|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
|
|
#4652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na żywo prezentuję się pięknie, jak ją zobaczyłam od razu miałam ochotę pobiec do kasy ale cena mnie powstrzymała , myślałam, że ją przecenią ale to niestety(stety) nowa kolekcja. Jest dość duża, spokojnie mieści A4. Dołączam zdjęcie z bloga z torebkę w zestawie: http://www.modedamour.com/ i osobiście polecam tego bloga. Mam pytanie odnoście załącznika, widziała, któraś dziewczyna z Warszawy albo innego miasta ten czerwony płaszcz ze Studio? ![]() Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-01-04 o 20:59 |
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
tak ale nie wiem na ile
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4655 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie jesli w 1 turze sukienka była przeceniona na 169 to w drugiej bedzie kosztowac 129?? beda jeszcze dokładane jakies nowe ubrania na przeceny??
|
|
|
|
#4656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(5 sztuk na pewno)Wisiały tam gdzie większość marynarek z Woman na samym końcu sklepu po prawej stronie.
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
a ta druga tura to przypadkiem nie jutro?
![]() z tego co pamiętam, a śledziłam dość wnikliwie, to przez dwa ostatnie sezony nie robili kolejnych przecen co dwa tygodnie tylko co tydzień - w każdą środę. tyle, że przeceniali o dość małe kwoty - 20-30zł często i nie wszystko na raz. w jednym tygodniu obniżali ceny z basic w drugim z woman etc. |
|
|
|
#4658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem jest piękna ma doczepiany pasek taki dłuższy co do zapięcia - rzeczywiście mogli dać jakieś sensowniejsze, ale trudno się mówi, nie ma ideałów
Edytowane przez druska Czas edycji: 2011-01-04 o 22:27 |
|
|
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
czy któraś z Was kojarzy może tą torbę z jakiejś warszawskiej bądź wrocławskiej zary?
Edytowane przez dirtydiana Czas edycji: 2011-01-04 o 22:40 |
|
|
|
#4660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupilam dzisiaj cudowne wciągane kozaki w AldoKupiłam wcześniej kozaki z grubym futrem w środku, zrobione z jasnoszarego zamszu na pseudo-gumowej traperowej podeszwie. Absolutnie genialne były: ciepłe, nie przemakały,nie ślizagałm się po warszawskich ulicach , dodatkowo fason był idealny. Niestety po miesiacu chodzenia na śniegu z przodu i tyłu ta gumowa podeszwa poprostu rozkleiła się.... Oddałam na rekamacje z nadzieją, że może naprawią lub wymienia mi na inny mniej trefny model. Ale niestety dostałam zwrot gotowki. Widzialam je na na początku przecen za 250zł z 500zł. Zakochalam sie w tych butach! Szkoda tylko ze tak kiepsko z jakością. Natomiast słynne "oficerki- kozaki z suwakiem z tyłu" noszę już ponad 2 sezon i mają się świetnie
|
|
#4661 | |
|
Rozeznanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;24155099]ja bym ją nosiła na co dzień. ale Ty może preferujesz inny styl
[/QUOTE]no własnie chciałabym ja nosic na codzien ale nie wiem czy pasuje, czy nie bede wygladała za bardzo "wystrojona". ale skoro mówisz że ok to jutro zakładam na uczelnie ![]() Cytat:
A i daruj sobie protekcjonalny ton.. ;/ |
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
jak myslicie ile przecenia kurtke ktora teraz z 349 zl kosztuje 279? chcialam dzis kupic,ale jest 9 sztuk w moim rozmiarze, to chyba warto poczekac do piatku, jak myslicie?
kupilam dzis ta torbe co justysia wklejala (khaki) z 289 na 169. dolozyli nowe torebki bo jej wczesniej nie widzialam
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matulu jedyna przeczytaj ty sobie raz jeszcze na spokojnie to co napisałaś, to co napisałam ja - z mojej strony EOT---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się! Bardzo fajnie, że znalazłaś rzecz, w której czujesz się jak księżniczka ta sukienka faktycznie ma coś w sobie, że kobieta od razu wygląda lepiej ![]() I zdecydowanie możesz iść w niej na uczelnię
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
ja też kupiłam tą rozkloszowaną sukienkę i szczerze mówiąc nie mogę się przekonać do codziennego noszenia jej, widziałam stylizacje Gabi i wyglądala ślicznie ale siebie jakoś idącej w niej na uczelnie nie widzę... muszę ją chyba przymierzyć do płaskich muszkieterek i może się przekonam bo aż szkoda żeby to cudo wisiało w szafie i czekało tylko na specjalne okazje
))
|
|
|
|
#4667 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Wybaczcie , ze nie w tym temacie ale skoro chodzi o sukienke zarowa to zapytam Was
|
|
|
|
#4668 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Chciałam zapytać dziewczyn z Warszawy, czy widziałyście może jeszcze gdzieś sweter z załącznika. Jest z dziecięcego - oczywiście chodzi mi o rozmiar największy z możliwych - czyli chyba na 14 lat Kosztował pierwotnie 149zł, na stronie widziałam, że został przeceniony na 80zł z hakiem. Jest jeszcze szansa, że gdzieś go dostanę? Trochę za późno się obudziłam
|
|
|
|
#4669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza kolor, myślę że standardowo czarny i inne odcienie kamelu/a, ale np jakiś czerwony sweterek też będzie świetnie współgrał---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
z płaskimi muszkieterkami i grubymi rajtkami na pewno będzie super wyglądac i mniej "oficjalnie/elegancko" (sprawdzone - sama tak często w niej biegam) natomiast do tych dłuuuuugich kozaków na szpilce to już tak raczej wyjściowo - aler to tylko moje zdanie i odczucie
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Zaromaniaczki!
![]() Dorwałam ostatnio w dziale TRF czarne czółenka w rozmiarze 35. ![]() No i mam pytanie do stałych bywalczyń, czy czasem rzuca Wam się w oko rozmiar 35 w Zarze? Czy po prostu mi się udało? Nigdy nawet nie oglądałam butów w innym dziale niż Kids... Do metki jest wparawdzie załączonona dodatkowa metka "Asian size",więc może po prostu te buty przeznaczone były na rynek azjatycki i jakimś cudem trafiły do nas? Mam jeszcze prośbę Udało mi się kupic na przecenie trencz, na który miałam ochotę już wiosną, ale nie było wtedy mojego rozmiaru Tzn. (uściślam) - od wiosny przytyłam do rozmiaru który został w mojej Zarze![]() Doradźcie czy ujdzie ta torebka w połączeniu z płaszczem? Miałam już odpuścic z zakupami, a dziś uprzytomniłam sobie że nie mam rzadnej pojemnej torby, która pasowałaby do tego płaszcza ![]() P.S. lady_alice - sukienka wygląda cudownie Ja ostatnio zwariowałam na punkcie połączenia karmelu z szarościami. (np. szare rajstopy kryjące + buty) . I jakiś czerwony akcent też wyglądałby fajnie Edytowane przez zioła Czas edycji: 2011-01-05 o 15:27 |
|
|
|
#4671 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bym ją jak najbardziej założyła do szkoły, na spacer, wyjście do kawiarni/restauracji, na jakieś spotkania. myślę, że wszystko zależy od tego jakie dobierzesz dodatki wiadomo, że na uczelnie nie pobiegniesz w szpilkach i z kopertówką ale płaskie buty, codzienna torebka, można na nią założyć coś na górę jeśli odpowiada Ci taki styl to jak najbardziej ją noś! przecież ta sukienka nie jest jakąś wyszukaną kreacją, żeby zakładać ją na specjalne okazje. według mnie ma codzienny fason i materiał szkoda, że na mnie źle leży
|
|
|
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak tam dziś z cenami?
![]() opadły czy nadal stoją bez zmian?
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno bez zmian więc musimy uderzac w piątek
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- w piatek po 11 uderzam do Zary
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Raczkowanie
|
Ech... Jak zawsze zdaję sobie sprawę że coś jest mi potrzebne w ostatniej chwili... Właściwie mam małą nadzieję, że znajdę to co sobie upatrzyłam, jutro wyruszam na poszukiwania, ale nie zaszkodzi uprzednio zapytać
![]() Czy któraś z Wizażanek z Warszawy widziała może: 1. mokasyny brązowe, jeszcze z lata. Podobne do tych w załączniku ale bez tych zwisających farfocli, z białymi rzemykami. 2. torby w stylu doctor's bag? Taka jak w załączniku tylko brązowa, dział TRF. Baardzo proszę o ewentualne wskazówki
|
|
#4676 |
|
Zadomowienie
|
A jak myślicie - przecenią ta sukienkę słynną (czarną, czerwoną, camel) za 199zł?
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym miała ją w szafie zakładałabym do czarnych rajstop- to na pewno. Koniecznie do czarnych, klasycznych szpilek+ torebka... wybrałabym czerwoną/bordową z matowej skóry, coś a'la model torebki od Céline ( jest podobna w Zarze na przecenie z 219zł na 169zł tylko bez klamerki, dorwałam ją ). No i pokusiłabym się na kapelusz jak ze zdjęcia z mojego załącznika. Ale to już kwestia gustu... i biżuteria, może jakaś złota bransoletka ?
Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-01-05 o 23:30 |
|
|
|
|
#4679 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zioła;24177893]Hej Zaromaniaczki!
![]() Dorwałam ostatnio w dziale TRF czarne czółenka w rozmiarze 35. ![]() No i mam pytanie do stałych bywalczyń, czy czasem rzuca Wam się w oko rozmiar 35 w Zarze? Czy po prostu mi się udało? Nigdy nawet nie oglądałam butów w innym dziale niż Kids... Do metki jest wparawdzie załączonona dodatkowa metka "Asian size",więc może po prostu te buty przeznaczone były na rynek azjatycki i jakimś cudem trafiły do nas? Mam jeszcze prośbę Udało mi się kupic na przecenie trencz, na który miałam ochotę już wiosną, ale nie było wtedy mojego rozmiaru Tzn. (uściślam) - od wiosny przytyłam do rozmiaru który został w mojej Zarze![]() Doradźcie czy ujdzie ta torebka w połączeniu z płaszczem? Miałam już odpuścic z zakupami, a dziś uprzytomniłam sobie że nie mam rzadnej pojemnej torby, która pasowałaby do tego płaszcza ![]() Chyba miałaś duże szczęście bo rozmiar 35 w Zarze to jakaś cholerna rzadkość ( przynajmniej z moich obserwacji) Tak więc może jakieś uchowały się się i specjalnie na Ciebie czekały. ![]() Zazdroszczę Ci tego trenczu. Jest piękny. Gdzieś go dorwała? Ja go ani raz u siebie nie widziałam od 27 grudnia . A marzył mi się, nie powiem, że nie... . Także gratuluję zakupu. A torebka w kolorze pasteli... dlaczego nie? Do granatu jak najbardziej! Czerwona też, czerwona też! ,na mojej skromnej liście 'must have' pojawiła się nowa rzecz, otóż mam na myśli czerwoną sukienkę z nowej kolekcji... widziałyście ją na żywo? Co o niej sądzicie? Ciekawe jak leży. ![]() Mam jeszcze pytanie do Warszawianek: widziałyście tą skórzaną bluzkę ze STUDIO u się ? Jak wypada rozmiarówka ?
Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-01-06 o 00:12 |
|
|
|
#4680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trudno ją dostać nawet w cenie regularnej, więc to chodliwy towar
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

, myślałam, że ją przecenią ale to niestety(stety) nowa kolekcja. 

poza tym w wątku jest mowa gdzie ją zakładamy......
przeczytaj ty sobie raz jeszcze na spokojnie to co napisałaś, to co napisałam ja - z mojej strony EOT