Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 12:20   #4651
Magnifica
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Ale jeśli chodzi o zdjęcia na tapecie, czy to na biurku, to nie mogę się zgodzić Szczególnie jeśli ktoś tak jak my ma do siebie te 500 km i takie zdjęcie jest choćby namiastką obecności tej drugiej osoby Słyszę głos przez telefon, widzę literki na GG, ale jak mogę też spojrzeć na zdjęcie tego kochanego uśmiechu, to od razu robi się lżej na serduchu i łatwiej przeczekać ten czas bez tej ukochanej osoby
No nie wiem jak to jest, bo ja się z moim TŻ spotykam codziennie i spędzamy z sobą wiele godzin. Oczywiście lubię pogladać nasze wspólne zdjęcia, ale to musi być raz na jakiś czas. Gdybym patrzyła ciagle to by przestało wzbudzać emocje. Ale to tylko moje prywatne odczucia

Cytat:
A co do sentymentu, to dlaczego piszesz, że jest zbędny? Ja zawsze takie sprawy jak romantyzm, sentyment odbierałam i odbieram raczej pozytywnie To bardzo ludzkie i myślę, że świadczy raczej dobrze o takiej osobie
Romantyzm to dla mnie epoka męczęnników. Miłość romantyczna to miłość nieszczęsliwa, platoniczna i niespełniona. Mickiewicz kochał Marylę Wereszczakównę, lecz nigdy nie byli razem. To była wydumana miłość w jego głowie. Nie przeszkadzało mu to mieć masy kochanek

Oczywiście bardzo lubię gesty typu kwiaty etc., ale nie mogą być na codzień Co do różnych rocznic to pobiłabym, co po niektórych facetów, bo nałogowo o nich zapominam. Uważam, że nie na tym polega miłość. Nie lubię zbyt często ponawiać słów "kocham Cię", bo uważam, że powtzrzane 15 razy dziennie stracą wartość. Więc sentymentalizm w umiarze Lubię ogladać stare zdjęcia, powzruszać się etc. jednak co do prezentów to wolę praktyczne

Cytat:
Ja się niesamowicie cieszę, że spotkałam taką osobę, która jest równie sentymentalna jak ja
I o to własnie chodzi O szczęście

Mam dylemat, co do zapakowania prezentu. Myślałam o pudełu, w którym schowałabym dwie części prezentu. Stąd dylemat czy można te dwie części zapakować osobno i włożyć do pudełka? Czy to nie bardzo pasuje?
Stary 2009-11-08, 12:39   #4652
Runaway99
BAN stały

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Uporczywe spamowanie forum (ban)

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2009-11-08 o 15:15
Runaway99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 13:10   #4653
karolinkad
Przyczajenie

a co myślicie o skarpetkach z mapą do masażu stóp?
karolinkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 15:23   #4654
JustTheOne
Zadomowienie

Hey, to znowu ja. Ta z 18-stkowo-prezentowym problemem. Wpadło mi coś do głowy, ale nie wiem czy jest to dobry pomysł, mam nadzieję, że pomożecie.
A więc:
Mój TŻ od czasu do czasu, tak rekreacyjnie nagrywa z chłopakami jakieś tam ich tekst i wiem, że sprawia mu to dużą frajdę. Moge trakotwać to więc za jego hobby zaraz po koszu.
Niedawno wspominał coś o kupnie mikrofonu, właśnie żeby więcej nagrywać samemu.
A co gdybym mu go sprezentowała?

Czy może na inna okazję? A o 18 dalej myśleć?
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 17:23   #4655
zoya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
A że tak zapytam nie wystarczą życzenia, jakieś dobre fajne czekoladki i butelka alkoholu? Skoro cie nie stać to trudno, on ma swoje lata, pewnie swoje na koncie skoro lubi markowe rzeczy to go stać sobie samemu kupic. Poza tym nie składasz sie z chłopakiem jakoś na pezent? Sama kupujesz?
Myślałam właśnie o jakimś bardzo wytwornym opakowaniu z czekoladkami, bo bardzo lubi słodkości. Ale... ja już tego mu tyle kupiłam. Nie chcę, żeby za każdym razem stwierdzał, że moje prezenty są banalne. Zwłaszcza, że dla mnie bardzo starannie dobiera prezenty do moich zainteresowań.

karoolecka - świetny pomysł, tylko, że żona już mu to kupiła na imieniny. Był naprawdę wniebowzięty

lexie - Myślę, że to bardzo dobry pomysł i ze z niego skorzystam. Czasem aż ci głupio, że się o czymś takim nie pomyślało. Dzięki !!!

Magnifica - masz chyba takie same poglądy jak mój chłopak czasem się przez to nie rozumiemy, bo ja jestem romantyczką.
A co do pudełka to uważam, że oczywiscie możesz zapakować w jedno pudełko 2 prezenty. Na pewno jeszcze bardziej się ucieszy, że czeka go dodatkowa niespodzianka
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 17:37   #4656
Malikaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
pisalam to już kilka razy
faceci wolą praktyczne prezenty...
a więc co praktycznego można kupić facetowi (przyszłemu narzeczonemu planujemy się zaręczyć w 3 rocznicę) no właśnie na 3 rocznicę związku? wszystkie klasyczne możliwości prezentów chyba już wykorzystałam typu kosmetyki, ubrania, książki, gry, płyty itp... z resztą on do wszelakich rzeczy multimedialnych ma dostęp w pracy
przeszperałam forum ale nic ciekawego i w zasięgu mojego budżetu nie wpadło mi do głowy

Nasz ślub
6 sierpnia 2011

Malikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:04   #4657
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoya Pokaż wiadomość
A co do pudełka to uważam, że oczywiscie możesz zapakować w jedno pudełko 2 prezenty. Na pewno jeszcze bardziej się ucieszy, że czeka go dodatkowa niespodzianka
Dzięki Jutro zabieram się za pakowanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 18:05   #4658
zoya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iguaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam nadzieję, ze mnie poratujecie . od ponad 3 miesiecy jestem ze swoim chłopakiem, jednak wczesniej przez lata się przyjaźniliśmy , dlatego znamy się dość dobrze. za tydzień ma 21. urodziny, a ja kompletnie nie iwem co mu kupić
chciałabym , zeby był zadowolony z mojego prezentu. dodam, że interesuje się motoryzacją i bardzo dużo jeździ. nie chce żeby to był jakiś banalny upominek albo coś, co za jakiś czas wyląduje w kącie..
może macie jakieś pomysły?
Co powiesz na replikę jakiegoś wymarzonego motoru lub samochodu? Nie sądzę, żeby wylądował w kącie
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:47   #4659
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liiii Pokaż wiadomość

jestem z woj, opolskiego. Jej super, że tak mi pomogłaś chyba coś poszukam w tych miastach, a które najbardziej miejsce Cie urzekło? Myślałam też o jakimś takim uroczym domku/ hoteliku w górach gdzie będzie można spędzać wieczor przy kominku....
Wiesz, bardzo urzekł mnie Karpacz, Międzybrodzie Żywieckie - pomimo braku pogody było mega romantycznie, do tego było co robić, więc warto naprawde! Duzo zalezy od noclegu, a my mielismy rewelacyjny za rozsadna cene Takze stawialabym na Miedzybrodzie, ale tylko wtedy, gdy chcecie pobyc razem, pospacerowac i nie robic nic innego ciekawego.

Jak sobie przypomne inne miejsca, to napisze. Mam prace w terenie, wiec wlasciwie przynajmniej 2-3 razy w tygodniu gdzies spie poza domem i zwiedzam rozne miejsca, do tego weekendy z ukochanym, wiec juz sie troche naogladalam

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Pumas, no na przykład ja mam 24 lata, TŻ 26, więc tacy młodzi nie jesteśmy

Mnie i TŻta dzieli bardzo duża odległość, widujemy się raz na dwa tygodnie. TŻ sam mi czasem mówił, że np. siedzi i ogląda nasze zdjęcia i bardzo tęskni Dlatego ucieszył się z takiego prezentu, który osłodził tą tęsknotę i brak drugiej osoby I nie poczytuję tego za niedojrzałość ani z jego, ani ze swojej strony Jak nie poczytuję za niedojrzałość niczego co sprawi tej ukochanej osobie przyjemność i spowoduje, że zakręci jej się łezka w oku albo pomyśli ciepło o swojej drugiej połówce

A gotowanie pysznych rzeczy jako prezent to też fajna sprawa Tym bardziej jeśli taka analfabetka kuchenna się zmobilizuje i stworzy coś zjadalnego

Chyba, ze dzieli was odleglosc, to sie zgodze, ze tego typu prezenty pozwalaja "przetrwac". Tez mialam kilka zwiazkow na odleglosc i wiem, ze kalendarze ze wspolnymi zdjeciami przyblizaly
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:01   #4660
PaLLitQa
żona

Dziewczyny proszę o radę. Co proponujecie wygrawerować na breloczku do samochodu dla Tż?
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:41   #4661
prinzessin
Raczkowanie

Cześć
Jak większość Was, mam problem z kupnem prezentu. Mój TŻ niestety jest bardzo wymagający W lutym miną 2 lata bycia razem, a mimo to, jak jest jakas okazja nie mam pomysłów..
W zeszlym roku, na urodziny (styczen) zrobilam mu kalendarz - kupilam taki jeden duzy, wycielam obrazki, wkleilam podstawe i nasze zdjecia lub jego zdjecia z dziecinstwa z roznymi komentarzami. Do tego, zdobylam kontakt dalekiej rodziny i mialamw szystkie daty urodzin jego kuzynow itp i wpisalam Był po prosut zachwycony! Moze ten pomysl przyda sie komus:P
Bywały rowniez ksiazki, slodycze, plyty.
Dlatego mam problem z natsepnymi prezentami, mysle juz o urodzinach i swietach powoli, a takze walentynkach. Wiem, ze duzo czasu do tego, ale nie chce robic nic na ostatnia chwile..
TŻ interesuje sie muzyka, gra na gitarze, jezdzi na nartach, lubi grac w rozne gry komputerowe, uwielbia morze i fale ;P, filmy typu Gwiezdne Wojny, Piraci z Karaibów, LoTR, gra tez w Guitar Hero. Mówil mi kiedys ze nie chcialby dostac zadnych zdjec w ramce, zadnych poduszek, misiow itp - nie wchodzi to w gre..
Moze ktos ma jakis super pomysl, ktory moglabym wykorzystac? Drugi kalendarz w tym roku nie bedzie juz taka radoscia..
Pozdrawiam Was wszystkie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 19:55   #4662
iguaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoya Pokaż wiadomość
Co powiesz na replikę jakiegoś wymarzonego motoru lub samochodu? Nie sądzę, żeby wylądował w kącie
dziękuję za podpowiedż.. obawiam się, że takie coś ciężko będzie mi znaleźć, bo mam już mało czasu ;/
a jakieś inne pomysły ?

iguaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:40   #4663
hejYou
Zakorzenienie

Ja mam zamiar dla swojego TŻ zamówić pasek z klamrą z jego ksywą . Uważacie, że to dobry pomysł ? w zależności czy będzie można użyć tylko liter to będzie albo ksywa a jak nie wyjdzie to imię bo jest krótsze
Stary 2009-11-10, 11:20   #4664
iguaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar dla swojego TŻ zamówić pasek z klamrą z jego ksywą . Uważacie, że to dobry pomysł ? w zależności czy będzie można użyć tylko liter to będzie albo ksywa a jak nie wyjdzie to imię bo jest krótsze
jeśli Twój chłopak lubi takie bajery, to pomysł fajny;D zapewne mu się spodoba.
kochane, mam juz tyko parę dni na kupienie Tż prezentu, a pomysłu jak nie było tak nie ma i coaz bardziej się denerwuję proszę, pomóżcie!

Stary 2009-11-10, 12:12   #4665
wr91
Przyczajenie

ja również mam problem co zakupić swojemu TŻ na świeta jest kilka rzeczy o których myslałam ale juz sama nie wiem
kubek ze zdjeciem slubnym?
golarkę?
kalendarz ze zdjęciem wspólnym?
portfel?
myszka do laptopa?
erotyczna gra?
masakra macie ciekawsze pomysły????????
wr91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 17:11   #4666
kocikocilapki
BAN stały

iguaa: nie wiem ile kasy chcesz przeznaczyć na prezent - ale jeśli chcesz mu sprawić radochę, a lubi motoryzację to może zastanów się nad czymś takim: http://www.surpriseme.pl/premium/prezent-dla-niego-szkolenie-jazdy-samochodem-terenowym-premium.html
jeśli lubi jeździć to na bank mu się spodoba. Każdy facet lubi duże auta i nutkę przygody, a tu ma szansę się wyszaleć. Może złożą się z Tobą jego znajomi albo rodzice...? możesz porobić mu fajne zdjęcia podczas takiej jazdy i zrobic jakąś antyramkę z kolażem, żeby miał na pamiątkę...
kocikocilapki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 17:36   #4667
iguaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocikocilapki Pokaż wiadomość
iguaa: nie wiem ile kasy chcesz przeznaczyć na prezent - ale jeśli chcesz mu sprawić radochę, a lubi motoryzację to może zastanów się nad czymś takim: http://www.surpriseme.pl/premium/prezent-dla-niego-szkolenie-jazdy-samochodem-terenowym-premium.html
jeśli lubi jeździć to na bank mu się spodoba. Każdy facet lubi duże auta i nutkę przygody, a tu ma szansę się wyszaleć. Może złożą się z Tobą jego znajomi albo rodzice...? możesz porobić mu fajne zdjęcia podczas takiej jazdy i zrobic jakąś antyramkę z kolażem, żeby miał na pamiątkę...
pomysł faajny, ale nie po byciu 3 miesięcy razem mogę o tym pomyśleć na jego któreś ur. z rzędu ;P bo 7 stów nie przeznaczę.. myślę, że tak do 80zł . dziękuje za odpowiedź ;]

Stary 2009-11-10, 17:57   #4668
lalalola
Raczkowanie

Smile Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Hey, miałam się odezwać, wchodzę na swój wątek, patrzę, ze taki rozbudowany :P a tu jednak włączony został do innego.

No ok, więc relacja dla zainteresowanych: książka to nie jest dobry pomysł. Chyba że na którąś z kolei rocznicę, ale na pierwszą na pewno nie. W ogóle wskazane są raczej niewielkie prezenty albo po prostu wspólne wyjście/kolacja/itp. No więc, książka raczej nie zdała egzaminu [choć widziałam, ze się starał, zeby mi nie było przykro i 'ucieszył' się, dziękował nie raz, zebym się poczuła doceniona. :p No ale eleganckie czekoladki to naprawdę super prezent, i sprawiły więcej frajdy niż ta nieszczęsna książka. Szkoda że człowiek uczy się na "błędach", no i widzę tu jeszcze jedną kwestię... jak ważna jest w związku zwykła rozmowa wszystko jest do dogadania, od teraz będę się tego trzymać
Więc książka na I rocznicę to prezent nie bardzo, można ewentualnie jakiś skromny dać, nie chciałam lecieć z banały i dawać ramek czy antyram czy albumów, ale to na rocznicę moze być, np. taki album mądry Polak po szkodzie
No, ale jak by nie było, moje starania zostały docenione. Człowiek uczy się całe zycie,
a chłopaka mam bardzo kochanego
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim Wizażankom za pomoc
lalalola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 19:45   #4669
Liiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
gdzie coś takiego mozna znalesc

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:23   #4670
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liiii Pokaż wiadomość
gdzie coś takiego mozna znalesc

na allegro ale już zmieniłam zdanie i na mikołajki dostanie pasek z zapalniczką ciągle gdzieś zostawia tak więc będzie miał ją zawsze przy sobie ;D
Stary 2009-11-11, 01:14   #4671
agnieszka_g
Raczkowanie

bu szkoda, że w moim wypadku się nie uda ale podpowiedziałam pomysł przyjaciółce W dużych miastach organizują lekcję nurkowania na basenach koszt 150 zł /os a chłopcy cieszą się jak dzieci czasem z takich zajęć. Fajnie jest spędzić taką wspólną lekcje razem jak ktoś lubi wodę.
agnieszka_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:38   #4672
_Lena_
Raczkowanie

Karteczkowy, liścikowy prezent...

Gdzieś tu na forum wyczytałam, że większość z Was wizażanek zostawia swoim TŻ-om takie małe karteczki z jakimś miłym słowem.
Otóż... ja też chciałabym zrobić coś takiego, tylko nie chcę pisać takich prostych słów. Zależy mi, żeby to było coś w rodzaju cytatu, powiedzenia, mądrego słowa, z piosenek, wyrwane z kontekstu... itp.
'Kocham Cię' niestety odpada, bo jeszcze sobie tego nie powiedzieliśmy.
Czy znacie jakieś ciekawe strony?

Edytowane przez _Lena_
Czas edycji: 2009-11-11 o 13:39
_Lena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 18:41   #4673
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Moje pomysły na prezent dla TŻa
Aniołek z masy solnej
Kupon lotto
kinder niespodzianka
Wypracowanie o nim Temat np dlaczego kocham mojego misia. podaj adekwatne sytuacje i udowodnij podaną tezę
placek w kształcie serca
komiks o was

ja planuję zrobić takie pudełeczko własnoręcznie i napisać na nim kocham Cię ponieważ... i w środku wrzucić 100 karteczek z powodami dla których go kocham myślićie że to dobry pomysł?
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:25   #4674
lukrecja222
Zakorzenienie

Dot.: Karteczkowy, liścikowy prezent...

a może lepiej z głębi serca, a nie ze strony?
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:27   #4675
morelka1987
Zadomowienie

Jak się odwdzięczyć ??? :)

Chłopak zrobił mi stronę internetową, aby mój mały interes lepiej się kręcił Zajęło mu to duzo czasu ponieważ dopiero się uczy. Ale ważne że efekt jest świetny Chciałabym zrobic mu jakąś niespodziankę w ramach podziękowań, ale nie mam pojęcia co myślałam może żeby zabrac go na jakąś kolację, albo super desery albo sama coś zrobić. A może cos innego macie jakieś pomysły ???
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 21:27   #4676
pumas
Zakorzenienie

Dla mnie dość infantylny, ale może Twój TŻ lubi takie
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 22:42   #4677
Papryczkaa
Zakorzenienie

lepiej mu powiedziec dlaczego go kochasz a moze daj cos, co jest związane z jego zainteresowaniami?

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 07:13   #4678
alkaaa00
Rozeznanie

witam was dziewczyny. Powiedzcie jak tu wszystko ogarnąć imieniny mikolajki urodziny i swieta w jednym miesiacu ;o Pomysly mam ale jeszcze nie do konca dopracowane:P dostał misia perfumy kapcie koszulki i nie wiem co jeszcze. Myślalam o tym zeby wziasc jakies duze pudelko a to trzy male i w kazdym jakis upominek tak jak ktora z wizażanej wspominala A na mikolajki raczej mysle zeby po prostu kupic sobie jakis ymboliczny maly upominek.
alkaaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 10:37   #4679
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Moje pomysły na prezent dla TŻa
Aniołek z masy solnej
Kupon lotto
kinder niespodzianka
Wypracowanie o nim Temat np dlaczego kocham mojego misia. podaj adekwatne sytuacje i udowodnij podaną tezę
placek w kształcie serca
komiks o was

ja planuję zrobić takie pudełeczko własnoręcznie i napisać na nim kocham Cię ponieważ... i w środku wrzucić 100 karteczek z powodami dla których go kocham myślićie że to dobry pomysł?
Z własnego doświadczenia wiem,że takie karteczki to niewypał. Ja się kiedyś napracowałam, wszystkie powody sama wymyśliłam i co? kilka przeczytanych, reszta zapomniana leży w pudełeczku w szafce.

Im jestem starsza tym bardziej dostrzegam wyższość prezentów praktycznych nad takimi romantycznymi bajerkami
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 10:38   #4680
orzeszek01
Zakorzenienie

Na Mikołajki mam już dla TŻ-ta ogromny kufel z Oktoberfestu specjalnie zapakowany,ze smiesznymi tekstami na nim,dodam do tego butelke piwa i bedzie sie cieszył jak dziecko
A pod choinkę dostanie pewnie jakies perfumy,bo widzialam fajne zestawy w sklepach
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości