Moda "plus size" - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 12:55   #4651
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Dot.: Moda "plus size"

Nie obrazilam sie, skadze-- tylko musze robic parenascie prob, zeby cokolwiek tu wyslac ;/////////////////// Nie no zrezygnuje ze spodnicy poprostu nie dla mnie ostatnia bluzka jesst ladna, ale tylko z jeansami, kiedy zrobie zdjecie moze w plenarze albo tp, no ale to tylko na swieta lub taka jakas okazje na cywilny tez sobie pomyslalam, ze mozna przeciez pojsc w ladnym zakieciku i do tego spodnie nie musowo musi byc spodnica, jesli komus nie pasuje dziewczynki jesli chcialabym sie zamienic z kims ciuszkami(np plaszczyk)i kosmetykami(cienie Nouba, ktore sa drogie, ale nie trafilam w kolor) to jak to sie robi :P?? edit- ok mam juz chyba -
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 13:04   #4652
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Nie obrazilam sie, skadze-- tylko musze robic parenascie prob, zeby cokolwiek tu wyslac ;/////////////////// Nie no zrezygnuje ze spodnicy poprostu nie dla mnie ostatnia bluzka jesst ladna, ale tylko z jeansami, kiedy zrobie zdjecie moze w plenarze albo tp, no ale to tylko na swieta lub taka jakas okazje na cywilny tez sobie pomyslalam, ze mozna przeciez pojsc w ladnym zakieciku i do tego spodnie nie musowo musi byc spodnica, jesli komus nie pasuje dziewczynki jesli chcialabym sie zamienic z kims ciuszkami(np plaszczyk)i kosmetykami(cienie Nouba, ktore sa drogie, ale nie trafilam w kolor) to jak to sie robi :P?? edit- ok mam juz chyba -
wiesz wydaje mi sie ze czasem dobre i gustowne spodnie sa lepsze niz spodnica
Stary 2008-10-22, 13:05   #4653
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez milenka310590 Pokaż wiadomość
no niby.. nie ma..problemu ) ale są rózne rozmiary 42.. ,zawyzone, zaniżone..) Bardziej o te "zaniżone " się martwie.. no ale cóż, nalezy dokładnie znać swoje wymiary i po kłopocie.
Bardzo podobają mi sie sukienki takiego typu jakie podałam.. chodzi mi o zwezenie w pasie, pod biustem.. tak zeby eksponowac co sie ma najładniejsze.. czyli w moim wypadku łydki i biust.. bo biodra i brzuch.. to katastfofa...
no to eksponuj co sie da A co do kiecek to spawdz dobrze wymiary i bedzie dobrze
Cytat:
dodaje zdjecia,,, same widzicie,,,,;/spodnica ma po boku jakies marszczenia i dodaje ud, ale raczej za malo, boczki mi zawsze bedzie widac, ja juz mam taka budowe, jak bylam szczuplejsza tez tak mialam;/ wiec jaki fason spodnic, sukienek ??;/

na ost zjeciu bluzka, ktora wczoraj kupilam.. ale nie pasuje do tej spodnicy, bo za bardzo wzorzysta
Fotka w czerni - rewelacja Pasek nie pasuje bo za bardzie cie "rozwarstwia", gdyby to byla sukienka z odcieciem pod biustem to ok, ale jak jest sweter + spodnica to mi to jakos nie pasuje...bo i faldki ci podkresla. Nie wiem jaka kiecke ci doradzic bo ja sie od zawsze zajmowalam ukrywaniem swoich bioder i ogromnych ud a eksponowaniu talii..
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 13:13   #4654
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Nie wiem jaka kiecke ci doradzic bo ja sie od zawsze zajmowalam ukrywaniem swoich bioder i ogromnych ud a eksponowaniu talii..
wiataj w klubie mamy znizki na basen
Stary 2008-10-22, 13:32   #4655
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja na basen? o nieee Tylko prywatne plaze w srodku lasu
Stary 2008-10-22, 13:36   #4656
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ja na basen? o nieee Tylko prywatne plaze w srodku lasu
to cytat ze shreka ale jak dla ciebie moge zmienic mamy znizki na prywatne plaze w srodku lasu
Stary 2008-10-22, 13:48   #4657
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

o ja glupia nie zalapalam ale dziekuje za dopasowanie cytatu do moich upodoban Co za offtop, moderator nas chyba bardzo mocno kocha, że nikt tu na nas nie krzyczy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 13:54   #4658
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
o ja glupia nie zalapalam ale dziekuje za dopasowanie cytatu do moich upodoban Co za offtop, moderator nas chyba bardzo mocno kocha, że nikt tu na nas nie krzyczy
nie wywoluj wilka z lasu w ogole to powinnysmy te dwa watki polaczyc i tyle
Stary 2008-10-22, 14:04   #4659
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

No nie da sie oddzielnie gadac o modzie i odzdzielnie o plotkach Przeciez sie staramy a tu caly czas wychodzi to samo
No to dorzuce troche mody Licytowalam takie cudo - stringi z paskami do ponczoch ale ktos mnie chorobcia przelicytowal i musze znalezc inne. Jakby ktos gdzies takie cos zobaczyl to szybciutko dawac mi znac

edit: ale u nas sie szybko i skutecznie blokuje trolliki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4ed72703884d259a.jpg (92,3 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-10-22 o 14:05 Powód: reklama 2 posty wyzej
Stary 2008-10-22, 14:09   #4660
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
No nie da sie oddzielnie gadac o modzie i odzdzielnie o plotkach Przeciez sie staramy a tu caly czas wychodzi to samo
No to dorzuce troche mody Licytowalam takie cudo - stringi z paskami do ponczoch ale ktos mnie chorobcia przelicytowal i musze znalezc inne. Jakby ktos gdzies takie cos zobaczyl to szybciutko dawac mi znac

majtunie spoko
a co do trola
to ja przyznam ze donioslam do moda nie lubie tego wejsc napisac link i udawac ze jest fajnie
Stary 2008-10-22, 14:29   #4661
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

MAJtusie sa super, ja siedzialam ponad pol odz i sie meczylam zeby napisac jakie kosmetyki wymienie, ciagle mis ei stronka wylanczala, poprostu szok :OOOOOOO no ale sie udalo, jesli ktoras potrzebuje cos z kolorowki to chetnie sie za cos zamienie hmm nie wiem czy dobrze to wsyztsko napsialam ale juz nie mam sily sie meczc z tym komputerem http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ymienie&page=7
jestem zla
a roses Twoj tez mial porzyjechac cos na dniach, byl juz czy bdzie czy jak
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 14:36   #4662
gastone
Raczkowanie

Ale skrobiecie , nie nadazam. Co do butkow na lydeczke to koszmar! W Polsce chcialam kupic botki bo jeszcze wejda ale nic w moim guscie nie bylo.! Tez mi sie marza takie do kolan.U nas w Evansie sa ale brzydkie ale znow wejda na grube lydy.Tak zle i tak niedobrze.ehhh Wogole nie mam w czym chodzic.Mam w tej chwili jedna pare spodni , zandych butow i stara kurtke.A perspektywa zakupow sie oddala bo maz nie ma czasu, a bez niego nie pojade sama, bo co z dzieckiem? ehhh kupa!
Agatka pytalas skad jestem, a wiec Ennis, co.clare.
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 15:02   #4663
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Uprzejmie donoszę że ja też doniosłam na trolla Na tym forum ma być kulturka a nie trollowanie
Agatko moj ma przyjechac ale dokladnie nie wiem jeszcze kiedy Cos kolo miesiaca To juz zalezy od sily wyzszej
A tak po za tym to ja tu sobie odkurzam i slysze puk puk do drzwi no wiec otwieram a tam listonosz Przyniosl staniczek - ten co niby dostalam zly i odeslalam, a teraz dostalam dobry + drugi gratis A druga fotka to od innego sprzedawcy. Stringi w rozm 46/48 a jak na moje oko to max 44
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01492.jpg (60,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01493.jpg (59,0 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-10-22, 15:25   #4664
Faficzkowa
Wtajemniczenie

ja tu wychodzę na chwilę a wy tyle piszecie! BOSKO

Cytat:
Mi sie sie podoba polczenie spodnicy i kozakow, no ALE------------- mam zryta fiigure, moze cos doradzicie,,, Duze piersi, masywne plecy, rece, ,,,oponka na brzuchu,,, dol- mniejszy, biodra male, tylek plaski - jaki kroj spodnicy wybierac zeby wyrownal proporcje ???????????????? podobaja mi sie spodniczki no i mam 1 olowkowa, pozazywalam Wam jakk wygladam i wygladalam ok, ale mialam do niej zalozony szerooki sweter :PP a jakbym chciala cos bardziej przylegajacego ;/?? hmmm chcialabym do Pl pojechac w spodnicze,,, o suukienkach juz nie mysle, ze keidykolwiek gdzies wyjde w sukience bo kazda podkresla moj brzuszek i ale biodra, co wyglada komicznie, ok mysle ze wszystko opisalam, ktos ma podobna figure hmmm?? wydaje mi sie, ze kasiamniam zaprezentowala raz zdjecia i jakos tak mi sie skojarzylo, ze mam podobna figure, JAK ukrywac male biodra, szczuple nogi?? szerokie spodnie nie pomagaja- wrecz wychudzaja,,,;/ za chwile zrobie zdjecie w mojej jedynej spodnicy i np przylegajacym golfie zeby Wam pokazac co i jak
mam trochę podobne figury, ja mam mniejszy biust ale biodra mam małe i wielki brzuch! najlepsze spódnice są w kształcie litery A! nie kształt TULIPANU tylko A! w ogóle SUPER sprawą są spódnice w pasem bezpieczeństwa! mam 2 takie, porobię zdjęcia i Ci wrzucę na wzór! może do porównania zrobię sobie zdjęcia w ołówkowej i tej w kształcie A masz masywną górę czyli musisz poszerzyć dół, zakładając ołówkową optycznie go zmniejszasz i nie wygląda to korzystanie! ale co tam sama taką mam

Cytat:
Napisane przez milenka310590 Pokaż wiadomość
no niby.. nie ma..problemu ) ale są rózne rozmiary 42.. ,zawyzone, zaniżone..) Bardziej o te "zaniżone " się martwie.. no ale cóż, nalezy dokładnie znać swoje wymiary i po kłopocie.
Bardzo podobają mi sie sukienki takiego typu jakie podałam.. chodzi mi o zwezenie w pasie, pod biustem.. tak zeby eksponowac co sie ma najładniejsze.. czyli w moim wypadku łydki i biust.. bo biodra i brzuch.. to katastfofa...
nie obawiaj się kupowania sukienek na allegro , sama na studniówkę tam kupiłam tylko czytaj dokładnie opisy, nie jeden sprzedawca chcę żebyś podała mu dokłada wymiary i w razie potrzeby przeszywają , skracają co trzeba POLECAM! a z rozmiarem 42 nie będzie problemu

Cytat:

fiu fiu kobieto ale majtusie wyczaiłaś! ŚWIETNE!!

Teraz ja się chwalę jeśli chodzi o modę!
dzisiejsze zakupy :
bluzka H&M
staniczek GORSETERIA firma passionata i rozmiar 80C a ostatnio był dobry 80DD eh te firmy :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg h&m.jpg (39,3 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stanik.jpg (46,6 KB, 23 załadowań)

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 15:45   #4665
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem, zwezana kolo kolan... bluzka z ost zdjecia nie wiem czy mnie poszerza, w piersiach jest dobra, zle poprostu chyba wygladam w spodniccach hmmm ;/ chyba z nich zrezygnuje calkowicie i bede kuupowala tylko dobre spodnie. eh ide posprzatac, boo komputer tak zainfekowany, ze nic sie nie da zrobic, nerwow tylko zabiera ;/ bede z doskoku ps, dzis ogorkowa- moja ulubiona hah

ps, nie obraze sie0-prosze o szczere opinie, chce wiedziec w czym wygladam zle naprawde :PP chlopak to zawsze powie jak sie spytam- wygladasz dobrze, nie przebieraj sie- chodz juz :P

ps,2 :PPPPPPP Botki na zdjeciach zakupilam niedawno wlasnie na zime, ale cos mi sie zdaje, ze tylko beda pasowaly do spodni, bo skracaja nogi)
Ubieraj właśnie spódnice! Bo masz bardzo ładne, zgrabne i szczupłe łydki, których nie jedna może Ci pozazdrościć!

A z tymi botkami zgodzę się z tobą, lepiej do spodni. Nic nie skraca nóg ,tak jak botki

Dziewczyny, mam pytanie do Was (i mam tylko nadzieję,że to nie reklama)
Nie chciałaby któraś z Was dla siebie albo np.dla mamy bluzeczki Canda-C&A w rozmiarze xxl (prawdopodobnie na xxxl?). Jest nowa i z metkami.
A chciałabym ją wymienić na jakiś nowy kosmetyk...balsamik wyszczuplający ,albo fajny żel do mycia twarzy dla cery wrażliwej...
W razie czego, piszczie tutaj a ja wkleję wymiary. I przepraszam,że nie wyprasowana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4_f.jpg (69,8 KB, 18 załadowań)
Stary 2008-10-22, 16:07   #4666
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Faficzkowa boski ten twoj staniczek, pochwal sie ile za niego dalas Bo ja za matusie swoje 5,50, staniczek 6,99 + 7zł wysyłka
Stary 2008-10-22, 16:24   #4667
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Faficzkowa boski ten twoj staniczek, pochwal sie ile za niego dalas Bo ja za matusie swoje 5,50, staniczek 6,99 + 7zł wysyłka
chyba nie powinnam się przyznawać... do teraz mam wyrzuty bo zawsze za staniki płaciłam max 20 zł a teraz... 149 ale siostra mnie zmusiła, powiedziała że jak mnie jakiś facet niespodziewanie rozbierze to przynajmniej fajny stanik będę miała... cóż ten argument wygrał oprócz tego na prawdę dobrze leży, nie ostaje nigdzie...

obiecałam agatka661 dać te moje spódniczki...
fioletowa z tym pasem bezpieczeństwa, no i jeansowa... obie są tak wysokie że brzuszek nie wystaje Tobie też taki fason proponuję, oczywiście nie mówię że na 100% będziesz w nich dobrze wyglądać, ale zawsze warto przymierzyć!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg A fiolet.jpg (49,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A jeans.jpg (24,3 KB, 13 załadowań)

Stary 2008-10-22, 16:36   #4668
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Nie masz co plakac bo staniczek wart ceny Ja tez od czasu do czasu kupuje firmoweczki i sluza mi dzielnie
Stary 2008-10-22, 19:25   #4669
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie masz co plakac bo staniczek wart ceny Ja tez od czasu do czasu kupuje firmoweczki i sluza mi dzielnie
mam taką nadzieję

Stary 2008-10-22, 19:55   #4670
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja uwielbiam Triumphy i Konrady - maja specjalne miejsce w mojej szafie I prane sa ze szczegolna troska
Stary 2008-10-23, 08:37   #4671
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Partnera mozesz pozyczyc od ktorejs z nas a z kiecka jak nie znajdziesz to najlepiej do krawcowej Ja na swoja studniowke tez szylam u krawcowej i bylam bardzo zadowolona
Ja tam swojego nie pożyczam :P

agatka661 - spódnica w biodrach "dodaje Ci kształtu" jest ok, ale do prostych buzek. Do tej ze zdjęcia 4 nie paduje, sama bluzka też nieciekawei na Tobie wygląda wg mnie.
Masz piękny biust, ale faktycznie bez paska wyglądało by lepiej
Stary 2008-10-23, 08:38   #4672
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Naszkorobalyscie Powiem tylko ze zakupki klasa i na dodatek ze Faficzkowa to niezla laseczka
Stary 2008-10-23, 09:15   #4673
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Naszkorobalyscie Powiem tylko ze zakupki klasa i na dodatek ze Faficzkowa to niezla laseczka
dziękuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 09:17   #4674
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
dziękuję
nie ma za co ja za 10 kilo tez bede nie gorsza
Stary 2008-10-23, 09:24   #4675
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Oczywiście!! kurcze ja już nie mogę się doczekać jak na Twoim podpisie zobaczę 8!

Stary 2008-10-23, 09:27   #4676
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
Oczywiście!! kurcze ja już nie mogę się doczekać jak na Twoim podpisie zobaczę 8!
no to jeszcze troche potrwa.... ale mam na dzieje ze do swiat uda mi sie no te 85 miec marze !!!!
Stary 2008-10-23, 09:28   #4677
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja tam swojego nie pożyczam :P
Nawet na chwile? Chlop rzecz nabyta, nie ma co tak skapic
Dzis moja wagamowi 81kg, nie mam takich madrych jak wasze zeby mi gramy wyliczala A sie zdziwilam ze spadlo bo przeciez @ mam i grzeszkow przez to pare
Stary 2008-10-23, 09:31   #4678
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Nawet na chwile? Chlop rzecz nabyta, nie ma co tak skapic
Dzis moja wagamowi 81kg, nie mam takich madrych jak wasze zeby mi gramy wyliczala A sie zdziwilam ze spadlo bo przeciez @ mam i grzeszkow przez to pare
wwwwrrrr ty mnie nie nerwuj laska !!!! ja chce choc 89,9 zobaczyc a ty mi tu z 81 wyjezdzasz i denerwujesz od rana no tylko dlatego ze fajno, szawrno dziolcha jestes ci wybaczam
Stary 2008-10-23, 09:36   #4679
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
wwwwrrrr ty mnie nie nerwuj laska !!!! ja chce choc 89,9 zobaczyc a ty mi tu z 81 wyjezdzasz i denerwujesz od rana no tylko dlatego ze fajno, szawrno dziolcha jestes ci wybaczam
Ale kurcze zdziwilam sie ze mi te 2kg spadly, wziely mnie z zaskoczenia Mischoko kochana u ciebie jeszcze chwila i 8 bedzie
Stary 2008-10-23, 09:41   #4680
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ale kurcze zdziwilam sie ze mi te 2kg spadly, wziely mnie z zaskoczenia Mischoko kochana u ciebie jeszcze chwila i 8 bedzie
Ty mnie tu nieprzekonuj no !! focha powinnam walnac ze mi to z 81 wyjezdzasz- no ale majac na wzgledzie nasza znajomosc tym razem CI odpuszcze ale zeby mi to bylo ostatni raz - nastepnym razem chwal sie jak bedzie 79.9 coby mnie znow podenerwowac

A tak powaznie to gratuluje ja tez tak bede niedlugo

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości