![]() |
#4651 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Zakupoholiczki obie
![]() ![]()
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Konto mam a jak..ale na koncie 5 zł..bo wczoraj kupiłam bieliznę termoaktywną na narty i sie spłukałam....jedyne co mogę to wyjąć kasę z szufladki (a duzo tej kasy tam nie mamy) albo z karty kredytowej kasę wypałcić i wpłacić na swoje konto...bo euro na wyjazd to nie mogę ruszyć
![]() Nic, postanowione...za 2 tygodnie zakupię jakieś gacie...póki co powtarzam jak mantrę...jedziesz w Alpy, jedziesz w Alpy, jedziesz w Alpy ![]()
#4653 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
haniu moge Ci przelac
![]()
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dałam tylko pesto, boczek podsmażony i oliwki i było super. Myślałam jeszcze, że zamiast boczku można dać kurczaka, albo łososia czy tuńczyka z puszki. Mogłby jeszcze być brokuły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spodnie z allegro sie nie wyprzedadza, za 2 tygodnie tylko sobie klikniesz i będziesz miec ![]() Hmm A może Twój sprytny mąż coś wymyśli? Chodzą słuchy, że potrafi przynieść znienacka jakiś pieniądz ![]() Butter: smakowity przepisisk ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze chyba wyslę męza do lidla..bo nie mam pomyslu na obiad ![]() Ja , ja zakupoholiczka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Kochana...dzięki za chęć udzielenia pomocy
![]() Cytat:
![]() Spodnie nie zając nie uciekną ![]()
![]() |
#4661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aj, bolesny wybór między naprawą auta a kupnem spodni/innego ciucha, szczególnie jeśli się od wieków na zakupach nie było (a nie byłam). Tzn właściwie nie ma wyboru ![]() Może w lutym się coś finansowo odbije ![]() Cytat:
![]() Edit: Miała któraś z was może odżywkę do paznokci Herome? Strong albo Extra Strong? ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-09 o 11:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój wręcz twierdzi, ze za parę lat będzie za godzinny koncert zarabiał 10 tys euro ![]() JASNE ![]() W Polsce na muzyce nie da się zarobić...na niszowej, dobrej muzyce. Zresztą za granicą też kokosów to nie przynosi. Na tyle plyt ile mój mąż wydał powinniśy mieć dom z basenem i Porche..a nie mieszkanie 2 pokojowe i 10 letnie auto. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-09 o 11:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
ale mam dziś nudę w pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaro to ja to dopiero jestem zakupoholiczka ![]() ![]() ![]() ![]() Są takie ciuchy Zaro, moje koleżnaki w takich przyjmowały swoich chłopaków, bo są w domu to przeciez poplamiony, powyciągany dres nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzeba myśleć optymistycznie ![]() Tak popieram z krojem dżinsów dla zaokrąglonych kobiet ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-09 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie lubię tylko patrzeć, jak na koncertach jakieś głupie panny się wgapiają ![]() ![]() Cytat:
No to takie właśnie noszę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spodni za 45zł wręcz grzech nie kupić ![]() ![]() No tak, masz rację. Jak dla mnie, jakiś twarzowy sportowy ubiór, w którym nie wygląda się jak w worku, jest w porządku. Ale porozciągany i poplamiony to już inna kwestia ![]() ![]() Mój ex miał w pracy taki dress code, że wprawdzie bez krawata, ale bardzo elegancko. Za to w weekendy sobie to "odbijał"- snuł się po domu w najstarszych (=najwygodniejszych i ukochanych) ciuchach jakie miał, zapuszczony i zarośnięty ![]() ![]() Edit: Dziewczyny, ale jak już się Wasze chłopy dorobią tych porsche i 200m domów, to będziecie tu dalej zaglądać, co?? I nie zostawicie nas? ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-09 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zadomowienie
|
Wypłata na koncie, a ja idę dzisiaj do galerii po torbe, już się boję z jakim stanem konta powrócę...
#4669 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak będzie dostawał 1000e za godzinę będę zadowolona.. nic wiecej nie potrzebuję. A do tego to juz całkiem blisko ![]() Aczkolwiek wszystko jest możliwe, starzy wyjadacze w takiej Holandii na festiwalu dostają 10 tys euro..więc.... a może ![]() Cytat:
![]() Pamiętam, pamiętam....cóz takich nie unikniesz. Byle tylko nasi faceci mieli swoj rozum...i zawsze o nas pamiętali.
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdyby zdarzało sie to częściej nie byłby chyba moim mężem ![]() No przecież będę musiał się komuś pochwalić tym Porsche ![]() ![]()
![]() |
#4672 |
Zadomowienie
|
Cześć.
Ja mam w domu inne ciuchy niż chodzę na "zewnątrz", ale tylko w zimie. Przyczyna jest prosta: palimy w piecu i gdybym miała się co godzinę przebierać to bym zwariowała ![]() Tak się zastanawiam, zawsze piszecie o jedzeniu i to pysznym, a jesteście taaaaaakie chude. Jak Wy to robicie???
#4673 |
Zakorzenienie
|
O matko ile naprodukowane
![]() Ja dzisiaj mam wolne, bo jestem strasznie chora ![]() Obiecałam Tżtowi ciasto i wczoraj kupiłam czekoladowe z torebki Dr.Oetkera ![]() ![]() ![]() Nie mam siły sama nic zrobić ![]() Ja się przebieram jak wracam z pracy w bardziej wygodne i luźne ubranie, ale tak jak Dorinka gdybym musiała, to mogę w tym wyskoczyć do sklepu i wstydu nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Rozeznanie
|
Ja niestety należę do grupy zakupoholiczek
![]() A w związku z wyprzedażami, to na modowym przeczytałam wczoraj, że dziewczyna kupiła sobie marynarkę i poszła w niej na zakupy, po czym zauważyła, że jest ona przeceniona, więc zdjęła z siebie i oddała... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu, powiem Ci, że po tej poprzedniej akcji z tą laską mój TŻ spokorniał na maxa. Powiedział, że moje obrażenie się i wszystkie wywody i płacze były dla niego taką karą, jak widział, jak mi przykro, że nigdy więcej nawet o czyms takim nie pomyśli! Bo dopiero, jak wyszło to na jaw, to on sobie uświadomił, co może stracić (czepialskiego, wrecznie obrażonego, puszystego potwora-czyli mnie - to oczywiśnie nie jego zdanie ![]() Mam nadzieję, że będzie o tym pamiętał, jak jakaś inna panna się będzie wgapiać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja zasada. Pić duzo wody, chodzc do pracy na piechotę i nie najadać się do syta
![]() |
#4677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też nie wiem jaki weekend minie, chyba nie uda się ominąć jakiejś galerii ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pacan nie wiedział ze flirt i gadka z jaką obcą babą na gg mnie zaboli. No ale teraz to już wie. Co do pogrubionego....ja jestem nazywana gderliwą, czepialską i jęczącą zołzą....Ale jakze kochaną, slodką i cudowną- oczywiście to męża zdanie ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-09 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pochwal sie pochwal ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mango: czytałam gdzieś, ze to jest popularna praktyka w Stanach: zbliżają się wyprzedaże, babka idzie do sklepu, mierzy, kupuje. W dniu wyprzedaży wraca, oddaje wszystko, dostaje $, kupuje jeszcze raz po niższej cenie. Z tym że rozumiem, że w tym artykule chodziło o nie używane ![]() Diano, ja nigdy sobie nie zawracałam glowy dietami (nie jestem na tyle systematyczna, chociaż teraz mi to chodzi po głowie), ale zawsze uprawiałam dużo sportu, więc utrzymywałam stałą wagę generalnie. Przez ostatnie pół roku przytyłam parę kg właśnie dlatego, że olałam zajęcia. Zatem teraz wracam do nich skruszona i czekam na efekty. Nemuś, to bardzo udanych zakupów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój TŻ uważa, że jestem głównie obrażalska. I to go wkurza....tak samo, jak to, że czasami w trakcie rozmowy, jak się zdenerwuję, to po prostu się odwracam i sobie idę. Ale wczoraj nastąpił przełom w naszym związku ![]() Oprócz tego, uważa, że jestem urocza, słodka i że jestem straszą łasicą (ciągle się łaszę i przytulam, a w nocy non stop go 'gonię' po łóżku, jak śpię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.