Wszystko o Avonie - Część II - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-20, 21:38   #4681
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Liczą się do opustu..mi brakuje 50 zł do 25% (teraz 28%) w K04..więc jeszcze zbieram z minikatalogu zamówionka aby mieć większy % w K04
A jak nikt nnic nie bedzie już chciał to zamówie jakieś rzeczy na te 50 zł a potem posprzedaje
Oj mam nadzieje że nazbierasz te 170 zł bo 33% opustu to fajna rzecz
mi do 25% brakuje w tej chwili 75 zl i też myślę poważnie o doinwestowaniu tej kwoty.

co będziesz brała?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 21:59   #4682
PauLiNeeCzKaaa
Raczkowanie

GG do PauLiNeeCzKaaa

Tak żel algowo-bambusowy jest okropny.. W ogole nie chciał z tubki wyłazić.. Taki gęsty.. skóra byla strasznie napięta, taka szorstka blee.. napewno nie nawilżał Nie polecam..
PauLiNeeCzKaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 22:19   #4683
taka jedna
Zakorzenienie

A jaki żel myjący polecacie dla nastolatki który jest w promocji w K03? chciałabym kupić jakiś koleżance, myslałam o tym z minikatalogu własnie, ale jak mówicie, że zły jest to nie kupię
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 22:37   #4684
Fenris
Czekam na Ragnarok

Polecam algowy z oferty internetowej, do cery suchej jest ok. Pianka Solutions (zielona) jest dobra tylko do mieszanej lub tłustej cery, moja mama się nią zachwyca Na Naturalsach się nie znam, ale gdybym tam szukała żelu, zdecydowałabym się na brzoskwiniowy, bo kusi zapachem
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 06:42   #4685
gosus
Rozeznanie

Aniatko dzięki wielkie. Rzeczywiście znalazłam na Allegro Nuget i też mi przeszła ochota na ten naszyjnik, bo generalnie to ja plastiku bardzo nie lubię ))) Pozdrawiam wszystkich
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 07:25   #4686
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Tak sobie myślę, czy w Avonie wyczerpały się pomysły na nazwy?? W minikatalogu niebieski naszyjnik ma nazwę... uniwersalny. No co to za nazwa? Poza tym, komplet dodawany do passion dance nazywa się Tranquil. Tak samo nazywa się naszyjnik z oferty netto katalogu nr 4. I nie jest to ten sam naszyjnik. No chyba, że jest to pomyłka w druku.
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 07:26   #4687
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Własnie patrzę na podgląd i mam takie cuś: KARTKA CZERWONY KLUB ROZY. Do czerwonego to mi jeszcze troooooochę brakuje a oni mi tu kartki jakieś dają. No chyba, żeby mnie zmobilizować . Ale kartką??
Witam
Niedługo składam zamówionkona k04 Mam na razie zamówień na 180zł-coś mi się wydajee że w tym katalogu nie będzie wielu zamówieńale mam gwarantowany upust 33% więc mogę poszalećNa pewno kupuje extraordinary i płatki którymi tak kusicie
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 07:34   #4688
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Witam
Niedługo składam zamówionkona k04 Mam na razie zamówień na 180zł-coś mi się wydajee że w tym katalogu nie będzie wielu zamówieńale mam gwarantowany upust 33% więc mogę poszalećNa pewno kupuje extraordinary i płatki którymi tak kusicie
Hehe, ja mam 38 %, ale jakoś nic za bardzo mnie z kat.4 nie kusi, no może oprócz płatków do stóp, których zapewne nie będzie
A czy te dodatkowe 3 % dotyczą też produktów niekosmetycznych??
Stary 2007-02-21, 07:46   #4689
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie patrzę na podgląd i mam takie cuś: KARTKA CZERWONY KLUB ROZY. Do czerwonego to mi jeszcze troooooochę brakuje a oni mi tu kartki jakieś dają. No chyba, żeby mnie zmobilizować . Ale kartką??
To ulotka która zawiera przywileje czerownej różzy i to wszystko i oczywiscie jetss bezpłatna
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 07:54   #4690
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witajcie.
Płatki do stóp wezmę z 04 na pewno. Składam zamówienie jeszcze na 2 kampanie 03. Zastanawiam się nad serią kokos i papaja. Może bym wzięła spray do ciała, albo peeling? Pewnie któraś z Was miała coś z tej serii? Mogę prosić o wrażenia z używania kokosa i papai?
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 08:00   #4691
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe, ja mam 38 %, ale jakoś nic za bardzo mnie z kat.4 nie kusi, no może oprócz płatków do stóp, których zapewne nie będzie
A czy te dodatkowe 3 % dotyczą też produktów niekosmetycznych??
no to gratulacje
Niestety wydaje mi się , że na produkty niekosmetyczne pozostaje upust 20%

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 08:01   #4692
porzeczka2602
Zakorzenienie

A ja mam pytanie, miał ktoś może ten błyszczyk do ust arabian glow który jest w ofercie do wyczerpania zapasów w k04 na stronie 105 ?
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 08:03   #4693
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Dziewczynki mam pytanko...swojego czasu była tu zachwalana seria Naturals algowa..teraz w minikatalogu jest tonik..zastanawiam się czy go se nie zamówić bo mi się kończy z garniera...Czytałam opinie na KWC..ale może któraś jeszcze doda coś od siebie? [/B][/COLOR] ? Plissska
Ja mam ten tonik i pisałam nawet niedawno o nim bo przyszedł mi w paczce z minikatalogu. To już drugi egzemplarz i zastanawiam się nad dokupieniem zapasowego jestem z niego baaaaardzo zadowolona, zapaszek delikatny, uczciwie ale delikatnie oczyszcza cerę która potem jest mięciutka i nawilżona, wcześniej miałam zielony tonik garniera i smiem twierdzić ze ten avonowy z bambusem i algami jest lepszy I tańszy, naprawdę mój ulubiony (mam cerę mieszaną), polecam z czystym sumieniem
Stary 2007-02-21, 08:04   #4694
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
no to gratulacje
Niestety wydaje mi się , że na produkty niekosmetyczne pozostaje upust 20%
Dzięki Kurcze, miałam nadzieję, że rabat jest na wszystko
Stary 2007-02-21, 08:08   #4695
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość

Aha.
Ja dołączam się do undergroundowego koła niebiorących płatków peelingujących do stóp (przynajmniej narazie )
ja też chyba nie biorę... bo jeszcze mam!!

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
witam!!!!!!
wyczytałam w jednej z aukcjii allegro gdzie jest ten naszyjnik że jest z plastiku...nie chce cie martwic....też miałam go zamówić ale już mi przeszło-wolę płatki!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Aniatko dzięki wielkie. Rzeczywiście znalazłam na Allegro Nuget i też mi przeszła ochota na ten naszyjnik, bo generalnie to ja plastiku bardzo nie lubię ))) Pozdrawiam wszystkich
och nie, a ja go wczoraj zamówiłam... mam jednak nadzieję, że nie będzie aż tak beznadziejny...

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Płatki do stóp wezmę z 04 na pewno. Składam zamówienie jeszcze na 2 kampanie 03. Zastanawiam się nad serią kokos i papaja. Może bym wzięła spray do ciała, albo peeling? Pewnie któraś z Was miała coś z tej serii? Mogę prosić o wrażenia z używania kokosa i papai?
spray jest bardzo fajny, przyjemny zapaszek. co do peelingu, to nie miałam, ale moja koleżanka namiętnie w każdym katalogu zamawia po parę sztuk tych peelingów Naturals i bardzo sobie chwali!!!

czekam na wystawienie fakturki na 2 termin k03... jak będzie to dam znać o ewentualnych brakach...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 08:34   #4696
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
tonik algowy jest bardzo fajny zapomniałam nawet ze jest on w mini katalogu w jakiej cenie?? pewnei się skusze
żel i tonik kosztuja po 7.90

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Chciałabym chociaż już w zasadzie wszyscy zamówienia złożyli I tak namówiłam kilka osób żeby coś wzięły Termin mam niby do piątku, ale na katalogach napisany do jutra i jak się jutro nikt nie zgłosi to już raczej nikt nic nie zamówi...a 170zł to trochę dużo, żebym coś kupiła za to i potem sprzedała
Powodzenia w zbieraniu

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ja miałam żel algowo-bambusowy Naturals i był beznadziejny, oddałam po dwóch użyciach. Ściągał strasznie i jeszcze bardziej wysuszał moją suchą skórę, pozatym zapach był dla mnie nieprzyjemny (choć znośny). Trudno się go zmywa i jest bardzo gęsty. O toniku nic nie wiem.
Cytat:
Napisane przez PauLiNeeCzKaaa Pokaż wiadomość
Tak żel algowo-bambusowy jest okropny.. W ogole nie chciał z tubki wyłazić.. Taki gęsty.. skóra byla strasznie napięta, taka szorstka blee.. napewno nie nawilżał Nie polecam..
W takim razie żelu nie biore (zresztą mam zapasy). Mówicie że ciężko go wydostać z tubki..ostatnio w netto był żel naturals d.herbaciane i grejpfrut i prawie w ogóle nie chciał wyleźć z tubki a jak wylazł to był w postaci takiego gęstego kremu. Ale po paru użyciach wydostaje się normalnie..skóra po umyciu tym zelem jest bardzo oczyszczona ale i bardzo ściągnięta więc konieczny jest krem nawilżający (ale oczyszcza super )

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja mam ten tonik i pisałam nawet niedawno o nim bo przyszedł mi w paczce z minikatalogu. To już drugi egzemplarz i zastanawiam się nad dokupieniem zapasowego jestem z niego baaaaardzo zadowolona, zapaszek delikatny, uczciwie ale delikatnie oczyszcza cerę która potem jest mięciutka i nawilżona, wcześniej miałam zielony tonik garniera i smiem twierdzić ze ten avonowy z bambusem i algami jest lepszy I tańszy, naprawdę mój ulubiony (mam cerę mieszaną), polecam z czystym sumieniem
Też uzywam zielonego Garniera Rewelacyjny on nie jest ale coś tam działa..jeśli nie ma ejszcze braków to zamówię ten bambusowy ..jak mi zaszkodzi to najwyżej odsprzedam bądź oddam komus

A swoją droga tak z ciekawości można robić zwroty z minikatalogu?

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 08:41   #4697
Wtajemniczenie

Wiem że już pisalyście o tym milion razy ale chciałabym się upewnićMuszę wymienić pierścionek(inny rozmiar) wypełniam formularz zwrotu i co dalej? Jaką paczką mam to przesłać? Polecony. priorytet czy co? No i ile to kosztuje? Przepraszam, że Was męcze i z góry dziękuje
Stary 2007-02-21, 08:42   #4698
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Mam ten spray. Jest bardzo przyjemny dla nosa. Jak dla mnie to nawet bardziej czuć papaję niż kokos. Dość sporo czasu utrzymuje się na skórze.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 08:49   #4699
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Polecam algowy z oferty internetowej, do cery suchej jest ok. Pianka Solutions (zielona) jest dobra tylko do mieszanej lub tłustej cery, moja mama się nią zachwyca Na Naturalsach się nie znam, ale gdybym tam szukała żelu, zdecydowałabym się na brzoskwiniowy, bo kusi zapachem
miałam brzoskwiniowy, ale oddałam - wysusza, skóra staje się tepa, ściągnięta

a ten minikatalog jest do K3 czy K4??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 09:00   #4700
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
miałam brzoskwiniowy, ale oddałam - wysusza, skóra staje się tepa, ściągnięta

a ten minikatalog jest do K3 czy K4??
do k03
Stary 2007-02-21, 09:02   #4701
PauLiNeeCzKaaa
Raczkowanie

GG do PauLiNeeCzKaaa

minikatalog jest do K3, miałam brzoskwiniony żel do mycia z naturalsa.. oceniam go lepiej niż ten algowo-bambusowy:P Miał fajna konsystencję, ładnie mył buzkę,była miła w dotyku, mięciutka, lecz miałam wrażenie, że jeszcze bardziej wysusza moją już i tak bardzo suchą skorę
PauLiNeeCzKaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 09:06   #4702
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
do k03
Cytat:
Napisane przez PauLiNeeCzKaaa Pokaż wiadomość
minikatalog jest do K3
dzięki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 09:08   #4703
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
Brawo dla pierwszej odważnej która przeciwstawiła się manii płatkoweja jednak da się z tym walczyć...
Witam
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Witam Za tydzień gdzieś powinnam dostać moje perfumki Always i już się nie mogę doczekać

PS. Ja też się z tłumu wyłamię i nie kupuję tych płatków peelingujących, choć kusicie
tez nie uleglam
Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
a ja z Rybnika, też niedaleko

CZy miala któraś z was torebkę Paddington z netto? w którymś z wcześniejszych z netto też była do kupienia. Zastanawiam się nad nią i chciałabym przeczytać jakieś opinie:P a kusicie tą Kithirą strasznie...szkoda, że nie ma czarnej, bo złota niebardzo mi pasuje. Chociaż mam jedne złote , letnie buty także...NIE, NIE MOGĘ JEJ KUPIĆ!
Ja ja mam i musze przyznac ze nawet nawet sie w niej zmiesci mzoe nie zeszyt a4 ale dosc dosc wyglada ok
Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
ja napisze coś o tych cieniach Perfect Wear
byłam dziś w COKu i na karteczce malowałam sobie odcienie dla klientki. Były dość miękkie, kremowe. Myślę jednak, że to kwestia temperatury, w której się je przechowuje (w Poznańskim Coku jest półeczka, gdzie sa wszytskie nowości - oświetlone i wyeksponowane, więc może światło trochę podgrzało te cienie ) Nigdy nie miałam cienie Perfect Wear więc nie mogę się wypowiedzieć czy coś się w nich zmieniło oprócz opakwoania, czy nie.

Aha.
Ja dołączam się do undergroundowego koła niebiorących płatków peelingujących do stóp (przynajmniej narazie )
ja tez
Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
witam!!! ja chyba tez skusze sie na te płatki, bo bardzo lubie kosmetyki z avonu do stop uważam że są calkiem niezle. ja zaczynam zbierac zamowienie z kat.4 i mam na 600zl ale jeszcze moje 2 najdroższe i najbadziej szalejace klientki nie dały zamowienia ale maja jeszcze tydz. czasu ja zawsze skladam zamowienie tylko w 1 kampani a tak poza tym czy jest ktos ze Skierniewic? Pozdrawiam i zycze milego dnia
ja te zlubie kosmetyki do stop z avonu uwazam ze maja bardzo dobre te ksoemtyki
Cytat:
Ja miałam okazję ją zobaczyć z bliska.. ;p Bo koleżanka zamawiała zestaw męski z tą kosmetyczką...a więc kosmetyczka solidna..ten granatowy materiał jest gruby ( nie jakies cieńki i delikatny że zaraz sie rozerwie)..w środku jak pamietam kosmetyczka ma haczyk do powieszenia..rozpina się tą "klapkę" i wiesza za haczyk ..wtedy się tworzy fajna kieszonka Ogólnie kosmetyczka jest fajna

Dziewczynki mam pytanko...swojego czasu była tu zachwalana seria Naturals algowa..teraz w minikatalogu jest tonik..zastanawiam się czy go se nie zamówić bo mi się kończy z garniera...Czytałam opinie na KWC..ale może któraś jeszcze doda coś od siebie?
Żel też kusi ale jeszcze w kolejce czeka z naturalsów grejpfrut i algowy ze spa

A i przypominam się ..czy ktoś jeszcze coś wie o żelu i mgiełce Oddech amazonii ? Plissska
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Tonik jest bardzo dobry nie wysusza skory nie ma takiego intensywnego zapachu i jak dla mnie dosc wydajny polecam
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 09:12   #4704
Anka :)
Wtajemniczenie

Skusiłyście mnie na platki do stóp

Nie wiecie może gdzie moge znależć fotki złociście połyskującego cienia do powiek BRONZE ? albo moze ktos wrzuci ?
Stary 2007-02-21, 09:16   #4705
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Skusiłyście mnie na platki do stóp

Nie wiecie może gdzie moge znależć fotki złociście połyskującego cienia do powiek BRONZE ? albo moze ktos wrzuci ?
kilka stron wczesniej ja wrzucalam musisz poszukac albo wrzuce raz jeszcze ale wiem ze kilka dziewczyn tez go wrzucalo
Stary 2007-02-21, 09:17   #4706
Wtajemniczenie

PAULINKOSIA miałam zel pod prysznic ODDECH AMAZONII musze powiedziec ze jest baaaaaaaaaaaaardzo wydajny a zapach to rzecz gustu...mi srednio podpasowal po dluzszym uzytkowaniu juz calkiem mi sie znudzil a długo uzywalam ze względu na dużą wydajność...odrobina zelu mocno sie pieni i starcza na duza powierchnię ciala
Stary 2007-02-21, 09:18   #4707
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
kilka stron wczesniej ja wrzucalam musisz poszukac albo wrzuce raz jeszcze ale wiem ze kilka dziewczyn tez go wrzucalo
no właśnie wiem...tylko nie wiedzialam w ktorym to miejscu bylo...ale przekopie pare stron do tylu
Stary 2007-02-21, 09:21   #4708
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Wiem że już pisalyście o tym milion razy ale chciałabym się upewnićMuszę wymienić pierścionek(inny rozmiar) wypełniam formularz zwrotu i co dalej? Jaką paczką mam to przesłać? Polecony. priorytet czy co? No i ile to kosztuje? Przepraszam, że Was męcze i z góry dziękuje
Trzeba do Garwolina na ul Stacyjną wysłać i to ma być przesyłka polecona z zaznaczoną wartością tego co w niej jest, priorytet to chyba wg uznania Ale na pewno polecona i z podaną wartością, ceny nie znam bo zależy od wagi tego co wysyłasz, na stronie poczty polskiej jest cennik i sobie tam klikasz i zaznaczasz opcje i wylicza Ci cenę, aha no i wartość to podaj cenę katalogową regularną (o ile to nie wpłynie na cenę przesyłki, bo już nie pamiętam czy wpływa :P) To chyba wszystko co wiem na ten temat
Stary 2007-02-21, 09:22   #4709
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
no właśnie wiem...tylko nie wiedzialam w ktorym to miejscu bylo...ale przekopie pare stron do tylu
moje zdjecie bronze w poscie 3248 a reszta byla pozniej
Stary 2007-02-21, 09:31   #4710
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
moje zdjecie bronze w poscie 3248 a reszta byla pozniej
dzięki znalazlam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości