![]() |
#4621 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorry bardzo za skladnie, ale nie potrafie sie na niczym skupic, piszac o tym problemie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Raczkowanie
|
No widzisz ja tez mialam "problem z zazdroscia"... Ale z drugiej strony chcialbys byc z nia, zeby udawala ta milosc ktorej nie ma? Ex mi tez powiedzial ze jego uczucie drastycznie spadlo. W takim zwiazku gdzie kochalbys tylko Ty zameczylbys sie...wiem po przerabialam to dwa razy... Mi jest żal, bo tak jak tu wcześniej wspominałam dziewczynom, po tym zwiazku jak i jeszcze wczesniejszym czuje sie taka..bezwartosciowa, beznadziejna i brzydka. Chociaz ludzie mowia mi ze ponoc jestem atrakcyjna, ladna i inteligentna. Co z tego jezeli czuje sie gorsza od kazdej kobiety ktora mijam. Ex wiecznie zachwalal walory innych kobiet . Ta ma fajna figure, tamta fajna pupe. Ja wiecznie mialam pracowac nad soba bo to brzuch za duzy, bo fajnie byloby gdybym "ubierala sie kobieco". Czulam sie jak najgorsze brzydactwo. Dalej sie tak czuje. Dlatego tez mam wrazenie ze zaden mezczyzna sie mna nie zainteresuje.. bo wlasnie tak nisko sie cenie po tym zwiazku..
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Edit: Najmłodsza już też nie jestem, chcialabym wreszcie zbudować trwala relacje, zalozyc rodzine a lata lecą... mam wrażenie ze wszystkim wokolo zycie sie pouklada a ja zostane zgorzkniala stara panną... ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skoro ludzie twierdza, ze jestes wartosciowa i atrakcyjna kobieta to na pewno mowia prawde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Halls1 Czas edycji: 2015-10-17 o 01:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówię jeszcze raz, będzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Mam 27 za kilka dni... ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
Witajcie, jakies 2 miesiace mnie tu nie bylo...Pisalam ze rozstalam sie z facetem..Cieszylam sie ze to rozstanie mnie nie boli, ze jestem szczesliwa ze sie uwolnilam...Poznalam nowego, wydawal sie byc zupelnie inny..Ale okazal sie tez falszywym frajerem..cale szczescie nie zdazylam sie zaduzyc. Juz zupelnie stracilam szacunek do mezczyzn...Mam wrazenie ze wszyscy mysla tylko o tym zeby "zaliczyc"...staraja sie na poczatku, ladnie graja cudownych itd...
I nie gra to roli jak szybko wskoczysz mu do lozka...Moja przyjaciolka 3 miesiace nie dopuszczala do siebie faceta, a on sprawial wrazenie ze bedzie czekal ze ja kocha itd...I co? nagle przychodzi weekend a jemu niby telefon przestal dzialac...a na FB zdjecia juz z inna kobieta... Rece opadają... |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Ale cień Dzikiej Kobiety wciąż za nami podąża, dniem i nocą. Nieważne, gdzie jesteśmy, ten cień ma nieodmiennie cztery łapy." Edytowane przez harvvey Czas edycji: 2015-10-17 o 12:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do drugiego tak, komunikuję. Jednakże mimo wszystko nie szukam pod katem związku. Chcialam poszukać znajomego, poznać od innej strony - jakim jest człowiekiem a później jeśli okaże się wartościowy to może coś wyniknie. Jednak mam wrażenie, że gościu po roku od rozstania dalej tkwił w kulcie swojej ex bo wypowiadał się o niej w superlatywach. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez jagerbull Czas edycji: 2015-10-17 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co robisz w życiu? Jakie masz zainteresowania? Cytat:
Po co od razu się z kimś spotykasz na randki? Nie masz koleżanek do wyjścia na ploty pełne śmiechu? Sypiać z eksem w razie zejścia... Jakiego zejścia?! ![]() Cytat:
![]() Nicka nie można zmienić, możesz przestać korzystać z konta i założyć nowe, ale może się to wiązać z ryzykiem otrzymania bana za dublowanie kont. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam pewne zainteresowanie związane z informatyką, które mogło by być przyzwoicie a nawet b. przyzwoicie dochodowe. Ale uważam, że jestem w tym "zbyt słaba" żeby na tym zarabiać. Poza tym. Miałam zacząć pracę 2 tyg temu, ale byłam w totalnej rozsypce i nie dalam rady... Aktualnie siedze w domu calymi dniami, szukam pracy... Znajomi... duzo ma juz swoje zycie dzieci i brak czasu, z czescia zerwalam kontakt bo oczeliwali ze bede rzucac wszystko i ratowac ich z ich problemow. Duzo znajomych stracilam w trakcie poprzedniego związku - ultimatum faceta.... Jestem jak palec sama teraz i sama sobie winna. Druga sprawa nie mam ochoty, zeby jacykolwiek ludzi ogladali mnie w takim stanie... Dzisiaj jade na rodzinna impreze i juz czuje dyskomfort ze rodzina bedzie na mnie patrzyc jak na przegranego lenia bez pracy i faceta... Co do zejścia jak przypomnę sobie co robił to mi przechodzą takie głupie myśli Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty widzisz szczeście tylko w byciu z facetem a to nieprawidłowa postawa. Odpocznij od nich, zastanów się z kim chcesz być i co doceniasz w drugim człowieku i wybieraj tylko takich którzy mają coś mądrego do powiedzenia. Da sie to ocenić czego oczekuje facet.
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez jagerbull Czas edycji: 2015-10-17 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po drugie - widzę że na rodzinę nie możesz liczyć. Przykro mi z tego powodu ale odetnij się od nich chwilowo, na tyle ile możesz, skoro oni ci nie pomagają to niech chociaż nie przeszkadzają. Po trzecie znajomi - uwierz mi ja po rozstaniu nie miałam żadnych, zero ! Zapisywałam sie na fora, szukałam ludzi, łapałam kontakt gdzie sie da, i ty to również uczyć. Masz nas, my ci zawsze pomożemy, choćby radą, słowem. Uwierz że powoli będzie sie poprawiać, musisz tylko w siebie uwierzyć. Tylko albo aż. Wszystko jest możliwe, jesteś przecież dobrym człowiekiem, nie jesteś odrażająca, zacznij robić coś co sprawi że poczujesz sie dobrze w swojej skórze. Zmień fryzurę, pomaluj usta, paznokcie, zacznij zdrowo się odżywiać, ćwiczyć. To pomaga, zacznij być dobra dla siebie. Przyjdzie czas kiedy poznasz kogoś wartościowego kto oceni w tobie piekne cechy charakteru !
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dlatego nie chcialam sie zbytnio zwierzac (tak jak napisalam wczesniej) bo jestem "przypadkiem beznadziejnym" ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
To jest Twój wybór, świat nie podejmie go za Ciebie. Wiem, że nie jest łatwo znaleźć pracę, ale musisz coś zrobić w tym kierunku konkretniejszego. Znasz język - idź do korporacji. Zwariujesz nic nie robiąc w domu... Cytat:
Znajdź nowych, choćby w wątku lokalnym na wizażu - ja poznałam stąd osobiście kilkadziesiąt wspaniałych osób ![]() Cytat:
Spróbuj się od nich odciąć. Po co jedziesz na imprezę rodzinną, na której będą Cię spotykać same nieprzyjemności?
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miłego wieczoru. Jesteśmy silniejsze, niż nam się wydaje! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szalej tylko uważaj na siebie bo to jednak jest ryzykowne i niebezpieczne. A ja poznałam faceta. Konkretny, wie czego chce, kulturalny, ma w sobie coś zadziornego. Spotykamy sie, on cały czas szuka kontaktu. Mimo wszystko, luz, bardzo wielki luz.
Edytowane przez E_nigmatic Czas edycji: 2015-10-17 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cale szczescie ze sie nie odzywa bo po dzisiejszej nocy rozmyslam nie chce juz tego przezywac, jak mysle o przyszlosci to nie widze go przy moim boku tylko czulego mezczyzne ktory da mi milosc i cieplo. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez jagerbull Czas edycji: 2015-10-17 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Pamiętaj tylko, że mogą mieć poważne konsekwencje - choroba, dziecko. W tym wątku zdarzyły się już wpadki po seksie z eksem... Cytat:
Mieszkam sama od 5 lat, radzę sobie, utrzymuję siebie i koty.
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Moja rodzina jest dość "oryginalna". Chciałam zamieszkać z exem jak jeszcze byliśmy razem ale on odwlekal, odwlekał aż się rozstaliśmy i mieszkanie w tym wieku z rodzicsmi tez mi nie pomaga bo czuje sie jak przegryw. Gdybym wiedziala ze exiu tak mnie zalatwi wynajelabym cos sama ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Konto usunięte
|
![]() Dzisiaj miałam pierwszy zjazd na nowych studiach. Zajęcia dały mi tyle pozytywnej energii, że uśmiecha się sama do siebie. Miałam rok przerwy pomiędzy moimi pierwszymi studiami a tymi obecnymi i bardzo mi brakowało nauki. Do tego teraz studiuję mój wymarzony kierunek. ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez jagerbull Czas edycji: 2015-10-18 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Raczkowanie
|
Hello âş jak tam dzisiejszy poranek mija ?..
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
Dzień w dzień beznadzieja i niepotrzebne obwinianie się. Nie widzę siebie z żadną inną dziewczyną..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie zaskakujaco umiarkowanie dobrze, może dlatego, że mam dzis spotkanie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | ||
Raczkowanie
|
Z kochankiem postanowiliśmy tego nie ciągnąć dłużej. Wróciliśmy do kumplowania się. Trochę szkoda, ale tak będzie chyba lepiej. Za tydzień będą urodziny kumpla, na których będziemy oboje. Będziemy pod wpływem alkoholu i to będzie dla nas sprawdzian, czy możemy być jeszcze kumplami.
![]() Wczoraj byłam w klubie i całowałam się z jakimś kolesiem. Nie spodobało mi się i zaczęłam myśleć o byłym, więc wróciłam do domu. Czuję się jak facet. Podrywam facetów, robię im nadzieję na coś i olewam. ![]() ![]() Napisałam wczoraj do byłego, że go kocham i tęsknię. ![]() Ale mam namieszane w głowie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Walczę z kacem i lenistwem ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Przyjaciółka mi powiedziała, że mój były pisał do niej. Pytał, co u mnie, czy kogoś mam itd. Mówiła, że widać, że mu zależy i tęskni. Przez to też jakoś mi smutno się zrobiło i stęskniłam się... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.