|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
|
#4652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może kiedyś tam wrócę, ale tylko po to, żeby odnaleźć znajomych szkolnych, a nie sąsiadów, ostatni zaproszenia przysyłały mi nawet zieciaki z sąsiedztwa, a nie przypominam sobie, zebym z nimi w jakiejs klasie była koszmar! pewnie tak offtopnapisane, mam nadzieję, ze mnie nie zlinczujecie |
|
|
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
A mi wczoraj TŻ zobił miłą niespodziankę, tzn zgodził się, żebyśmy wstawili do pokoju choinkę, mało tego do wzoraj myślałam, ze będzie sztuczna, a on pojechał w poszukiwanie żywej, oczywiście nie do lasu, bo mu zakazałam po tym, jak kiedys przywlókł nam zdechlołka
![]() No, i wczoraj ją ubraliśmy na granatowo-czerwono. Mi też podobają sie choinki w dwóch kolorach, w jednym jeszcze nie eksperymentowalismy, ale moze kiedyś
|
|
|
|
#4654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj miałam fuksa, miałam ciekawe co mi przyślą? długopis? Cytat:
ogólnie wyszła bardzo skromna.. no dobra, wręcz bidna fatalna jest ta choinka w tym roku też o tym pomyślałam ![]() Cytat:
![]() Mama mi kazała zmienić chodniczki na schodach, wszystkie stare wywaliłam, poprzyklejałam nowe, spojrzałam nieco krytycznie i zauważyłam, że są o 2cm węższe od poprzednich (przyklejałam równo z lewym brzegiem, bo tamte kilka lat były przyklejone i pod nimi schody są jaśniejsze) i widać z prawej strony 2cm jaśniejszego drewna |
|||
|
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ![]() Ale z połączeń choinkowych podoba mi się jeszcze czerwień ze złotem albo srebrem, i granat ze złotem Cytat:
W naturze występowało tylko jedno pojęcie 'brzydka choinka', a dotyczyło żywej, którą mój tata przywlókł na święta, i musieliśmy użyć naprawde wielu osdób (i sznurków do mocowania krzywizny) żeby jako tako wyglądała ![]() Cytat:
męczyliśmy się 2h ![]() Pocieszam się tym, że będę miała mniej podłóg do mycia
|
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
My mamy białą choinkę z delikatnym akcentem fioletowym
![]() Wybrałam się dzisiaj na małe zakupy. Nie tylko ja wpadłam na taki genialny pomysł. Cały Rybnik zakorkowany . Autobusy miały nawet godzinne opóźnienie, ale udało mi się w końcu dotrzeć do domu .Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupów. Kupiłam sobie ładne fioletowe materiałowe serwetki na stół. Okazało się, że od dzisiaj są 50% tańsze Potem tak przy okazji poszłam do Vero Mody. Podobał mi się ostatnio pasek, ale kosztował 65zł . Dziś był już po 30zł. Oczywiście kupiłam
|
#4657 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Nasza choineczka jest czerwono zlota, a lampeczki sa wielokolorowe
Mialo nie byc choinki w tym roku ale skoro przecenili zywe drzewka, w doniczce z 80zl na 40zl to grzechem byloby nie kupic
|
|
|
|
#4658 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
swoją droga czy ktoś wie, jak często powinno sie podlewać taka choinkę? w donicy mam pierwszy raz w życiu i nie wiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4659 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Iglaczki nie lubia duzo wody, a czestosc podlewania zalezy jajk cieplo macie w domku
Najlepiej sprawdzac ziemie plauchem ![]() Kurcze no to niezle wam autko zalatwili, ja wczoraj "dostalam" w lusterko, na waskiej osiedlowej drodze jakis wariat jechal i oczywiscie mial gdzies ze jest duzy ruch i jest ciasno...na szczescie moje lusterko sie zlozylo i nic sie nie urwalo
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
nasza choinka kosztowała 125zł ale dostaliśmy ją w prezencie od przyjaciółki Mamy i jej faceta chociaż tyle dobrze
|
|
|
|
#4661 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Jak to nie kluje?
To co to za choinka skoro nie kluje?
|
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Mak 2 razy zmielony i idę dalej pomagać
![]() A wczoraj na poprawę humoru kliknęłam dwie torebki na etorebka już doczekać się nie mogę ![]() Ja w tym roku będę miała małą choinkę bo tylko 1,20m, sztuczna nówka sztuka (jutro ubieram)W zeszłym roku była ogromna świeża, tata wybrał trochę na wielką
|
|
|
|
#4663 |
|
Moderatorka z pazurem
|
a wlasnie ze tez nie pomyslalam o etorebka
![]() Kurcze u mnie praktycznie nie ma juz co robic Jeszcze jutro jakies ciasto moze wymyslimy |
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musze przyznac ze wyglada imponujaco
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
niom
choc czasami mam wrazenie ze oklepane ale grunt ze bosko wyglada |
|
|
|
#4667 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wtym roku choinka chyba nie dojdzie, bo ani brat ani ojciec nie palą sieżeby iść poszukać..a wiadomo nie ma choinki - nie ma prezentów
a ja sama nie ebde drzewa dzwigac...<a taką mieliśmy rok temu byla cudna bo wiellllka i gruuuba jak nigdy )<zał> ja powiedziałam nie chce żądnych prezentów jakoś tak boi leż można tych kosmetyków i nnych duperelków gromadzić co roku..![]() już 4 kursy do sklepów porobiłam , na nic nie mam ochoty a już na pewno nie na pichcenie<mamusia się zarabia ja troche pomagam ale nieza wiele bo mnei już zaczyna dopadać deprecha chyba przedswiateczna.... jak co roku to samo od lat n-tych
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Limo - no
ja zawsze piszę smsy lub na gg życzenia od siebie najprostsze bo najprostsze w stylu zdrowia szczęścia i tam co mi do danej osoby pasuje, a nie ctrl+c ctrl+v gastone - ja nie mówię nie kartkom internetowym itp. ale dostać życzenia na święta 2 ms wcześniej? albo dostanę takiego santę od kogoś a za chwilę 15 innych osób daje to samo, a za dwa dni znajdą coś nowego i znowu heja...
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-22 o 20:16 |
|
|
|
#4670 | ||
|
Zakorzenienie
|
ERĘ i jej telefony
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#4671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja powiem że kręcenie sernika w makutrze to koszmar, ręce mi wchodzą w d... i jeszcze jest tyle do zrobienia ale lubię tę atmosferę przygotowań, fajny klimat i to zmęczenie
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh dziewczynki nawet nie mam czasu Was poczytac
ta przedswiateczna goraczka :P hihi szczerze to spedzamy Wigilię z moim Tż-tem tylko a do "tesciowej" idziemy dopiero w 1 dzien swiat, narobiłam sie dzis jak głupia, bigosik, salatki, sernik domek i ciasteczka, a jutro pierogi, ryby, salatki kolejne ah wklejam pyszne zwykle ciasteczka mam nadzieje ze do Swiat jeszcze wytrzymaja jak moj Łobuz nie zje :PWesołych Swiąt
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
ja cie panie Czy Wy wszystkie oprócz mnie pieczecie, przygpotowujecie takie puszności??? czy tylko ja jestem totalnym anty do wypieków???
a mnie wzięło dziś chęć na powrót do przeszłosci i sobie słuhcam już od dwóch godzin "staroci" ale jaaakichh http://pl.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&featu re=related http://pl.youtube.com/watch?v=-P6700m-tZ0&NR=1 i normlanie mnie nosiiiii ale buym sobie pobrykała :P jak tygrysek densss i jeszcze nie mozę tu zabraknąc MR president i Coco jambo i Dr Albana i Captain JAck mrrrrał
|
|
|
|
#4674 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Kasia apetyczne te twoje ciacha |
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas te ciasteczka nazywają się kocie oczka i są bombowe Ale pracochłonne jest to wykrajanie. I w smaku bardzo dobre. Ładne ci wyszły
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze czlowiek chcial rozmieszyc mikloajem a tu zaraz jakies ktos sie zlosci i sprzeczac sie chce tak przed swietami ![]() Kasiamniam pyszne ciacha U mnie choina bordowo , zlota z diodowymi lampkami.Jest na niej kilka aniolkow zlotych i piekny aniol swarowkiego , ktorego dostalismy dzis w prezencie. Choinka zywa, pachnaca, nie klujaca i duza.Zaplacilam za nia ze stojakiem,, 60 euro, wiec nie tak tanio jak wy ale coz w koncu to swieta.Dooobra ide ja cos [porobic.Wlasnie upiekl sie pasztecik.Ale wyglada pysznieeeeeee.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie wzięło ostatnio na piosenki z dzieciństwa ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=96JA8Wo-abg http://www.wrzuta.pl/audio/c72wsUoxQ...hulali_po_polu http://olka20.wrzuta.pl/audio/iAHL0D...a_pa...aa...aa aż się łezka w oku zakręciła
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
no chyba jak wodać w każdym domu dwa ostatnie dni najcieższe
ja jutro będę miała zawrót głowy, sałatkę zrobić muszę ostatnie sprzątanie, cosik trzeba zacząć przygotowywać pod kątem wigilijnym, ale ty to w głównej mierze zajmie sie mama, mam jeszcze ten komfort ![]() ja chodze dzis wkurzona i podminowana w sumie to nie wiem dlaczego może i mnie jaka deprecha świąteczna łapie? jak się było dzieciakiem to sie czekało na te świeta czekało a teraz już wiem, ze będą, miną i znowu cały rok przed nami trzeba ciąnać i pchać życie do przodu powiem wam, że w tym roku to nieraz miałam już serdecznie dość dzisw TVN-ie widziałam, że w pierwszy dzień świąt ma być mój kochany film świąteczny (numer jeden nawet przed Kevinem!) "Witaj święty Mikołaju" Pewnie i są nowsze filmy, ale te jednak kojarzą mi się z tymi świętami, kiedy było się dzieckiem, moi rodzice też to oglądali, i mam nadzieję w tym roku kolejny raz pośmiejemy sie przy znanych scenkach ![]() no, to troszke rozrywajacy pościk wrzuciłam pomiędzy Wasze ciateczka i trudy wypiekowo-rybne Buziaczki i zapewne do jutra, jak znajdę czas
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem teraz sama czy nie upiekę takich kocich oczek, bo bratu bardzo smakowały ostatnio. I może zaniosę i podzielę się z rodziną tż
Taki miły akcent przedświąteczny? ![]() Nefretari, ja też uwielbiam ten film! I również kojarzy mi się ze świętami i także wolę go od kevina. Zawsze wspólnie z ojcem to oglądałam w dzieciństwie i to były dobre chwile, więc mam nadzieję, że tym razem też tak będzie, chociaż jak wiecie świąt nienawidzę.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-22 o 22:20 |
|
|
|
#4680 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

ogólnie wyszła bardzo skromna.. no dobra, wręcz bidna 

. Autobusy miały nawet godzinne opóźnienie, ale udało mi się w końcu dotrzeć do domu
. Dziś był już po 30zł. Oczywiście kupiłam

już doczekać się nie mogę
jak co roku to samo od lat n-tych