Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-09, 10:33   #4651
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Zakupoholiczki obie
Stary 2009-01-09, 10:35   #4652
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a nie masz konta internetowego?
Konto mam a jak..ale na koncie 5 zł..bo wczoraj kupiłam bieliznę termoaktywną na narty i sie spłukałam....jedyne co mogę to wyjąć kasę z szufladki (a duzo tej kasy tam nie mamy) albo z karty kredytowej kasę wypałcić i wpłacić na swoje konto...bo euro na wyjazd to nie mogę ruszyć.

Nic, postanowione...za 2 tygodnie zakupię jakieś gacie...póki co powtarzam jak mantrę...jedziesz w Alpy, jedziesz w Alpy, jedziesz w Alpy
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 10:35   #4653
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Haniu, wypróbowałam wczoraj czerwone pesto z Lidla...zrobiłam makaron z pesto i boczkiem...mniaaaaammmm.. . jest super

ooo, ja też mam to pesto w domu. Myślisz że oprócz boczku i mięsa w ogóle można coś do tego dodać? Sam makaron z pesto to jakoś tak bidnie
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 10:36   #4654
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

haniu moge Ci przelac
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 10:42   #4655
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ooo, ja też mam to pesto w domu. Myślisz że oprócz boczku i mięsa w ogóle można coś do tego dodać? Sam makaron z pesto to jakoś tak bidnie

Ja dałam tylko pesto, boczek podsmażony i oliwki i było super. Myślałam jeszcze, że zamiast boczku można dać kurczaka, albo łososia czy tuńczyka z puszki. Mogłby jeszcze być brokuły...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 10:51   #4656
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
....
euro na wyjazd to nie mogę ruszyć.

Nic, postanowione...za 2 tygodnie zakupię jakieś gacie...póki co powtarzam jak mantrę...jedziesz w Alpy, jedziesz w Alpy, jedziesz w Alpy
Haniu, wiesz że będziesz z siebie dumna jak wytrzymasz Co zrobić, czasem się trzeba powstrzymac Ja się tak cieszyłam na wyprzedaż w benettonie, ale wyszła ta akcja z samochodem Coś tam sobie pewnie kupimy, ale raczej jakieś drobiazgi, a planowałam spodnie i może nawet płaszczyk jakiś mega przeceniony :beczy:
Spodnie z allegro sie nie wyprzedadza, za 2 tygodnie tylko sobie klikniesz i będziesz miec
Hmm A może Twój sprytny mąż coś wymyśli? Chodzą słuchy, że potrafi przynieść znienacka jakiś pieniądz

Butter: smakowity przepisisk
Stary 2009-01-09, 10:52   #4657
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość

Ja tez sie przebieram, szkoda mi dzinsów. Nie wyobraqzam sobie stania przy garach i zaryzykowania pochlapaniem np. sosem pomidorowym. Dzinsy nie lubia czestego prania.
Robie tak samo he he
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-09, 10:53   #4658
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się też bardzo podobają te 3/4 pumpki...ale jak ktoś jest gruby, to głupio wygląda w takich gaciach, nie?
Chciałabym takie

Haniu, wypróbowałam wczoraj czerwone pesto z Lidla...zrobiłam makaron z pesto i boczkiem...mniaaaaammmm.. . jest super
Pewnie wszystkie stylistki powiedzialy by ci ze to fason nie dla Ciebie..ale ja chodziąłm w pumpach jak wazylam 13 kg wiecej i chyba ludzi nie straszyłam..poza tym nie przesadzaj z ta grubością.

Kurcze chyba wyslę męza do lidla..bo nie mam pomyslu na obiad

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Zakupoholiczki obie
Ja , ja zakupoholiczka..w życiu. Ostanie zakupy ciuchowe robiłam we wrześniu

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Mysle ze spokojnie...pesto i parmezan wystarczą. Wloska kuchnia to prostota..tak naprawdę im mniej składnikow tym lepiej
Stary 2009-01-09, 10:58   #4659
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Te czarne mi nie podchodzą jakoś. Jeansowe mogą być.
Wicie jakby był taki total niewypał to będę mieć luzackie spodnie do śmigania po domu.
PS: czy wy nosicie w domu te same ciuchy co na zewnątrz? W sensie czy poza domem wypacykowane i w domu też, zy "na luzie" dresik?;]

Bez przesady z ideałem bo każdy ma wady i wadziki i on jest wredny bałaganiarz, ale i tak najkochańszy na świecie.
M. innymi a tą pewność, że potrafi być przy mnie w syt kryzysowych i kochać mnie mimo tego wszystkiego, bo wierzcie mi znalazło by się sporo facetó dla których bym aseksualna była i pewnie jestem.
A gdzie : w psychiatryku:P
Rozumiem, ja w domu wypacykowana ale na domowo , mam strój domowy ale nie oznacza, że jakieś powyciągane ciuchy, które straszą ludzi , bo takie akcje też widuję Normalnie, na luzie, ale tak że w każdej chwili mogę pobiec do sklepu np. nie strasząc ludzi
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 11:01   #4660
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
haniu moge Ci przelac
Kochana...dzięki za chęć udzielenia pomocy...ale dam radę wytrzymam do lutego.

Cytat:
Spodnie z allegro sie nie wyprzedadza, za 2 tygodnie tylko sobie klikniesz i będziesz miec
Hmm A może Twój sprytny mąż coś wymyśli? Chodzą słuchy, że potrafi przynieść znienacka jakiś pieniądz
Ano potrafi..dziś bedziemy miec dodatkowy zastrzyk gotówki..ale za to auto musimy naprawić.
Spodnie nie zając nie uciekną
Stary 2009-01-09, 11:09   #4661
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Butter: smakowity przepisisk
Też bym chciała, żeby mój TŻ tak umiał. Ale na muzyce to on na razie nie zarabia. Ja podejrzewam, że to się nie zmieni nigdy, ale on ma nadzieję, że będzie zarabiał kokosy kiedyś na koncertach

Cytat:
Pewnie wszystkie stylistki powiedzialy by ci ze to fason nie dla Ciebie..ale ja chodziąłm w pumpach jak wazylam 13 kg wiecej i chyba ludzi nie straszyłam..poza tym nie przesadzaj z ta grubością.
No tylko ja na prawdę nie jestem chuda, ani szczupła. Dużo mnie Ja nawet nie wiem, jaki fason spodni jest dla mnie - na pewno nie rurki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-09, 11:15   #4662
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:

Ja , ja zakupoholiczka..w życiu. Ostanie zakupy ciuchowe robiłam we wrześniu
Wiem, Haniu, wiem żeś Ty nieszczególnie napalona na kupowanie ciuchów. Sprawdzalam czy odniesiesz to do siebie

Aj, bolesny wybór między naprawą auta a kupnem spodni/innego ciucha, szczególnie jeśli się od wieków na zakupach nie było (a nie byłam). Tzn właściwie nie ma wyboru
Może w lutym się coś finansowo odbije

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Normalnie, na luzie, ale tak że w każdej chwili mogę pobiec do sklepu np. nie strasząc ludzi
Dorinko, chciałabym zobaczyć taki strój, w którym potrafiłabyś straszyć ludzi

Edit:
Miała któraś z was może odżywkę do paznokci Herome? Strong albo Extra Strong? Oglądam sobie na allegro tak przyszłościowo, jest KWC ale mam wrażliwe kiepskie paznokcie ostatnio i boję się że będzie szczypać.

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-09 o 11:16
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 11:20   #4663
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym chciała, żeby mój TŻ tak umiał. Ale na muzyce to on na razie nie zarabia. Ja podejrzewam, że to się nie zmieni nigdy, ale on ma nadzieję, że będzie zarabiał kokosy kiedyś na koncertach
No no moze ktoś nagle odkryje ich zespoł i staną się takim Feel..w lepszym wydaniu oczywiście.

Mój wręcz twierdzi, ze za parę lat będzie za godzinny koncert zarabiał 10 tys euro
JASNE..marzenie.
W Polsce na muzyce nie da się zarobić...na niszowej, dobrej muzyce.
Zresztą za granicą też kokosów to nie przynosi. Na tyle plyt ile mój mąż wydał powinniśy mieć dom z basenem i Porche..a nie mieszkanie 2 pokojowe i 10 letnie auto.

Cytat:
No tylko ja na prawdę nie jestem chuda, ani szczupła. Dużo mnie Ja nawet nie wiem, jaki fason spodni jest dla mnie - na pewno nie rurki
Niby dla zaokrąglonych kobietek proste kroje lub lekko rozszerzane do dołu.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-01-09 o 11:21
Stary 2009-01-09, 11:29   #4664
miskowa
Zakorzenienie

ale mam dziś nudę w pracy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 11:35   #4665
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, Haniu, wiem żeś Ty nieszczególnie napalona na kupowanie ciuchów. Sprawdzalam czy odniesiesz to do siebie

Dorinko, chciałabym zobaczyć taki strój, w którym potrafiłabyś straszyć ludzi

Edit:
Miała któraś z was może odżywkę do paznokci Herome? Strong albo Extra Strong? Oglądam sobie na allegro tak przyszłościowo, jest KWC ale mam wrażliwe kiepskie paznokcie ostatnio i boję się że będzie szczypać.

Zaro to ja to dopiero jestem zakupoholiczka , ale walczę z tym, a walka moja polega na omijaniu sklepów szerokim łukiem, ale wystarczy że się umówię w jakimś centrum handlowym i już łupy , ostatnio jeszcze koleżankę w to wciągnęłam....no 45 zł. i nie kupić dżinsów ? A jej mąż jej prawi kazania, ze za dużo kupuje i póki co skamuflowała łupy

Są takie ciuchy Zaro, moje koleżnaki w takich przyjmowały swoich chłopaków, bo są w domu to przeciez poplamiony, powyciągany dres nie przeszkadza

Cytat:
No no moze ktoś nagle odkryje ich zespoł i staną się takim Feel..w lepszym wydaniu oczywiście.

Mój wręcz twierdzi, ze za parę lat będzie za godzinny koncert zarabiał 10 tys euro
JASNE..marzenie.
Zresztą za granicą też kokosów to nie przynosi. Na tyle plyt ile mój mąż wydał powinniśy mieć dom z basenem i Porche..a nie mieszkanie 2 pokojowe i 10 letnie auto.

Haniu myślę, że Twój mąż i tak odniósł sukces, że potrafi się/Was z takiej muzyki utrzymać Oby się jego przepowiednie spełniły, w końcu dlaczego nie ?
Trzeba myśleć optymistycznie

Tak popieram z krojem dżinsów dla zaokrąglonych kobiet

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-09 o 11:36
Stary 2009-01-09, 11:35   #4666
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

JASNE..marzenie.
No ja bym chciała, żeby ich ktoś tak odkrył - TŻ byłby przeszczęśliwy Widzę ile radości mu sprawia granie i chciałabym, żeby dalej to robił. Nawet jakby na tym nie zarabiał. Ja lubię ich słuchać i patrzeć, jak mój TŻ gra - jest wtedy taki szczęśliwy
Nie lubię tylko patrzeć, jak na koncertach jakieś głupie panny się wgapiają , np. ta, o którą była ta awantura jakiś czas temu - Haniu, pewnie pamiętasz

Cytat:

No to takie właśnie noszę
Stary 2009-01-09, 11:47   #4667
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Zaro to ja to dopiero jestem zakupoholiczka , ale walczę z tym, a walka moja polega na omijaniu sklepów szerokim łukiem, ale wystarczy że się umówię w jakimś centrum handlowym i już łupy , ostatnio jeszcze koleżankę w to wciągnęłam....no 45 zł. i nie kupić dżinsów ? A jej mąż jej prawi kazania, ze za dużo kupuje i póki co skamuflowała łupy

Są takie ciuchy Zaro, moje koleżnaki w takich przyjmowały swoich chłopaków, bo są w domu to przeciez poplamiony, powyciągany dres nie przeszkadza
Oj też kiedyś tak miałam, że jak kupiłam coś tak spontanicznie, to chowałam przed exem.. Matko
Spodni za 45zł wręcz grzech nie kupić Szczególnie że zaraz "wjedzie" do sklepów wiosna i po promocjach

No tak, masz rację. Jak dla mnie, jakiś twarzowy sportowy ubiór, w którym nie wygląda się jak w worku, jest w porządku. Ale porozciągany i poplamiony to już inna kwestia Wiadomo, każdemu się zdarzy upaćkać, ale chodzić w tym później zamiast się przebrać, to jakoś mnie nie kręci
Mój ex miał w pracy taki dress code, że wprawdzie bez krawata, ale bardzo elegancko. Za to w weekendy sobie to "odbijał"- snuł się po domu w najstarszych (=najwygodniejszych i ukochanych) ciuchach jakie miał, zapuszczony i zarośnięty Ja rozumiem, w domu swoboda, od tego jest przecież dom, ale to co on wyprawiał to była gruba przesada

Edit:
Dziewczyny, ale jak już się Wasze chłopy dorobią tych porsche i 200m domów, to będziecie tu dalej zaglądać, co?? I nie zostawicie nas?

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-09 o 11:50
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 11:54   #4668
pollynema
Zadomowienie

Wypłata na koncie, a ja idę dzisiaj do galerii po torbe, już się boję z jakim stanem konta powrócę...
Stary 2009-01-09, 11:55   #4669
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne w poplamionym dresie wygląda się swietnie nic tylko gości przyjmować...koszmar .

Cytat:
Haniu myślę, że Twój mąż i tak odniósł sukces, że potrafi się/Was z takiej muzyki utrzymać Oby się jego przepowiednie spełniły, w końcu dlaczego nie ?
Trzeba myśleć optymistycznie

Tak popieram z krojem dżinsów dla zaokrąglonych kobiet
Ano to fakt. To największy sukces ze może robić to co kocha...i tylko to.
Jak będzie dostawał 1000e za godzinę będę zadowolona.. nic wiecej nie potrzebuję.
A do tego to juz całkiem blisko.

Aczkolwiek wszystko jest możliwe, starzy wyjadacze w takiej Holandii na festiwalu dostają 10 tys euro..więc.... a może

Cytat:
No ja bym chciała, żeby ich ktoś tak odkrył - TŻ byłby przeszczęśliwy Widzę ile radości mu sprawia granie i chciałabym, żeby dalej to robił. Nawet jakby na tym nie zarabiał. Ja lubię ich słuchać i patrzeć, jak mój TŻ gra - jest wtedy taki szczęśliwy
Nie lubię tylko patrzeć, jak na koncertach jakieś głupie panny się wgapiają , np. ta, o którą była ta awantura jakiś czas temu - Haniu, pewnie pamiętasz
Wiem o czym mówisz..ważne ze ma ta swoją odskocznię i mimo braku spektakularnych sukcesów wciąż gra. Moze szczęście sie do nich usmiechnie.

Pamiętam, pamiętam....cóz takich nie unikniesz. Byle tylko nasi faceci mieli swoj rozum...i zawsze o nas pamiętali.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-09, 11:58   #4670
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Oj też kiedyś tak miałam, że jak kupiłam coś tak spontanicznie, to chowałam przed exem.. Matko
Spodni za 45zł wręcz grzech nie kupić Szczególnie że zaraz "wjedzie" do sklepów wiosna i po promocjach

Mój ex miał w pracy taki dress code, że wprawdzie bez krawata, ale bardzo elegancko. Za to w weekendy sobie to "odbijał"- snuł się po domu w najstarszych (=najwygodniejszych i ukochanych) ciuchach jakie miał, zapuszczony i zarośnięty Ja rozumiem, w domu swoboda, od tego jest przecież dom, ale to co on wyprawiał to była gruba przesada

Edit:
Dziewczyny, ale jak już się Wasze chłopy dorobią tych porsche i 200m domów, to będziecie tu dalej zaglądać, co?? I nie zostawicie nas?
No grzech, grzech....a z tym dres codem exa to nieźle, ja w ogóle zauważyłam, że faceci mają takie zapędy....niektórzy faceci Mój Tżet też tak miał, na zewnątrz wystrojony a w domu najgorsze szmaty No ale niestety szmatki zużyte wyrzuciłam wszystkie i zakupiłam mu cywilizowany strój domowy Trochę był zły, ale jak mu powiedziałam, że też chcę aby w domu też mi się podobał to go przekonało
Stary 2009-01-09, 12:03   #4671
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

No tak, masz rację. Jak dla mnie, jakiś twarzowy sportowy ubiór, w którym nie wygląda się jak w worku, jest w porządku. Ale porozciągany i poplamiony to już inna kwestia Wiadomo, każdemu się zdarzy upaćkać, ale chodzić w tym później zamiast się przebrać, to jakoś mnie nie kręci

Edit:
Proszę Cię mój tak czasem ma. Przychodzę do domu o 18 a ten po prostu jak straszydło. Włosy ułożone przez noc poduszką, stare szerokie spodnie, wielka bluza z kapturem i smród fajki z paszczy....na szczęście ma tak rzadko jak wyjątkowa wena go dopadnie.
Gdyby zdarzało sie to częściej nie byłby chyba moim mężem.

No przecież będę musiał się komuś pochwalić tym Porsche
Stary 2009-01-09, 12:04   #4672
DianaM
Zadomowienie

Cześć.

Ja mam w domu inne ciuchy niż chodzę na "zewnątrz", ale tylko w zimie. Przyczyna jest prosta: palimy w piecu i gdybym miała się co godzinę przebierać to bym zwariowała

Tak się zastanawiam, zawsze piszecie o jedzeniu i to pysznym, a jesteście taaaaaakie chude. Jak Wy to robicie???
Stary 2009-01-09, 12:09   #4673
goosia207
Zakorzenienie

O matko ile naprodukowane
Ja dzisiaj mam wolne, bo jestem strasznie chora rano nie mogłam słowa powiedzieć

Obiecałam Tżtowi ciasto i wczoraj kupiłam czekoladowe z torebki Dr.Oetkera . Trzy minuty i ciasto zrobione Teraz włożyłam do piekarnika
Nie mam siły sama nic zrobić

Ja się przebieram jak wracam z pracy w bardziej wygodne i luźne ubranie, ale tak jak Dorinka gdybym musiała, to mogę w tym wyskoczyć do sklepu i wstydu nie będzie
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 12:11   #4674
Mango08
Rozeznanie

Ja niestety należę do grupy zakupoholiczek, staram się z tym walczyć, jednak w weekend będę miała okazję zahaczyć o galerię i chyba z niej skorzystam, wyprzedaże kuszą...

A w związku z wyprzedażami, to na modowym przeczytałam wczoraj, że dziewczyna kupiła sobie marynarkę i poszła w niej na zakupy, po czym zauważyła, że jest ona przeceniona, więc zdjęła z siebie i oddała... Po czym kupiła w promocyjnej cenie... Jak dla mnie szok... Rozumiem jeśli miałaby ją w domu nienoszoną, z metką i tak zrobiła to oki, ale w tym wypadku to przesada.
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 12:12   #4675
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę Cię mój tak czasem ma. Przychodzę do domu o 18 a ten po prostu jak straszydło. Włosy ułożone przez noc poduszką, stare szerokie spodnie, wielka bluza z kapturem i smród fajki z paszczy....na szczęście ma tak rzadko jak wyjątkowa wena go dopadnie.

No właśnie

Haniu, powiem Ci, że po tej poprzedniej akcji z tą laską mój TŻ spokorniał na maxa. Powiedział, że moje obrażenie się i wszystkie wywody i płacze były dla niego taką karą, jak widział, jak mi przykro, że nigdy więcej nawet o czyms takim nie pomyśli! Bo dopiero, jak wyszło to na jaw, to on sobie uświadomił, co może stracić (czepialskiego, wrecznie obrażonego, puszystego potwora-czyli mnie - to oczywiśnie nie jego zdanie )

Mam nadzieję, że będzie o tym pamiętał, jak jakaś inna panna się będzie wgapiać

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cześć.

Ja mam w domu inne ciuchy niż chodzę na "zewnątrz", ale tylko w zimie. Przyczyna jest prosta: palimy w piecu i gdybym miała się co godzinę przebierać to bym zwariowała

Tak się zastanawiam, zawsze piszecie o jedzeniu i to pysznym, a jesteście taaaaaakie chude. Jak Wy to robicie???
Ja nie jestem chuda i wiem jak to robię
Stary 2009-01-09, 12:15   #4676
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Cześć
Moja zasada. Pić duzo wody, chodzc do pracy na piechotę i nie najadać się do syta
Stary 2009-01-09, 12:20   #4677
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Ja staram się jeść pół porcji i ćwiczę, a jak zapomnę się to co jakieś 5 miesięcy zarządzam odchudzanie, najblizsze będzie od 1 marca- tak wiosennie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Ja niestety należę do grupy zakupoholiczek, staram się z tym walczyć, jednak w weekend będę miała okazję zahaczyć o galerię i chyba z niej skorzystam, wyprzedaże kuszą...

A w związku z wyprzedażami, to na modowym przeczytałam wczoraj, że dziewczyna kupiła sobie marynarkę i poszła w niej na zakupy, po czym zauważyła, że jest ona przeceniona, więc zdjęła z siebie i oddała... Po czym kupiła w promocyjnej cenie... Jak dla mnie szok... Rozumiem jeśli miałaby ją w domu nienoszoną, z metką i tak zrobiła to oki, ale w tym wypadku to przesada.
Witaj w klubie
Ja też nie wiem jaki weekend minie, chyba nie uda się ominąć jakiejś galerii ,Mango rzeczywiście przesada zdjać marynarkę i oddać, swoją drogą to ciekawe czy paragon miała tak przy sobie
Stary 2009-01-09, 12:22   #4678
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie

Haniu, powiem Ci, że po tej poprzedniej akcji z tą laską mój TŻ spokorniał na maxa. Powiedział, że moje obrażenie się i wszystkie wywody i płacze były dla niego taką karą, jak widział, jak mi przykro, że nigdy więcej nawet o czyms takim nie pomyśli! Bo dopiero, jak wyszło to na jaw, to on sobie uświadomił, co może stracić (czepialskiego, wrecznie obrażonego, puszystego potwora-czyli mnie - to oczywiśnie nie jego zdanie )Mam nadzieję, że będzie o tym pamiętał, jak jakaś inna panna się będzie wgapiać
Moj mówi to samo.
Pacan nie wiedział ze flirt i gadka z jaką obcą babą na gg mnie zaboli.
No ale teraz to już wie.

Co do pogrubionego....ja jestem nazywana gderliwą, czepialską i jęczącą zołzą....Ale jakze kochaną, slodką i cudowną- oczywiście to męża zdanie.

Cytat:
Ja nie jestem chuda i wiem jak to robię

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-01-09 o 12:24
Stary 2009-01-09, 12:32   #4679
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:

Smród fajki z paszczy by mnie odstraszył na pewno TŻ też tak od czasu do czasu ma, że jest "odrażający, brudny, zły", jak na to mówimy ale znoszę to bez większego problemu, podoba mi się i tak więc czasem może mieć "dzień paszteta" Byle nie przesadzić z częstotliwością

Pochwal sie pochwal Chociaż jak będę jechać do babci to gdzies tam na trasie Kielce- Skarżysko i tak to porsche wypatrzę

Cytat:
No grzech, grzech....a z tym dres codem exa to nieźle, ja w ogóle zauważyłam, że faceci mają takie zapędy....niektórzy faceci Mój Tżet też tak miał, na zewnątrz wystrojony a w domu najgorsze szmaty No ale niestety szmatki zużyte wyrzuciłam wszystkie i zakupiłam mu cywilizowany strój domowy Trochę był zły, ale jak mu powiedziałam, że też chcę aby w domu też mi się podobał to go przekonało
No właśnie, dziwiło mnei to strasznie że jak wychodził do ludzi to wystrojony i wymuskany, a w domu te najgorsze z najgorszych szmaty Jakby chciał odreagować wcześniejszy czysty ubiór Słusznie zrobiłaś Dorinko Ex miał jedną bluzę, ohydną, której nienawidziłam, i skubany cały czas w niej chodził, po domu, calutki. Miałam wrażenie że mi na złość robi bo go wiele razy prosiłam żeby się jej pozbył Ciekawe czy nadal ją ma

Mango:
czytałam gdzieś, ze to jest popularna praktyka w Stanach: zbliżają się wyprzedaże, babka idzie do sklepu, mierzy, kupuje. W dniu wyprzedaży wraca, oddaje wszystko, dostaje $, kupuje jeszcze raz po niższej cenie. Z tym że rozumiem, że w tym artykule chodziło o nie używane

Diano, ja nigdy sobie nie zawracałam glowy dietami (nie jestem na tyle systematyczna, chociaż teraz mi to chodzi po głowie), ale zawsze uprawiałam dużo sportu, więc utrzymywałam stałą wagę generalnie. Przez ostatnie pół roku przytyłam parę kg właśnie dlatego, że olałam zajęcia. Zatem teraz wracam do nich skruszona i czekam na efekty.

Nemuś, to bardzo udanych zakupów
Stary 2009-01-09, 12:32   #4680
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Moj mówi to samo.
Pacan nie wiedział ze flirt i gadka z jaką obcą babą na gg mnie zaboli.
No ale teraz to już wie.

Co do pogrubionego....ja jestem nazywana gderliwą, czepialską i jęczącą zołzą....Ale jakze kochaną, slodką i cudowną- oczywiście to męża zdanie.

To tak, jak mój. Przecież nie robił nic złego taka sobie tylko gadka, nie spotkał się z nią, nie tknął nawet... Ehh te chłopy - wszystko jest dla nich czarne, albo białe...dobrze, że dostali nauczkę

Mój TŻ uważa, że jestem głównie obrażalska. I to go wkurza....tak samo, jak to, że czasami w trakcie rozmowy, jak się zdenerwuję, to po prostu się odwracam i sobie idę.
Ale wczoraj nastąpił przełom w naszym związku i TŻ mnie okrzyczał - pierwszy raz - jaki był dumny z siebie...szczególnie, że miał rację ...hihihi...

Oprócz tego, uważa, że jestem urocza, słodka i że jestem straszą łasicą (ciągle się łaszę i przytulam, a w nocy non stop go 'gonię' po łóżku, jak śpię ). I to chyba lubi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości