|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Ja zrobiłam podobne zakupy tydzień temu
. Melduję zaliczona siłkę. Przez 40 min orbitrek (450 kcal) i siłowe na nogi i brzuch . Ciężko mi się zebrać do ćwiczeń ale jak się zmotywuwuje to po treningu super satysfakcja
|
|
|
|
#4622 |
|
Wtajemniczenie
|
Po wizycie w czwartek u dietetyczki -1kg, -2cm w brzuchu i biodrach, -1cm w łydce. Udo i ramię bez zmian.
Ostatnio stanęłam na wagę to nawet pokazała 83,3kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po śniadanku
zjadłam poł tosta z maslem orzechowym więcej mi sie nie chciało i do tego jedną nektarynkę i małą brzoskwinie . Zaraz mam zamiar sie ogarnąć i iść z małą na spacer 5-6 km . Od razu zobaczymy czy są jagody u nas
|
#4624 |
|
Pyskatka
|
Ja mam miesiaczke, leje sie ze mnie jak z kranu juz 4 dzien. Ogólnie jestem osłabiona i nie mam sił. Dziś barszcz czerwony z fasolą.
|
#4625 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie ja sie boje miesiączki ... bo mam ataki głodu podczas miesiączki i bym jadła słodycze tonami
|
#4626 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() melduje sie po powrocie z wakacji. Bilans 2kg na plus . mozna bylo sie tego spodziewac... dwa tygodnie laby i smakolykow, ryb z frytkami, lodow itd takze ten tego - ten tydzien poswiecam na pozbycie sie balastu dwukilowego i jedziemy dalej
|
#4627 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki kurde... nie moge się ogarnąć a waga poszła w górę... potrzebuję kopaaa, nie wchodziłam tutaj bo mi wstyd było, wracam z podkulonym ogonem, najlepiej się pilnowalam jakk była tabelka... bo wiedziałam, że muszę podawać wagę i super jak będzie w dół, a teraz lipa, potrzebuję kopa
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Antunka ja mam taki sam wzrost jak ty. Ja chcę conajmnie jeszcze 10kg w dół |
|
|
|
#4628 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Ogólnie to: spasłam się niemiłosiernie. Mam 30 kg do zrzucenia zapewne. Spora część to woda zatrzymana w organizmie. Mam tendencję do tycia, ale to mniejsza - odstawiłam tablety i sru, waga w gorę, aż się nie poznaję. Nie chcę czekać na cud, więc biorę się za siebie od zaraz. Dzisiejsze posiłki: Śniadanie: kawa inka, mikro porcja makaronu z pomidorem, II śniadanie: koktajl z bananów (banan, mleko 1,5 procentowe) - polecam - 1 szklanka Obiad: warzywa na patelnię (ok. 300 g) Podwieczorek: mała ryba (ok. 200 g) Kolacja: jeszcze nie jadłam, pewnie zrobię sobie sama wyciskany sok z jabłek. Do tego woda mineralna (1,5l). Dzisiaj lecę z Chodakowską, poza tym zrobiłam już 4 km szybkim chodem. Jeżeli o dietę chodzi, to eliminuję sól, zimniory, makarony, pieczywo, kasze mi szkodzą niestety. Słodycze też. Z pikantnego mi będzie ciężko zrezygnować ![]() Śniadania, Podwieczorki, II śniadania będą się opierały na sokach/koktaljach samemu robionych. I owocach. Mięsko od czasu do czasu. Raczej z warzyw to bób/fasolka szparagowa ![]() Ćwiczenia: siłownia 2-3 razy w tygodniu (orbitrek głównie), do tego chodakowska: skalpel na początek - 4 razy w tygodniu. Jazda rowerem do pracy również. Co sądzicie? PS. Nie słodzę napojów, nie przepadam za cukrem I prócz wody pijam yerbę.
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
Ja na dzień dzisiejszy dwa kilogramy na plus
. Jezu muszę się wziąć za siebie...
|
|
|
|
#4630 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam na wizyte do dietetyczki. Ciekawe jak po urlopie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedze na urlopie i juz sie boje jk wag poszla w gore jeszcze wesele dwu dniowe bylo to jedzenia i alkohol za duzo
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U mnie 80,6. Czekam na 7 z przodu
|
|
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Mogę do Was dołączyć? Mam 165cm wzrostu i zaczęłam odchudzanie od 85kg
Niestety praca siedząca na dwie zmiany zrobiła swoje. Mam nadzieję, że napisanie na forum przed innymi osobami o postępach zmotywuje mnie do pracy nad sobą. To jak przygarnjecie mnie?
|
|
|
|
#4634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakoś wątek zaczął umierać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4635 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że to chwilowa nieobecność z powodu wakacji i pięknej pogody. Ja niestety od jutra wracam do pracy po trzytygodniowym urlopie ; (
Jedynym plusem jest powrót do rytmu dnia i nie nabieranie dodatkowych kilogramów. Lody, grille, alkohol urlopowe rozluźnienie podniosło wagę o prawie 3kg choć starałam się dużo ruszać |
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wracam na dobra droge po urlopie. Na szczescie w gore tylko poszlo 0,5 kg
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po urlopie schudłam a teraz tyje... nie mogę się zmobilizować.... do tego chora jestem i ledwo się ruszam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4638 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobiety
W grupie raźniej .Dawno mnie tu nie było a więc od początku. W styczniu 2016 r.p. miałam na wdze 64,9 kgmocno się przeraziłam . Postanowienie od 1 stycznia 2016 r. koniec ze słodyczami i ciastami . Jak to zrobiłam a no tak jak alkoholicy rzucają alkohol . jest taka strona AŻ( anonimowi zarłocy ) i tam są książki . Ja żyję programem 24 godzinnym ( dzisiaj nie zjem słodyczy i ciastek) udało mi się zejść do 61 kg niby mało niby dla mnie dużo ale do czego zmierzam że zajadam się lodami własnej roboty miodem owocami chlebem i to mnie gubi chcę przestawić się na kolację białkową i maksymalnie jeść o 19 ostani posiłek bedzie trudno . Chcę zawalczyć o siebie. ![]() kończę 40 lat w 2017 roku i planuję na moje urodziny -10 kg (51 kg-przy moim 164 cm)-zacny cel ![]() Witam was i pozdrawiam kazdą ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- właśnie a stronie anoimowi jedzeniocholicy zamówiłam wszystkie książki ok 160 zł. Biorę się za siebie w moim wieku jest trudniej .Urodziła dwóch synów ![]() ![]() Ale zaczynam z nadzieją że na 40-tke polecę samolotem lekka jak piórko . ja to jak Maria Czubaszek cyt: "Kiedyś że w pewnym okresie swojego życia ustaliłam ile ma lat .I konsekwentnie się tego trzymam" KOrci mnie ta moja 40-tka w 2017 r. i 52 kg
|
#4639 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Muszę wejść na tą stronę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Taka tu cisza, ze aż strach
ja powitałam 7 z przodu )
|
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje Nadalka
![]() ![]() niedługo wszystkie przebijesz 🏻na zdjęciach widać ze kwitniesz !!!
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje Nadalka! Idziesz jak piorun!
Grenka, a jak u Ciebie? Nadal stosujesz dietę od dietetyka? Ja wróciłam do wagi z początków wakacji, czyli 72,4 kg... (a już był moment gdy miałam 76,5 kg). A teraz nie mogę się już doczekać aż zobaczę 6 z przodu... Co do sportu to ostatnio średnio mam zapał do biegania, aczkolwiek ostatnio byłam na tygodniowym wyjeździe rowerowym, jeździłam od 15-45 km dziennie z ekwipunkiem, także myślę że trochę kondycji wyrobiłam
Start -> 93.1 Aktualnie ->67,6 Cel - 63 ______ "Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna." Stephen King |
|
|
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
Ja pochwalę się że u mnie 2,5 kg na minusie. Zaczęłam dietę dukana i coś się ruszyło
|
|
|
|
#4645 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki, Nadalka extra! Ja powitałam 7 spowroten z hukiem, masakra nie mogę dalej się ogarnąć!
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja mam zalatany czas... dużo pracy, dużo wyjazdów.
|
#4648 |
|
Rozeznanie
|
Nadalka 6 miałam... jest powrót do 7 niestety
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- I to sama jestem sobie winna, a to pizza, a to grill, dużo pracy i mega zmęczenie chyba jakaś kumulacja u mnie... |
|
|
|
#4649 |
|
Wtajemniczenie
|
No u mnie też w górę, ale walczę. Do konca września musi być 7 z przodu bo założyłam się z tż że dam rade. A jak dam to kupi mi wypasiony mikser bo ostatnio mi spalil :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny też macie skoki wagi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

. 

. mozna bylo sie tego spodziewac... dwa tygodnie laby i smakolykow, ryb z frytkami, lodow itd
takze ten tego - ten tydzien poswiecam na pozbycie sie balastu dwukilowego i jedziemy dalej 

🏻na zdjęciach widać ze kwitniesz !!!