![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Mamy w jakimś namiocie w Myślęcinku...
![]() |
#4652 |
Zadomowienie
|
Właśnie mówili w radiu o mojej szkole
![]() Że zatrudnili ochroniarzy, którzy będą sprawdzać czy nie wnosimy alkoholu na 100dn ![]()
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mogłabym się nad tym godzinami rozwodzić... ![]() xxboo - zaraziłam się chyba. Też siedzę i jem. ![]() Ale koniec tego dobrego, biorę się za historię, bo jutro mamy zapowiedziane pytańsko... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
Invissible, jedz, jedz, jedzenie jest dobre
![]() hahahah, co to za studniowka bez % ![]()
#4655 |
maszyna, nie człowiek
|
Pewnie juz znacie, ale: http://pl.youtube.com/watch?v=quqJj7PtKXI
Aż chyba ułożę sobie listę tektów, ktorych nie powinno mowic sie do faceta ![]()
#4656 |
Rozeznanie
|
paula007
dzięki ;* u nas jedzenie było beznadziejne, ale ładnie podane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do uzależnienia od internetu czy wizażu, to łączę się z Wami, bo jak mi się teraz internet popsuł to chodziłam jakaś nieswoja, bez internetu jak bez ręki, na szczęście już wszystko naprawione ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niezły wynik, ponoć ta matura była trudna ![]() Cytat:
![]() Wy już wyniki matur macie? Nam łaskawie powiedzieli, że mają czas do oddania do końca stycznia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jedna dziewczyna z klasy za to ponoć jak jej kazali otworzyć torebkę, to powiedziała, że nie mają prawa jej przeszukiwać ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
Mamy spr (do polowy) niemiecki
![]() ![]() ![]() ![]() Kurde nie myslalam ze az taka zdolna jestem. A tak w ogole to matura to totolotek bo u nas 8/9 zdalo a 5 to lesery totalne(jeden z 1 na polrocze ma najlepszy wynik z wszystkich ![]() Troche mnie to oburza bo olewaja lekcje itd i przychodzi probna a oni zdaja ![]() Ale to wszystko co na razie sprawdzone ![]() ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-01-20 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
u nas tez juz maturki sprawdzone, najbardziej zadowolona jestem z angielskiego.
Reszte pisalam z masakryczna goraczka wiec wynik nie za farny, no i jestem LESER, opuszczam zajecia czesto wiec... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ( oni sa jakies 3 lekcje na pol roku)
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
I ten najglowniejszy leser ma 1 z niemieckiego i najwiecej pkt z matury(nie chodzi na zadne korki zeby sie tam douczyl)
![]() A i takie pustaczki klasowe tez 33 % - a nie wiedza jak dom po niemiecku i wcale listow nie pisaly i starczylo im z zadan na sluchanie i rozumienie.
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Alexia czyżby 11 LO ?
![]() Neszikaa U nas w operze nie jest aż tak źle. Póki sie ktoś nie pomyli, bo wtedy faktycznie jest tak jak mówisz :P Albo tak jak w zeszłym roku było, prawa czy lewa strona jeszcze idzie, a druga strona stoi :P. Chociaż ja poloneza i tak nie tańcze, mój TŻ przylatuje w piątek poznym wieczorem i nie naucze go tego układu, a nie mam zamiaru go potem szarpac na parkiecie ![]() Maaatko jak mnie tu dawno nie było, kompletnie wypadłam z wątku ![]() Pamiętacie mnie wogóle jeszcze? Przyjmiecie mnie spowrotem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zadomowienie
|
Zobaczymy
![]() Słyszałam, że jest taka wielka dmuchawa z gorącym powietrzem i jak się wchodzi to wszystkim sukienki podwiewa ![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy już wyniki z matur polski rozszerzony 64% ang podstawa 98% ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4671 |
Konto usunięte
|
Ilona. podasz mi maila albo coś? zębym Ci mogła wysłać foty zebyś mi pwoeidziaął co ja jestem?
![]() dziewczyny moje zęby. ale boli... wyżyna sie ósemka. dzisiaj sie popłakałam z bólu. moze az tak nie boli ale mnei to drażni i sie poryczałam. jeszcze w przychodni trafiłam na taką babce dentystke ze prosze was. ja do niej gada m a ona rpzykleja goracą obudowe od lampy do lampy na tasme klejaca i sie dziwi ze sie nie klei ;/ i pow ze za plombe 70 zł(50 plomba 20 zneiczulenie) i ze ona moze mi dac namiar na rpzychodnie w łdz/płock bo u mnie nikt mi nie wyrwie osemki bo to ZAIEG CHIRURGCZNY a jak już to za 300 zł.... i tylko jedna babka to robi.a jak pow żeby mi dała to ona tekst "nie no teraz to w sumie po co bo masz stan zapalny bo wychodzą" . poszłam od mamy i wszystko nieprawda! kilka osób to robi. faktycznie napewno za coś ok 300. i na zmiane plomby pójde gdzie indziej.a i mamy koleżance wyrywali podczas stanu zapalnego bo jej ropą podesżło a najlepsze ta dentystka w przychodni tekst "a po co chcesz wyrywać, jak ci wyrosna to bedzie spokój" a ja do niej mowie ze juz i atk mi dolne troche na siebie nachodza to jak im przybedzie jeden ejszcze zab to w ogole bedzie problem to sie na mne dziwnie spojrzała. co za babsko!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za epidemia jakaś... Mi się też wczoraj pogorszyło i mam zwolnienie do końca tygodnia. Jutro idę do lekarza. Tak więc w piątek ani na studniówkę, ani na przyjęcie, ale co tam. Kieckę zawsze można sobie kupić ![]() U mnie jeszcze nie ma wyników matury. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja jutro nei idę... Może przejdę się na czwartkowy spr z 20lecia miedzywojennego, ale nie wiem... Jutro ide do laryngologa to może po drodze odbiorę w końcu sukienkę i w czwartek strzelę foto jak to ona wygląda :P
#4674 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja poznam swój wynik w czwartek o ile bede Cytat:
![]() Zyczę wszystkim chorym szybkiego powrotu do zdrowia ![]()
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Kurde a moja klasa ma za tydzien studniowke(w piatek) i nie wiem czy isc czy nie
![]() Zaczelam byc na tak-brat chce isc ze mna ale nie mam nic-sukienki fryzjera butow itd. A na sukienke z moim rozmiarem sie nie nadaje ![]() Myslalam o blyszczacych spodniach..
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś dostałam wyniki z polskiego. Jeszcze czeka mnie reszta.
No i coś w tym jest, że w miarę jedzenia apetyt rośnie. Się polskim dobiłam i już. |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hmmm... ![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10573639] dziewczyny moje zęby. ale boli... wyżyna sie ósemka. dzisiaj sie popłakałam z bólu. moze az tak nie boli ale mnei to drażni i sie poryczałam. jeszcze w przychodni trafiłam na taką babce dentystke ze prosze was. ja do niej gada m a ona rpzykleja goracą obudowe od lampy do lampy na tasme klejaca i sie dziwi ze sie nie klei ;/ i pow ze za plombe 70 zł(50 plomba 20 zneiczulenie) i ze ona moze mi dac namiar na rpzychodnie w łdz/płock bo u mnie nikt mi nie wyrwie osemki bo to ZAIEG CHIRURGCZNY a jak już to za 300 zł.... i tylko jedna babka to robi.a jak pow żeby mi dała to ona tekst "nie no teraz to w sumie po co bo masz stan zapalny bo wychodzą" . poszłam od mamy i wszystko nieprawda! kilka osób to robi. faktycznie napewno za coś ok 300. i na zmiane plomby pójde gdzie indziej.a i mamy koleżance wyrywali podczas stanu zapalnego bo jej ropą podesżło a najlepsze ta dentystka w przychodni tekst "a po co chcesz wyrywać, jak ci wyrosna to bedzie spokój" a ja do niej mowie ze juz i atk mi dolne troche na siebie nachodza to jak im przybedzie jeden ejszcze zab to w ogole bedzie problem to sie na mne dziwnie spojrzała. co za babsko!![/quote] Wyrywanie 8ki - przeszłam dwa razy. Kosztuje dużo, boli przez 3-4 dni jak cholera, ale przynajmniej mam proste ząbki... Choć nosilam aparat przez jakieś... eeee... 10 lat? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy lepsza będzie komunikacja audiowizualna po maturze czy reklama i public relations? Oba kierunki mi sie podobaja i nie bede sie mogla z decydowac
![]()
#4679 |
Rozeznanie
|
a za to jeszcze nie wiem na co później
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.