|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL
a u mnie z kolej te herbaty są cały czas po 3,95
![]()
#4622 |
Zakorzenienie
|
U mnie też na czytniku herbatki po 0,99, ale na kasie cena 3,95 zł, dobrze że wczoraj kupiłam 3 sztuki
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
akcja z czeko jest jeszcze bardziej zenujaca niz z kawa..
jak chcecie skorzytsac radze wypic melise przed wyjsciem
#4624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
nikt nic nie wie.. a gdyby wzrok kierowniczki mogl zabijac to juz jestem w trumnie
teraz jest gorzej bo nie ma kodow do skanowania tylko tabelka z kodami ktore trzeba wbiajac recznie...
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
mi dzis powiedziala ze jestem jedyna ktora zawsze coś "nawymysla i robi problemy"...
#4629 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w akcji z kawami , w innej biedrze kierowniczka mi dziekowala ze ja poinstrułowalam i mnie PRZEPRASZALA ze tyle musialam czekac itp. Ta nie dosc ze robila wszytsko z łaską <najpierw 5minut mi wmawaiala ze maila nie ma zadnego> to jeszcze dala mi do zrozumienia ze jedna z calego miasta jestem Żydem... Prawa taka ze czekolad nie jadam a te dwie ktore wzielam to poarowalam przyjaciolkom a z akcji skorzystalam by wlasnie wiedziec jak to sie bedzie obywalo i w razie czego móc Wam pomoc .<co sie dla mnie skonczylo tym ze przeplakalam zis pol nocy przez "drobny"wypaek> Tez pracowalam w handlu i doskonale rozumiem tych ludzi ale..no sorry.. jak komus taka praca nie pasuje to...niech sobue znajdzie inna prace a nie wyladowuje swoje zale na klientach.. Przy okazaji sie nasluchalam ze te podwyzki o ktorych wklejalam link to sciema i ze postawa jest 2100 a dopiero po 3 latach jest 2300 Liliana jak jest naprawe?
Życie bez pandzi to nie to samo ![]() Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2016-10-04 o 05:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo niektórzy to nadają sie tylko do przebierania ziemniaków w ciemnej piwnicy, a nie do pracy wśród ludzi. Też mam taką jedną biedronkę w swoim mieście, w której różnych rzeczy się naoglądałam...... Na szczęście to nie jest ta "moja" biedronka, tylko jakaś znajdująca się dalej od domu, więc zaglądam tam niezbyt często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A u mnie odwrotnie, z kasjerkami nigdy nie miałam problemu, za to wiele razy oglądałam buraczane zachowania klientów. Na przykład facet o nieokreślonym wieku zwymyślał kasjerkę (gdzieś ze 2 razy starszą od niego), że go poprosiła o dowód przy kupnie alkoholu. Kazał jej na głos przeczytać jego wiek z dowodu. No po prostu taki prostak, że szok. Ostatnio jakiś młody nadgorliwy buraczek domagał się telefonu na obsługę klienta, bo czekał w kolejce chwilę, bo druga kasjerka poszła szukać faktury dla kogoś. I serio zadzwonił. Innym razem byłam świadkiem prawie bójki (bo epitety leciały w najlepsze), bo jeden facet nie zauważył drugiego w kolejce i chciał się wcisnąć.. Ja bym w takim sklepie nie chciała pracować nawet, jakby mi dawali 3 koła na rękę. Nie na moje nerwy taka, za przeproszeniem, hołota. (oczywiście większość klientów to normalni ludzie, ale mnie by jeden taki incydent na pewno wyprowadził z równowagi na pół dnia) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po akcji z kawą też już nie idę... wiem, że to nie jest wina pracowników, ale jak się podejdzie ze zrozumieniem to można wszystko załatwić, głupie uwagi nic nie pomogą niestety, ale to moje pobożne życzenie...
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;65990876]W której są takie niemiłe?
A u mnie odwrotnie, z kasjerkami nigdy nie miałam problemu, za to wiele razy oglądałam buraczane zachowania klientów. Na przykład facet o nieokreślonym wieku zwymyślał kasjerkę (gdzieś ze 2 razy starszą od niego), że go poprosiła o dowód przy kupnie alkoholu. Kazał jej na głos przeczytać jego wiek z dowodu. No po prostu taki prostak, że szok. Ostatnio jakiś młody nadgorliwy buraczek domagał się telefonu na obsługę klienta, bo czekał w kolejce chwilę, bo druga kasjerka poszła szukać faktury dla kogoś. I serio zadzwonił. Innym razem byłam świadkiem prawie bójki (bo epitety leciały w najlepsze), bo jeden facet nie zauważył drugiego w kolejce i chciał się wcisnąć.. Ja bym w takim sklepie nie chciała pracować nawet, jakby mi dawali 3 koła na rękę. Nie na moje nerwy taka, za przeproszeniem, hołota. (oczywiście większość klientów to normalni ludzie, ale mnie by jeden taki incydent na pewno wyprowadził z równowagi na pół dnia)[/QUOTE] Kato na Kijowskiej. Kasjerka spoko młoda chyba świeża ale ta kierowniczka.. Jakby mogła to by mnie pewnie wywaliła Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A u nas taka Biedra "wyprzedażowa" to ta na rondzie? Ja z akcji na czekolady również nie skorzystam, bo nie kupuję tych Magnetic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Konto usunięte
|
U mnie po podwyzce w maju byla podstawa 2350. Jest jeszcze premia za100% obecnosci 150zl i premie za tajemniczego klienta ktorej przez 10 mcy na oczy nie widzialam. W mniejszych miastach pewnie gorzej. Nasza kierowniczka sie przeniosla to miala zarabiać mniej o 600zl
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Rozeznanie
|
Czekolady zakupione, po pracy pójdę skorzystać z tej akcji. Jestem pełna obaw po waszych wypowiedziach jak do tego podejdą. Zdam relację wieczorem.
Zadam jeszcze głupie pytanie początkującej grażyny: czy z tej akcji korzysta się tylko raz na jedną kartę czy można kilka razy. Np dzisiaj kupiłam 2 białe czekolady i dostanę na nie bon, czy w czasie trwania akcji mogę ten manewr powtórzyć? Edytowane przez dianor Czas edycji: 2016-10-04 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Kocia i psia mama :)
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6599281 6]U mnie po podwyzce w maju byla podstawa 2350. Jest jeszcze premia za100% obecnosci 150zl i premie za tajemniczego klienta ktorej przez 10 mcy na oczy nie widzialam. W mniejszych miastach pewnie gorzej. Nasza kierowniczka sie przeniosla to miala zarabiać mniej o 600zl[/QUOTE]
Teraz się zmieniła premia za obecność dla kasjerów. Oczywiście jak zwykle kierownicy za obecność nic nie dostają Poza tym Warszawa ma najwyższe stawki. Tapetko postaram sie napisać Ci dokładnie jutro. Nie pamiętam dokładnie jak to wygląda a nie chcę oszukiwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;65990876]W której są takie niemiłe?
A u mnie odwrotnie, z kasjerkami nigdy nie miałam problemu, za to wiele razy oglądałam buraczane zachowania klientów. Na przykład facet o nieokreślonym wieku zwymyślał kasjerkę (gdzieś ze 2 razy starszą od niego), że go poprosiła o dowód przy kupnie alkoholu. Kazał jej na głos przeczytać jego wiek z dowodu. No po prostu taki prostak, że szok. Ostatnio jakiś młody nadgorliwy buraczek domagał się telefonu na obsługę klienta, bo czekał w kolejce chwilę, bo druga kasjerka poszła szukać faktury dla kogoś. I serio zadzwonił. Innym razem byłam świadkiem prawie bójki (bo epitety leciały w najlepsze), bo jeden facet nie zauważył drugiego w kolejce i chciał się wcisnąć.. Ja bym w takim sklepie nie chciała pracować nawet, jakby mi dawali 3 koła na rękę. Nie na moje nerwy taka, za przeproszeniem, hołota. (oczywiście większość klientów to normalni ludzie, ale mnie by jeden taki incydent na pewno wyprowadził z równowagi na pół dnia)[/QUOTE] Nie wiem,ale w Biedronce i w Lidlu zawsze prosza mnue o dowod gdy tylko kupuje jakieś piwo (choc przyznanam ze po takich akcjach mi sie w ogole odechciewa),ale czasem zachowanie kasjerek jest pod tym względem żenujące. Raz byłam z mamą stała przy mnie ale ja miałam portfel z gotówką wśród wielu zakupów było jakieś piwo a ona do mnie ze dowód prosi,akurat nie miałam moją matka mówi ze no córka dawno pełnoletnia a ona ze nie może ode mnie przyjąć pieniędzy za zakupy jak ma być policzone to piwo. Musialam odliczona już kwotę podać mojej matce dopiero od niej przyjęła. Strasznie mnie takie sytuacje zenuja,nie wiem co za sobą zrobić bo mam wrażenie że każdy się na mnie gapi. Innym razem przede mną w Biedronce właśnie sprzedała piwo i wodke na oko 15-16 latkom-kilka butelek,widać było ze to uczniaki ,bo rozmawiali głośno o szkole w ogole smichy etc i byli z plecakami i oczywiście o dowod nie poprosiła ich o dowód ,ja stalam za nimi z jakimś radlerem co usłyszałam ?"dowód poprosze".szczyt żenady przeżyłam w Stokrotce(gdzie jeden jedyny raz zakwestionował mój wiek) kiedy to nad młodą kasjerka wisiała kierowniczka i czyniła jej reprymende ze skasowala mi piwo i nie spytała o dowod. Debatowala o mnie jakby mnie tam w ogole nie było. We trzy (była jeszcze jedna ucząca sie) ocenialy ile mogę mieć lat mało tego powiedziała że miałam odliczona kwotę pieniędzy bo pewnie nie mam dowodu i chciałam szybko uciec. ![]() Także chyba zacznę ostrzej reagować i kiedyś naprawdę powiem też dosadnie co o tym myślę, bo naprawdę boję się w sklepach kupować alkoholu a czynię to i tak niezwykle rzadko. Jadł ktoś te pryncypalki śliwkowe? Dobre? Leżą gdzieś w koszach? Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2016-10-04 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
No widzisz-a dla mnie jednak owszem. Zwłaszcza ta sytuacja w Stokrotce. Kierowniczka mówiła o mnie jak o jakimś smarkaczu,który chce się nawalic jabłkowym Somersby. Poza tym sytuacja z przekazywaniem pieniędzy matce z ręki do ręki która stała ode mnie o 5 cm dalej jest też śmieszne. Jednak z uczniakiem 15 letnim nie sposób mnie pomylić,bo mam o 10 lat więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Konto usunięte
|
Mnie też. Ostatnio dziewczyny z jakiejś fundacji chodzące po mieszkaniach pytały, czy jest w mieszkaniu ktoś powyżej 25 rż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się,ze wszystko zależy od sytuacji. Ja widzę różnice między "naprawdę?młodo Pani wyglada" A "ile ona może mieć lat,pewnie ma odliczone pieniądze bo chciała szybko uciec ze sklepu". Przyrzekam teraz jeśli kupuje alkohol to zaczynam się bać już przed zakupem. I teraz pewnie rzeczywiście już przy kasie jestem zdenerwowana i można myśleć że smarkila denerwuje się,bo jest niepelnoletnia. Ale to wszystko z uwagi na powyższe doświadczenia.
Poza tym istnieją sklepy gdzie nigdy nie zapytali mnie o dowod (Spółem,Kaufland,Zabka),w ięc chyba serio nie wyglądam jak dziecko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
bleuclair, Powinnaś się cieszyć, że wyglądasz tak młodo i pytają cię o dowód
![]() ![]() ![]()
#4650 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiedzcie jak to jest z tymi cenami. Jeśli przy powiedzmy herbacie na półce jest cena A, na czytniku cena B a na kasie cena C to którą powinnam zapłacić? Nie raz mi się zdarzyły różnice a kasjerka mi mówiła, że na kasie jest taka cena i w takiej mogą mi sprzedać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.