![]() |
#4621 | |
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Cytat:
![]() Tylko trądzikowa nie jestem, przebarwiona też... czyżbym była dojrzała? ![]() Cieszycie się z jesieni? wreszcie można sie potaplać w cięższych kremach i kwasikach ![]() ![]()
![]() |
#4622 |
Gang Iren
|
Że jesień Mag? Że niby to co w Anglii przez 3/4 roku?
![]() A może niedługo zacznę używać Bielendę z kwasami. Słońca i tak jak na lekarstwo.
#4623 | ||
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() Niestety święta prawda... z czasem trzeba coraz bardziej doceniać i dbać o wnętrzności ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ty to w ogóle nie musisz przerywać kuracji ![]()
![]() |
#4624 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Bo ja jestem małosypiacz-nieśpicz-nocny-rano-wstający ![]() Cicho, mieliśmy lato... 3 dni, ale było ![]()
![]() |
#4625 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4626 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anegdota rodzinna - dziecko kuzyna skladalo zyczenia urodzinowe swojej cioci, malec stanal i mowi po kolei, a na koniec "To jesteś teraz Ciociu starsza od węgla" ![]() Co do mojej powloki, akceptuje całkowicie bez zastrzezen. Z wnetrznosci jestem dumna ![]() ![]() A wlasnie Dziewczyn mam pytanie jak jest u Was w relacjach z innymi kobietami? pamietam słowa mej Babci, ktora mowila, ze w zadnym wieku inne kobiety nie wybacza dwoch spraw urody i mózgu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Cos w tym jest, baby mnie wkurzaja ![]() ![]() A tak na powaznie, to chyba zalezy od czlowieka, mam zero zazdrosci w sobie, jak laska jest ladna to powiem, ze ladna, a jak inteligentna to sie zachwyce jej madroscia i chetnie pogadam. Lubie madre kobiety, dlatego tak jest mi milo, ze moge z Wami na tym watku poklikac, z tego co kazda z Was pisze, to kazda jest fajna, madra babka. Pelna radosc dosiasc sie do Was z rana ze szklanka wody z cytryna, hehehehe, dajcie mi powdychac zapach kawy, uwielbiam ten zapach!
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-09-03 o 07:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Juka- kciuki zaciśnięte. Oj znam ból pierwszego dnia po urlopie ![]() Danusia- OMG 2-3h??? po 2 dniach byłabym wykończona. Nie dałabym rady normalnie funkcjonować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eva- wąchaj całą piersią, do póki nie wypiłam ![]() Magnolia- nie jestem szczęśliwa z powodu ZBLIŻAJĄCEJ się jesieni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Konto usunięte
|
Trzymajcie za mnie kciuki.
Idę w końcu do fryzjera... Na razie kawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ale ciekawe tematy tu ostatnio...
Zasiadam do czytania z kawą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Beata- naprawdę ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
|
Heyyyyyy... dzieki, zapach kaw roznosi sie w powietrzu, to zrobilam sobie turbo double czekolade I sie przylaczam, pokazywac kubeczki Laski
![]() Kocham Lato, Latunio, Lateczko, sloneczko, sloneczus I piaseczek ![]() W poprzednim wcieleniu bylam kotem, chyba kazdy kto mnie zna juz mi to powiedzial, dzikim kotem, sama sie tez tak czuje. Pewnie dlatego mam uczulenie na siersc kota bo swoja prawdziwa Cheetah juz bym miala gdyby nie to. Kocham Cheetah (a nie wiem znowu jak to po polsku jest) Beata, trzymam kciuki. Na jaka fryzure zmieniasz? ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Moj duzy, biurowy kubeczek ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-03 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Rozeznanie
|
Ciao
![]() Kawa. Beata kciuki zaciskam. A ja kocham i lato i jesien i zime. W kazdej porze roku sie zachwycam. Uwielbiam i kolory jesieni i jej pluche. I zime lagodna lub mrozna skrzypiaca. Jednego moj organizm nie znosi. Zmiany czasu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Beata duża zmiana będzie? Kciuki ![]()
#4637 |
Konto usunięte
|
Eva,
zapuszczam. Z bardzo króciutkich. Ale muszę odrobinę końcówki podciąć i trochę dół wyrównać, żeby mieć fryzurę, a nie nie wiadomo co. Fryzjer to dla mnie gorszy stres niż dentysta, naprawdę ![]() Oglądacie obrazki z Węgier i nie tylko? O uchodźców mi chodzi, bo mam wrażenie, jakby ta fala nie miała końca. A w dodatku politycy UE nie ma żadnych pomysłów, co z tym zrobić...Bo rozmieszczenie ich w krajach unii to nie jest rozwiązanie problemu, tylko naklejenie plasterka, co z tego, ze się ich porozmieszcza w ośrodkach?... MNie sie do tej pory wydawało, że ..nas to nie dotyczy. Boprzybywali do Wloch czy Grecji, a to ileś kilometrów od nas, acz oczywiście odleglość nieduża. A teraz ta fala jest coraz bliżej naszych granic-Wegry, Austria.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Problem przyjaźni kobiet to temat-rzeka... i z całkowitą premedytacją napisałam: PROBLEM. Przynajmniej dla mnie.
W całym swoim życiu spotkałam zaledwie kilka, z którymi mam głęboką i szczerą relację. Kiedy wchodzę do salonu kosmetycznego, to z miejsca czuję się bardzo dziwnie... Ja w swoich bojówkach i z lustrzanką przez ramię - a tu kolorowy tłumek ze sztucznymi rzęsami i torebkami ze znanym logo ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Beata, powodzenia - dla mnie wizyta u fryzjera to również stres... W Polsce miałam swoją zaufaną Panią Agnieszkę, za którą bardzo tęsknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
|
Beata, zapuszczanie nie jest latwe, przechodzilam to jak zaraze napawde, mialam wlosy 'na zapalke' po chemii I wyprowadzenie ich trwalo 2 lata, nie lubie krotkich wlosow u siebie.
Teraz mam poniszczone ale nie dam ich sciac, bede ratowac jak moge. Jak trafisz na dobra fryzjerke, to poprowadzi Ci ladnie fryzure dobrymi cieciami. Caffeine, ahahahahaha! No ja jestem ten kolorowy tlumek ze sztucznymi rzesami I markowymi torebkami ![]() Poza tym lubie military styl, ubieram sie tak na strzelnice, polowanie I w ogole jak jade na pustynie. Praca w biurze wymusza dress code, np. nosze rajstopy caly rok.
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak właśnie sobie myślałam, że spakuje mój nadmiar ciuchów i je oddam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
|
Motto na dzisiaj
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Gang Iren
|
Caffe w tym salonie to stanowczo nie byłam ja
![]() Nie mam problemów w relacjach kobietami, tak myślę. Też zapuszczam włosy. Aż mi nie przejdzie i nie stwierdzę, że chcę ściąć ![]()
#4643 |
Zakorzenienie
|
Caffe- super pomysł. Ja zwykle oddaję ubrania, buty itd itp do MOPS'u. Chętnie przyłączyłabym się do akcji, ale u nas póki co cisza.
Beata- masz rację, że obecne działania w sprawie uchodźców to jak przyklejanie plasterka. Uchodźcy to duży problem, a wygląda na to że będzie jeszcze większy. Szkoda, że państwa nie potrafią zorganizować się i doprowadzić do końca wojen. To rozwiązałoby problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Konto usunięte
|
Caffe,
oczywiście popieram. Tez bym tak zrobiła. Co, oczywiście, problemu w żaden sposób nie rozwiązuje. Bo pozostaje sprawa mieszkań, pracy, szkół, języka...Integracji, czy będą chcieli, czy nie. Czyli - kasa, kasa, kasa jest potrzebna. Dużo uchodźców do Norwegii przyjeżdża, swoją drogą? Bo z tego, co czytam, wybierają Niemcy, Szwecję, ew. GB, z powodów socjal;nych.. W jakimś reportażu czytałam, ze w Polsce absolutnie nie chcą zostać, bo u nas jedynie mogą zostać skopani albo zwyzywani.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki Beti. Rozumiem Twój ból chodzenia do fryzjera, bo jak już kiedyś tu pisałam, sama też tego nie lubię (może dlatego, że nie mogę trafić na odpowiednią fryzjerkę/fryzjera). Niby żadna filozofia u mnie, bo mam długie włosy, ale czasem lubię zrobić sobie grzywkę, a jak się okazuje, nie jest to wcale takie proste jak mogłoby się wydawać.
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może, gdyby ktoś pomyślał o tym wcześniej, to aż takiej fali zalewającej europę by nie było. Syria to oczywiście inny problem, tak trwa wojna domowa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
|
Moje zdanie w kwestii imigrantow jest w pelni po stronie Oriany Fallaci wiec sie nie bede wypowiadac.
Z mojej strony zero pomocy 'najezdzcom'. Chetnie dziele sie z ludzmi, ktorzy niczego nie zadaja.
![]() |
#4648 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
BO to mi jakoś utkwilo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eva, ja raczej nie jestem 'bojowa'... wręcz przeciwnie - należę do ogromnych wrażliwców, lubię spokój, przestrzeń i harmonię. Ubieram się przede wszystkim wygodnie, absolutny minimalizm: czarny golf, czarne spodnie. Lubię męskie elementy w stroju. Białe koszule. Khaki i marynarskie paski - od zawsze. NIGDY nie mogłabym nosić niczego co ma duże, błyszczące logo. W ogóle jakiekolwiek logo. Nawet moje ubrania do ćwiczeń mają nieomal niewidoczne loga gdzieś na dole... Sytuacja w salonie jest typowym przykładem, kiedy kobiety mnie z miejsca odrzucają jako 'obcy gatunek'. Nie można mi zaimponować modną torebką, ponieważ nigdy nie stanowiła ona dla mnie obiektu pożądania. Nie dlatego, że jestem 'ponad to' - po prostu nie mogłabym jej nosić... nie mój styl. Właśnie kiedy to piszę, zdałam sobie sprawę jak bardzo ciuchy nas jednak wyrażają - zawsze szukam jakości, prostoty, bezpretensjonalności, prawdy, szczerości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
|
Beata, dobrze kojarzysz, ale jest tego wiecej pisane na wiele lat przed tym co dzieje sie teraz.
Nie ma usprawiedliwienia dla 'niewiedzy' rzadzacych.Dobrze wiedzieli jak sie to rozwinie. Nie jestem poprawna politycznie. Jak cos wyglada jak kupa I smierdzi, to jest to kupa I smierdzi, nie powiem ze to kwiat lotosu tylko dlatego, ze 'poprawnosc polityczna' tego wymaga.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.