|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Dzięki dziewczyny.
Ziz, ja dziś będę w GK to zajrze może do Sephory. Em, czasem są takie gorsze okresy, trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do formy.![]() Luskap, nie mogłyście z Isą załatwić tego poza wątkiem? Lecisz mi kubeczek, stłukłam, jak zobaczyłam to zdjęcie. Idę wycierać kawę.
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
sorki ice, zaraz skasuję.
i gratuluję zdanego egzaminu
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
luskap my god
Teraz mam tętno w okolicach 200 uderzen na minutę em czasami są takie kiepskie dni Mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie. Przecież jesteś świetną, wartościową dziewczyną, wspaniałą sobą, a nie nikim! Trzymaj się i szybko wracaj do uśmiechu i optymizmu ice gratuluję egzaminu i współczuję kubeczka. Ja na szczeście nic nei trzymałam w rękach, ale mną trochę zatrzęsło ![]() Wystawiłam Surrealistowi 2
|
|
|
|
#4684 | ||
|
Zakorzenienie
|
em nie załamuj nam się
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie sądziłam, że aż tak Cię to wystraszy A, no i gratuluję zdanego egzaminu, wiedziałam, że zdasz Ja się nie mogę na nauce właśnie skupić, bo rano wpadła rodzinka do dziadka, przyszła sąsiadka i tak gadali głośno za ścianą, że nie słyszałam własnych myśli. Teraz u sąsiada zaczęli remont, bo wymieniają okna i cały czas się tłuką Nie mam jak się uczyć
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie sądziłam, bo nie wzbudzają one we mnie już żadnych emocji.
Isa, znam ten ból, ja mieszkam w bloku i sąsiadka z góry skacze i tańczy przy głośnej muzyce 3 razy dziennie po 2 godziny, a sąsiadka z dołu jest głucha i strasznie głośno telewizor ogląda- jeden plus że wiem kiedy są wiadomości i Mo0da na Sukces
|
#4686 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki dziewczyny, szkoda że to dopiero 1 egzamin z moich 5-ciu.
,Już nieważne z tym pająkiem.
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Jezzzuuu.. jak mi od wczoraj wlecze sie czas w pracy
![]() Ide dziś obczaic jakieś fajne dzinsy dzwony, mam nadzieje że znajde coś fajnego (bez żadnych "ozdobników").
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
musze sie zaczac potajemnie uczyć.. jeszcze rodzicom nie powiedzialam o poprawce
wiecie co jest najgorsze? nauczyłam się wszystkiego z wykładów.. ale okazało się, że to za mało, bo połowa pytań była z ćwiczeń, które już dawno zaliczyłam i miał być już z nimi spokój gdybym chociaż raz przeczytała notatki z ćwiczeń, zaliczyłabym... zabrakło mi tylko 3 punktów... ale i tak najgorzej ma kumpela, której zabrakło 0,5 punkta! o jest dopiero pech.. ale widziałam, że są i tacy, którym brakuje 0,25 ![]() idę się ubrać i coś zjeść
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko mi tak samo, a najgorsze, że wtedy chce mi się jeść
Dzisiaj w ramach mojej niby diety zjadlam do tej pory Danio z paczuszką musli Fitella, kromkę ciemnego pieczywa serkiem śmietankowym i pomidorkami koktajlowymi i nektarynkę, a cały czas bym coś dalej jadła Ja widziałam wczoraj boską spódnicę w H&M, dzisiaj zapoluję na nią w innym sklepie, bo w tamtym nie było mojego rozmiaru. |
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emememsik rozumiem Cię teraz doskonale, jakbyś się chciała wyżalić, tak prywatnie to moje PW jest for YOU ![]() Ściskam, trzymaj się i zaglądaj do nas ![]() Ice gratuluję zdanego egzaminu
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie nawet nie chce jesc
Dopadł mnie chyba stan podobnego do Em (![]() U mnie nia ma C&A Poza tym musze poszukać coś z drozszych firm (choć cena za dzinsy powyżej 100 zł jest dal mnie gruba przesadą A tez wymierzać, zaznaczać i latać do krawcowej mi sie chyba nie chce
|
|
#4692 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak większości nie czuję na sobie po dwóch godzinach...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Druciakiem albo szpachelką Cytat:
Cytat:
A ja nie dostałam takiego sms'a , możliwe, że to tylko w Krakowie? ![]() A ja będę u Was 10.09 czyli w przyszła środę jadę z TZ na targi farmaceuntyczne. Planuję zostawić go w swoim żywiele i oddać się swojemu, zakupowemu. Jakby znalazła się jakaś chętna to będzie mi miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
już mogliby takiemu darować...Słuchajcie dziś rano pomazałam się żelem hialuronowym wybełtanym z odrobiną oleju z owoców leśnych i |
|||||||
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
tru,
a skąd masz taki olej. ja też chcę.
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała mieć już z głowy choć 1
![]() Cytat:
Co do jeansów - ja nie mogę znaleść nigdzie szarych rurek
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Tru
Ale kurcze mimo wszystko mi smutno Coś nie mam szczęścia do facetów Wiem, mam dziwny charakter i dziwne podejście do spraw damsko-męskich, mama mi ciągle owtarza ze jak bedę tak dalej sie zachowywac i tak traktowac facetów to zostanę stara panną. No ale co ja poradze ze np. nie chce sie spotkac z kolegą mojej kolezanki który mnie wypatrzył na N-K. Mama powtarza, że m.in tak poznaje sie nowe osoby a jak bede siedzieć w domu to nie poznam nikogo. Ostrzegła zebym jej za jakiś czas nie beczała ze nie mam faceta bo jak mam okazję kogoś poznać to coś mi zawsze nie pasuje ...Isa: ja tam sie ciesze na tą "modę" - mam jedne rurki (czarne) i byłam w nich moze ze 2 razy , drugie dzinsy mam proste w nich nawet lubie chodzic ale zdecydowanie wolę dzwony.Nie przejmuję się modą, nie śledzę najnowszych trendów. Nie ma dla mnie rzeczy modnych czy nie modnych, chodze w tym w czym sie dobrze czuję i co mi sie podoba, ale nei mam też "swojego" stylu Przynajmniej to ja się wyróżniam z tłumu a nie setki dziewczyn w takich samych rurkach, ha Mierząc coś "modnego" czuję się conajmniej śmiesznie Jedyne co, to odoba mi się "moda" na dłuzsze bluzki i sweterki
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano z BU, razem z żelem i innymi wczoraj przyleciał
A hydrolat cytrynowy wcale nie pachnie cytryną Cytat:
Ja jednak uważam, że warto być szczerym i uczciwym wobec siebie. Łapanie okazji tylko z obawy, żeby nie zostać stara panną jest do chrzanu i można się wpakować w jakiś niefajny układ. Tym bardziej w XXI wieku kiedy pojęcie stara panna to juz archaizm. Lepiej spotkać tego jedynego później i byc szczęśliwym niż mieć wcześniej coś "takiego sobie' tylko dlatego, że wypada. Niczym się nie przejmuj kochana! |
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
tru
ach, no tak. przy następnym zamówieniu się skuszę..
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isa: Ty masz sypkiego True Matcha prawda?? Powiedz mi, czy on "nie łapie" (nie wsysa ) za mocno filtrów pzrzec co tworzyłby plamy, ciemniaj i był trudny do rozprowadzenia?? Testuje od wczoraj ten prasowany i on nałożony na filtry od razu je wchłania przez co własnie ciemnieje i trudno go rozprowadzić (nawet szeroki miekkim pędzlem), a na sam krem jest ok. Chyba zrezygnuję z filtrów
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniłam godzinę temu do TŻta.. tak na dzień dobry.. nie odebrał i do tej pory cisza. co jest? zawsze od 11 sam wydzwania 5 razy.. no nic, czekam dalej, może sobie o mnie przypomni
![]() tymczasem wypadałoby trochę biurko ogarnąć, bo przez te 2 tygodnie zdążyłam przynieść i położyć tutaj wszystko co możliwe |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko trudne pytania zadajesz
Dawno nie nakładałam go na filtr, bo najlepiej moja twarz wygląda, gdy nakładam TM na suchą twarz(najlepiej także bez kremu) Na filtrze z tego co pamiętam trochę ciężej się rozporowadza(łatwo zrobić plamy), dlatego wtedy stosowałam nieco inną taktykę: najpierw omiatałam twarz za pomocą pędzla z Rossmanna a potem dopiero lekko wcierałam puder w twarz. Gdy nie mam filtrów na twarzy wtedy od razu mogę wcierać tym pędzlekiem załączonym do opakowania. U siebie ciemnienia nie widzę, jedynie może z czasem lekko wychodzi z niego różowość odcienia, ale to już raczej mogę winić siebie, że taki odcień wybrałam(C3) A co do dżinsów, teraz pewnie będzie zatrzęsienie dzwonów spowrotem, ale ja chcem i tak jakieś rurecki
|
#4701 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Własnie nie widziałam tej części z Muchą, ojciec przypadkowo wyłączył nagrywanie a ja zeszłam na wioślarzy dopiero Miałam już go nie oglądać w tym roku, ale fajnych gości zaprasza no i nei mogę ![]() Cytat:
Nie spiesz się ![]() Cytat:
Też mam tego smsa i nie wiem o co chodzi ![]() Cytat:
Cytat:
dlaczeo w tym cholernym sklepie mają pojedyncze dostawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam takie same odczucia i mysli. Też nie mam ochoty na spotykanie się z kimś byle się spotkać. Poza tym ja chyba jestem strasznie wybredna, zawsze mi coś nie pasuje. Np. teraz facet mi się nie spodobał bo ... no bo ubierał się nie tak jak mi się podoba, wiem że to głupie, powinno się patrzeć na charakter człowieka, a ten miał całkiem niezły.... Innym razem mi przeszkadza brak wykształcenia, innym razem za niski wzrost no i co ja mam począć. Wymyślam
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vibeska Wiesz, styl ubierania mozna zmienić Moja mama tez z taty zrobiła człowieka opowiadała, że wstydziła sie z nim gdziekolwiek pokazać, ale że z twarzy nie brzydki i charakter tez ok (tzn charakter byl ok, bo teraz kosmos ) to wzięła sie za jego styl ![]() Brak wykształcenia - mi też to przeszkadza. Niby błachy powód ale jednak to wychodzi. Pokutuje nadal stereotyp ze to facet ma byc ten "lepszy", no ale która kobieta chce męża nieudacznika Mój tata niby jest tylko po technikum, mama ma 3 letnie studium zrobione ale i tak tata ma lepsza prace i lepiej płatna wiec jakoś sie to wyrównuje na swój sposób.Własnie ze wzgl na wykształcenie i prace tak zaimponował mi niedoszłyTZ - skończone studia, teraz rozpoczyna podyplomowe, kilka kursów instuktorskich, porządna praca (wywolująca respekt i uznanie) ... Byłąm przekonana ze to idzie w parze z "dorosłym i powaznym" podejściem do zycia ale widać myliłam się
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
A! nie złamałam odwyku kosmetycznego
![]() Ale dziś muszę kupić płyn do skórek bo została mi kropla, chyba mogę ??
|
#4705 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
A mnie też dziś smutno
Jak sobie pomyślę, że za trzy tygodnie już mi się semestr zaczyna to mi słabo ![]() Boję się znowu tej odległości od TŻta, tęsknoty, płaczu ![]() Czuję się taka bezpieczna, kiedy wiem że jest blisko i mogę go mieć przy sobie po jednym telefonie, wtedy mam wrażenie, że cokolwiek by się działo to musi się jakoś ułożyć bo mamy siebie ![]() A teraz znowu będę sobie musiała ze wszystkim radzić sobie sama... Nie umiem i nie chcę
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
nie spieszę się
mam przynajmniej 2 tygodnie na rozwinięcie sytuacji. poza tym pewnie znowu do poniedziałku nie będziemy się widzieć, bo ja mam się uczyć - on nie chce mi przeszkadzać tak naprawdę będzie siedział przy PS3 i grał i jeszcze sie będzie z tego cieszył, że mu nie przeszkadzam
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możemy nawet się wymienić tel. i pisać smsy ![]() Jak Ci będzie ciężko to wiesz że zawsze którać Cię ''przytuli'' A jesienne wieczorki będziemy sobie spędzać na NK z piwkiem, grzańcem itp
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłączam się do akcji pocieszania Noska
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Mam nadzieję, że masz rację. Że się ułoży ![]() Daria
|
|
|
#4710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie gonię za modą, ciuchów też nie kupuję dużo co sezon i nie przywiązuję wagi czy ktokolwiek uważa to za modne czy nie. Wchodzę do sklepu, od razu widzę co mi sie podoba, biorę wieszak zwykle z 2 rzeczami na cały sklep Gdy oglądam gazety z najnowszą modą wybieram sobei cos i szukam podobnych rzeczy dlatego że mi sie akurat to podoba Z drugiej strony ciężko w dzisiejszych czasam byc nie modnym. Dla mnie moda to już nie zestaw 5-ciu ciuchów sezonu. To jest styl który każdy chcąc nie chcąc posiada. Obojętne czy lubi lata 20, 30, 60 czy 80 te byleby połaczone w dobrym guście a nie pomysłów takiego np. Jacykowa. To tak jak z cieniami do powiek- każdemu pasuej inny odcień i tylko jemu jets najlepiej w tym konkretnum połączeniu. Oczywiście 'wypadki' się zdarzają jak wszędzie ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

czasem są takie gorsze okresy, trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do formy.
Lecisz mi kubeczek, stłukłam, jak zobaczyłam to zdjęcie.
Idę wycierać kawę.

Teraz mam tętno w okolicach 200 uderzen na minutę
Mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie. Przecież jesteś świetną, wartościową dziewczyną, wspaniałą sobą, a nie nikim! Trzymaj się i szybko wracaj do uśmiechu i optymizmu
Ja na szczeście nic nei trzymałam w rękach, ale mną trochę zatrzęsło 

Nie sądziłam, że aż tak Cię to wystraszy

od połowy Wojewódzkiego mi przypominał, że zaraz idę..
Ale kurcze mimo wszystko mi smutno
Przynajmniej to ja się wyróżniam z tłumu a nie setki dziewczyn w takich samych rurkach, ha