Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-22, 15:23   #4651
gastone
Raczkowanie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
fajne kartki dziewczynki ale mnie takie coś już denerwuje a chyba najbardziej na NK
dostałam cyckonosze
A ja nie widze w tym nic zlego.Do najblizszych wysylam zawsze tradycyjne kartki, a do znajomych internetowe.Przeciez po cos je stworzono.Mam mnostwo znajomych i gdybym miala napisac okolo 300 maili to chyba bym nie skoczyla do przyszlego roku.Liczy sie pamiec i nie uwazam zebym robila cos denerwujacego.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 15:43   #4652
nefretari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
A ja nie widze w tym nic zlego.Do najblizszych wysylam zawsze tradycyjne kartki, a do znajomych internetowe.Przeciez po cos je stworzono.Mam mnostwo znajomych i gdybym miala napisac okolo 300 maili to chyba bym nie skoczyla do przyszlego roku.Liczy sie pamiec i nie uwazam zebym robila cos denerwujacego.
ja też nie jestem przeciwna życzeniom internetowym, jednak wkurzają mnie oklepane wierszyki, któredo takich kartek sie wrzuca, najczęściej skopiowane z różnych stron. Co do konta na NK właśnie je zlikwidowałam po prostu wkurzać mnie już zaczął ten cały portal i dziś podziekowałam
Może kiedyś tam wrócę, ale tylko po to, żeby odnaleźć znajomych szkolnych, a nie sąsiadów, ostatni zaproszenia przysyłały mi nawet zieciaki z sąsiedztwa, a nie przypominam sobie, zebym z nimi w jakiejs klasie była
koszmar! pewnie tak offtopnapisane, mam nadzieję, ze mnie nie zlinczujecie
nefretari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 15:52   #4653
nefretari
Raczkowanie

A mi wczoraj TŻ zobił miłą niespodziankę, tzn zgodził się, żebyśmy wstawili do pokoju choinkę, mało tego do wzoraj myślałam, ze będzie sztuczna, a on pojechał w poszukiwanie żywej, oczywiście nie do lasu, bo mu zakazałam po tym, jak kiedys przywlókł nam zdechlołka
No, i wczoraj ją ubraliśmy na granatowo-czerwono. Mi też podobają sie choinki w dwóch kolorach, w jednym jeszcze nie eksperymentowalismy, ale moze kiedyś
Stary 2008-12-22, 16:51   #4654
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Ooooo, gratulacje Fuksa miałaś Ale swoją drogą jak widzę to Twoje ciasto advocatowe, to zamieniam sie w ciasteczkowego potwora więc im sie absolutnie nie dziwie
dzięki oj miałam fuksa, miałam ciekawe co mi przyślą? długopis?

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Mi bardzo się podobają choinki jedno-dwu kolorowe, jakieś zboczenie chyba, są baaardzo eleganckie I zawsze jestem zachwycona jak w Krakowie ubierają w Almi Decor (chyba tak się piszę) choinkę, stoję i się ślinię... muszę zobaczyć jaką mają tym razem
moja jest czerwona ogólnie wyszła bardzo skromna.. no dobra, wręcz bidna lampek mamy niby 3 sznury, ale mało ich jest, czubek się przekrzywia, ogólnie na dole jest mnóstwo gałązek, a na górze łyso fatalna jest ta choinka w tym roku mój zmysł artystyczny i estetyczny cierpi

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
ładny szpagat
też o tym pomyślałam

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Daria, czy na Smakerze zamieszczać można tylko i wyłącznie swoje przepisy, tzn samodzielnie wymyślone itp, czy np. znalezione gdzieś indziej, zmodyfikowane ewentualnie itp? Bo mam parę w głowie, ale nie wiem jak ten Smaker działa.
można zamieszczać co się chce tak naprawdę, nikt tego nie sprawdza. Ja sama tego ciasta nie wymyśliłam, ale sama je zrobiłam i wrzuciłam swoje własne zdjęcie, więc uważam, że to jest w porządku. Za to wkurza mnie jak ktoś bierze na żywca z jakiejś gazety czy innego portalu zarówno przepis jak i zdjęcie i się cieszy, że to niby jego

Mama mi kazała zmienić chodniczki na schodach, wszystkie stare wywaliłam, poprzyklejałam nowe, spojrzałam nieco krytycznie i zauważyłam, że są o 2cm węższe od poprzednich (przyklejałam równo z lewym brzegiem, bo tamte kilka lat były przyklejone i pod nimi schody są jaśniejsze) i widać z prawej strony 2cm jaśniejszego drewna ale i tak jest lepiej niż było
Stary 2008-12-22, 17:00   #4655
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefretari Pokaż wiadomość
A mi wczoraj TŻ zobił miłą niespodziankę, tzn zgodził się, żebyśmy wstawili do pokoju choinkę, mało tego do wzoraj myślałam, ze będzie sztuczna, a on pojechał w poszukiwanie żywej, oczywiście nie do lasu, bo mu zakazałam po tym, jak kiedys przywlókł nam zdechlołka
No, i wczoraj ją ubraliśmy na granatowo-czerwono. Mi też podobają sie choinki w dwóch kolorach, w jednym jeszcze nie eksperymentowalismy, ale moze kiedyś
My mamy srebrno granatową w domu co roku, tylko wymieniamy bańki jak się popsują (czytaj jak mój brat rzuci prezentem z którego jest niezadowolony... w tym roku kupiłam mu pen drive, ale utrzymuję że dostanie słownik ortograficzny i Historię Polski w 6 tomach, więc ma dziecko depresje )
Ale z połączeń choinkowych podoba mi się jeszcze czerwień ze złotem albo srebrem, i granat ze złotem

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dzięki oj miałam fuksa, miałam ciekawe co mi przyślą? długopis?
moja jest czerwona ogólnie wyszła bardzo skromna.. no dobra, wręcz bidna lampek mamy niby 3 sznury, ale mało ich jest, czubek się przekrzywia, ogólnie na dole jest mnóstwo gałązek, a na górze łyso fatalna jest ta choinka w tym roku mój zmysł artystyczny i estetyczny cierpi
Nie przesadzaj W naturze występowało tylko jedno pojęcie 'brzydka choinka', a dotyczyło żywej, którą mój tata przywlókł na święta, i musieliśmy użyć naprawde wielu osdób (i sznurków do mocowania krzywizny) żeby jako tako wyglądała

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Mama mi kazała zmienić chodniczki na schodach, wszystkie stare wywaliłam, poprzyklejałam nowe, spojrzałam nieco krytycznie i zauważyłam, że są o 2cm węższe od poprzednich (przyklejałam równo z lewym brzegiem, bo tamte kilka lat były przyklejone i pod nimi schody są jaśniejsze) i widać z prawej strony 2cm jaśniejszego drewna ale i tak jest lepiej niż było
To my wczoraj z tż instalowaliśmy dywan, który nam jego kuzyn przy przeprowadzce odstąpił... pokój 4,5 na 4,5 metra, dywan 4x4, a eble mam takie że się ich wynieść nie da męczyliśmy się 2h Później podobna sytuacja z dywanem który tam był wcześniej, a instalowaliśmy go w małym pokoju
Pocieszam się tym, że będę miała mniej podłóg do mycia

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 17:24   #4656
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

My mamy białą choinkę z delikatnym akcentem fioletowym

Wybrałam się dzisiaj na małe zakupy. Nie tylko ja wpadłam na taki genialny pomysł. Cały Rybnik zakorkowany . Autobusy miały nawet godzinne opóźnienie, ale udało mi się w końcu dotrzeć do domu .

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupów. Kupiłam sobie ładne fioletowe materiałowe serwetki na stół. Okazało się, że od dzisiaj są 50% tańsze

Potem tak przy okazji poszłam do Vero Mody. Podobał mi się ostatnio pasek, ale kosztował 65zł . Dziś był już po 30zł. Oczywiście kupiłam

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 17:34   #4657
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Nasza choineczka jest czerwono zlota, a lampeczki sa wielokolorowe Mialo nie byc choinki w tym roku ale skoro przecenili zywe drzewka, w doniczce z 80zl na 40zl to grzechem byloby nie kupic
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 18:10   #4658
nefretari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Nasza choineczka jest czerwono zlota, a lampeczki sa wielokolorowe Mialo nie byc choinki w tym roku ale skoro przecenili zywe drzewka, w doniczce z 80zl na 40zl to grzechem byloby nie kupic
my za zywą w donicznce daliśmy 60zeta
swoją droga czy ktoś wie, jak często powinno sie podlewać taka choinkę? w donicy mam pierwszy raz w życiu i nie wiem

Cytat:
Napisane przez Dorka_Sz
Wybrałam się dzisiaj na małe zakupy. Nie tylko ja wpadłam na taki genialny pomysł. Cały Rybnik zakorkowany . Autobusy miały nawet godzinne opóźnienie, ale udało mi się w końcu dotrzeć do domu .
oj dzis rzeczywiscie ruch okropny, po pracy tata z mamą pojechali na zakupy i dzwonili właśnie przed chwilą, że nie wiedzą kiedy wrócą, bo ktoś centralnie w tyły im wjechał. Wszyscy się spieszą i nie zwracaja uwagi na innych nawet na drodze. Koszmar! Dlatego nie lubię nigdzie ruszać się z domu w te ostatnie dni. Już sobie wyobrażam jak ludzie po sobie deptają w ogromnych centrach handlowych
Stary 2008-12-22, 18:22   #4659
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Iglaczki nie lubia duzo wody, a czestosc podlewania zalezy jajk cieplo macie w domku Najlepiej sprawdzac ziemie plauchem

Kurcze no to niezle wam autko zalatwili, ja wczoraj "dostalam" w lusterko, na waskiej osiedlowej drodze jakis wariat jechal i oczywiscie mial gdzies ze jest duzy ruch i jest ciasno...na szczescie moje lusterko sie zlozylo i nic sie nie urwalo
Stary 2008-12-22, 18:24   #4660
adrijah
Zakorzenienie

nasza choinka kosztowała 125zł ale dostaliśmy ją w prezencie od przyjaciółki Mamy i jej faceta chociaż tyle dobrze i nie kłuje
Stary 2008-12-22, 18:59   #4661
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Jak to nie kluje? To co to za choinka skoro nie kluje?
Stary 2008-12-22, 19:02   #4662
MrsVargas
Wtajemniczenie

Mak 2 razy zmielony i idę dalej pomagać

A wczoraj na poprawę humoru kliknęłam dwie torebki na etorebka już doczekać się nie mogę

Ja w tym roku będę miała małą choinkę bo tylko 1,20m, sztuczna nówka sztuka (jutro ubieram)
W zeszłym roku była ogromna świeża, tata wybrał trochę na wielką
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 19:13   #4663
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

a wlasnie ze tez nie pomyslalam o etorebka
Kurcze u mnie praktycznie nie ma juz co robic Jeszcze jutro jakies ciasto moze wymyslimy
Stary 2008-12-22, 19:17   #4664
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
nasza tez jest czarwono- zlota i musze przyznac ze wyglada imponujaco

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 19:19   #4665
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
nasza tez jest czarwono- zlota i musze przyznac ze wyglada imponujaco
Bo to ciekawe polaczenie
Stary 2008-12-22, 19:26   #4666
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to ciekawe polaczenie
niom choc czasami mam wrazenie ze oklepane ale grunt ze bosko wyglada

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 19:44   #4667
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
choinka to choinka, niewazne jakie sa na niej kolory, czy tez dzieciaki ja ubiora we wszystko co maja pod reka - zawsze wyglada to cudnie
Stary 2008-12-22, 20:08   #4668
GOśka T.
Zakorzenienie

a u mnie wtym roku choinka chyba nie dojdzie, bo ani brat ani ojciec nie palą sieżeby iść poszukać..a wiadomo nie ma choinki - nie ma prezentów a ja sama nie ebde drzewa dzwigac...<a taką mieliśmy rok temu byla cudna bo wiellllka i gruuuba jak nigdy)<zał> ja powiedziałam nie chce żądnych prezentów jakoś tak boi leż można tych kosmetyków i nnych duperelków gromadzić co roku..

już 4 kursy do sklepów porobiłam , na nic nie mam ochoty a już na pewno nie na pichcenie<mamusia się zarabia ja troche pomagam ale nieza wiele bo mnei już zaczyna dopadać deprecha chyba przedswiateczna....jak co roku to samo od lat n-tych
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 20:14   #4669
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Limo - no ja zawsze piszę smsy lub na gg życzenia od siebie najprostsze bo najprostsze w stylu zdrowia szczęścia i tam co mi do danej osoby pasuje, a nie ctrl+c ctrl+v
gastone - ja nie mówię nie kartkom internetowym itp. ale dostać życzenia na święta 2 ms wcześniej? albo dostanę takiego santę od kogoś a za chwilę 15 innych osób daje to samo, a za dwa dni znajdą coś nowego i znowu heja...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-12-22 o 20:16
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 20:32   #4670
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Nice a co promujesz?
ERĘ i jej telefony

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Właśnie wróciłam z pracy, co za korki . A o 15 umówiłam się z Mamą na zakupy
Wypiję herbatę i lecę

Nice nie mogę się doczekać zdjęć Twojego jaszczura

Miłego dnia
Ja też, ale póki co oszczędzę mu wrażeń i nie będę dodatkowo stresować. Jak ścianka w terrarium wyschnie i już je umebluje to go przełożę i przy okazji pstryknę kilka fot.

Cytat:
Najbardziej oklepane to są chyba stukolorowe. A moja choinka nie ma bombek. To ci dopiero nowość
Stary 2008-12-22, 20:48   #4671
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
a wlasnie ze tez nie pomyslalam o etorebka
Kurcze u mnie praktycznie nie ma juz co robic Jeszcze jutro jakies ciasto moze wymyslimy
Wejdź na wątek etorebkowy w lutym ma być bardzo dużo nowych modeli

A ja powiem że kręcenie sernika w makutrze to koszmar, ręce mi wchodzą w d... i jeszcze jest tyle do zrobienia ale lubię tę atmosferę przygotowań, fajny klimat i to zmęczenie
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 21:35   #4672
kasiamniam
Wtajemniczenie

Eh dziewczynki nawet nie mam czasu Was poczytac
ta przedswiateczna goraczka :P hihi szczerze to spedzamy Wigilię z moim Tż-tem tylko a do "tesciowej" idziemy dopiero w 1 dzien swiat, narobiłam sie dzis jak głupia, bigosik, salatki, sernik domek i ciasteczka, a jutro pierogi, ryby, salatki kolejne ah

wklejam pyszne zwykle ciasteczka mam nadzieje ze do Swiat jeszcze wytrzymaja jak moj Łobuz nie zje :P
Wesołych Swiąt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciasteczka.jpg (49,5 KB, 26 załadowań)
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 21:54   #4673
GOśka T.
Zakorzenienie

ja cie panie Czy Wy wszystkie oprócz mnie pieczecie, przygpotowujecie takie puszności??? czy tylko ja jestem totalnym anty do wypieków???

a mnie wzięło dziś chęć na powrót do przeszłosci i sobie słuhcam już od dwóch godzin "staroci" ale jaaakichh http://pl.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&featu re=related

http://pl.youtube.com/watch?v=-P6700m-tZ0&NR=1
i normlanie mnie nosiiiii ale buym sobie pobrykała :P jak tygrysek densss i jeszcze nie mozę tu zabraknąc MR president i Coco jambo i Dr Albana i Captain JAck mrrrrał
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 21:58   #4674
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Wejdź na wątek etorebkowy w lutym ma być bardzo dużo nowych modeli

A ja powiem że kręcenie sernika w makutrze to koszmar, ręce mi wchodzą w d... i jeszcze jest tyle do zrobienia ale lubię tę atmosferę przygotowań, fajny klimat i to zmęczenie
Spodobala mi sie tam 1 torebka ale nie maja juz jej na stanie

Kasia apetyczne te twoje ciacha
Stary 2008-12-22, 22:04   #4675
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Eh dziewczynki nawet nie mam czasu Was poczytac
ta przedswiateczna goraczka :P hihi szczerze to spedzamy Wigilię z moim Tż-tem tylko a do "tesciowej" idziemy dopiero w 1 dzien swiat, narobiłam sie dzis jak głupia, bigosik, salatki, sernik domek i ciasteczka, a jutro pierogi, ryby, salatki kolejne ah

wklejam pyszne zwykle ciasteczka mam nadzieje ze do Swiat jeszcze wytrzymaja jak moj Łobuz nie zje :P
Wesołych Swiąt

U nas te ciasteczka nazywają się kocie oczka i są bombowe
Ale pracochłonne jest to wykrajanie.
I w smaku bardzo dobre.
Ładne ci wyszły
Stary 2008-12-22, 22:10   #4676
gastone
Raczkowanie

Kurcze czlowiek chcial rozmieszyc mikloajem a tu zaraz jakies ktos sie zlosci i sprzeczac sie chce tak przed swietami
Kasiamniam pyszne ciacha A co to za ciasteczka? Co to za marmoladka???
U mnie choina bordowo , zlota z diodowymi lampkami.Jest na niej kilka aniolkow zlotych i piekny aniol swarowkiego , ktorego dostalismy dzis w prezencie. Choinka zywa, pachnaca, nie klujaca i duza.Zaplacilam za nia ze stojakiem,, 60 euro, wiec nie tak tanio jak wy ale coz w koncu to swieta.
Dooobra ide ja cos [porobic.Wlasnie upiekl sie pasztecik.Ale wyglada pysznieeeeeee.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 22:12   #4677
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
ja cie panie Czy Wy wszystkie oprócz mnie pieczecie, przygpotowujecie takie puszności??? czy tylko ja jestem totalnym anty do wypieków???

a mnie wzięło dziś chęć na powrót do przeszłosci i sobie słuhcam już od dwóch godzin "staroci" ale jaaakichh http://pl.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&featu re=related

http://pl.youtube.com/watch?v=-P6700m-tZ0&NR=1
i normlanie mnie nosiiiii ale buym sobie pobrykała :P jak tygrysek densss i jeszcze nie mozę tu zabraknąc MR president i Coco jambo i Dr Albana i Captain JAck mrrrrał
Ja też antytalent do wypieków

Mnie wzięło ostatnio na piosenki z dzieciństwa

http://pl.youtube.com/watch?v=96JA8Wo-abg

http://www.wrzuta.pl/audio/c72wsUoxQ...hulali_po_polu

http://olka20.wrzuta.pl/audio/iAHL0D...a_pa...aa...aa

aż się łezka w oku zakręciła

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 22:14   #4678
nefretari
Raczkowanie

no chyba jak wodać w każdym domu dwa ostatnie dni najcieższe
ja jutro będę miała zawrót głowy, sałatkę zrobić muszę ostatnie sprzątanie, cosik trzeba zacząć przygotowywać pod kątem wigilijnym, ale ty to w głównej mierze zajmie sie mama, mam jeszcze ten komfort
ja chodze dzis wkurzona i podminowana w sumie to nie wiem dlaczego
może i mnie jaka deprecha świąteczna łapie?
jak się było dzieciakiem to sie czekało na te świeta czekało a teraz już wiem, ze będą, miną i znowu cały rok przed nami trzeba ciąnać i pchać życie do przodu
powiem wam, że w tym roku to nieraz miałam już serdecznie dość
dzisw TVN-ie widziałam, że w pierwszy dzień świąt ma być mój kochany film świąteczny (numer jeden nawet przed Kevinem!) "Witaj święty Mikołaju"
Pewnie i są nowsze filmy, ale te jednak kojarzą mi się z tymi świętami, kiedy było się dzieckiem, moi rodzice też to oglądali, i mam nadzieję w tym roku kolejny raz pośmiejemy sie przy znanych scenkach
no, to troszke rozrywajacy pościk wrzuciłam pomiędzy Wasze ciateczka i trudy wypiekowo-rybne
Buziaczki i zapewne do jutra, jak znajdę czas
Stary 2008-12-22, 22:18   #4679
nice6irl
Zakorzenienie

Nie wiem teraz sama czy nie upiekę takich kocich oczek, bo bratu bardzo smakowały ostatnio. I może zaniosę i podzielę się z rodziną tż Taki miły akcent przedświąteczny?

Nefretari, ja też uwielbiam ten film! I również kojarzy mi się ze świętami i także wolę go od kevina. Zawsze wspólnie z ojcem to oglądałam w dzieciństwie i to były dobre chwile, więc mam nadzieję, że tym razem też tak będzie, chociaż jak wiecie świąt nienawidzę.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-12-22 o 22:20
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 22:29   #4680
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez nefretari Pokaż wiadomość
no chyba jak wodać w każdym domu dwa ostatnie dni najcieższe
Buziaczki i zapewne do jutra, jak znajdę czas
oj tak Przygotowania cala para
Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Nie wiem teraz sama czy nie upiekę takich kocich oczek, bo bratu bardzo smakowały ostatnio. I może zaniosę i podzielę się z rodziną tż Taki miły akcent przedświąteczny?
.
bardzo dobry pomysl, jesli masz tylko czas to zakasuj rekawki i rob ciacha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości