|
|
#4651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
|
|
|
|
#4652 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupilam kajal i niebieski eyelayner z wibo. Chcialam jeszcze lakier piaskowy, ale byly tylko dwa w brzydkich kolorach, a bylam na otwarciu o 9...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pierwszy zestaw? To chyba wskoczyłaś na czyjeś miejsce? Bo chyba jest określona liczna osób, coś słyszałam że 100. Pewnie wystarczy zestawy policzyć, ale jak są do wyboru to wtedy mam co innego na głowie Ciekawe, za co wywalają A akcja chyba nie ma określonego terminuCytat:
|
||
|
|
|
#4654 |
|
Zadomowienie
|
Nie dałam rady was nadrobić
Ja już po zakupach, stromnie 38,54 wydane Zdjęcie trochę kradnie kolory, lakier od lewej to nr 101 (taka brzoskwinia), drugi to nr 29, róż. Ciekawe czy dobrze kolor podkładu i błyszczyka dobrałam ![]() kudlik_kk, po ile maski wychodzą teraz w SP?
Edytowane przez dorota_128 Czas edycji: 2013-11-22 o 13:37 |
|
|
|
#4655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
Na Sadybie jest.
|
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4658 |
|
luckygirl
|
Na Swiatowida jest
|
|
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
Czy korektory Eveline są objęte promocją? Bo z tego co kojarzę to stoją na półce a nie w szafie ?
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, Wy już po zakupach, ile stron do nadrobienia! Mam nadzieję, że coś dla mnie zostanie jeszcze po 16
Niech chociaż niezmacana czarna kredka do oczu MF (nawet bez promocji czasem o to ciężko...) i szminka w kredce do ust (wezmę Astora Hug Me, nie będę się zastanawiała godzinami, bo pewnie dużo ludzi będzie). Jest jakiś dobry puder transparentny, niekryjący, lekko matujący (ale bez przesady) i niewysuszający? Do cery suchej, chciałabym coś do zmatowienia nosa. Nie wiem niestety jaki mam kolor skóry, bo nie używam podkładów i nie wiem jak dobrać puder, żeby nie chodzić potem z brązowym / białym nosem A nie chcę stać w tłumie przy szafach i paćkać się wszystkim po kolei starając się dobrać coś odpowiedniego w świetle jarzeniówek. Dlatego wolałabym coś co nie nadaje koloru Poza kolorówkowym szałem idę po piankę do higieny intymnej Facelle, krem Bambino, chusteczki nawilżane Alouette i mleko owsiane EnerBio. Mam nadzieję, że nie będzie mega kolejek.
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-11-22 o 13:51 |
|
|
|
#4661 |
|
Life is a drink ...
|
zależy o których mówisz bo jeżeli o te co są w zielonym opakowaniu to nie wiem czy wchodzą na -40 % a są też korektory Art Scenic w złotym opakowaniu i on chyba jest w szafie.
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Panie - nie udzielam się w wątku, ale podczytywałam
Na polowanie udałam się dzisiaj o 9:00, specjalnie wstałam rano żeby zdążyć przed pracą. Oto moje zdobycze:- róż Bourjois Lilas D'Or - mój ulubieniec, w promocji za 29,99 zł - puder Manhattan za 17,99 zł - cały czas szukam idealnego, póki co jednak chyba Inglot wygrywa - paletka korektorów Wibo za 7,79 zł- zobaczymy, czy się sprawdzi, ale chyba zapoluję na jakiś zwykły korektor w płynie pod oczy - eyeliner Wibo - to mój must have od ponad pięciu lat, za 4,39 zł - dwie pomadki Eliksir Wibo, każda za 5 zł z haczykiem - odżywka Eveline za 8 zł z haczykiem - maskara Lovely - sprawdzona, lubiana, za 5,39 zł A podkład Affinitone Mineral kupiłam w Hebe za niecałe 18 zł, bo w Rossmannie zabrakło najjaśniejszego odcienia. I jakby ktoś pytał, w Hebe nie są przecenione produkty Essence ani Catrice, na co liczyłam ![]() Szkoda, że nie są to regularne ceny
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2013-11-22 o 14:05 |
|
|
|
#4663 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy nie skusić się jeszcze na róż Bourjois
![]() Stąd pytanie polecacie jakiś ładny świeży odcień zbliżony do 34 rose d'or ? |
|
|
|
#4666 |
|
Raczkowanie
|
I mnie dopadła promocja
Byłam rano razem z mamą, która nie chciała iść bo nie lubi zakupów kosmetycznych, a jednak się skusiła na kilka rzeczy![]() Ja kupiłam sobie: Korektor Eveline Art Scenic - 7,79 Podkład Rimmel Match Perfection - 22,79 Maybelline Affinitone Puder - 12,59 Róż Wibo z jedwabiem - 5,79 Cień Rimmel - 10,79 Cień Astor - 13,19 Matowe błyszczyki lovely Extra Lasting - 4 szt po dwie tego jasnego nudziaka i fuksji na zapas 1 szt - 5,19 Róż Lovely Natural Beauty - 5,19 Kredka do oczu miss sporty - 5,39 Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate Moss nr 104 - 11,99 Korektor pod oczy Lovely Magic Pen - niecałe 5 zł, zgubiłam paragon bo leciałam go potem dokupić ![]() I tak wydałam za dużo
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po zakupach (ale wiem,że pewnie nie ostatnich
) Rano było spokojnie, byłam na otwarcie i tak stało z 4-5 osób, tyle że mało produktów w szafach. Nie było żadnych piaskowców z Wibo, róży z lovely(a chciałam kupić)na podkłady się załapałam w tym odcieniu ostatnie. Tzn widocznie dwa były i te dwa właśnie wziełam. Potem poszłam do Rossmanna w Lublin Plaza...i...szok...kolejk a chyba z 30 osobowa, nie można się było spokojnie dopchać do szafy. Myślałam,że nie zdążę na zajęcia Tam też brak lakierów i różu z lovely Może trafię innym razem , może dołożą w czasie trwania promocji.Moje zakupy to: Manhattan powder mat make up 80 sand 2x 17,40 Manhattan Clearface 2 w 1 sand 15,6 Maybelline color tatto -kolor 35 i 55 2x 14,40 Lovely maskara curling pum up 5,4 Eveline korektor art scenic 7.8 Eveline szminka w płynie super long lasting 16h nr 117 (reszta jakaś taka tandetnie mdła albo bardzo różowa wydała mi się)6.6 Eveline aqua platinum nr 416 piękna czerwień Na razie poszło więc 105 zł. Ale plany to jeszcze róż lovely, piasek wibo, może poczwórne różowe cienie z Eveline , jeśli ktoś je poleci-proszę o info jak ktoś je ma jak się sprawują, myślę nadal intensywnie nad niebieskim tatto oraz jeszcze jedną szminką z Eveline. |
|
|
|
#4668 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
Gnacie jak burza, więc przypominam
UWAGA sprawdzajcie rachunki-nie wszystkie rzeczy poprawnie się naliczają. Mi nie naliczyło niektórych lakierów wibo na -40%. To błąd różnice oddają przy kasie-jak się upomnicie
|
|
|
|
#4670 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Wow, ile postów
Miałam lecieć na otwarcie, ale zawodowe zobowiązania mi przeszkodziły Poszłam o 12, zaczęłam od hebe, tam kupiłam tusz L'Oreala, tańszy o 5 zł niż w Rossmannie. Potem oczywiście pognałam do R. Kupiłam serum Wibo do paznokci, niestety nie było tych lakierów, co chciałam, więc poszłam do drugiego. Tam też było sporo osób jak w tym pierwszym i zaprzyjaźniony ochroniarz powiedział, że "studentki wymiotły wszystko na otwarciu". Kupiłam jednak piaskowca Wibo, jednego, bo więcej nie było. Trudno Powiedziano mi, że dostawa będzie w poniedziałek, w szufladach były pustki, więc na nic więcej się nie skusiłam
|
#4671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4673 |
|
|
Na Kruczej, tak mi pani powiedziała. Tam akurat był niebieski piaskowiec i czerwony. Na Chmielnej kupiłam ten brązowy bez brokatu nr 2.
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co jest z odżywkami Eveline? Normalnie kosztują (chyba) 11 zł a tu piszecie że wchodzą za 8 zł, czyli nie liczą się do promocji -40%?
|
|
|
|
#4675 |
|
Raczkowanie
|
W jakich rossmanach w Warszawie (najlepiej na Woli) znajdę szafę z kosmetykami Eveline?
już doczytałam wyżej. Edytowane przez vivik Czas edycji: 2013-11-22 o 14:44 |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam dziś do R. z zamiarem kupienia pudru Rimmel Stay Matte, szukam patrze, mojego odcienia nie ma! pytam sie potem pani bo miała wysuniętą szuflade czy jest taki 001, ja patrze a pani szuka odcienia na przodzie opakowania.
![]() odechciało mi sie i poszłam
|
|
#4677 |
|
Klientka w krawacie
|
Moje łupy
![]() Szminki - wszystkie po 5,99 zł (od lewej: Eveline Aqua Platinum 478 i 420, Miss Sporty Perfect Color Lipstick 174 Seduction) Lakiery - brokatowy Wibo nr 3 4,59 zł, Wibo Express Growth nt 171 - 3,09 zł, Eveline Mini Max nr 267 3,59 zł.
|
#4678 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
#4680 |
|
|
Możesz próbować też jutro jak masz czas, bo pani powiedziała, że MOŻE jutro lub w poniedziałek.
Nie ma za co
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

A akcja chyba nie ma określonego terminu
czaiłam się na inny, ale został jeden i szybko sprzątnięty :/

A nie chcę stać w tłumie przy szafach i paćkać się wszystkim po kolei starając się dobrać coś odpowiedniego w świetle jarzeniówek. Dlatego wolałabym coś co nie nadaje koloru