|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Hej!
Nie nadrobię , ale teraz juz jestem z Wami! Dzisiaj skacowana po grillowaniu wczorajszym u rodzicow Tz. U mnie jest brat z dziewczyna od tygodnia, wiec grill zorganizowany dla nas w sumie ![]() ![]() Miałam tydzien urlopu. Ale pracowicie - rozpakowywanie, noszenie itd. Pokochałam ten dom. Czuje sie tu cudownie. Ta przeprowadzka to najlepsze co nas spotkało. Jutro mija rok odkad jesteśmy razem ![]() Ze sportu: to biegam tylko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Beatka - serce rośnie jak się Ciebie czyta! samo szczęście. Tak się cieszę Kochana
![]()
#4623 |
Zakorzenienie
|
Beatka - ale czas leci! Super ze ci się układa -bardzo się cieszę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4624 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4625 |
Zadomowienie
|
Aga gdzie Ty znowu uciekasz?
#4626 |
Zakorzenienie
|
Daguś Widzę, że szalejesz, ciągle gdzieś jeździsz
![]() ![]() ![]() ![]() Ania89 Ja mam dopiero okropne włosy, jak mnie dopadnie deszcz albo po umyciu to mi się kręcą we wszystkie strony. Wyprostować prostownicą je ciężko a zakręcić jak mam w miare proste też nie daję rady, ani tak ani tak ![]() ![]() Ania86 hehe nie narzekaj na udka, bo moje są takie cały czas i bez ciąży ![]() ![]() Zuzka Mam nadzieję, że angina cię przeszła i jedziesz dzisiaj na urlop ![]() Aguś Jak masz za dużo słowików z kompotami, konfiturami to się możesz podzielić ![]() ![]() A ja wróciłam do De, wróciła do mnie rutyna, dzisiaj, jutro i pojutrze mam coś do załatwienia. Dzisiaj już załatwiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj czeka mnie dalsze rozpakowywanie, robienie obiadu. Z ćwiczeń zaliczyłam dzisiaj jak na razie tylko rowerek 60min (28,5km) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
hej Piękne
![]() wróciłam z działki, nie objadałam się oprócz jednego dnia, nawet ćwiczyłam trochę, rozciągałam się, spacerowałam, więc ogólnie ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
![]() Daguś Ja mam brata u siebie, też nigdy nie umiem jakoś przy kimś ćwiczyć, dlatego wstaję wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Sorry dziewczynki że się nie odzywam ale łeb mi pęka od południa. ..czytałam was ale nie chce mi się myśleć pisać gadać i ruszać. Zaraz idę spać
Madzia, Daga cieszę się że jesteście juz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4630 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za miłe słowa !
Aza ja nie mam jak wejść do klubu wiec nie widziałam jeszcE waszego pięknego zdjecia ;( My świętowaliśmy dzisiaj nasze 12 miesięcy ![]() Jutro ide biegać zdam relacje z treningu ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1470687443.026854.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane !
Wróciłam ![]() Siedzę i tęsknie za tżtem już, zastanawiam się też, jak tu wbić się w tę codzienność bezboleśnie. Jutro jeszcze urlop.
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Hej Sysa,
Nie da sie ![]() Ja od wczoraj znowu w pracy. Dzis zadzwonił budzik a ja słyszę przez otwarte okno jak pada deszcz, tak fajnie uderza o dachówki, cisza w okolicy i słychać jak delikatnie grzmi gdzies daleko w Alpach. No pogoda do spania!!! Gdy pod kołdra tak ciepło !! Ale jestem wlasnie w aucie w drodze do pracy ![]() Po pracy pare spraw do załatwienia i trening biegowy. Miłego dnia Wam życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
Syska i jak po wakacjach? Pogoda udana?
Beatka promieniejesz! Ślicznie! Aga ![]()
#4634 |
Zakorzenienie
|
Hej slonka moje
![]() ![]() ![]() Andzia86- łeb mi pękal do 3 rano... prawie 12 godzin. Zastanawiałam się czy nie jechać na pogotowie ale po kolejnej tabletce przeszło. .. teraz czuję się wysłana z sił i boję żeby znowu nie zaczął. .. Jak się będzie takie coś powtarzać chyba zrobię tomograf głowy. .. Sysa -fajnie ze jesteś ![]() Madzia-jakbyś mieszkała bliżej to bym ci śliwki pocztą slala bo u mnie zatrzesienie ![]() Beatka-najlepszego kochana z okazji rocznicy ![]() ![]() Daga- dziwne jak jesteś taka mocno aktywna cwiczeniowo ![]() ![]() Jak tam tz? Jedziesz do niego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4635 |
Zadomowienie
|
Aga bardzo mi przykro.... Ja nie wiem co taki ból głowy znaczy (i mam nadzieję nigdy się nie dowiem), za to moja mama niemalże co dzień narzeka na ból głowy i ciągle musi mieć pod ręką tabletki, a na żadne badania skierowania nie woła. Zrób tomograf.
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Aguś Ja też się cieszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beatka Nie poznałabym cię na tym zdjęciu ![]() To już rok minął odkąd jesteście razem? ale ten czas leci ![]() ![]() ![]() Syska Odpoczywaj na urlopie ![]() Ja wczoraj i dzisiaj pedałuję sobie tylko na rowerku, a jutro zabieram się za coś innego. Byłam dzisiaj w takim biurze, świetnie mi się po niemiecku rozmawiało z jedną babką. Aż sama byłam pozytywnie zaskoczona, myślałam, że po miesięcznej przerwie będę miała problem. Z takimi sympatycznymi ludźmi to jakoś potrafię swobodnie rozmawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
andzia86-obawiam sie że jak twoją mamę co dzień boli głowa i co dzień bierze tabletki..to właśnie od tabletek. jak sie uzależniła to jak nie weźmie to będzie ją boleć... wiesz każdego czasem łeb boli...mnie częściej od zawsze...jak mam @ to też zawsze boli a właśnie mam 2 dzień...chodzi o to jak bardzo boli...takie silne bóle już są niefajne jak masz wrazenie że ci głowa pęknie na pół i tak męczy cały dzień i nic nie pomaga...jak będę miała takie silne bóle to zajrze sobie do głowy
![]() ![]() madzia-mam takie długie duże fioletowe śliwki i takie okrągłe jak piłka do ping ponga-moze większe ciut-żółto czerwone bardzo słodkie i soczyste ![]() ![]() ![]() ja po wakacjach złapałam 2 kg-ważę 67 i nie chce zejść-ale i nie ćwiczę choć się zbieram ![]() idziesz na jakiś kurs?? ale czad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4638 |
Zakorzenienie
|
Wakacje udane, dziekuje
![]() ![]() Tablet mi zamula strasznie ![]() Waga dzisiaj 61,1kg , masakrejszyn. Ale nie jadlam zle, chyba wina piwka ![]() Biore sie za pierozki ze szpinakiem ![]()
#4639 |
Zakorzenienie
|
Aguś Mnie kiedyś bolała głowa 24h/dobę od bólu kręgosłupa szyjnego, tak mi promieniowało, że nic nie pomagało, dopiero lasery na ten kręgosłup.
mmm uwielbiam papierówki ![]() eee tam 2 kg, ja złapałam, hmmm jakieś 5-6 kg ![]() mam nadzieję, że idę na kurs, dostałam zaproszenie na wstępną rozmowę/wykład a potem zobaczymy czy będzie dla mnie miejsce, ale jestem dobrej myśli ![]() hahaha misss mokrego podkuszulka byłyście ![]() Syska Tiaaa ty sięlepiej przyznaj ile lodów wpadło i alko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Madzia fajnie, że już wróciłaś do nas ![]() Daga też nie cierpię ćwiczyć jak ktoś patrzy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super ![]() kolejnych pięknych wspólnych lat!;* Cytat:
![]() po urlopie zawsze jest ciężko, ale dasz radę ![]() Cytat:
![]() i super, że tak Ci ładnie idzie z niemieckim! ![]() Cytat:
ja też tak po kilku latach brania miałam, że jak miałam tydz przerwy od tabl i @ to nie raz taki ból mnie łapał, że masakra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja miałam dzisiaj rozmowę rekrutacyjną.. przez telefon ![]() myślałam,że to pierwszy etap i będzie jeszcze bezpośrednia rozmowa a tu nie.. a ja nie cierpię rozmów telefonicznych. Pracowałam na infoliniach tyle czasu, i na połączeniach wychodzących i przychodzących i chyba przez to mam taki uraz, no nie cierpię gadać przez telefon ![]() a to jeszcze rozmowa częściowo po angielsku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze wysłała mi testy do zrobienia, mam zrobić i potem zadzwoni już z decyzją czy mnie zatrudnią czy nie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
dobry! ale gwarno się tu zrobiło, prawie wszystkie już po wakacjach
![]() ![]() Beatka promieniejesz, ale ten czas szybko leci, w życiu bym nie pomyślała, że to już rok! oby jak najwięcej takich rocznic ![]() Aga ale miałyście przygody ![]() ![]() ![]() ![]() Ania89 rozmowa przez telefon? a to Ci dopiero! wypełnij testy i zobaczymy ![]() Sysa fajnie, ze już wróciłaś, odpoczęłaś ![]() ![]() ![]() Madzia ładnie przybrałaś ![]() ![]() ![]() Ja dziś na razie zaliczyłam sporo chodzenia - 6km, a będą jeszcze ćwiczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Ania89, rozmowa rekrutacyjna przez telefon?! Szczerze pierwsze slysze. Jeju, robia z ludzmi co chca
![]() ![]() Madzia, zjadlam moze ze 3 albo 4 lody, alkoholu oprocz piwa prawie w ogole (przyznam dosyc duzo piwa wypilam jak na mnie, ale coz z chlopakami nie dalo sie inaczej) i ze slodyczy dwa batony i monte ![]() ![]() Kupilam sobie wczoraj fajna bluze z kapturem na zamek, z dziale meskim ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Dagus, "dalo sie przezyc" to wlasciwe stwierdzenie ![]() ![]() ![]()
#4643 |
Zakorzenienie
|
Ania89 czy mi dobrze idzie w niemieckim to nie wiem, ja jakoś nie mam takiej wiary w siebie, mimo że wszyscy dookoła mi mówią, że świetnie mówię. Ostatnio jak była u mnie kuzynka, która skończyła studia germanistycznie to mi docięła, że nie mam akcentu niemieckiego i zdarzają mi się błędy, że tak nie może być, że powinnam się dużo uczyć. Taaa mówi to osoba co nie ma męża i dzieci i ma mnóstwo wolnego czasu.
![]() ooo to może być więcej rozmów rekrutacyjnych przez telefon? ![]() ![]() Ja jutro i w następnym tygodniu muszę telefonicznie załatwić pare spraw, ale będą jaja ![]() Trzymamy kciuki, żebyś dostała tą pracę ![]() ![]() Daguś ooo to ja zrobiłam 7km, jak szłam do biura i potem do domciu ![]() Syska eee to ja się nie dziwię dlaczego ja przytyłam 3 razy tyle co ty ![]() ![]() Piwo też poleciało, a ja nie lubię alko, ale piłam takie 2% radlerki ![]() Pochwal się co tam kupiłaś? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Sysa-teskinlas za pierożkami że szpinakiem?
![]() Tz się ogarnął czy też dziś usycha za tobą? ![]() Pokazuj bluzę! Ja mam z działu dziecięcego chlopieca z angry birds ![]() ![]() Andzia89-właśnie glowa mnie boli od małego. .. po tabsach może częściej na początku ale teraz nie jest źle. . Tylko intensywność wczoraj była masakryczna. .. Pierwszy raz słyszę o rozmowie rekrutacyjnej przez telefon... Daga-to moja mama dzisiaj koniecznie wymyśliła śliwki ![]() A ogorkow nie mam dużo po trochu co 2 dni przynosze i jak uzbieram że 3 kilo to robie ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj idę na grila. Pogoda do kitu ale teściu ma wielkiego grila i wcześniej wszystko przygotowuje i w salonie już będzie gotowe miesko ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4645 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa jesteście najmilsze
![]() Fisia- bede kwiaty, czy tam rośliny kupowała do domku bo mam jakies 100 donic. Mozesz mi poleciec jakies fajne np na parapet w salonie ;p Och powidła śliwkowe !! Mniam!! Sysa - to piwo powoduje dodatkowe kg , ja jako mieszkaniec Bawarii wiem co mowie ![]() Ania - o rozmowach kwalifikacyjnych juz słyszałam kilka razy.. Zobaczymy jak wyjdzie! ![]() Madzia - twoje dzieci maja juz akcent ? To juz ponad 3 lata w De? U mnie leje ;( jestem zniechęcona taka pogoda na bieganie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja juz niejednokrotnie spotkalam sie z rozmowami rekrutacyjnymi przez telefon,ale jako jeden z kilku etapow rekrutacji.. a nie jako jedyna rekrutacja,ze tel+test i tyle..
Dziwne dla mnie,ale zobaczymy... Ogolnie trzymajcie kciuki,bo chcę ta prace ![]() Boje sie tej pracy,bo to korporacja,praca po angielsku,a moj angielski pozostawia wiele do zyczenia.. ale wiem ze mimo ze poczatki na pewno beda bardzo trudne to to jest mega szansa dla mnie. Bo jak bede na codzień z tym jezykiem,to sobie poprzypominam itd itp i bedzie dobrze. Teraz jest slabo bo przez lata go nie używałam,ale kwestia odswiezenia,przelamania sie i tyle. A firma daje szanse na rozwoj,jest przyszłościowa,inwestuje w pracownikow.. i to taka praca,ze jesli by sie tam udalo,to juz raczej nigdy w przyszłości nie byloby sytuacji,ze przez pol roku nie moge niczego sensownego znaleźć(tak jak teraz) Zobaczymy,mój brat tam pracuje i nie bede ukrywać,ze pomógł. Dal moje cv,bo inaczej z moim doswiadczeniem i wyksztalceniem nie mialabym raczej szans.. jutro do niego jadę zeby z tymi testami mi pomógł. Zobaczymy,wiem ze na rozmowie wyszło,ze mam nizszy poziom ang niż powinnam mieć,no ale ze z polecenia,jak te testy dobrze pójdą to moze sie uda. Choc kiedys probowalam sie tam dostac,kilka lat temu i sie nie udało.. ale wtedy byla zupelnie inna rekrutacja,duzo ciezsza. No i wiem, ze teraz maja naprawde duze zapotrzebowanie na pracownikow,wiec dzieki temu tez jest latwiej i wieksza szansa. Zobaczymy jak to wyjdzie. Bylam popołudniu biegać z tztem-niecałe 5km zaliczone ![]() A teraz gotuje sobie bobik ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Aguś Ale będzie pewnie żarła, nie zjedz za dużo
![]() Beatka Na parapet orchidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu89 ehh dziwne te cały rekrutację, głupota, ale i tak trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Beatka-ja tam żaden znawca nie jestem
![]() ![]() Andzia89-to trzymam kciuki ![]() Madzia- mam rozwalony żołądek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2016-08-09 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Ania, wiec ja trzymam kciuki za to. Skoro taka firma ja opisujesz to życzę Ci aby sie udało!! A język wróci jak zaczniesz go używać!
Madzia - poczytam o tej orchidei ![]() Aaaaa 4 lata ! To córka juz Cie poprawia ? ![]() ![]() 4 lata to kawał czasu! Ale sama zauważyłam jak czas sZybkko leci.. Fisia - tez popatrzę na te kwiatki. A chyba poprostu pojde do sklepu z roślinkami i powiem ze chce cos ładnego z instrukcja obsługi ![]() Ja nie ruszyłam dupska z domu. Dzis wieczor nudny.. Zmęczenie zamulenie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
U mnie dziś kiepski dzień, nie rozmawiam z mężem....doprowadził mnie wczoraj do łez i jak zwykle nie upatruje w tym w ogóle swojej winy.... biedni ci faceci, zawsze są winni i nie wiedzą czemu.... Pogoda też nie nastraja optymistycznie....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.