram 150 km, tylko nie wiem , czy nie będzie za duża?
Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2015-01-09 o 17:49 |
|
|
|
#4633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym sliczna jest. wpadła mi już dawno temu w oko jak byłam w stacjnarnym. gdyby nie to ze w letniej wyhaczyłam granatową skórę czemu nie zamówisz on line? zapłacisz za benzyne wiecej niż za kuriera oddając niedobry rozmiar?
|
|
|
|
|
#4639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wysyłka nie kosztuje , lepiej zamówić online niż sie fatygować może na darmo...
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
dziś uległam kolejnym łupom wyprzedażowym namiętnie wołały mnie beżowe botki z klamerkami i niebieski zakardowy fular, akurat ostatnie sztuki tej zimy mój portfel ogłasza oficjalne bankructwo jeszcze tylko skórzana kurtałka i koniec rozpusty |
|
|
|
#4641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Mi z NK wpadł w oko ten fular: http://www.massimodutti.com/pl/pl/wo...ml?colorId=210 macie może podobne, jak się noszą, nie zaciągają się? |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem ,że mogę zamówić online, tylko nie wiem jaki rozmiar i szkoda mi czasu na czekanie na przesyłkę i ewentualne odsyłanie i czekanie na zwrot kasy, a jeszcze do tego widze ze dość szybko schodzą ze sklepu internetowego jutro będę w massimo (znalazłam kurtkę XS i S), czy komuś coś zobaczyć? Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2015-01-09 o 19:12 |
|
|
|
|
#4644 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje zakupu |
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do oddania czarną skórę ze stójką ref. 0/4701/503/800/04 w rozmiarze L z wyprzedaży.
http://www.massimodutti.com/us/en/sa...ml?colorId=744 W razie zainteresowania zapraszam na priv, bo tutaj rzadko zaglądam.
Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2015-01-09 o 19:27 Powód: dodanie zdjęcia |
|
|
|
#4647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4648 |
|
Rozeznanie
|
Ma taki skład, że na mróz się nie nadaj. Jest bardzo fajny, ma lekki połysk, taki satynowy, jedyny minus za to, że się gniecie trochę. Ja mam Selmę w Pearl Grey i fular jest bardziej stalowy.
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

a z wiadomosciami tak jest, ze nie widac ich w wysłanych, ale one poszły
. Wczoraj trochę Was podpatrywałam i złapałam głoda na MD. Dziś polazłam tylko po odbiór dzieciowego zamówienia, z wielkim postanowieniem że oszczędzam, więc choćby kazali a nawet i dopłacali,to nic dla siebie stamtąd nie wyniosę.
, zielony welurowy żakiecik ( leży cudownie ) brązowe porteczki oraz biała koszulę . A i nadal mam niedosyt ,bo u mnie na wsi trochę jeszcze tego zostało
Jestem zadowolona ,bo wszystko to cudne ,ale nie jestem jeszcze pewna czy aby na pewno na mnie to wszystko pasuje, tj rozmiarowo. Pogdybam sobie.