![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Ale Wy drogie prezenty sobie robicie.
![]()
#4622 |
Moderator
|
ja nie mam dla Małża i dla Teścia
i nie mam w co się ubrać na wigilię pracową ![]() ![]()
#4623 |
Zakorzenienie
|
My w tym roku nie robimy żadnych prezentów. Ciekawe co tesciowie na to
![]() ![]()
#4624 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie mi sie przypomnialo... Dzis mi sie snilo, ze kolega z pracy mnie czule tulil w autokarze, a ja bylam zachwycona. O.o Nienawidze takich snow. Czuje sie jak najgorsza s*ka wzgledem TZa. :/
#4625 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Mi się ostatnio śniło, że zleciłam morderstwo ![]() ![]() A i snilo mi się, ze wygralam w totka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja od dawna nie pamiętam swoich snów ![]() ![]()
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Ten kolega jest bardzo atrakcyjny. xD
#4628 |
... choć nie Westwood
|
Nieważne gdzie nabierasz apetytu, ważne gdzie jesz obiad
![]()
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
ByleByle nie skoczyc po drodze na fast food. :P
Nie no, jestem grzeczna. :P Chociaz flirt w mojej pracy jest na porzadku dziennym, az mi czasem wstyd sluchac tekstow od innego kolegi i ogolnie tego, co sie dzieje w moim zespole. xD Ale to wszystko w zartach. :P Tylko potem mi sie glupoty snia. xD
#4630 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Co za zaganiany dzień ![]() Jutro Was nadrobię, bo dzisiaj nawet jakbym chciała to mnie tak mdli, że nie wiem o co chodzi. Jak nigdy o tej porze zalegam już w łóżku i wlewam w siebie hektolitry herbaty na zmianę z miętą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś coś jeszcze z tymi podkładami poradzi? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogólnie z prezentami mamy tak (piszę, może akurat komuś pomoże ![]() - Siostra podpowiedziała, żeby dla Szwagra whisky (kupiliśmy, ale chyba jeszcze coś dokupimy) - Siostrze kupiliśmy zestaw z Body Shopa (żel pod prysznic, masło do ciała, peeling i masełko do ust), ale poza tym ostatnio wspomniała, że jak nie mamy dla niej pomysłu to żeby jej kupić róż do policzków z Benefita (poluję na promocję, bo dokupię do tych kosmetyków ![]() - dla Rodziców, obie z Siostrą, kupiłyśmy weekend w Warszawie (w sensie my się fajnym hotelem z dobrym widokiem zajęłyśmy). - poza tym mój Brat na liście miał: koszulki z fajnymi nadrukami, gry planszowe 2-6 osób, gra o tematyce IT w języku angielskim, drążek do podciągania, waga łazienkowa lub komplet sztućców (za niedługo się przeprowadza do nowego mieszkania) - a dla M w głowie miałam takie rzeczy: gra na PS4, saszetka (nerka) do biegania, podkładka pod myszkę, kawiarka (czy czajniczek do kawy?), - a dla siebie jako sugestię dla innych myślałam o szalu/szaliku w stonowanych kolorach (ten jako model bazowy http://uk.accessorize.com/view/produ...5.9/8871250100 lub widziałam w stacjonarnym sklepie podobny, ale bardziej w kolorystyce szarawo niebieskiej), albo już myślałam o rzeczach bardziej stricte, które w mieszkaniu mogą się nam przydać, typu materac dmuchany (w nd nasz się przebił :P i jestem w trakcie poszukiwań nowego, bo w styczniu i lutym mamy kolejnych gości) lub karta podarunkowa do jakiegoś sklepu, w którym potem może nowy odkurzacz kupimy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mnie dziwi? Tutaj, ale tez i w niektorych europejskich miastach, ludzie sie nie przebieraja z uniformow sluzbowych, tylko jada w nich do domu. Co gorsza czesto to sa robotnicy czy budowlancy cali na maxa czyms uwaleni. Wlasnie jedzie obok mnie w metrze facet w roboczym ubraniu i kamizelce odblaskowej, caly az czarny od brudu i blota. I siedzi tak na fotelu w metrze. O.o Jakby byl tlok w metrze to wszyscy by sie o niego ocierali. O.o Nigdy czegos takiego nie widzialam w Polsce. Tu czesto tez mozna na ulicach zobaczyc np. osoby w kitlach szpitalnych. Strasznie mnie to dziwi.
Ogolnie zauwazylam, ze Kanadyjczycy to niezle brudasy. Np. na fitnessie jestem jedyna osoba, ktora zmienia na sali buty i uzywa recznika, zeby sie polozyc na macie. Reszta przychodzi prosto z dworu z brudnymi i czesto mokrymi (tu co chwila leje) butami i potem na tym cwiczymy. O.o A te reczniki tez mnie na maxa dziwia, na boot campie pot sie z nas leje. Dodam, ze na sali nie ma zadnego srodka dezynfekujacego, te maty maja w sobie tony potu.
#4633 | |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
Nie lubię ciężkich snów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od kilku lat używam maxfactor 'lasting performance' ostatnio kupiłam maybelline 'super stay better skin' (uzylam go z dwa razy ale wydaje się ok) A z wyższej półki to Lancoma 'teint miracle' Wszystkie Lubie. Nie ma efektu maski i ale ja używam bardzo małej ilości na raz a i tak nieraz jak mam jakąś niespodziankę to ja lekko zatuszuja Cytat:
Jedynie co to ponad 90% jeździ to pracy autem wiec ludzi w roboczych ubraniach widać np w sklepie po 15 - bo ida po pracy na zakupy ![]() Ktoś mi mówił że w USA też tak jest ze pielęgniarki w kitlach w metrze jadą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się dziś śnił pozytywny test. Podobno owulacyjne są w stanie wykryć gonadotropinę i tak ja robiłam w pośpiechu, wszystkie zalewałm ale jeden pozytywny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Normalnie o tej porze to ledwo z domu ruszam a dziś już prawie w pracy jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Moderator
|
Królewna ja w Wawie często widziałam robotników wracających z budowy w tym w czym pracowali.
Jak mi się potwornie chce spać ![]()
#4639 |
Zakorzenienie
|
Ale film wlasnie obejrzelismy. Dawno sie tak nie ubawilam.
![]() ![]()
![]() |
#4640 | |||
Zakorzenienie
|
mamy takie se... kupilam jej już 2 razy prezent na swieta, raz na urodziny.. a tak od niej srednio... widać tradycja sie nie przyjmie...
nie mowie ze prezent za prezent, podaruje jej cos ale tym razem cos drobnego...symbolicznie. Cytat:
mnie tata ostatnio zapytał czy mam na życie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() morning!!! wczoraj w koncu udało mi sie stworzyć fotoksiążki ! ![]() ![]() ogarnęłam też kwestie wosków ![]() ![]()
![]() |
#4641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie kupiłaś ten kubek?? Plis poratyj ![]() Cytat:
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam mocno kciuki! ![]()
![]() |
#4643 |
... choć nie Westwood
|
Dzien dobry
![]() Nie mam sily sie zwlec z lozka... a zaczynam dzis rehabilitacje na kregoslup i musze wstac bardzo szybko...
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzień dobry! ![]() Ja dziś prawie zaspałam do pracy, wstałam 40minut później niż zwykle, ale dotarłam do biura jako pierwsza (jak zwykle) ![]() Właśnie buszuje na allegro i szukam idealnego obrusu na Wigilię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Migotka kubek niestety w starbucksie(niestety bo prawie 50zł), a napis robie sama
o takie cos wydrukuje i włoże nigdzie nie moglam znalezc takich kubkow z wyjmowanymi kartkami...
#4646 |
Zakorzenienie
|
A to jest taki model co można wrzucić kartkę z logo czy innym napisem?
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Na jakim papierze to drukujesz?
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Super Madzia że pojedziecie!
![]() ![]() ja dla siebie nie wiem poki co zażyczyłam sobie torbę duża bo nie mam w co do anglii sie spakować... ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
http://trendhouse.iai-shop.com/produ...6-oz-470L.html zwykla do drukowania ![]()
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ależ wczoraj miałam zalatany dzień. Głupio zrobiłam przez te kody, że nie złożyłam zamówienia na woski i ominęła Mnie darmowa wysyłka :/ .Wczoraj w podziemiach zakupiłam woski Kringle Candle bo nie sprzedają już Yankee i moim zdaniem są gorsze, nie pachną tak intensywnie jak Yankee. I upiekłam ze 100 pierników! Tyle, że teraz trzeba to udekorować ![]() Jutro mam wizytę u Gina trztmajcie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() I tego się obawiam, że skoro przy takim dbaniu pół roku to przy moim gora miesiąc ![]() Ale wpisalam to na Mikolajowa listę ![]()
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------
[/COLOR] tak, odkręca się od dołu i wklada sie kartę http://trendhouse.iai-shop.com/produ...6-oz-470L.html zwykla do drukowania ![]() Dzięki! Dzięki! I już mam prezent dla męża ;-) pewnie i tak ja częściej będę w nim pić ;D Ale napis będzie wyrazniejszy ;D co by każdemu nie tłumaczyć z której strony to czytać ;D
![]() ![]() [...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...] Od jutra się uczę! Edytowane przez migotka1010 Czas edycji: 2015-12-03 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
ja swojemu tez zamówiłam kubek termiczny ale taki standardowy
![]() czekam tylko aż końcu wyślą mi przesyłkę... chyb powinnam była to co na prezent zamówić jednym zamówieniem a resztę drugim plus trzecim czapka z przeceny bo teraz czekają aż skompletują całe zamówienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.