|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cześć dziewczyny. Przyleciałam na chwilę się wytłumaczyć z nieobecności. Bardzo długo mnie nie było. Moja chrześnica jest w szpitalu. Wylądowała tam jakieś dwa tyg. temu w bardzo ciężkim stanie.
Dopiero teraz jej stan zaczyna się poprawiać, ale i tak nie jest za dobrze. Nie mam teraz do niczego głowy, więc wybaczcie, że na razie nie będę nadrabiać zaległości. Cała rodzina jest postawiona na nogi i każdy teraz żyje stanem zdrowia Marysi. Powoli zaczynamy wracać do normalności. Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki by było lepiej! 18-ego maja mamy z TŻtem spotkanie z fotografem. Mam nadzieję, że od razu przypadnie nam do gustu i zaakceptuje nasze pomysły, bo nie mam siły na szukanie kogoś innego. |
|
|
|
#4652 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
pewnie że trzeba dla siebie - powiem tak - jak sobie pomysle o tym jak fajnie kiedyś czułam się sama ze sobą jak bardzo mi sie podobało bycie szczupłą i taką sexowną to od razu mam mega motywację do tego aby jak najszybciej porzucić to co we mnie się wezbrało teraz czuje się naprawdę źle sama ze sobą - i czuję się też jak Ty - pączkowato nie mogę sie doczekać kiedy to minie tak ww wrześniu/październiku mam nadzieję ze dobrnę do mojej upragnionej wagi
|
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
Dobra ja uciekam na obiadek bo sie zrobił juz ...do pozniej
|
#4654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej trzymam mocno kciuki żeby wróciła do zdrowia jak najszybciej ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- smacznego no moze do jutra - bo wieczorami mnie przy kompie nie uwidzisz - wystarczy że w pracy non stop kompa mam przed sobą a po za tym mój luby okupuje go popołudniami i wieczorami he he
|
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za twoją małą kruszynkę niech wraca szybciutko do zdrowia biedna
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
magdziaS trzymam kciuki za maleństwo, niech szybciutko wraca do zdrówka
dziewczyny gratuluję Wam tylu straconych (bezpowrotnie ) kilogramów ja na szczęście nie musze się odchudzać, ale za to Tż próbuje zrzucić brzuszek
|
|
|
|
#4657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
męzczyźni w szybszym tempie chudną niż kobiety chyba wiec nim się obejrzysz to bedzie chudziutki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() wstałam nadrobiłam (czemu jak ja siedzę to tyle nie piszecie a jak mnie nie ma to muszę nadrabiać )Ja właśnie wstałam no trzeba było nadrobić tą straconą nocSeagirl no wczoraj o tym pisałam bo ponoć gruper dowiedział się o tym późno. Mój TŻ na szczęście to chucherko o wzroście 182 cm więc luz ![]() a martwiłam się na szczęście bezpodstawnie ![]() hm... no to chyba tyle lecę zjeść śniadanio obiad
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wczoraj nadrabiałam 4 strony tak się rozpisałyście ;p
|
#4660 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ludzie mają pomysły, żeby tak późno zapraszać... Cytat:
Cytat:
Stołu wiejskiego też nie planujemy, mieszkamy w małej miejscowości, TŻ ma rodzinę na wsi i świeżą wędlinę i mięso mamy na codzień, także żadna to dla naszych rodzin atrakcja Myślałam tylko nad takimi babeczkami, np na stole z kolorowymi alkoholami, ale jeszcze nie wiem cupcake.jpg Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że jej stan już się poprawia, teraz na pewno będzie coraz lepiej.
|
|
|
#4661 |
|
Raczkowanie
|
magdziaS - mam nadzieje że chrześnicy jak najszybciej sie poprawi, zdrówka życzę.
Moje drogie pochwalę się że pozostało mi 388 dni do tego wymarzonego i wyczekanego ![]() niuto - babeczki naprawdę świetny pomysł, mogę podłapać?
Edytowane przez malinkowo88 Czas edycji: 2011-05-10 o 15:09 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
NIUTO
"My pewnie weźmiemy tak jak jest w ofercie, zresztą zmiana w menu jest równoznaczna ze zmianą ceny. Stołu wiejskiego też nie planujemy, mieszkamy w małej miejscowości, TŻ ma rodzinę na wsi i świeżą wędlinę i mięso mamy na codzień, także żadna to dla naszych rodzin atrakcja Myślałam tylko nad takimi babeczkami, np na stole z kolorowymi alkoholami, ale jeszcze nie wiem no tak - coś niebieskiego- z tym będzie problem skoro bez podwiązki będę - coś wymyślę "moja koleżnaka miała bizuterię z niebieskim małym oczkiem - też się sprawdziło - było niebieskie
|
#4663 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć laski!
Ale leniwiec ze mnie - wczoraj specjalnie wzięłam dzień wolny na stażu, żeby od rana siedzieć w bibliotece i dziobać książki do mgr a tu proszę, raptem wypożyczyłam 3 poztycje i zadowolona :/ Teraz na stażu chciałam cokolwiek poczytać, ale coś sie tu skupić nie mogę - muszę się wziąć poważnie po odbiadku = w sobotę muszę mieć napisany plan, wstęp, bibliografię i wybrane pytania z kwestionariuszy które znalazłam, aaaa! XD Współczuję Ja w niedzielę chodziłam po ścianach :p Cały dzień do wyrzucenia![]() NightButterflyVIP - Hej! Miło znów Cię tu widzieć I powodzenia na spotkaniu ![]() evoonia - Śliczna ta sukienia - gratuluję wyboru Pewnie wyglądasz w niej bombowo Nie mogę się doczekać zdjęć ![]() Cytat:
I jeszcze wczoraj na tańcach w sali było takie wyszczuplające lustro i prawie mi w depresję wpadł ![]() baskaeta - Super, że waga pomyślnie spada Trzymam kciuki za dalsze powodzenie Cytat:
? Ale fajnie macie Ja chętnie znów bym się z nimi zobaczyła (umowę podpisywaliśmy z Tomkiem, rewelka!) aj No i tak z ciekawości - jaką macie salę? Jeśli chodzi o menu, to my mamy do wyboru 3 różne menu w naszym wybranym progu cenowym - możemy sobie do woli mieszać każdą pozycję (poszczególne potrawy są ponumerowane i tak każdą 3 możemy wymienić na inną 3, a 24 na 24 itd ) także spoko Nawet gdybyśmy się uparli to coś swojego możemy wymyślić, z tym że wtedy musieliby przeliczyć czy dalej będzie im się to opłacało Ale jest gucio ![]() Ewusia_marchew - Super gratuluję mieszkanka dla siebie ![]() Cytat:
![]() magdziaS - Ojej to trzymam kciuki za zdrówko chrześnicy ![]() Cytat:
Ja strasznie chciałam w ramach tych słynnych już podziękowań dla gości - co by zaraz po wejściu na salę każdy gość znalazł taką cudną babeczkę na swoim talerzyku
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-05-10 o 15:07 |
||||
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mi też się wydaje że późno ale jak z nim gadałam jakiś czas temu to on mówił że będzie gości prosił na miesiąc przed ślubem
|
#4665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W razie co można zwrócić kupon do 10 dni o sie jeszcze upewniałam dzisiaj. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-10 o 15:41 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje gratulacje ![]() Cytat:
![]() A ja uwielbiam zieloną i białą, rooibos, czerwoną i różne ziołowe. Po prostu kocham herbatki i mogę je pić nawet w upalne dni, tylko z przyzwyczajenia na mnie już nie działają. I oczywiście najbardziej lubię sypane, a w torebkach to już bardziej różne smakowe wymysły herbat zielonych, białych i reszty ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Mała szybko wróciła do zdrowia
|
|
#4667 |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE]
A ja od mojego byłego szefa (który się mega zdrowo ze swoją rodziną odżywia i ogólnie interesuje się takimi różnymi nowinkami) słyszałam, że zieloną herbatę należy posłodzić, aby jej odchudzające zdolności się uaktywniły ![]() [/QUOTE] A czy słodzenie słodzikiem też uaktywnia te zdolności odchudzające?? jeśli to faktycznie tak jak piszesz to będę słodzic jedną łyżeczkę zwykłym cukrem... zobaczymy dzieki
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. Salon madonna ( przynajmniej w Krakowie ) zrobiła przecene o 50% na wiele ładnych sukienek. Możecie sobie zerknąć
http://www.madonna.pl/pl/wyprzedaz.php
|
#4669 |
|
Rozeznanie
|
SALA ZAKLEPANA jejku kamień z serducha...moge wkleic fotkie ale powiem wam ze mama mowila ze sala jest na ok 120 osob a na zdjeciach az tak tego nie widac...
|
#4670 |
|
Rozeznanie
|
teraz orkiestra i catering...
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja tylko na szybko, bo piszę z krakowa a kompletnie nie mam na nic czasu w tym mieście - udało nam się zapisac na nauki do Dominikanów na ten weekend, także strasznie się cieszę i dziekuję tym, które trzymały za nas kciuki
|
|
|
|
#4672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bylismy na weselu gdzie byl dzik.. ale jaki pyszny... z sosem grzybowym.. normalnie wychotka! wiec tez chcemy miec tylko trzeba wymyslic skąd takiego wziąc:P ponoc są takie formy ktore zajmują sie pieczeniem dzikow i dowożą na wesele, no ale jeszcze sie tak w to nie wglebialam![]() Cytat:
super start we wspolne zycie pozazdroscic![]() Cytat:
obecnie przy wzroscie 170 mam 57kg a marzy mi sie 55 a Moj TZ mowi ze jak schudne to bedzie mi w nocy olej dożylnie podawał:P tzn. kroplowka z olejem:P masakra co nie?:P Cytat:
trzymam kciuki zeby Mała wyzdrowaiala![]() Ja niedawno z pracy wrocilam i Was doczytalam wkoncu:P a teraz musze isc zrobic sobie domowe SPA bo jutro TZ przyjezdza moze jeszcze uda sie cos ze mną zrobic do jutra:P---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- czy dzisiaj przypadkiem jest Eurowizja? :P ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- wiecie co... przed chwilą jadłam gorący kubek meksykanskie puree zieniaczane z chili.. ochyda.. ale jadlam dalej i oglądalam wiadomosci czy tam fakty i pokazywali czlowieka ktoremu przeszczepiono twarz .. myslalam ze sie
|
||||
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4674 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten piękny letni majowy dzionek
![]() Wieczorem była praktycznie cisza, a w ciągu dnia pognałyście jak szlone ![]() Trzbe się na kurs szybkiego czytania zapisać normalnie :p Cytat:
Cytat:
Cytat:
(pomijam już fakt, że ni emam możliwości późnego wstawania)Cytat:
Trzymam kciuki za kolejne zaklepywanki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4677 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie w ten piękny dzień
Cytat:
Cytat:
.U mnie także nie ma bukietu od świadkowej... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale Wam zazdroszczę ![]() Cytat:
. Na pewno wszystko będzie dobrze Cytat:
Na zdjęciach bardzo ładnie się prezentuje
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
ewika19 a w jakie rejony idziesz na wesele??
a co do zaliczek my dalismy 200 zł za 3 w 1 - zespół, kamerzystę, fotografa, i 300 zł za salę --->RESZTA PŁATNA PO WESELU ... i na razie tylko tyle, nawet ksiądz nie chciał nic ...
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Sala załatwiona!
Bardzo proszę o przepisanie mnie w kalendarzu na 8.09, nie 1.09
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-05-10 o 18:13 |
|
|
|
#4680 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

Dopiero teraz jej stan zaczyna się poprawiać, ale i tak nie jest za dobrze. Nie mam teraz do niczego głowy, więc wybaczcie, że na razie nie będę nadrabiać zaległości. Cała rodzina jest postawiona na nogi i każdy teraz żyje stanem zdrowia Marysi. Powoli zaczynamy wracać do normalności. Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki by było lepiej! 

Musimy sie wzajemnie wspierac...
to od razu mam mega motywację do tego aby jak najszybciej porzucić to co we mnie się wezbrało
teraz czuje się naprawdę źle sama ze sobą - i czuję się też jak Ty - pączkowato 
he he
18.08.2010 - zaręczyny
) kilogramów
ja na szczęście nie musze się odchudzać, ale za to Tż próbuje zrzucić brzuszek 

Ja w niedzielę chodziłam po ścianach :p Cały dzień do wyrzucenia
.