![]() |
#4651 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Betterware
[QUOTE=babulenka;41178961]
Cytat:
![]()
![]() |
#4652 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=ankoro;41187969]
Cytat:
Marka BV jest w Polsce wogóle nieznana i dlatego dosyc nieufnie kobiety podchodzą do tych kosmetyków. A warto w nie zainwestowac, bo to co robią ze skórą, to naprawdę niesamowite. Mi wystarczyło dwa razy posmarowac sie samoopalaczem i tymi kremami, uzyc brązera BV i pomadki paprykowej a wszystkie znajome pytaly gdzie na wczasach bylam bo tak ładnie wygladam / nie chwale się, tylko kosmetyki ![]() Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2013-06-06 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
proszę o pomoc!
Jeśli złożę dziś zamówienie to czy paczka dojdzie na piątek?? Płatność za pobraniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie z takim pytaniem, to lepiej do biura obsługi klienta zadzwonić, niż na forum pisać. W połowie miesiąca nie ma tak dużo zamówień, może by im się udało w 2 dni dostarczyć. Normalnie mają czas 5 dni roboczych. Średnio paczka przychodzi po 3-4 dniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 |
Rozeznanie
|
I jak wam sie podobają kosmetyki? Napiszcie pare słów o tym, jakie sa wasze odczucia i waszych klientek. Ja teraz czekam na nowości lipcowe, zamówiłam ich wcale niemało, bo coraz bardziej mnie przekonują.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
muszę wam powiedzieć, że paczka doszła jednak w piątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Raczkowanie
|
Tak, do kosmetyków nie można się przyczepić, są naprawdę dobre. Wczoraj miałam już nowe kosmetyki na spotkaniu, ale jeszcze nie było możliwości ich użyć. Otworzyłyśmy jedynie krem brzoskwiniowy - naprawdę fajny. Kosmetyki kolorowe wizualnie są fajne, ale dopiero będę testować.
Jeśli ktoś z Warszawy - 3 lipca będę robić kolejne spotkanie z wiadomościami z seminarium, które będzie w sobotę. Jeśli ktoś zainteresowany, proszę o zgłaszanie się na priv, to podam adres. |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
A jakieś spotkanie w Rzeszowie ktoś organizuje??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Rozeznanie
|
Dzis jest spotkanie w Rzeszowie o godz. 18:00 , ale bardziej biznesowe, z nowosciami może będzie na początku lipca, tak pisze organizator z tego miasta.
Natomiast potwierdzone spotkanie z nowosciami jest w Warszawie j.w; Kraków 2 lipca, Wrocław, Poznań, Gdańsk - 3 lipca, Piła- 4 lipca. Poza tym on -line 2 lipca o nowosciach i wiadomoscisch z seminarium. Więcej info na priv. |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny,
od dłuższego czasu zastanawiam się nad wstąpieniem do Better.wareBardzo dużo rzeczy mi się podoba z katalogu. Tylko tak się zastanawiam nad ich jakością. Chodzi mi tu głównie o te wszystkie gadżety kuchenne. I jak to jest z tymi punktami. Zamówienie za jaką kwotę muszę złożyć, żeby nie płacić za kuriera (ceny katalogowe się liczą czy jak?). Bardzo proszę o jakieś podstawowe informacje i czy w ogóle warto się w to pakować? |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja od paru lat nie kupuje żadnej innej chemii gospodarczej, bo tu jest jej pod dostatkiem w bardzo dobrej cenie / promo/ i jeszcze lepszej jakosci. Gadżety są pomysłowe i ułatwiaja pracę w domu, co do jakosci - zgrzeszyłabym, gdybym narzekała, oczywiscie mówię o tych które mam i uzywam; skoro pieczesz ciasta będziesz zadowolona z podkladek teflonowych czy papieru wielokrotnego uzytku i nasączarki do biszkoptów; swietny gatunkowo jest tez dzbanek z miarkami jak równiez szejker; fajne są pojemniki do przechowywania żywności, czy tez foremki do robienia galaretek z przykrywkami; mozna by wiele wymieniac. kategorii wellness godne polecenia są soki, całkowicie naturalne bez dodatku cukrów i bez konserwantów / MEga life z najbardziiej bogatych w antyoksydanty owoców, sok z karczocha, świetny na regenerację i odtoksycznienie układu trawiennego, Collagen stawy i Colagen beauty -kapsuły z kolagenem, wit C, glukozaminą Omega 3, imbirem- oraz ostatnio wprowadzona branża, kosmetyki rodem prosto z Toskanii, którymi ja np jestem zauroczona, docelowo ma byc ich ok 400. Cleo, prowadzisz swojego bloga, robisz swietne makijaże, będziesz mogla sprawdzic te kosmetyki na swoich pracach i je pokazac, omówic, ocenic. Fajnie by było, im więcej głosów i opinii, tym bardziej wiarygodnie dla osób poszukujących informacji. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Wtajemniczenie
|
Szukam kogoś z betterware z Gliwic lub okolic!! Bo chciałabym coś zamówić.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() =================== A była któras z was na seminarium? Wiecie o kolejnym świetnym narzędziu - tablet z blueconnect, który bedzie połączony aplikacja z bieżącymi informacjami z Firmy i na którym jeszcze jak ktos chce , może sobie dorobic przy jego polecaniu dalej? Może byc swietnym narzedziem rekrutacyjnym. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2013-07-03 o 20:18 Powód: dodanie info |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny! Ja też już wypróbowałam kosmetyki i jestem absolutnie zachwycona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
dostałam dziś na email ofertę na zakup tabletu - wydaje się bardzo fajna
![]() czy wiecie coś więcej o tym?? np. na jak długo umowę trzeba podpisać?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Raczkowanie
|
Z tego co widziałam, to niby na 2 lata, ale raty płacisz przez 3, więc to raczej taki chwyt marketingowy, że tylko na 2 lata.
W avatarku moja kochana Laila (owczarek szetlandzki). Edytowane przez joawoj Czas edycji: 2013-07-12 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Raczkowanie
|
Tylko, że jeżeli zmienisz taryfę, to będziesz więcej płacić miesięcznie, bo rata za tablet zostaje i dojdzie dodatkowo abonament za internet, więc to się nie bardzo opłaca.
#4674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A poza tym mozesz jeszcze -jesli chcesz oczywiscie - wziąc sobie przedstawicelstwo T-Mobile i sprzedawac te tablety. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2013-07-13 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4676 |
Rozeznanie
|
Upss sory, inaczej zrozumialam, wiadomo, że mozna zmienic taryfę tylko jesli będzie lepsza
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy któras z was w ogóle kupuje kosmetyki BV? Może bysmy wymieniły sie opiniami, doświadczeniami, każda z nas ma inna skórę, inne wymagania i odczucia. Jestem bardzo ciekawa innych opinii, z tym tez, aby do wyrazanej opinii dodac pare słów o swojej skórze, jej stanie, i porównanie do dotychczas uzywanych kosmetyków. Co wy na taką wymianę doswiadczeń?
Edit: zobaczcie te kosmetyki w akcji https://www.youtube.com/watch?v=en0cuPIajOo Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2013-07-17 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajny filmik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Raczkowanie
|
A czy Ktoś może coś powiedzieć na temat skoncentrowanej wody z morza martwego Blue Nature?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Rozeznanie
|
Woda skoncentrowana z MM Blue Nature to unikatowy produkt, bo to jest po prostu woda prosto z tego Morza i w takiej postaci. Ma bardzo gęsta formułe, dzieki tak wielkiej ilosci minerałów, ze jak kapnie np na podłoge, to wogóle nie wysycha. ja ją bardzo lubię, mam od początku pojawienia się w sprzedazy, czyli ok 3 lat, zuzywam kolejną buteleczkę, jest bardzo wydajna. Ja smaruje sobie stopy, palce u nóg wodą bez rozcienczenia, dosłownie jeden malutki psik, 2-3 razy w tygodniu, skonczyły mi sie problemy z poceniem nóg, rogowaceniem piet, pekaniem skóry. Dodaję często kropeleczke do kremu do rak, do twarzy. Kropla tej wody wzbogaci kazdy krem czy emulsje. Fajnie działa masaz ta wodą nóg i ud / ja uda masuje bez rozcienczania. JAk zaczynaja sie problemy z gardłem rozbie roztwór i do płukania, często zapobiega dalszej infekcji. kolezanka uzywa jej zamiast soli w kuchni. Nasze produkty mamy od bezposredniego importera z Jordanii. Jednym słowem WARTO
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.