![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
![]()
![]() |
#4652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na żywo prezentuję się pięknie, jak ją zobaczyłam od razu miałam ochotę pobiec do kasy ale cena mnie powstrzymała ![]() Jest dość duża, spokojnie mieści A4. Dołączam zdjęcie z bloga z torebkę w zestawie: http://www.modedamour.com/ i osobiście polecam tego bloga. Mam pytanie odnoście załącznika, widziała, któraś dziewczyna z Warszawy albo innego miasta ten czerwony płaszcz ze Studio? ![]() Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-01-04 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
tak ale nie wiem na ile
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4655 |
Raczkowanie
|
mam pytanie jesli w 1 turze sukienka była przeceniona na 169 to w drugiej bedzie kosztowac 129?? beda jeszcze dokładane jakies nowe ubrania na przeceny??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wisiały tam gdzie większość marynarek z Woman na samym końcu sklepu po prawej stronie.
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Raczkowanie
|
a ta druga tura to przypadkiem nie jutro?
![]() z tego co pamiętam, a śledziłam dość wnikliwie, to przez dwa ostatnie sezony nie robili kolejnych przecen co dwa tygodnie tylko co tydzień - w każdą środę. tyle, że przeceniali o dość małe kwoty - 20-30zł często i nie wszystko na raz. w jednym tygodniu obniżali ceny z basic w drugim z woman etc. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ma doczepiany pasek taki dłuższy co do zapięcia - rzeczywiście mogli dać jakieś sensowniejsze, ale trudno się mówi, nie ma ideałów ![]() Edytowane przez druska Czas edycji: 2011-01-04 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Raczkowanie
|
czy któraś z Was kojarzy może tą torbę z jakiejś warszawskiej bądź wrocławskiej zary?
![]() Edytowane przez dirtydiana Czas edycji: 2011-01-04 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam wcześniej kozaki z grubym futrem w środku, zrobione z jasnoszarego zamszu na pseudo-gumowej traperowej podeszwie. Absolutnie genialne były: ciepłe, nie przemakały,nie ślizagałm się po warszawskich ulicach , dodatkowo fason był idealny. Niestety po miesiacu chodzenia na śniegu z przodu i tyłu ta gumowa podeszwa poprostu rozkleiła się.... Oddałam na rekamacje z nadzieją, że może naprawią lub wymienia mi na inny mniej trefny model. Ale niestety dostałam zwrot gotowki. Widzialam je na na początku przecen za 250zł z 500zł. Zakochalam sie w tych butach! Szkoda tylko ze tak kiepsko z jakością. Natomiast słynne "oficerki- kozaki z suwakiem z tyłu" noszę już ponad 2 sezon i mają się świetnie ![]()
![]() |
#4661 | |
Rozeznanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;24155099]ja bym ją nosiła na co dzień. ale Ty może preferujesz inny styl
![]() no własnie chciałabym ja nosic na codzien ale nie wiem czy pasuje, czy nie bede wygladała za bardzo "wystrojona". ale skoro mówisz że ok to jutro zakładam na uczelnie ![]() Cytat:
A i daruj sobie protekcjonalny ton.. ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
jak myslicie ile przecenia kurtke ktora teraz z 349 zl kosztuje 279? chcialam dzis kupic,ale jest 9 sztuk w moim rozmiarze, to chyba warto poczekac do piatku, jak myslicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matulu jedyna ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się! Bardzo fajnie, że znalazłaś rzecz, w której czujesz się jak księżniczka ![]() ![]() I zdecydowanie możesz iść w niej na uczelnię ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zadomowienie
|
ja też kupiłam tą rozkloszowaną sukienkę i szczerze mówiąc nie mogę się przekonać do codziennego noszenia jej, widziałam stylizacje Gabi i wyglądala ślicznie ale siebie jakoś idącej w niej na uczelnie nie widzę... muszę ją chyba przymierzyć do płaskich muszkieterek i może się przekonam bo aż szkoda żeby to cudo wisiało w szafie i czekało tylko na specjalne okazje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Wybaczcie , ze nie w tym temacie ale skoro chodzi o sukienke zarowa to zapytam Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
z płaskimi muszkieterkami i grubymi rajtkami na pewno będzie super wyglądac i mniej "oficjalnie/elegancko" (sprawdzone - sama tak często w niej biegam) natomiast do tych dłuuuuugich kozaków na szpilce to już tak raczej wyjściowo - aler to tylko moje zdanie i odczucie
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
Hej Zaromaniaczki!
![]() Dorwałam ostatnio w dziale TRF czarne czółenka w rozmiarze 35. ![]() ![]() No i mam pytanie do stałych bywalczyń, czy czasem rzuca Wam się w oko rozmiar 35 w Zarze? Czy po prostu mi się udało? Nigdy nawet nie oglądałam butów w innym dziale niż Kids... Do metki jest wparawdzie załączonona dodatkowa metka "Asian size",więc może po prostu te buty przeznaczone były na rynek azjatycki i jakimś cudem trafiły do nas? Mam jeszcze prośbę ![]() ![]() ![]() Doradźcie czy ujdzie ta torebka w połączeniu z płaszczem? Miałam już odpuścic z zakupami, a dziś uprzytomniłam sobie że nie mam rzadnej pojemnej torby, która pasowałaby do tego płaszcza ![]() P.S. lady_alice - sukienka wygląda cudownie ![]() ![]() Ja ostatnio zwariowałam na punkcie połączenia karmelu z szarościami. (np. szare rajstopy kryjące + buty) . I jakiś czerwony akcent też wyglądałby fajnie Edytowane przez zioła Czas edycji: 2011-01-05 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bym ją jak najbardziej założyła do szkoły, na spacer, wyjście do kawiarni/restauracji, na jakieś spotkania. myślę, że wszystko zależy od tego jakie dobierzesz dodatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | ||
Zakorzenienie
|
jak tam dziś z cenami?
![]() opadły czy nadal stoją bez zmian? ![]() ![]()
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Podobno bez zmian więc musimy uderzac w piątek
![]()
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- w piatek po 11 uderzam do Zary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Raczkowanie
|
Ech... Jak zawsze zdaję sobie sprawę że coś jest mi potrzebne w ostatniej chwili... Właściwie mam małą nadzieję, że znajdę to co sobie upatrzyłam, jutro wyruszam na poszukiwania, ale nie zaszkodzi uprzednio zapytać
![]() Czy któraś z Wizażanek z Warszawy widziała może: 1. mokasyny brązowe, jeszcze z lata. Podobne do tych w załączniku ale bez tych zwisających farfocli, z białymi rzemykami. 2. torby w stylu doctor's bag? Taka jak w załączniku tylko brązowa, dział TRF. Baardzo proszę o ewentualne wskazówki ![]()
![]() |
#4676 |
Zadomowienie
|
A jak myślicie - przecenią ta sukienkę słynną (czarną, czerwoną, camel) za 199zł?
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym miała ją w szafie zakładałabym do czarnych rajstop- to na pewno. Koniecznie do czarnych, klasycznych szpilek+ torebka... wybrałabym czerwoną/bordową z matowej skóry, coś a'la model torebki od Céline ( jest podobna w Zarze na przecenie z 219zł na 169zł tylko bez klamerki, dorwałam ją ![]() ![]()
Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-01-05 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=zioła;24177893]Hej Zaromaniaczki!
![]() Dorwałam ostatnio w dziale TRF czarne czółenka w rozmiarze 35. ![]() ![]() No i mam pytanie do stałych bywalczyń, czy czasem rzuca Wam się w oko rozmiar 35 w Zarze? Czy po prostu mi się udało? Nigdy nawet nie oglądałam butów w innym dziale niż Kids... Do metki jest wparawdzie załączonona dodatkowa metka "Asian size",więc może po prostu te buty przeznaczone były na rynek azjatycki i jakimś cudem trafiły do nas? Mam jeszcze prośbę ![]() ![]() ![]() Doradźcie czy ujdzie ta torebka w połączeniu z płaszczem? Miałam już odpuścic z zakupami, a dziś uprzytomniłam sobie że nie mam rzadnej pojemnej torby, która pasowałaby do tego płaszcza ![]() Chyba miałaś duże szczęście bo rozmiar 35 w Zarze to jakaś cholerna rzadkość ( przynajmniej z moich obserwacji) Tak więc może jakieś uchowały się się i specjalnie na Ciebie czekały. ![]() Zazdroszczę Ci tego trenczu. Jest piękny. Gdzieś go dorwała? Ja go ani raz u siebie nie widziałam od 27 grudnia ![]() ![]() A torebka w kolorze pasteli... dlaczego nie? Do granatu jak najbardziej! Czerwona też, czerwona też! ,na mojej skromnej liście 'must have' pojawiła się nowa rzecz, otóż mam na myśli czerwoną sukienkę z nowej kolekcji... widziałyście ją na żywo? Co o niej sądzicie? Ciekawe jak leży. ![]() Mam jeszcze pytanie do Warszawianek: widziałyście tą skórzaną bluzkę ze STUDIO u się ? Jak wypada rozmiarówka ? ![]()
Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-01-05 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trudno ją dostać nawet w cenie regularnej, więc to chodliwy towar ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.