PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-23, 17:42   #4651
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

PEPUSKU pol nocy nie spalam tylko autkiem Karinki po pokoju jezdzilam

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 17:50   #4652
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
PEPUSKU pol nocy nie spalam tylko autkiem Karinki po pokoju jezdzilam
Wcale się nie dziwię, bo zapewne ja robiłabym to samo

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 19:06   #4653
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidzia_aim Pokaż wiadomość
Witam Was kochane
Pisałam już na poprzednim forum, ale dzięki Anusi479 znalazłam się tutaj.
Mam nadzieje ze moge dolaczyc do waszego grona. Jestem na poczatku ciąży ( 6-ty tydz)i mam tyle obaw i pytań Myśle ze bede mogla posluchac z checia Waszych rad Pozdrawiam
Miło Cię poznać zapraszamy
Cytat:
czesc laski

DZIDZIA witamy u nas

kochane to byla mega paczka przyjechala o trzeciej w nocyale co tam
a dostalam wozek ciuszki dla malutkiej,kosmetyki, herbatke koperkowa,leki,posciel kombinezoniki,kocyki: D
ale sie ciesze
Ale wypas sama bym nie mogła spać jakbym na takie coś czekała

Alexa dobrze nawet.. u pediatry dzisiaj same dobre rzeczy usłyszałam... Warto było do innej pojechać, o której się tyle dobrego usłyszało
Wiec Piotrus jest ekstra silny, napięcie mieśniowe na 6tke, waga super, żóltaczka wcale nie taka duża, ale mam go dopajać nadal, dawać esentiale, mam zlecone na z atydzien badania poziomu bilirubiny i morfologię żeby sprawdzić czy hemoglobina za bardzo znowu nie spada, bo jeśli tak to się podaje żelazo w kropelkach no i, że jako wcześniak ma prawo nawet 6 tygodni mieć żółtaczkę...

Tak więc o tym nie myślę już tak bardziej problematyczne są te wybroczyny w oczku ale zobaczymy wszystko w przyszłym tyg po wizycie u neurologa i w szpitalu okulistycznym.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-01-23 o 19:07
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 20:16   #4654
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Alexa dobrze nawet.. u pediatry dzisiaj same dobre rzeczy usłyszałam... Warto było do innej pojechać, o której się tyle dobrego usłyszało
Wiec Piotrus jest ekstra silny, napięcie mieśniowe na 6tke, waga super, żóltaczka wcale nie taka duża, ale mam go dopajać nadal, dawać esentiale, mam zlecone na z atydzien badania poziomu bilirubiny i morfologię żeby sprawdzić czy hemoglobina za bardzo znowu nie spada, bo jeśli tak to się podaje żelazo w kropelkach no i, że jako wcześniak ma prawo nawet 6 tygodni mieć żółtaczkę...

Tak więc o tym nie myślę już tak bardziej problematyczne są te wybroczyny w oczku ale zobaczymy wszystko w przyszłym tyg po wizycie u neurologa i w szpitalu okulistycznym.
Zebciu....super wieści .Jednak czasami dobrze zapytać innego lekarza o radę

Cytat:
Napisane przez dzidzia_aim Pokaż wiadomość
Witam Was kochane
Pisałam już na poprzednim forum, ale dzięki Anusi479 znalazłam się tutaj.
Mam nadzieje ze moge dolaczyc do waszego grona. Jestem na poczatku ciąży ( 6-ty tydz)i mam tyle obaw i pytań Myśle ze bede mogla posluchac z checia Waszych rad Pozdrawiam
Witamy i służymy radą
Stary 2010-01-23, 20:30   #4655
agnieszka09
Wtajemniczenie

ZEBRA super wiesci
a widzisz Piotrus silny facetoby tak dalej

ja juz poukladalam zawartosc paki chodz chodze i co chwila sie gapie i dotykam,przekladam

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-01-23, 22:02   #4656
zebra666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Kciuki widać pomogły

Agnieszkajak dziecko hihi

Stary 2010-01-24, 09:57   #4657
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Hej dziewczyny, dzięki za miłe powitanie. Ogólnie jesli chodzi o ciaze to chyba wszystko jest w pożadku, martwi mnie tylko ciagly bol żoladka, mam wrazenie jakbym polknela kamien, tak mi ciezko. Niewiem, ale raczej nie ma to nic wspolnego z ciaza. Jeszcze nie bylam na badaniach krwi i moczu, ide w tym tyg wiec chyba wszystko sie okaze. Mam tylko nadzieje ze to nie zadne wrzody żołądka Zastanawiam sie czy ktoras miala tak samo?
Buziaki
dzidzia_aim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 10:49   #4658
alexa1307
BAN stały

Cytat:

a widzisz mowila.ze nie bedzie az tak zle wiadomo Ty jako matka zawsze bedziesz sie martwila na zapas bo niestety my takie juz jestesmy ale wiedzialam,czulam,ze bedzie dobrze zawsze lepiej sprawdzic niezbyt dobre wiesci u innych lekarzy niech Piotrus sie zdrowo chowa a Ci lekarze lepiej niech mu nic nie wynajduja bo stresuja tylko Ciebie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
ZEBRA super wiesci
a widzisz Piotrus silny facetoby tak dalej

ja juz poukladalam zawartosc paki chodz chodze i co chwila sie gapie i dotykam,przekladam
He he ja mam to samo chodze dotykam,przestawiam,uklad am a moj sie patrzy na mnie i smieje
wczoraj moj maz dostal pierwszego w zyciu kopniaka od Dorianka prosto w szczeke maluch dawal mi wczoraj tak popalic,ze myslalam,ze zbolu zemdleje normalnie i moj maz odkryl moj brzucho i mowi do malego i mowi a na koncu dal mu buziaczka a Dorian jak nie dal mu kopniaka i mielismy ubaw niesamowity bo moj mowi,ze nawet mocno to poczul a ja mowie,ze ja czuje takie kopniaki codziennie

A wogole znowu nie moge spac kobiety,bo teraz mnie nawala tak kregoslup,ze az mi dech w piersiach zapiera az normalnie oddychac nie mozna,dzis nad ranem to az z tego wszystkiego sie poryczalam nie wiem kobietki jak ja dam rade wytrzymac do konca,ja jestem za chuda na ciezar prawie 20 kilo na plusie i chyba moje plecy nie moga zniesc tego ciezaru i sie buntuja niestety,ide sobie zrobic jakas herbatke i sniadanko i sie klade,maz dzis w pracy wiec moge caly dzien sie obijac,dzieciakom zrobie tylko nalesniki na obiad i bede miala spokoj,a wogole to ten rok naprawde sie malo zaczal dla nas niezbyt fajnie bo wiecej strat niz to wszystko warte to jeszcze wczoraj zepsula nam sie pralka,nawet nie wiem co sie z nia stalo bo nagle uslyszelismy straszny halas i myslalam,ze ktos moze kopie w drzwi albo co innego a moj poszedl do garazu po pranie i mnie wola a ja patrze a pralka przewrocona na bok i caly garaz zalany za chwilke sprawdzam a pralka nie odwirowala prania i niestety juz nie dziala normalnie jakis ktos urok chyba na Nas machnal i teraz znowu mamy nastepny wydatek,normalnie zalamac sie mozna a na domiar zlego wczoraj Igor chciala zmienic papuzce klatke i uciekla Nam przez okno no i niestety jeszcze nie wrocila.
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 13:15   #4659
tysia8315
Przyczajenie

Czesc dziewczyny postanowilam do was dolaczyc...nie mam od 15dni i sie na to nie zanosi..dolaczylam wczesniej do starego topiku ale przeczytalam ze tu sie znajdujecie wiec z checia bym sie wygadala.wlasciwie to napisze pozniej bo musze zabierac sie do pracy..w kazdym razie staram sie o dzidziusia ale test nic nie wykazal...dziwne objawy ale nie wiem czy urojone czy nie bol jajnika bulgoty w podbrzuszu hm...ciezko cokolwiek stwierdzic...i te zapachy odrzucajace ech...
tysia8315 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 14:13   #4660
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tysia8315 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny postanowilam do was dolaczyc...nie mam od 15dni i sie na to nie zanosi..dolaczylam wczesniej do starego topiku ale przeczytalam ze tu sie znajdujecie wiec z checia bym sie wygadala.wlasciwie to napisze pozniej bo musze zabierac sie do pracy..w kazdym razie staram sie o dzidziusia ale test nic nie wykazal...dziwne objawy ale nie wiem czy urojone czy nie bol jajnika bulgoty w podbrzuszu hm...ciezko cokolwiek stwierdzic...i te zapachy odrzucajace ech...
Witamy,witamy
pisz kiedy tylko masz na to ochote to w takim razie nic tylko trzeba trzymac zeby ta wredna @ nie przylazla
Stary 2010-01-24, 14:25   #4661
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Witaj Tysia
Zgadzam sie z Alexa i tez trzymam kciuki
Ja tez jestem na samym poczatku ciazy wiec mocno wierze ze i Tobie sie udało
dzidzia_aim jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 14:26   #4662
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Bądź dobrej myśli, trzymamy kiuki!!!

Alexa kurde a nam dziś rozwaliło grzejnik na górze od tych mrozówjeszcze tam nie mieszkamy a same problemy... kolejne kilka stów w plecy... lodówka się psuje, piec na zgonie, opału brak i kombinacje z drzewem... wymiękam poprostu...

Stary 2010-01-24, 15:01   #4663
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Bądź dobrej myśli, trzymamy kiuki!!!

Alexa kurde a nam dziś rozwaliło grzejnik na górze od tych mrozówjeszcze tam nie mieszkamy a same problemy... kolejne kilka stów w plecy... lodówka się psuje, piec na zgonie, opału brak i kombinacje z drzewem... wymiękam poprostu...
To witaj w klubie,Nam tez sie wszystko wali naraz na glowe normalnie nie mam juz sily,dzis doszlam do wniosku,ze ten dom co teraz wynajmujemy jest jakis przeklety i jakies fatum na nim wisi,normalnie nie wierze w takie rzeczy ale odkad tutaj zamieszkalismy to wszystko sie zaczelo psuc i chrzanic,najpierw moje chorobsko,problemy z ciaza,auto,pralka ,ptasior nasz,nie wspominajac juz o innych bardziej waznych sprawach niz te ktore wymienilam normalnie jak tak dalej bedzie szlo to juz dzis powiedzialam mezowi ,ze zmienimy dom bo jak tak dalej pojdzie to ja oszaleje,wiecej wydatkow normalnie niz zarobionych pieniazkow.
Stary 2010-01-24, 16:40   #4664
agnieszka09
Wtajemniczenie

witajcie

TYSIA witam i trzymam kciuki

ALEXA ZEBRA dziewczyny to ja sie przylaczam....caly czas cos....pieniedzy brak.jak wczesniej sie powodzilo i pieniedzy,ze poduchy wypychac tak teraz po prostu jakas maskakra.caly czas cos nowego wychodzi i to duze sumy plyna...wymiekam po prostu

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-01-24, 17:33   #4665
alexa1307
BAN stały

Cytat:
witajcie

TYSIA witam i trzymam kciuki

ALEXA ZEBRA dziewczyny to ja sie przylaczam....caly czas cos....pieniedzy brak.jak wczesniej sie powodzilo i pieniedzy,ze poduchy wypychac tak teraz po prostu jakas maskakra.caly czas cos nowego wychodzi i to duze sumy plyna...wymiekam po prostu
Widze,ze nasze grono sie powieksza,ten rok jakis taki niefartowny mam tylko nadzieje,ze to sie zmieni.
Stary 2010-01-24, 17:53   #4666
agnieszka09
Wtajemniczenie

tak zaczal sie zle ale mam nadzieje,ze szybko sie to zmieni

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-01-24, 18:01   #4667
alexa1307
BAN stały

Cytat:
tak zaczal sie zle ale mam nadzieje,ze szybko sie to zmieni
Trzeba byc dobrej mysli ponoc
ale tu dzisiaj cichutko normalnie jak nigdy,a ja od rana piore recznie normalnie jakas masakra,mialam sobie zostawic caly ten kosz prania na niedziele no i sie zalatwilam zalamka normalnie.
Stary 2010-01-24, 18:14   #4668
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
A wogole znowu nie moge spac kobiety,bo teraz mnie nawala tak kregoslup,ze az mi dech w piersiach zapiera az normalnie oddychac nie mozna,dzis nad ranem to az z tego wszystkiego sie poryczalam nie wiem kobietki jak ja dam rade wytrzymac do konca,ja jestem za chuda na ciezar prawie 20 kilo na plusie i chyba moje plecy nie moga zniesc tego ciezaru i sie buntuja niestety,ide sobie zrobic jakas herbatke i sniadanko i sie klade,maz dzis w pracy wiec moge caly dzien sie obijac,dzieciakom zrobie tylko nalesniki na obiad i bede miala spokoj,a wogole to ten rok naprawde sie malo zaczal dla nas niezbyt fajnie bo wiecej strat niz to wszystko warte to jeszcze wczoraj zepsula nam sie pralka,nawet nie wiem co sie z nia stalo bo nagle uslyszelismy straszny halas i myslalam,ze ktos moze kopie w drzwi albo co innego a moj poszedl do garazu po pranie i mnie wola a ja patrze a pralka przewrocona na bok i caly garaz zalany za chwilke sprawdzam a pralka nie odwirowala prania i niestety juz nie dziala normalnie jakis ktos urok chyba na Nas machnal i teraz znowu mamy nastepny wydatek,normalnie zalamac sie mozna a na domiar zlego wczoraj Igor chciala zmienic papuzce klatke i uciekla Nam przez okno no i niestety jeszcze nie wrocila.
O biedny papuzio, ale może ktos go złapie?

Cytat:
ale tu dzisiaj cichutko normalnie jak nigdy,a ja od rana piore recznie normalnie jakas masakra,mialam sobie zostawic caly ten kosz prania na niedziele no i sie zalatwilam zalamka normalnie.
To witaj w klubie. Moja dopiero wczoraj wróciła z naprawy. Jutro pędze do sklepu po proszek do prania, bo juz nie mam. Pewnie poszło to samo co i u nas, bo nasza miała podobne objawy. Mam nadzieję, że zrobione jest dobrze bo się wścieknę. Ja nie miałam jej prawie miesiąc tyle mają napraw.
Wypiłam drinia i coś mi jest jakoś nie za halo. Mam nadzieję, że nie będę słuchała szumu muszli

Stary 2010-01-24, 18:23   #4669
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

ja tylko na chwile melduje ze nadal w dwupaku czytam was ale jakos nie mam weny na pisanie
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 18:34   #4670
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
O biedny papuzio, ale może ktos go złapie?

To witaj w klubie. Moja dopiero wczoraj wróciła z naprawy. Jutro pędze do sklepu po proszek do prania, bo juz nie mam. Pewnie poszło to samo co i u nas, bo nasza miała podobne objawy. Mam nadzieję, że zrobione jest dobrze bo się wścieknę. Ja nie miałam jej prawie miesiąc tyle mają napraw.
Wypiłam drinia i coś mi jest jakoś nie za halo. Mam nadzieję, że nie będę słuchała szumu muszli
Tez mam kurcze nadzieje,ze ktos zlapie naszego Zenia dzisiaj zrobilam ogloszenia i dzieciaczki rozwieszali wszedzie mam cicha nadzieje,ze sie odnajdzie albo komus wleciala przez okno do domciu i ktos zadzwoni miebawem,najgorsze,ze deszcz zaczal padac i jakos chlodno sie na wieczor robi a juz bylo tak fajnie cieplutko.

No kurcze bez pralki to jakas masakra normalnie zreszta sama wiesz PEPUSKU jak to niefajnie
mi juz rece opadaja normalnie nie tyle od prania co od RECZNEGO WIROWANIA mam nadzieje,ze nasz landlord przywiezie nam na dniach cos,byle tylko pralo (bo ja nie dam rady tak dlugo) az nie odloze i nie kupie sobie praleczki takiej porzadnej

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwile melduje ze nadal w dwupaku czytam was ale jakos nie mam weny na pisanie
O prosze bardzo jeszcze razem
ale pewnie juz na dniach sie wypusci na zewnatrz maly szkrabek i nie bedzie juz meczyl mamci
Stary 2010-01-24, 18:36   #4671
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

juz na spacery chodze,po schodach i nic a nic siedzi w tym brzuchu i ani mysli wyjsc
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 18:53   #4672
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Alex wiem coś, bo jedyne czego nie prałam to ręczniki i pościel. Tego nie dałabym rady uprać w małej łazience w ciepłej wodzie. Leży poskładane w kosteczkę i czeka na proszek. Jutro będę robiła pranie właśnie ręczników i pościeli - najwięcej miejsca mi zajmują. Ja nie męczyłam się z wyciskaniem. Mam nad wanną sznurki. Tylko wszystko długo schło.
Elcia tobie to chyba będą musieli pomóc w szpitalu skoro dzieciaczek się nie śpieszy.

Ja zaraz zwariuję, raz mam uderzenia gorąca (aż mnie poty zalewają) a raz mam dreszcze i mi zimno pod kołdrą i kocem Normalnie mnie już to złości. Starosć nie radość!

Stary 2010-01-24, 18:59   #4673
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
a widzisz mowila.ze nie bedzie az tak zle wiadomo Ty jako matka zawsze bedziesz sie martwila na zapas bo niestety my takie juz jestesmy ale wiedzialam,czulam,ze bedzie dobrze zawsze lepiej sprawdzic niezbyt dobre wiesci u innych lekarzy niech Piotrus sie zdrowo chowa a Ci lekarze lepiej niech mu nic nie wynajduja bo stresuja tylko Ciebie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

He he ja mam to samo chodze dotykam,przestawiam,uklad am a moj sie patrzy na mnie i smieje
wczoraj moj maz dostal pierwszego w zyciu kopniaka od Dorianka prosto w szczeke maluch dawal mi wczoraj tak popalic,ze myslalam,ze zbolu zemdleje normalnie i moj maz odkryl moj brzucho i mowi do malego i mowi a na koncu dal mu buziaczka a Dorian jak nie dal mu kopniaka i mielismy ubaw niesamowity bo moj mowi,ze nawet mocno to poczul a ja mowie,ze ja czuje takie kopniaki codziennie

Chyba każda z nas tak ma,że za nim maluszek się urodzi to z milion razy po dotyka,popatrzy i przełoży jego rzeczy.

alexa...coś zciemniasz z tymi 20 kg na + .Dawaj mnie tu zdjęcie w całej okazałości bo normalnie Ci nie wierzę

Cytat:
Niestety tak czasami jest,że kobiety które bardzo chcą być w ciąży miewają za każdym razem wszystkie objawy ciążowe,po mimo braku ciąży.
Ja życzę jednak małej fasolki pod serduchem

Cytat:
Pralka się popsuła czy dla relaxu pierzesz ręcznie ?

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość

A ty jeszcze w ciąży chodzisz??? Termin już minął .
A tak serio,to nie dziwię się że nie masz weny na pisanie.To czekanie jest okropne.Zwłaszcza po terminie ,nawet jak to tylko termin umowny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 19:02   #4674
zebra666
Zakorzenienie

Elusia zobaczysz już niedługo

Stary 2010-01-24, 19:12   #4675
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Chyba każda z nas tak ma,że za nim maluszek się urodzi to z milion razy po dotyka,popatrzy i przełoży jego rzeczy.

alexa...coś zciemniasz z tymi 20 kg na + .Dawaj mnie tu zdjęcie w całej okazałości bo normalnie Ci nie wierzę

Niestety tak czasami jest,że kobiety które bardzo chcą być w ciąży miewają za każdym razem wszystkie objawy ciążowe,po mimo braku ciąży.
Ja życzę jednak małej fasolki pod serduchem

Pralka się popsuła czy dla relaxu pierzesz ręcznie ?

A ty jeszcze w ciąży chodzisz??? Termin już minął .
A tak serio,to nie dziwię się że nie masz weny na pisanie.To czekanie jest okropne.Zwłaszcza po terminie ,nawet jak to tylko termin umowny.
Nic nie mow z tymi kilogramami brzuch mam jak armata,piersi ciezkie jak cholera i powiekszyly sie chyba o 3 moze nawet 4 rozmiary nie wiem czy to mleko czy to ta cala siara ale codziennie wylatuje mi tego hektolitry,jeszcze nie orodzilam a juz wkladki musze nosic w biustonosz bo mi bluzki moczy zwlaszcza przy lekkim pochyleniu lub nawet po dluzszym chodzeniu po miescie dupsko sie powiekszylo,nawet moj maz do mnie mowi,ze mala armatka sie zrobial ale mi wcale nie do smiechu bo mi kregoslup caly siada,obiecuje,ze jak tylko kabel moj kupi to od razu wkleje Wam pare fotek na dowod,tylko,ze bedziecie mialy naprawde niezly ubaw,bo rece chude ,nogi w miare tez choc tez nogi mi troszke przybraly a cala reszta jak u slonicy normalnie a o twarzy nie wspomne ,ze wygladam jak boxer po walce taka wielka jakas sie zrobila

Tak kochana dla relaxu piore nic nie mow ale nie wiem jak kiedys kobiet dawaly rade prac recznie,przeciez to nie da rady tak na dluzsza mete,ja juz po dniu dzisiejszym mam dosc,mam tylko nadzieje,ze ten brak pralki dlugo nie potrwa
Stary 2010-01-24, 19:20   #4676
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Nic nie mow z tymi kilogramami brzuch mam jak armata,piersi ciezkie jak cholera i powiekszyly sie chyba o 3 moze nawet 4 rozmiary nie wiem czy to mleko czy to ta cala siara ale codziennie wylatuje mi tego hektolitry,jeszcze nie orodzilam a juz wkladki musze nosic w biustonosz bo mi bluzki moczy zwlaszcza przy lekkim pochyleniu lub nawet po dluzszym chodzeniu po miescie dupsko sie powiekszylo,nawet moj maz do mnie mowi,ze mala armatka sie zrobial ale mi wcale nie do smiechu bo mi kregoslup caly siada,obiecuje,ze jak tylko kabel moj kupi to od razu wkleje Wam pare fotek na dowod,tylko,ze bedziecie mialy naprawde niezly ubaw,bo rece chude ,nogi w miare tez choc tez nogi mi troszke przybraly a cala reszta jak u slonicy normalnie a o twarzy nie wspomne ,ze wygladam jak boxer po walce taka wielka jakas sie zrobila

Tak kochana dla relaxu piore nic nie mow ale nie wiem jak kiedys kobiet dawaly rade prac recznie,przeciez to nie da rady tak na dluzsza mete,ja juz po dniu dzisiejszym mam dosc,mam tylko nadzieje,ze ten brak pralki dlugo nie potrwa
Ty i armatka - normalnie aż oplułam monitor jak to przeczytałam! Oj to mnie rozbawiłaś na maksa!

Stary 2010-01-24, 19:37   #4677
agnieszka09
Wtajemniczenie

a mi jakos brzusio po malu teraz rosnie a ostatni miesiac przytylam tylko 1 kg czyli 13 kg na plusie

ELCIA hmmm juz sie do czekac nie mozesz napewno.....a nastepna niecg sie szykuje SENSUEL bo to tylko 3 tygodnie,a wiadomo moze byc dzidzia nawet wczesniej

ALEXA hmmmm niezbyt rozsadne pranie reczne w Twojej sytuacji.a nie lepiej do pralni oddac uwazaj kochana

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 20:16   #4678
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Ty i armatka - normalnie aż oplułam monitor jak to przeczytałam! Oj to mnie rozbawiłaś na maksa!
ja Wam sie pokaze
niech moj tylko ogarnie ten kabel,to wtedy bedziesz sie smiala ale ze mnie a zmi bedzie wstyd sie ujawnic

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
a mi jakos brzusio po malu teraz rosnie a ostatni miesiac przytylam tylko 1 kg czyli 13 kg na plusie

ELCIA hmmm juz sie do czekac nie mozesz napewno.....a nastepna niecg sie szykuje SENSUEL bo to tylko 3 tygodnie,a wiadomo moze byc dzidzia nawet wczesniej

ALEXA hmmmm niezbyt rozsadne pranie reczne w Twojej sytuacji.a nie lepiej do pralni oddac uwazaj kochana
Wiem kochaniutka,ze nierozsadne ale musialam ogarnac ten kosz prania bo nie moglam na to patrzec normalnie,jutro zawioze tylko do pralni te ciezsze rzeczy jak spodnie mojego meza dywaniki z lazienki i reczniki bo z tym nie dam rady a pralke landlord ogarnie nam najprawdopodobnie dopiero na piatek nie wiem jak to wytrzymam normalnie
Stary 2010-01-24, 20:28   #4679
agnieszka09
Wtajemniczenie

ALEXA oj oby te Twoje pranie na dobre wyszlo,bo jakos tak jak pomysle o tym to bym Ci lezec i odpoczywac

chyba bede musiala wyciagnac z szafy pomocny sprzecior

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-01-24, 20:29   #4680
tysia8315
Przyczajenie

Witam wlasnie wrocilam do domu...to jakas masakra dzisiaj nie dobrze mi caly czas...juz nawet probuje sobie wmowic ze to jakies zaburzenia..choc naprawde czuje sie dziwnie.chce bardzo dzidziusia ale nie na taka skale zeby sobie wymyslac co mi jest...stwierdzilam ze pojde do lekarza zrobic jakies badanie krwi bo troszke czytalam ze najlepiej wykaze ciaze ...bo tak wlasciwie jak nie jestem w ciazy to chce dostac juz bo hormony mi szaleja..dzis w pracy od kazdego czlowieka czulam zapach normalnie mnie tak odrzucalo ze masakra moglabym pracowac jako alkomator hehe co drugi byl na zakupach po przepiciu wczorajszym... .
tysia8315 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości