|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Raczkowanie
|
myślę, że dziewczyna może nie czuć Cię za bardzo.. to owszem przeszkadza bo co za frajda? myślę, że możesz nadrobić to np zabawiając ją oralnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Wtajemniczenie
|
Cóż, prawdopodobnie penetracja będzie przyjemna tylko dla Ciebie. Albo dla żadnej ze stron ;d Ale spokojnie możesz być szczęśliwy w otwartym związku. Oral oral i jescze raz oral, a jak będzie miała ochotę zostać porządnie zerżnięta, wtedy będziesz mógł ją podarować przyjacielowi na te dwie godzinki ;d Stary, taki styl życia jest bardzo popularny ;d
Poza tym mały penis to nie problem, sto małych penisów to problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
BAN stały
|
A wam by nie przeszkadzał wieczny seks oralny i jazda na wibratorze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
BAN stały
|
A tobie by nie przeszkadzało że twój facet ma bardzo małego penisa? Takie formy seksu by ci wystarczały?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie dla wszystkich akceptowalny, zwlaszcza dla facetow z malym. Nie wiem czemu ale ten wątek zawsze mnie dołuje, tzn. nie wiem czemu wiąż mnie dołuje ![]() ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2013-03-27 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie z tego co czytalem to jest popularne glownie u malych ;d
Widzisz, musisz znalezc w takim razie powod utrapienia, zebysmy mogli go przezwyciezyc ;d |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sobie tego nie wyobrazam... Juz kilkanascie osob tutaj probowalo, efekty byly mizerne. No cóż, chyba jedynym rozwiązaniem jest posluchanie Peji "Przestań się zatracać, w końcu uznaj swą bezsilność" ale do tego daleka droga ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]()
![]() |
#4634 |
Przyczajenie
|
Wiesz moim zdaniem to grubość penisa ma większe znaczenie niż długość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Przyczajenie
|
Z koleji moim zdaniem, wszystkie skrajności mają swoje granice. Wielkość penisa nie ma większego znaczenia gdy nie przekroczy on pewnych granic.
Każda z nas ma je ściśle zakreslone przez na ture i każda ma inne. Dlatego nie mozna tu przypisać jednej scisłej reguły ze mały penis nie sprawi przyjemnosci kobietom. Moim zdaniem powinienes szukac puki nie znajdziesz tej wlasciwej której Twoj penis bedzie przynosil wiele przyjemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
BAN stały
|
Co rozumiesz przez tę granicę? Możliwe że ją przekroczyłem więc trudno mi odpowiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A a propo seksu z tak małym członkiem hmm... no nie wiem jakie masz dokładnie te wymiary... ale są pozycje w których o ile partnerka nie jest "bardzo duża" wchodzisz w całości... np. od tyłu na pieska, więc wiesz naprawdę nie trzeba jakiś gigantycznych wymiarów itd. Poza tym jeśli chcesz mieć kogoś na całe życie, kogoś kto rzeczywiście będzie Cię kochać to dla takiej osoby to naprawdę nie będzie istotne. Tak jak poprzednicy się wypowiadali są jeszcze usta, język i rączka, i jeśli one potrafią co nie co to dziewczyna raczej narzekać nie będzie. Tak więc głowa do góry i nie przejmuj się, bo uwierz mi nie ma czym. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Przyczajenie
|
Myśle że chłopak z dziewczyną jak się kochają to się dopasują pod każdym względem
![]() ![]()
#4639 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mogłabym się pod tym podpisać) Mam takiego faceta jak opisałaś- misiowaty, fajniutki i... niestety z małym penisem. nie mierzyłam go, ale ma ok 10 cm. i nie jest taki twardy i sztywny jak wydaje się powinno być. ale bardzo się stara, żeby mi dogodzić, jest otwarty na wszelkie urozmaicenia, dla niego najważniejsze jest by mi było dobrze. także pod tym względem jest super. Jeśli chodzi o seks pozycje to głównie na pieska, jeźdźca.w innych nic nie czuję, a nawet niektórych nie da się wykonać, bo penis wypada. No i często sex oralny bo tu wielkość nie ma znaczenia:P Także myślę, że wielkość jednak ma znaczenie. Ale jakbym miała wybrać mojego byłego, który miał wręcz idealnego penisa, ale w łóżku nie dbał o moją przyjemność, tylko o swoje doznania albo mojego obecnego, który nie ma pytonga ![]() Satysfakcji życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Wtajemniczenie
|
Nie musiałaś aż cytować posta z 2005 roku ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Przyczajenie
|
"Nie musiałaś aż cytować posta z 2005 roku ;d"
No ![]() Ale nie mogłam się powstrzymać. Weszłam na forum bo zainteresował mnie temat, a tu patrzę dziewczyna zamieszczająca go ma taką samą sytuację jak ja:P No ciekawe co u niej, czy jest dalej z tym facetem?...Mogło się wiele pozmieniać przez 5 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
a Wy tu jeszcze rozprawiacie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
BAN stały
|
A ja nawet 10cm nie mam a to chyba najmniejszy penis o jakim ktoś tu wspominał. Można się załamać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro twierdzisz ze twój partner ma małego to niech sobie go powiększy pompką. Ja miałem też małego około 14 cm i kupiłem sobie pompkę po paru użyciach jestem bardzo zadowolony i moja ukochana też ![]() ![]() masz rację! nie liczy się wielkosc ale jakosć ja wiem to po sobie też miałem małego ok 14 cm ale zacząłem używać pompki i mi urósł do 22 cm i jesteśmy z partnerką bardzo zadowoleni Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2013-03-29 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
/COLOR]masz rację! nie liczy się wielkosc ale jakosć ja wiem to po sobie też miałem małego ok 14 cm ale zacząłem używać pompki i mi urósł do 22 cm i jesteśmy z partnerką bardzo zadowoleni[/QUOTE]
Cool story bro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma wcale siły ssąco odrzutowej , po prostu jest normalną pompką ale martwi mnie jedni że mój penis jest trochę zakrzywiony w dół co utrudnia nam seks w pozycji na jeżdża a bardzo tego chcemy! ale cóż jest inna pozycja w której jesteśmy dobrzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Raczkowanie
|
Witam, tak sobie czytam ten wątek co kilka stron i momentami żal mi tych facetów którzy piszą " mam małego i nigdy nie będę miał dziewczyny itp..." lub " byłem z trzema, ale zostawiły mnie przez to "
Żal dlatego, że skupiają się na swoim kompleksie i użalaniem się nad sobą zamiast się ogarnąć.Myślę, że facet z bardzo małym penisem może być "zdyskwalifikowany" przez jakąś część kobiet, ale wątpię, aby to była reguła.Facet zadbany, kulturalny z charakteru super gość, przyjaciel a nie tylko kochanek, mimo małego przyrodzenia może sprawić, że kobieta poczuje się przy nim dobrze i zostanie.Natomiast facet z małym wackiem, który nie dba o siebie bo " mam małego i na pewno żadna nie zostanie przy mnie..." w dodatku jakiś egoista na bank skazuje sam siebie na niepowodzenie wmawiając sobie że to wina wacka.... Cytat:
Ta wypowiedź również zwróciła moją uwagę, ponieważ myślę podobnie.Jako przykład tego, że każdy jest w jakiś sposób inny, indywidualny ( w tym przypadku mam na myśli kobiety) powiem ciut o moim doświadczeniach.Byłem kiedyś dość długo z kobietką, sex był ok itp uważałem że mam dużego bo raczej "ostra jazda" nie była możliwa we wszystkich pozycjach, po prostu musiałem uważać, aby nie wchodzić zbyt głęboko bo Ją bolało.Potem była inna partnerka i przykładowo w tej samej pozycji ona mnie wręcz mocno dopychała do siebie...ja starałem się hamować ruchy bo nie chciałem jej sprawić bólu.Gdy zapytałem czy wszystko ok i czy nic Ją nie boli to uśmiechnęła się i powiedziała, że nic a nic ![]() Podsumowując ten sam penis " średniak" dla jednej kobiety jest wystarczający, dla innej chyba troszkę mały a dla kolejnej DUŻY ![]() Widać nie tylko faceci mają różne "rozmiary" kobiety również.Myślę, że gdyby facet z bardzo małym przyrodzeniem trafił na taką kobietkę jak w ostatnim moim przykładzie to ich seks byłby bardzo udany. Uważam, że są kobiety bardziej i mniej wrażliwe na dotyk w ich "muszelkach" jedne będą mega zadowolone mimo niewielkiego przyrodzenia partnera bo tak jakby były tam bardziej unerwione i niewielka stymulacja sprawia mega przyjemność, inne wymagają silnych bodźców, których może dostarczyć raczej " duży sprzęt" lub mniejszy, ale jego właściciel musi "słuchać" kobiety dotykać, obserwować...Musi poznać co ją kręci, czasem wystarczy ze podczas pieszczot masz swoje ucho blisko jej ust i słyszysz jak oddycha, słyszysz jak reaguje na dotyk, widzisz jak reaguje jej ciało...po prosu trzeba sie dobrze "poznać" i dowiedzieć się co tak naprawdę ją podnieca ![]() Zakończę optymistycznie ![]() ![]() Sory, że się tak rozpisałem ale cóż..."gaduła" ze mnie ![]() Proszę nie odebrać tego co piszę jako jakieś przechwałki, ja po prostu piszę o swoim podejściu do sprawy. Edytowane przez Skunki Czas edycji: 2013-04-06 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.