|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
No właśnie tak samo sobie pomyślałam, co jej do mojej bladości
![]() Cytat:
Daj znać jak ten spray do nóg, może będzie fajny na jakieś większe okazje ![]() Dorinka tylko Ty już za dużo nie eksperymentuj, bo do ślubu niecały tydzień... żeby Cię jakieś uczulenie nie dopadło
|
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
ja to jestem blada jak smierc
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ButterBear nie kracz , ja już nie eksperymentuję , spray to tylko dodatek a reszta już sprawdzona
|
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz już stresa? ![]() To możemy już klub bladziuchów założyć
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że mam fixera to moje ostatnie największe odkrycie kosmetyczne Stres jest ale nie paralizujący , mieliśmy fajny leniwy weekend z Tżem, duzo gadaliśmy, wspominaliśmy i mentalnie przygotowywaliśmy się do ślubu - on też przeżywa na swój sposób, jak to on mówi nigdy nie miał żony , fajnie coś takiego usłyszeć na tydzień przed ślubem On w ogóle umie pięknie mówić o uczuciach a ja nie rzadka umiejętność ...
|
|
|
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jakby co, to probuj, probuj ![]() Ja jestem blada z natury ale slonce szybko mnie lapie.. lubie byc gdzies w polowie drogi miedzy bladoscia a opalenizna ![]() Ines, dziekuje za zaproszenie ja nie wiem, mam chyba bzika na punkcie wlosow, ale Twoje tez mi sie strasznie podobaja |
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, znów mam masę pracy od rana, że nawet czasu na czytanie was nie znajduję. I to od poniedziałku, od samego rana...
Dziwny weekend miałam - w sobotę się nie mogliśmy z tż dogadać, po południu brzuch mnie tak bolał, jak nigdy jeszcze, myślałam, że umrę normalnie, na szczęście już w niedzielę było ok i do dziś nie wiem, od czego. Wczoraj małe zakupy i powrót do siebie (byliśmy u moich rodziców w weekend), dziś mamy w planach małe przemeblowanie w pokoju, nowa zasłonka itp. Wiecie, tż wczoraj przed zaśnięciem powiedział, że niedługo będę jego żoną, chociaż zna moje zdanie na ten temat EDIT: Chyba nie mam Ines i Nocki na NK... |
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinka ale Ci zazdroszczę to już w tą sobotę
![]() Miskowa to chyba sie powinnas cieszyć
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie się masz, że Ci się trafił taki TŻ, mało który mężczyzna w ogóle chce mówić o uczuciach, a co dopiero, żeby umiał Już nie mówiąc o tym, że jesteś ucieleśnieniem jego marzeń... super na pewno będziecie super małżeństwem
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
mój TZ rzadko mówi o uczuciach, ale jak już to potrafi tak to wyrazić i ubrać w słowa, że aż się dziwię
przed wyjazdem tez mi powiedział
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. tak zrobił z pół roku przed naszymi zaręczynami przy okazji imprezy rodzinnej- wypalił z taką gadką, że on mnie bardzo kocha i że on ma tylko jedno marzenie- ożenić się ze mną W rodzinie szok, konsternacja, ale nagrodzili jego ptrzemowę gromkimi brawami ![]() Ja się przy nim otworzyłam i przełamuję się , zaczynam umieć mówić o uczuciach ale nie tak jak on |
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinka ja mam podobnie mój TZ potrafi nawet przy innych osobach mówić, że mnie kocha itd a ja wtedy się rumienię
ja to tylko jemu i to po cichutku mówię, że go kocham albo coś
|
#4664 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
On ma ciemniejszą karnację i opala się bardzo szybko, znacznie mocniej ode mnie. A z tą kiecką poniekąd jest tak, że Tomka kręci "łatwy dostęp" ![]() Mi się mocna opalenizna wyjątkowo nie podoba, ale już faktycznie mniej osób spotykam tak strzaskanych na skwarkę. Cytat:
Cytat:
), 2 pary butów wiosenno-jesienno-deszczowych - półbuty niskie i prawie identyczne półbuty za kostkę, "bokserki" . Do tego dochodzą ciżemki jesienno-zimowe i kozaki na płaskim obcasie. Tyle.Nie no, mam jeszcze dwie pary adidasów, jedne pamiętają czasy podstawówki ![]() Cytat:
Cytat:
Moja kumpela, która dość szybko się opala, też chyba nie wie, co to jest krem z filtrem. Smaruje się oliwką dla dzieci ![]() Cytat:
![]() Ja
|
||||||
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
ok to jest nas już 3
my z Tz jak widzimy kogos przesadnie opalonego to mówimy, że chyba zasnał na solarium
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o wyrazanie uczuć, to ja jestem trochę chłodna. Nie toleruję publicznego całowania się i przesadnego manifestowania miłości. TŻ już się do tego przyzwyczaił, choc czasem mnie za to karci
![]() Wyznawać miłość potrafi pięknie. Raz dostałam od niego kartkę walentynkową, wysłał ją z Anglii. Napisał: "Jesteś największym dobrem, jakie mnie spotkało." Na urodziny wtedy dostałam od niego paczkę, a w niej skarpetki w uśmiechnięte żabki, płyty CD i słodycze. Poplakałam się. Zresztą zawsze się wzruszam, jak sobie o tym prezencie przypomnę. Do głowy by mi nie przyszło, żeby wysłać mu taką paczuszkę. |
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się do bladziochów zaliczam
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak był pierwszym razem w usa i wysłał mi list do tej pory jak go czytam to chce mi sie płakać
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem chłodna w słowach ale nie czynach , uwielbiam publicznie się obściskiwac z Tżem, całowac i chodzić za rączkę, my w ogóle tacy dotylakscy jesteśmy, zawsze się jakoś obłapiamy itp ![]() Ale w słowach czasem mi ciężko wyrazić swoje uczucia ![]() Asiuk słodka ta paczuszka Fajnie że facetów stać na taką czułość
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba z tym całowaniem najbardziej się wzbraniam ![]() TŻ ostatnio mało romantyczny jest, chyba martwi się pracą i mała kasą. Praktycznie codziennie jednak mówi mi, że mnie kocha i tęskni, jak się rozstajemy. |
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I komplementuje! Normalnie skarb
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=asiuk;8211453]Ja też lubię chodzić z TŻ za rączkę, ale jakos zawsze, gdy mnie do siebie przyciąga i próbuje pocałować, to się odsuwam
Chyba z tym całowaniem najbardziej się wzbraniam ![]() TŻ ostatnio mało romantyczny jest, chyba martwi się pracą i mała kasą. Praktycznie codziennie jednak mówi mi, że mnie kocha i tęskni, jak się rozstajemy.[/quote] Wszystko się ułoży , przecież Ty tez chcesz iść do pracy więc dacie sobie radę Ważne że macie gdzie mieszkac i nie macie z tym wziązanych dodatkowych kosztów, a to juz wiele |
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A druga walentynka (z tego roku) to mistrzostwo . Zamysł perfekcyjnie do mnie pasuje
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo ja to jestem straszna przylepa. Ciągle się do mojego TŻ przytulam, cmokam, całuję, głaszczę. Z resztą on jest taki sam. Dobraliśmy się pod tym względem
![]() Chociaż czasem lepiej trochę przystopować w miejscu publicznym... bo nie każdemu może to odpowiadać. Miałam kiedyś koleżankę, która jak przychodziła na spotkanie ze swoim facetem, to w ogóle z nikim nie gadali, tylko się ściskali i całowali... To już przesada, moim zdaniem
|
|
|
|
#4675 |
|
Raczkowanie
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie ![]() już Cię zaprosiłam... Tzn... Wydaje mi się, że Ciebie ![]() Co do opalania to ja już kiedyś pisałam, że opalać się nawet lubię, ale rozsądnie. Na twarz zawsze spf 45 lub 50, dekolt, ramiona 45, reszta ciała troche mniej. Teraz bylam nad jeziorem i co dwie godziny (lub po kazdym wyjsciu z wody) smarowalam sie gruba warstwa kremow, ale i tak sie opalilam. Nie jakos strasznie, ale troche koloru nabralam.
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku nie zamierzam się opalać w ogóle, z czego się naprawdę cieszę co mi nie przeszkadzało jednak kupić sobie nowego bikini
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą zawsze się jakaś nowa szmatka przyda Mi to by się aktualnie bardzo wiele rzeczy przydało
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

Już mnie nosi, żeby zobaczyć jak działa i polazłam do łazienki i psiknęłam na ręce, fajne to bardzo i w kolorze mojego ciała 

, ja już nie eksperymentuję , spray to tylko dodatek a reszta już sprawdzona
, fajnie coś takiego usłyszeć na tydzień przed ślubem