|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]() wszystko będzie dobrze, zobaczysz ![]()
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Malinko kciukasy ogromne!
Hej dziewczynki! Wpadłam z porcją kciuków! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Rozeznanie
|
Ciao
![]() Ja tak tylko na chwileczkę póki Kamila śpi sobie smacznie na dworze ![]() Jak na razie nie mam za wiele na nic czasu i cały czas do siebie dochodzę po porodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4654 |
Wtajemniczenie
|
Edzie Kamilka jest śliczna!!!
![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam się z kawką
![]() Weekend nam bardzo fajnie minął, mąż miał wczoraj urodziny, wopadli znajomi na kawkę i torta a po południu pogrilowaliśmy ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Twoje laparo ![]() Dokładnie - damy radę Kochana, bo kto jak nie my?!! Cytat:
![]() Kochana gorsze dni się każdemu zdarzają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za owocne staranka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tam u Ciebie?? napisz coś więcej... Cytat:
![]() porywam fluidka od Kamilci ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
Malinko mocno trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród
![]() ![]() ![]() Edzia Kamilka jest śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki możecie puścić kciuki ![]() ![]()
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech letni dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 18 staraczek paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 7, last @ 6,06 ![]() Kadia83 (Anna, 27 lat, Anglia) cykl 2, last @ 11,06 Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 2, last @ 13,06 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 27, last @ 18,06 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 44, last @ 18,06 Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 32, last @ 23,06 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 28, last @ 30,06 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 38, last @ 04,07 Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 43, last @ 6,07 Alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 15, last @ 10,07 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 8 zafasolkowanych: Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k, Agawaaa Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() Dziewczyny mam pytanko...co sądzicie o białym kolorze na liście? ja bym usunęła tą część listy jak nie macie nic przeciwko...większość dziewczyn z niej wogóle nie kojarzę, nie udzielają się...dajcie znać co o tym sądzicie! ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() Antybiotyki wytępią te wstrętne bakterie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Mallinko -
![]() Edzia jaka ona piękna ![]() Paulinko ja nie wiem czy w ogóle mam tu jeszcze prawo glosu ale zgadzam się z tobą żeby usunąć białą część listy ![]() a i wszystkiego najlepszego dla małżonka ![]() A ja pierwszy raz w tym roku puszczam Kingę na kolonię i normalnie przeżywam to "jak mrówka okres" ![]() Irmusia w takim razie w sierpniu mocno zaciskam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Wtajemniczenie
|
Zatem Malinko czekamy na Ciebie i maleństwo
![]() Edzia Kamilka jak ta lala. ![]() Irmusia zatem, oby do sierpnia! ![]() ![]() A ja wczoraj pierwszy raz chyba poczułam swoja córeczkę ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-07-11 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zadomowienie
|
Hejka!!!!!
musiłam odespać wczoraj wesele siostry, spalismy do 10. nawet potańczyłam sobie, ale wytrzymałam do 1 nad ranem, potem poszłam podrzemać w pokoiku hotelowym i po 4 pobudka by pozbierać jedzonko. ludzie sie dziwili że dawałam radę tanczyc ![]() wczoraj tz miał urlop wiec nadrobił zaległosci w koszeniu i zrobilismy kompot z wisni na zime, zobaczymy co nam z tego wyjdzie. kotek cora edzia śliczne te Wasze małe kobitki ![]() ![]() ![]() paulinko super ze wyniki badanek są dobre ![]() ![]() kotek nie dziwie Ci się że się boisz o córcię, tyle się słyszy o wypadkach, wygląda na to że rodzice powinni sami sprawdzać osrodki, przewoźników itd by byc pewnym ze wszystko jest w porządku. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Tinica jak pozniej sie rozbryka, u mnie to najwiecej wieczorem bryka sobie fasolka. malinka czekamy na Was!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję za kciuki. Przydadzą się, bo czytałam wczoraj, że to cholerstwo może być trudne do wytępienia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziękuję za fluidka ![]()
![]() |
#4662 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny z kawką tradycyjnie
![]() Co tu tak pusto?? pewnie korzystacie z pieknej pogody ![]() Cytat:
![]() Dzięki za życzonka dloa małża ![]() Kochana nie dziwię się, ale kiedyś musi przyjść taki moment....a Kinga cieszy się na wyjazd, nie boi się ?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno u Was szybko się wytępi ![]() Kiekawe co u naszej Malinki ![]() ![]() ma ktoś z nią kontakt?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Paulinko ja tez jestem za usunięciem białej listy
![]() Malinka miała napisać do Nadii tyle, ze Nadia chyba też zajęta dość mocno maluchami jest. A u nas dzisiaj wreszcie upału nie ma. Strasznie się ciesze, bo ja nie cierpię takiej pogody letniej. I na dodatek te popołudniowe burze. Wczoraj znowu nas zalało. Na szczęście nie tak mocno jak w tamtym roku.
#4664 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Edziu Kamilka śliczna ![]() Mezaga super, że znalazłaś sensownego lekarza i masz jakiś plan. Zaciskam ![]() Paulinko jak dla mnie możesz białą listę usunąć. Ja co prawda kojarzę z niej większość dziewczyn, ale fakt, że udziela się tylko kilka. Zostawiam oczywiście dla staraczek od mojego 35tygodniowego maleństwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może się odezwie.... Oby nie zalewało więcej ![]() Zostałaś moderatorem ![]() Cytat:
![]() ojej to już niedługo Twoja kolej na rozpakowanie ![]() porywam fluidka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak tylko Malinka urodzi to dam Wam znać
![]() Dziś była pod kroplówką ale do południa nic się nie działo, po południu nic nie napisała, więc pewnie jeszcze nie urodziła. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Moje tygryski kończą dziś 4 tygodnie, a dopiero na dzisiaj miałam termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
Tacca co tam u Ciebie?
Edzia maleńka jest śliczna ![]() Irmusia mam nadzieję, że szybko wytępisz te paskudztwa ja też miałam ecoli i szybko się z tym uporałam Paulinko możesz usunąć biały kolor Mezaga wybieracie się nad Bałtyk? kiedy i gdzie? a reszta dziewczyn gdzie się wybiera na urlop?? ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Nadia jak ten czas leci szok!! najważniejsze, że chłopcy zdrowi ![]()
#4668 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Mezaga jaki awans ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No proszę, chłopcy już 4 tygodnie mają... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Ano zostałam
![]() Mam nadzieję, ze sobie poradzę. Paulinko od razu możesz mi zmienić ostatnią @ na 13.07 - cykl 45 Cytat:
![]() ![]() Cykl mi się skończył wcześniej niż zwykle - trwał 25 dni ale to dobrze, bo już jutro będę mogła zrobić pierwsze badania i jest bardzo duża szansa, ze nie będę miała okresu na wyjeździe ![]()
![]() |
#4670 |
Wtajemniczenie
|
Mezaga
![]() ![]() ![]() Ja też poproszę o zmianę daty @ 13.07, cykl 3. My na urlop jedziemy już w najbliższą sobotę. Doczekać się nie mogę, bo strasznie potrzebuję się oderwać, szczególnie od pracy i tych wszystkich stresów... A jedziemy najpierw na tydzień na spływ kajakowy Piławą (Pojezierze Drawskie), a potem prosto stamtąd na drugi tydzień nad morze, gdzieś w okolice Smołdzina, Łeby i ogólnie Słowińskiego PN ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to nadal czekamy!!! paulinko jeżeli chodzi o zdjęcia to my zrobilismy kilka w kosciele i przed kosciołem, bo cos chyba aparat nam sie zepsuł bo starsznie szybko zużywa akumulatorki a specjalnie nowe kupilismy a byly wczesniej sprawdzane na innych urzadzeniach i wszystko bylo ok ![]() mezaga gratuluje awansu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Dziś o 14:25 Malinka urodziła córeczkę-3180gr
![]() GRATULACJE !!! Jeżeli nic się nie zmieniło to na imię ma Julianna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje Malinko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Wtajemniczenie
|
Malinko gratulacje!!!
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Malinko Gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o to moje okolice ![]() ![]() super, że @ nie pojedzie z Wami na urlop i trzymam kciuki za badanka ![]() Cytat:
![]() Ale Wam fajnie, udanego urlopu życzę ![]() Karolca a co tam u Ciebie? jak się czujesz? jakieś ciążowe objawy dokuczają?? ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech letni dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 18 staraczek paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 7, last @ 6,06 ![]() Kadia83 (Anna, 27 lat, Anglia) cykl 2, last @ 11,06 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 27, last @ 18,06 Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 32, last @ 23,06 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 28, last @ 30,06 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 38, last @ 04,07 Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 43, last @ 6,07 Alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 15, last @ 10,07 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 45, last @ 13,07 Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 3, last @ 13,07 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 7 zafasolkowanych: DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k, Agawaaa Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Malinko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mezaga gratuluję Pani Moderator ![]() ![]() Jak tak sobie czytam o Waszych planach urlopowych związanych z morzem, to aż zamarzyłam o spacerze piaszczystą plażą ![]() ![]() Aaa i zauważyłam, że bardzo nam się skraca lista ciężarówek...
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-07-13 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
boli mne krzyż i piersi rano mam mdłości, na szczęście nie męczą mnie zbyt w ciągu dnia (apetyt powoli wraca), ale nie mam ochoty na słodkie ![]() Jutro mam wizytę u swojej gin w przychodni, chcę wziąć kilka dni zwolnienia, bo w pracy nie dość, że stresu dużo, to 8 godzin przed kompem a za plecami mam ksero, to szybko się męczę i o 9 nie jestem już w stanie pracować, moja wydajność jest zerowa ![]()
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4679 |
Wtajemniczenie
|
Malinka gratulacje!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
Malinko wielkie gratki w końcu tulisz córcie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.