|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
W Polsce na ulice w takiej sylówie wyszłaby max 2 razy ...
Japonia kraj pięknie rozwinięty ... a takie anomalnie :P. Niech da odpocząć swoim oczom a może te worki się zmniejszą :P wyłączyłam po kilku sekundach więc nie wiem co tam się dalej dzieje
|
#4622 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51824896]Podziwiam tą panią za umiejętność manewrowania szponami bez wsadzenia ich sobie w oko
Ta peruka. Te obrzydliwie brudne sztuczne rzęsy. Ta pomarańcz na twarzy. Te brudne pędzle... dramat[/QUOTE] Podsumowując w Japonii tez sa czitosy
|
|
|
|
#4623 |
|
Konto usunięte
|
Doczytałam, ze te wory pod oczami są prawdopodobnie efektem zabiegu kosmetycznego. W znaczeniu, że ona chciała mieć takie wory i sobie coś wstrzyknęła
Jako osoba, która czasami rano desperacko usiłuje pozbyć się takiej opuchlizny mogę powiedzieć, ze nie rozumiem takiego podejścia. Przecież to ją wizualnie postarza.
|
|
|
|
#4624 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51824978]Doczytałam, ze te wory pod oczami są prawdopodobnie efektem zabiegu kosmetycznego. W znaczeniu, że ona chciała mieć takie wory i sobie coś wstrzyknęła
Jako osoba, która czasami rano desperacko usiłuje pozbyć się takiej opuchlizny mogę powiedzieć, ze nie rozumiem takiego podejścia. Przecież to ją wizualnie postarza.[/QUOTE]co D:
|
|
|
|
#4625 |
|
Zadomowienie
|
Azjatki uwielbiają te 'poduszeczki' pod oczami, bo sprawiają, że twarz wygląda młodo i tak jakby 'się uśmiecha', taki kanon piękna
|
|
|
|
#4626 | ||||
|
Konto usunięte
|
Obczaj niektóre komentarze
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.W pierwszym momencie myślałam, ze to jakaś rycząca 50
|
||||
|
|
|
#4627 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51824978]Doczytałam, ze te wory pod oczami są prawdopodobnie efektem zabiegu kosmetycznego. W znaczeniu, że ona chciała mieć takie wory i sobie coś wstrzyknęła
Jako osoba, która czasami rano desperacko usiłuje pozbyć się takiej opuchlizny mogę powiedzieć, ze nie rozumiem takiego podejścia. Przecież to ją wizualnie postarza.[/QUOTE]
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4628 | |
|
Koteł
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- https://instagram.com/p/4MTl2HN2Zg/ nie zalozylabym takiej sukienki na slub. taka casualowa sie wydaje. nie mowie, ze ma byc blichtr jak na cyganskim weselu, ale ot taka zwykla sukienka jak na lato na miasto https://instagram.com/p/4MTTd-qlHA/?...niolnaresorach zdjecie pod tytulem "kroje banany" yyyy no serio? pozowac z nozem i deska do krojenia ? Edytowane przez kiziamizia91 Czas edycji: 2015-06-21 o 15:14 |
|
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie, że to wygląda uroczo jak jest naturalne (i u Azjatek, ja tak wyglądam tylko po przepłakanej nocy
), ale jak coś jest modne to i zastrzyk się na to znajdzie z efektem jak widać... :P
|
|
|
|
#4630 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uważam generalnie, że słabo robi wrzucając cos takiego, bo dla niektórych to woda na młyn. BTW Bogusia robi na kanale "tydzien konkursowy" ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- co do Japonii jeszcze to Weronika Załazinska jest w Tokio |
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4632 | |
|
Koteł
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4633 |
|
niepolubiecie
|
Czesto byla tu mowa o Dorisce, obejrzalam kilka filmikow. Mnie ona totalnie nie razi, ale ja lubie dziecieco-mamusiowe klimaty. Pewne podejrzenia mialam juz po tym jak uslyszalam automatyczne "mamunia" w odpowiedzi na to kto Ci zmienia pieluchę, ale juz po wysluchaniu jaki to mąż jest z niej dumny, jak jadl obiad juz po tym jak jej odeszly wody poczulam pewien niesmak. Natomiast po chwaleniu sie ultraseksitowskim kubkiem ekstra zony mam dosc na amen.
jak jest szczesliwa to super, ale to zdecydowanie nie moje klimaty. A odpowiedz nissiax o karmieniu meza i jego diecie naprawde ekstra i z klasa. |
|
|
|
#4634 |
|
Raczkowanie
|
Lola ma też takie podusie i u niej nawet mi się to podoba
|
|
|
|
#4635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie kwestia kasy czy jej braku, ale gustu. Cytat:
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-06-21 o 16:05 |
||
|
|
|
#4636 |
|
niepolubiecie
|
ja tez nie rozumiem utozsamiania klasy z gustem. Mam duzo kolezanek "minimalistek" ktore akceptuja tylko "klasyke" i czesto chwala sie np roznymi vintage-zdobyczami. Dla mnie te ubrania sa czesto po prostu stare i brzydkie (chwilami i tandetne vide vintage-kolczyki metalowo plastikowe) jak i np. printy chocby, ale nie nzwalabym tego brakiem klasy czy gustu. i
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza wizażowa klasa sama w sobie
![]() / A paznokcie też nie w moim guście, choć u Khloe na przykład mi się podobają, ale ona ma jednak jakiś przyjemniejszy kształt. |
|
|
|
#4638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaCytat:
|
||
|
|
|
#4639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i ciekawa jestem co z tego wyjdzie po pasteryzacji o ile w ogóle chcą to pasteryzowac, ale połączenie banana z białą czekoladą brzmi dla mnie smacznie ale raczej na świeżo
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiedziałam, że na mnie wjedziesz, ale że w taki prostacki sposób, to nie pomyślałabym. Nie wiem, dlaczego tak dotykają cie jakikolwiek niepochlebne słowa na temat twoich ulubienic.
Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-06-21 o 17:27 |
|
|
|
#4643 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4644 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
prychnęłam śmiechem jak podlinkowana azjatka czesała sobie te 30 włosków (tylu się doliczyłam)
serio XDD poza tym szanuję kazdy styl nawet jak mi sie nie podoba, ale... OLABOGA ona ma wszystko tak usyfione, nawet te sztuczne rzesy sa tak brudne+ ma zaskórniki w takich miejscach, com jeszcze nie widziała. Nie nie nie. I jeszcze nie wyobrażam sobie jak traktowane są soczewki. |
|
|
|
#4645 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
50 g białej czekolady 1.6kg bananów 500g cukru żelującego 120ml soku z cytryny W ogóle przeraża mnie ilość cukru. Bogusia napisała, że to będzie dodatek do naleśników lub twarogu i nie cały słoik naraz
|
|
|
|
|
#4647 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Dziewcyzny, ślepa jestem i nie umiem sie doczytać- czy w naturze jest jeszcze to -40% na kosmetyki? Na ich stronie nie powiększa mi się nic i nie widze :C
|
|
|
|
#4648 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potwierdzam, bo zrobiłam zakupy w piątek
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Nie-rudy lis
|
Facebook Natury podpowiada, że do 24.06
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie skusiłam na my secret mat fixin powder oraz my secret face illuminator- ktory polecala maxineczka oraz beautyfying lip smoother z catrice (jest to genialny zamiennik blyszczków clarins )
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2015-06-21 o 17:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.