|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES część VI
Cytat:
Ahaha założyłam FB przed sekundą pod nickiem jak to sugerowała koleżanka powyżej ![]() No i mam pytanie - gdzie jest ta jakaś tablica i jak się na niej umieszcza wpis?
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero wczoraj założyłam FB i się jeszcze gubię. Aha, to czyli trzeba zdać się na obserwację... Bo myślałam, że jest jakaś zakładka z konkursami czy coś i ja po prostu nie wiem gdzie
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Można się do Was przyłączyć? Od niedawna śledzę Wasz wątek. Bardzo mnie zainteresował. Muszę się przyznać, że zbieram gadżety i próbki już od roku
Trochę już tego mam Od razu napiszę, że dzisiaj u mnie błyszczyk rimmela z konkursu
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie, że miesiąc starczy na dostarczenie misia?
![]() Pytam, bo nie wiem czy umieszczać adres tu w Krakowie, gdzie jeszcze przez miesiąc będę, czy raczej ten domowy. Wygrałam misia |
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałabym dołączyć do wątku, właśnie wygrałam misia z Allegro
![]()
|
#4656 |
|
Raczkowanie
|
proszę bardzo - najpierw trzeba zostać ich fanem na FB (i poczytać w ich profilu sekcję "informacje"), a potem wypełnić formularz z danymi do wysyłki i... czekać na próbki kawy lub herbaty
![]() http://www.facebook.com/pages/Klub-O...5991928?v=info Edytowane przez thess Czas edycji: 2010-05-14 o 12:04 |
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi niestety z misiem nie wyszło
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 |
|
Przyczajenie
|
Woow, gratulejszyn
![]() Ale macie szczęście z tymi misiami Ja ostatnio próbowałam i nic z tego ;/
|
|
|
|
#4659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny za link i instrukcję kiedy najlepiej klikać |
|
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, ja kliknęłam opublikuj, ale nic sie nie pokazało, tylko jakby zawiesiło sie to okno :/ potem zrobiłam odśwież i pokazało sie: Dziękujemy za udział w akcji "Przesyłka Pełna Szczęścia". Przypominamy, że możesz oddać tylko jeden głos.
Moja wina? |
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie właśnie był pocztowy, jakiś inny, bardzo miły
|
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Rozeznanie
|
do mnie dzis przyszła kartka z zapachem Hugo bossa
niestety Misia nie udało mi sie zdobyć bede próbować jutrobyłam wczoraj odebrac prezent z rossnetu i normalnie myslałam ze mnie coś trafi... czekałam na niego z dobre 10 min bo jak sie pozniej okazało pani sobie piła kawke na zapleczu <zła> a stąd wiem bo mój mąż sie kręcił po sklepie i słyszał jak tamta do kogoś mowiła ze idzie na kawę
|
|
#4664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a przycisk podaruj misia jest chyba trzeci od przycisku tablica ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- na poczatku bylo łatwiej ja wygra łam dla siebie i dla siostry a teraz chyba juz za duzo ludzi gra
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co to znaczy "w facebooku widoczny jako:"
Co mam tam wpisać? Imię i nazwisko? Ja robiłam zgodnie z tym zegarem http://inosak.org/tools_clock.html i dałam ok. jedną sek. przed dwunastą publikuj. |
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zagrałam w te misie bez przekonania - patrzę wygrana, współlokator kliknął patrzy wygrana, więc zdecydowałam się wtedy podać Wam linka. Potem już moim znajomym się nie udało wygrać misia.
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4669 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam maila o wygranej Vouchera z tego konkursu => http://www.nivea.pl/imported_specials/show/16789 i mam pytanie - Czy może mi któraś wytłumaczyć jak "krowie na miedzy" o co chodzi? Czy to znaczy że mam wydrukować ten kod który mi przesłali i iść do TOP SECRET wybrać sobie rzecz/ rzeczy do 100zł za darmo czy jak?
Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale nigdy nie wygrałam czegoś takiego jak Voucher i nie wiem zupełnie co to jest :/ |
|
|
|
#4670 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;19294946]Dostałam maila o wygranej Vouchera z tego konkursu => http://www.nivea.pl/imported_specials/show/16789 i mam pytanie - Czy może mi któraś wytłumaczyć jak "krowie na miedzy" o co chodzi? Czy to znaczy że mam wydrukować ten kod który mi przesłali i iść do TOP SECRET wybrać sobie rzecz/ rzeczy do 100zł za darmo czy jak?
Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale nigdy nie wygrałam czegoś takiego jak Voucher i nie wiem zupełnie co to jest :/[/QUOTE] ja tez dostałam Wiesz, wydaje mi się, że tak, bo oni pisali tam o voucherach, które przyjda na adres mailowy
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;19294946]Dostałam maila o wygranej Vouchera z tego konkursu => http://www.nivea.pl/imported_specials/show/16789 i mam pytanie - Czy może mi któraś wytłumaczyć jak "krowie na miedzy" o co chodzi? Czy to znaczy że mam wydrukować ten kod który mi przesłali i iść do TOP SECRET wybrać sobie rzecz/ rzeczy do 100zł za darmo czy jak?
Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale nigdy nie wygrałam czegoś takiego jak Voucher i nie wiem zupełnie co to jest :/[/QUOTE] Ja widzę, że mój brat też jest na liście zwycięzców, ale żadnego maila nie otrzymał hmm |
|
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzisiaj Carefree
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie znajde wyniki misiow? jestem nowa na fb i sie nie znam jeszcze;/
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie tego konkursu Nivea.
Gratulacje! Twoje zgłoszenie znalazło się wśród wygranych! Twój unikalny kod to:bla bla bla i co teraz z tym kodem? :P Na co ten kod w ogóle? Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2010-05-14 o 12:39 |
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze cos mi wysoczylo ale nie zdazylam przeczytac bo cos mi sie nacisnelo i nie wiem;/ przychodzi potem mail czy cos?..
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
dostala juz ktoras z was wyprawke pedigree albo whiskas? interesuje mnie czy to przychodzi listem poleconym, czy może paczką?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.