Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-09, 20:48   #4621
bluesberry
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

GEOSMINA dzięki :-*

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 20:55   #4622
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
super! Dzielny chłopczyk z Oskarka!

Oj z tym się nie zgodzę. Dzieci są sprytne i często plączą bez powodu byle coś wymusić np. Wzięcie na ręce albo poprostu dla samego płaczu.

Mój Daniel pierwszy raz był na minionkach i wysiedzial prawie do końca, 15 min przed końcem zaczął się już wiercic. Teraz chodzi z tz bratem do kina za każdym razem jak wchodzi jakaś nowa bajka albo powtarzają coś z klasyki np. Ostatnio na krolu lwie byli.

Mój mi czasem bez choroby banana podkrada najlepszego dla Was

O masz! Dobrze, ze w końcu doszlas do tego co się dzieje.

Po przemysleniu dochodze do wniosku, ze z tym placzem to czesciowo masz racje. Dziecko w pewnym momencie zaczyna sprawdzac granice, forsowac je. Ale skoro nauczy sie, ze w momencie gdy zaczyna plakac jest branena rece, to nawet szumis nie pomoze. Chyba, ze nauczy sie, ze zaczyna mu szumiec i moze spac dalej, a rodzice nie beda reagowac na placz.

Ja generalnie jestem powsciagliwa w kupowaniu rzeczy na zapas, na wypadek gdyby mialy sie przydac. Nie lubie gromadzic. Wychodze z zalozenia, ze mniej znaczy wiecej, wiec stad moja niechec do tego typu zakupow :-D ale stosuje to w kazdym aspekcie zycia. Tylko moj maz jakis glupi, jak dziecko sie zachowuje i kupuje co zobaczy on ma 2 x tyle ubran, butow i jakichs drobnostek, co ja.
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 20:58   #4623
jagata
Wtajemniczenie

Mnie w Biedronce i HM poproszono bez kolejki do kasy.
W sobote bylam na badaniach. Ludzi tlum. Przepuscila mnie jedna dziewczyna, ktora była z maleńkim dzieckiem. Zaprotestowalam bo jej tez nalezy sie pierwszenstwo. Skwitowala, ze mam korzystać bo jej nikt w ciazy nie przepuszczal. Wszyscy slyszeli, ale nikt juz wiecej taki dobry nie był.

EmRzet to w takim razie gdzie kąpać dziecko? Chyba tez w łóżeczku bo jak bedziesz przenosic z lazienki do lozeczka to ja juz się boję co będzie się działo. ...

Moja teściowa jedynie ma tendencje do przegrzewania, ale chyba mnie się boi bo przy mnie nie dodaje ekstra warstw dziecku

Witam się w 34/35 tc! Od czwartku walcze z jelitowka u córki. W czwartek w nocy tak spanikowalam, że aż TZ przyjechal z pracy. Mialam wizję nocnego pobytu w szpitalu bo wymiotowala po wszystkim. Po wodzie, po elektrolitach. A i balam się, że nie pozwola mi z corka zostać bo jestem w ciąży. Po polnocy sie uspokoilo, rano w piatek zwymiotowalaa potem juz spokoj. Dzisiaj juz jest lepiej, ale nie na tyle by mogła do żłobka wrócić.
Stary 2016-10-09, 21:01   #4624
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
I pewnie tej metody nie zastosujesz, wyrodna synowo haha

Nie no oczywiście że posłucham mamusi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
EmRzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:04   #4625
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
To jest coś innego. Nasz nic jest duży i kwadratowy i nie nadaje się na dostawke. To bardziej taki kojec. Niedawno wróciliśmy, kupiłam wszystko co chciałam i jak tz z Danielem to złożą to wstawię Wam fotkę jak to u nas wygląda.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Nie było mnie coś kolo 4h i bałam się, ze znowu pełno postów będzie do nadrobienia a tu raptem 9 jakaś niedzielna przerwa od wizazu

z checia zobacze fotke

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Odwiedziła nas dzisiaj teściowa i wiecie czego się dowiedziałam? Otóż tego że mały musi być w łóżeczku okryty z każdej strony ochraniaczem itd. (nawet kocami) bo inaczej przechodząc obok łóżeczka będę robić.. powiew wiatru a to murowane zapalenie ucha! Mój mąż jako dziecko ponoć tak miał - od powiewu przy łóżeczku! stwierdziłam że muszę przekazać Wam tą tajemną wiedzę!

omg...
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:04   #4626
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
No zrobiłam bo to mojego umierającego męża ulubione ciasto
Szalona! Chociaż nie pogardzilabym

Zarażenie sie pół biedy , prędzej nerwowo mnie wykończy patrzenie na te zwłoki z katarem!

O to to ! I miej tu kobieto nadzieje , że przynajmniej przy niedzieli będzie miał ci kto herbaty zrobić a tu lipa, tocz się do kuchni mężowi zrobić !

Na co idziecie ?
Tez mamy w planach dziś kino "gdzie jest dori" czy jak to się zwie i może jakiś fast food.

Swoją drogą ciekawe czy mąż pamięta jaka głupotę 6 lat temu zrobił

Witam się po koszmarnej nocy. Myślałam że go ubije w tym łóżku... jest na tyle chory ze MUSIAŁ spać z moja ciążowa poduchą, nie pytajcie mnie do czego mu była potrzebna bo sama nie wiem
Może ma jakieś działanie lecznicze a ja nie wiem ?

Haha! Moze i on biedny ma ciazowe dolegliwosci? Moze go kregoslup boli lub miednica sie rozchodzi>

Moj tez dzis umierajacy. I stwierdzil, ze gdy umrze to bedzie mi przykro, ze go nie glaskalam przed smiercia i nie bede mogla sobie tego wybaczyc. Mowil takie farmazony, ze go poprosilam o powtorzenie i nagralam. Bede dziecku pokazywac, co tez glupi ojciec wygadywal.
Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Odwiedziła nas dzisiaj teściowa i wiecie czego się dowiedziałam? Otóż tego że mały musi być w łóżeczku okryty z każdej strony ochraniaczem itd. (nawet kocami) bo inaczej przechodząc obok łóżeczka będę robić.. powiew wiatru a to murowane zapalenie ucha! Mój mąż jako dziecko ponoć tak miał - od powiewu przy łóżeczku! stwierdziłam że muszę przekazać Wam tą tajemną wiedzę!

Dzieki radzie tesciowej wzrosnie sprzedaz kocy w najblizszych miesiacach, ja kupie ze 3 :-D
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:06   #4627
EmRzet
Rozeznanie

Wiem że niektóre z Was kupują kardigany itp. zamiast szlafroków. Ja szukam szlafroka który jest cienki, miły w dotyku i nie kosztuje 200 zł - może któraś z Was coś zamawiała i może polecić? Stacjonarne sklepy nie urywają du.y

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-09, 21:11   #4628
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie
Byliśmy na tym obiedzie ze znajomymi męża, ale pojadłam
Potem się przeszliśmy, miłe widoczki.

Na obiedzie byl.też synek przyjaciela Alessandro, ma teraz 6 miesięcy, taki słodziak a jaki spokojny! Dostaliśmy trochę ubranek takich neutralnych, obiecali nam jeszcze wagę, podobno to ważne, żeby sprawdzać w domu, czy dzidzia przybiera wystarczająco

W drodze powrotnej wstąpiliśmy na chwilę do Leroy Merlin, mieliśmy 2 rzeczy i poszliśmy do kasy z pierwszeństwem. Myslałam, że nas wzrokiem zabiją a babeczka za nami tylko się skrzywiła i pokręciła głową jak byśmycoś zlegoz zrobili...
mnie to zastanawia jak sie wbić w taką kasę. Bo ludzie stoją kolejce, klada swoj towar na tasme i jak tam sie wwcisnąć. Wiadomo jak każdy patrzy....pytacie czy stajecie za osobą która akurat w tej chwili jest kasowana?

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
No MUSIAŁ bo jest teraz CHORY i walczy o życie! Jak te kobity nic nie rozumieją😏

Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! Obyście mieli jak najmniej spięć a jak najwięcej miłych chwil😊

Jak urodziłam Lenę to przy wypisie ze szpitala musiałam podać tylko adres przychodni którą wybieramy , na lekarza deklarowaliśmy się przy pierwszej wizycie w ośrodku (jakoś w ciągu miesiąca mieliśmy przyjść na kontrolę do pediatry).

O kurczę ale nieprzyjemna akcja😕 dobrze że jesteś wprawiona w obsłudze pompy i dałaś radę!

Ale rewelacyjne wieści!😀 super!

Olaboga! Jakbym moją teściową słyszała! Identyczne złote rady 😏

My dziś byliśmy cały dzień u moich rodziców, pojedliśmy dobroci i pooglądaliśmy tv, ogólnie rodzinna zamułka😉 ale i tak spoko. Mama wzięła Lenę na spacer na chwilę to chociaż mała się wybiegała (a babcia z nią hehe).

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

W ogóle to mam mega suche dłonie i usta😕 po prostu nie do wytrzymania, pewnie od chłodu i grzejników, ale nie mogę tego normalnie poskromić.
To się wyżaliłam😜

tez mam od dwoch tygodni problemy z suchymi dlonmi, ale my nie grzejemy w domu, na dwor za czesto tez nie wychodze. Az mi sie miejscami łuszczy z tej suchoty. A uzywam kremów tak smao duzo jak zawsze.
Stary 2016-10-09, 21:12   #4629
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Kaga-dzieki! :-* a z czego bedziesz sie ,,kursowac"?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Nie ma za co Z krwiodawstwa i transfuzjologii...juz widzę jak będzie arcyciekawie...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:16   #4630
domek_z_piernika
Zadomowienie

Emrzet, co za genialna porada od teściowej! Tylko co ja biedna zrobię jak ja łóżeczka nie mam ale może kosz też się da jakoś ochraniaczami wyłożyć

Co do szlafroczka to chyba nie pomogę, bo ja swój kupiłam w second handzie, ale wyglada jak nówka. Może esotiq? I jakaś obniżka powakacyjna jeszcze? Bo tak to z nowej kolekcji same grube puchate na święta już powoli są.

Sent from my iPhone using Tapatalk
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:17   #4631
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Mnie w Biedronce i HM poproszono bez kolejki do kasy.
W sobote bylam na badaniach. Ludzi tlum. Przepuscila mnie jedna dziewczyna, ktora była z maleńkim dzieckiem. Zaprotestowalam bo jej tez nalezy sie pierwszenstwo. Skwitowala, ze mam korzystać bo jej nikt w ciazy nie przepuszczal. Wszyscy slyszeli, ale nikt juz wiecej taki dobry nie był.

Witam się w 34/35 tc! Od czwartku walcze z jelitowka u córki. W czwartek w nocy tak spanikowalam, że aż TZ przyjechal z pracy. Mialam wizję nocnego pobytu w szpitalu bo wymiotowala po wszystkim. Po wodzie, po elektrolitach. A i balam się, że nie pozwola mi z corka zostać bo jestem w ciąży. Po polnocy sie uspokoilo, rano w piatek zwymiotowalaa potem juz spokoj. Dzisiaj juz jest lepiej, ale nie na tyle by mogła do żłobka wrócić.
O boziu współczuję choroby córci i oby szybko wróciła do zdrowia! Trzymajcie się!

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-09, 21:21   #4632
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Wybij sobie szumisia z glowy. Ja mialam mozliwosc kupic ostatnio nowego za 100, ale na szczescie inne mamuski mi uswiadomily, ze dziecko sie nim szybko nudzi, po ok miesiacu do dwoch. I zrezygnowalam z zakupu. Lepiej zainstaluj sobie aplikacje z szumami w telefonie.

Witajcie
o dzięki za info

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:25   #4633
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Jagata zdrówka dla córci

Listopadowa mąż przeprosił wszystkich, stanęliśmy za kasowanâ akurat osobą i nie było problemu, bo mieliśmy tylko 3 rzeczy w rękach. Z większą ilością raz się "wepchnęlismy" w ikei. Mąż po prostu powiedział kasjerce, że jestem w ciąży i ona już wszystko ogarnęła a ludzie z kolejki w tym czasie zabijali nas wzrokiem
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:25   #4634
bluesberry
Zakorzenienie

Siedzę i szukam jakiejś sensownej bluzy polarowej, wszystkie jak namioty a rano chłodno i po brzusiu wieje :/

Stary 2016-10-09, 21:31   #4635
mietowka25
Zakorzenienie

Hey wieczorową porą

Tyle się dzieje że nawet nie mam czasu napisać... Może jutro będzie spokojniej

Marta właśnie imprezę w brzuchu robi
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:31   #4636
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Współczuję wszystkim z kiepską nocką, bo i moja trafiła do ścisłej czołówki koszmarków-najpierw po prostu nie mogłam zasnąć, więc poszłam sobie na ławkę na korytarz i czytałam jakiś kryminał do 2 w nocy. To jeszcze była przyjemność, nawet mimo koszmarnej zgagi-oczywiście zjawiła się w chwili, gdy nie miałam już gdzie dokupić mleka:/
Jak wiecie, jestem cukrzykiem, mam pompę insulinową, która jest cudownym urządzeniem, o ile się coś nie spieprzy - a dziś w nocy się spieprzyło
Zaczął mi sam z siebie rosnąć poziom cukru, więc podalam pompą dawkę korygującą, a tu nic! Rośnie dalej... Doszło do 270 (norma to max 160), stwierdziłam, że krok po kroku muszę sprawdzić, co się do cholery dzieje. No i zbladłam. okazało się, że jakimś złośliwym cudem odpiął mi się drenik doprowadzający insulinę do wkłucia.. No i wszystkie moje korekty szły sobie gdzieś w koszulkę, zamiast pod skórę . Szlag szlag szlag.
Dopiero koło 7 wróciłam na przyzwoite poziomy, wypiłam litr wody, latałam do) łazienki co kwadrans, brrr.
Życzę wszystkim spokojnej i fajnej niedzieli

oj współczuję przejść, oby już było wszystko dobrze

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-10-09, 21:35   #4637
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
Emrzet, co za genialna porada od teściowej! Tylko co ja biedna zrobię jak ja łóżeczka nie mam ale może kosz też się da jakoś ochraniaczami wyłożyć

Co do szlafroczka to chyba nie pomogę, bo ja swój kupiłam w second handzie, ale wyglada jak nówka. Może esotiq? I jakaś obniżka powakacyjna jeszcze? Bo tak to z nowej kolekcji same grube puchate na święta już powoli są.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Wyobrażam sobie że z kosza możesz utworzyć jaskinię / namiot - w sumie nawet lepiej, bo jak dobrze uszczelnisz to żadna bezczelna cząsteczka tlenu się nie przedostanie

Byłam już w sieciówkach typu Esotiq ale nic nie znalazłam - nie licząc szlafroków za 200 zł oczywiście

Stary 2016-10-09, 21:37   #4638
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Jagata zdrówka dla córci

Listopadowa mąż przeprosił wszystkich, stanęliśmy za kasowanâ akurat osobą i nie było problemu, bo mieliśmy tylko 3 rzeczy w rękach. Z większą ilością raz się "wepchnęlismy" w ikei. Mąż po prostu powiedział kasjerce, że jestem w ciąży i ona już wszystko ogarnęła a ludzie z kolejki w tym czasie zabijali nas wzrokiem
brawo dla męża Ja osobiście nie umiem i nie lubie takich sytuacji dlatego zawsze sobie stoje w kolejce.
Stary 2016-10-09, 21:38   #4639
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
:-*

Mam nadzieje ze dziś mi odda
Tyle ze nad ranem przyszła Lila, wydarła poduche spod ojca i sama na niej spala
to u Ciebie kolejka do poduchy

13.03.2016 II kreseczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-09, 21:40   #4640
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
brawo dla męża Ja osobiście nie umiem i nie lubie takich sytuacji dlatego zawsze sobie stoje w kolejce.
Sama też bym stała
Stary 2016-10-09, 21:40   #4641
Listopadowaa
Zakorzenienie

ja tez nie mam szlafroka. Moge pozyczyc od mamy ale nie są urodziwe i szczerze wole cos sobie kupic. Byłam w kiku ale ale byly wąskie w pasie, a rozmir wiekszy juz wisial w ramionach i cyckach, a takiego po ciazy nawet bym nie nosiła wiec bez sensu kupować taką narzutkę. Juz mysle czy jakiejs męskiej bluzy nie poszukać w lumpku
Stary 2016-10-09, 21:40   #4642
kaga90
Zadomowienie

Dziewczyny byłam w klubie na chwilkę brzuszki macie super!! Tylko wystają piłeczki a ciałka zgrabniutkie Hosenka - Oskarek przesłodki napatrzeć się nie można!

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:42   #4643
Listopadowaa
Zakorzenienie

ja szukam rożka i mam problem jaki kolor wybrać

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

a tak w ogole ktoras zrezygnowała z ochraniaczy do łóżeczka? Ja nie kupiła, chociaz przyznam szczerze, że mam watpliwości.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-09, 21:44   #4644
Gosiurek
Wtajemniczenie

Emrzet dzięki za złotą radę. Teraz zapalenie ucha mi nie straszne

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Witam się w 34/35 tc! Od czwartku walcze z jelitowka u córki.
Współczuję.. pilnuj się, żeby Ciebie dziadostwo nie zaatakowało

A mnie wkurzył mój chłop niemiłosiernie. Wczoraj jechaliśmy do znajomych i miał wypić góra dwa drinki, a upił się jak wieprz Spał do popołudnia, więc olałam dziada i pojechałam do mamy na obiad. Wracam a ten wielce zdziwiony czemu rosołku od mamusi nie przywiozłam i w ogóle jestem bez serca, bo zamiast pochylić sie nad cierpiącym to awantury robię, jakby było o co
Kurde nie wiem jak u Was, ale muszę z nim poważnie porozmawiać, że najwyzszy czas skończyć takie imprezy. Nawet nie chce myśleć co by było gdybym z jakichkolwiek powodów musiała jechac na ip..
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 21:45   #4645
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

a tak w ogole ktoras zrezygnowała z ochraniaczy do łóżeczka? Ja nie kupiła, chociaz przyznam szczerze, że mam watpliwości.
Różowy?

Nie mam ochraniaczy do łóżeczka i nie będę mieć. dla mnie to kolejna rzecz, która niepotrzebnie zbiera kurz i trzeba ją często prać
Stary 2016-10-09, 21:48   #4646
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
No zrobiłam bo to mojego umierającego męża ulubione ciasto
Szalona! Chociaż nie pogardzilabym

Ja na szczęście piec nie musiałam, mama przywiozła pyszne ciacho z orzechami, jabłkami i kawałkami czekolady

możesz wierzyć lub nie ale zjedliśmy w trójkę dziś wszystkie pierogi

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-10-09, 21:50   #4647
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja na razie.nie kupuję. Kupię, jak Zosia będzie się sama przetaczać z boczku na bok.
Chociaż po tych historiach z wiatrem... najwyżej koło łóżeczka będziemy na czworaka śmigać
Stary 2016-10-09, 21:51   #4648
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Różowy?

Nie mam ochraniaczy do łóżeczka i nie będę mieć. dla mnie to kolejna rzecz, która niepotrzebnie zbiera kurz i trzeba ją często prać
no tez mysle o rozowym, ale tych rozowych jest tyle.... i jeszcze czy zwykly czy minky :P i jaki wzór drugiej strony:P
Stary 2016-10-09, 21:56   #4649
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Ja na szczęście piec nie musiałam, mama przywiozła pyszne ciacho z orzechami, jabłkami i kawałkami czekolady

możesz wierzyć lub nie ale zjedliśmy w trójkę dziś wszystkie pierogi
Wierze!

Stary 2016-10-09, 21:58   #4650
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam w klubie na chwilkę brzuszki macie super!! Tylko wystają piłeczki a ciałka zgrabniutkie Hosenka - Oskarek przesłodki napatrzeć się nie można!

Niedługo będzie wysyp takich słodziaków

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości