|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Noo ! Wreszcie dobrnęłam dokońca, po moich chwilowych nieobecnościach . ;]
Bardzo ciekawa, weekendowa lekturka . Świetne opisy . I 12 stonka, nie martw się . Ja czytam Twoje opisy i bardzo mi się podobają ! Wiec nigdy wiecej nie pytaj czy komuś się podobają, albo czy któraś to czyta bo ![]() A swoją drogą tamten avatar był świetny, ten jest poprostu GENIALNY ! AnusiaPn . miło, to usłyszeć , że mnie poszukiwałaś . Oczywiście Twoje cuda to tylko kraść ! figlarna, sporo kradne . Naprawde świetne . Widzę dużo nowych, przybyłych 'twarzy' . Fajnie, bo wątek sie mocno rozwija . No i chyba niedługo mozemy myślec o VII watku ! societygierl17, kee, realgirl89, AnnWroc, bosko wogole zarzuciłas opisami . ;D i plotkaraaa, którą znowu gdzieś wcięło ;P i całej reszcie, których nicki oczywiscie pozapominałam .świat zmienia się . A z nim nasze pragnienia . Ty jeden tak wiernie w myslach pozostajesz .
M. ; * http://streemo.pl/Portal/529958,Utwor,BJN_Perla.ht ml J A R A Ć S I Ę ! Edytowane przez MySmallCornerInSky Czas edycji: 2008-11-02 o 19:12 |
|
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
witam Was dziewczyny ; ***
dlugo mnie nie bylo ale to dlatego, ze ciagle nauka i nauka ; / mam do Was wielką prośbę ; *** cos o tym, że jestem strasznie niezdecydowana . mój byly chlopak chce ze mna znowu byc. mi bardzo zalezy ale ja nie potrafie mu ponownie zaufac! ; ( kilka ode mnie ; ** Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny i kiedy się da. Szczyt pijaństwa? Upić ślimaka tak, aby nie trafił do domu! widocznie niewidoczna x3 Małolata? Jak Ci mało lata, to se rozbujaj. Ja jestem młoda. Czyżbym go kochała..?...Ale dlaczego..?
Edytowane przez kupMilizaka Czas edycji: 2008-11-02 o 19:27 |
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
12 Stonka
pier.dzielnę Cię. opisy to Ty masz najlepsze. zawsze szukam Twojej czcionki jak jestem na tym forum ;] mojaaaa<333 ___ a ketchup pikantny czy ostry?
|
|
#4684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Bo chociaż kocham, Nie potrafię zaufać ponownie. * Moje serce wciąż do Ciebie należy, Ale moje zaufanie już nie. * I tak mącił jej w głowie, Że serce mówiło jedno, a rozum drugie. * Nie wiedziała, co ma zrobić. Chociaż kochała, nie potrafiła zaufać. * Nie wiem czego chcę. Serce mówi - tak! Rozum mówi - Nie! * Nie wiem czy chcę, byś znowu był tym najważniejszym. * 'Jesteś tylko eks.' Taa... Łatwo powiedzieć... Gdy się nie kocha. * Kocham, ale nie umiem zaufać Ci znów. * I chociaż wiem, że robię źle, nie potrafię przestać kochać. * Nie chcę, żebyś ponownie mnie zranił. * Pokaż, że mogę ci zaufać, bezgranicznie tak. * Daj mi powód, żebym wróciła. Ale najpierw odzyskaj moje zaufanie. * Obiecał, że tym razem nie zawiedzie... _________________________ _______ Kiepskie, wiem. Ale właśnie na d historią siedzę .Nad tematem: Reformacja i jej skutki . Więc mam nadzieję, że zrozumiesz, jeśli się nie przydadzą
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#4685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
_________ `najgorsza ósma ***ana Boska plaga...faceci :p `Ej, mam ochotę tańczyć, albo patrzeć jak to robisz Ty ! `Ej, nic nie znaczy to, że mówię Ci te słodkie głupstwa [; `Wiesz, że zawsze podobały mi się twoje usta? `Powiedz - mamo nie zamykaj dzisiaj drzwi, bo późno będę [; `Nie mów - brak mi słów i nie mów, że jestem chamem [; [ofc. Pezet oprócz tego czerwonego] |
|
|
|
|
#4686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze cos wybierzesz : "W ulewie kłamstw bez parasolki (...) nadzei mit i głupie szczęscie" Więc daj mi coś prawdziwego, coś co istnieje naprawdę. Chcę być z Tobą i wierzyć w każde Twoje słowo. Ja dorastam i się uczę. Teraz ty powiedz mi co naprawdę czujesz. Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią. Najbardziej boli to, w co sie uwierzyło, a co stało się kłamstwem... mam nadzieję że coś się przyda ;* ----------------------- Jeśli żyjesz bez miłości, twoje życie jest niczym.
|
|
|
#4687 |
|
Raczkowanie
|
"Pozytywka cichutko gra..."
"W pustym pokoju pełnym spokoju..." "To melodia pozytywki kołysze dziecka sny, osusza łzy.." "Na skinienie ręką, jej los ukarany męką.." "Sen oczy zaprusza, piaskiem zapomnienia, chwilowego odprężenia.." "Coś słonego i ciepłego, spływa bólem z twarzy czułej.."
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
***Nie boję się obietnic
***Nie lękam się zazdrości ***Przez jedną małą sprawę Często ocieram łzy ***nie ma życia na księżycu a na ziemi nie ma szans ***to już koniec tej melodii ***Czasem patrzę na detale chociaż tego nie chcę wcale ***Jak oswoić? Jak oswoić dzień ostatni? ***Już za późno Już za późno, by wybierać ***Takie właśnie są zamyślenia, chwile pragnienia, jasne horyzonty ***moja głowa wciąż od nowa snuje obraz przyszłych dni ***mam w sercu takie miejsce noszę tam wielki plan ***kiedy spotyka go serce i brzuszek płonie chociaż bardzo by chciała nie widać tego po niej *** mieście każdy chłopak budził w dziewczynie lęk ***Nie same dźwięki złe są w ciszy WITAM WSZYSTKICH COŚ ODE MNIE CAŁUSKI
|
|
|
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
[quote=societygirl17;95634 63]* Bo chociaż kocham,
Nie potrafię zaufać ponownie.[/b] * Moje serce wciąż do Ciebie należy, Ale moje zaufanie już nie. * I tak mącił jej w głowie, Że serce mówiło jedno, a rozum drugie. * Nie wiedziała, co ma zrobić. Chociaż kochała, nie potrafiła zaufać. * Nie wiem czego chcę. Serce mówi - tak! Rozum mówi - Nie! * Nie wiem czy chcę, byś znowu był tym najważniejszym. * 'Jesteś tylko eks.' Taa... Łatwo powiedzieć... Gdy się nie kocha. * Kocham, ale nie umiem zaufać Ci znów. * I chociaż wiem, że robię źle, nie potrafię przestać kochać. * Nie chcę, żebyś ponownie mnie zranił. * Pokaż, że mogę ci zaufać, bezgranicznie tak. * Daj mi powód, żebym wróciła. Ale najpierw odzyskaj moje zaufanie. * Obiecał, że tym razem nie zawiedzie... _________________________ _______ dziękuję ! sliczne opisyy x33
|
|
#4690 |
|
Raczkowanie
|
wyliczę gwiazdy na niebie...
dziś już wiem... anioły w moich snach jedna,mała łza na mych ustach słony smak-spłynął z mych oczu przepłynąć wzdłuż ocean moich łez Historie,których nie było... Przytul mnie... Jesteś moja fatamorganą Mam prośbe -prosze o opisy smutne,o nieszczęśliwej miłosci,że nie moge z nim być,że pragne prawdziwej szcerej miłości,ze jestem samotna.Może: kee societygirl17 Czarnula4 XxValedictionxX nastychick RealGirl i reszta ![]()
|
#4691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Samotna, chociaż kochająca. Pragnąca miłości, której od niego nie dostanie. * Szczerej miłości płomień cieplutki... W marzeniach. * I wszystko przeciwko nim. Nie mogą razem być. * Smutna. Brak szczerej, prawdziwej miłości bywa dołujący. * Chciałabym Cię mieć. Chociaż wiem, że nigdy mój nie będziesz. * Nawet nieodwzajemniona miłość ma swoją tęczę? Pfff. Dobre. W takim razie dlaczego jest smutna? * Patrzyła w okno ze smutkiem w oczach. Widać było, że tęskni za szczerą miłością. * Chciała żeby ktoś ją pokochał. Tak do utraty tchu. * Zaprzyjaźniona z samotnością. * Czy pragnę szczęścia? Nie.. Mi wystarczy tylko odrobina szczerej miłości. * Brak jakichkolwiek nadziei na spełnienie tej miłości. ___________________ Teraz temat: Kultura odrodzenia w Polsce, więc pewnie nie pomogłam .
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2008-11-02 o 20:23 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
kupMilizaka :
niezdecydowanie zawdzięczone brakiem zaufania . zwali ją niezdecydowana . Nie dla tego, że nie mogła zdecydowac, lecz dlatego, że nie ufała . .
|
|
#4693 |
|
Rozeznanie
|
No to może i ja wrzucę coś od siebie po dłuższej przerwie
![]() Jak najdroższa porcelanowa lalka zrzucona z najwyższej pólki w sklepie z drogimi zabawkami.. Słońce świeci za darmo wariatom od lat.. I czy to dziwne że nie wzruszają mnie już tanie bajki o miłości? Gdy odchodziłeś zostawiałeś po sobie ślady.. Teraz specjalnie ich nie zacieram żebyś wiedział którędy wrócić.. Gdzieś, na końcówkach rzęs zabłąkany masz ciepły, letni sen.. Nie wiem co robić mam poczekam na miłość ![]() Nie runie świat w dniu kiedy powiem "dosyć" Bo wiesz... Czasem warto cofnąć się W świecie, gdzie każdy jest idealny.. W miejscu, gdzie myśli same się układają.. |
|
|
|
#4694 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie zakochałam się w tym wątku
Macie może jakieś opisy o tym, że czuję się niewystarczająco dobra dla wszystkich? Niby mnie wszyscy lubią, ale coś każdemu nie pasuje we mnie? |
|
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
Duszaniola:
***nie jestem najlepsza...wiem nie sprostam... ***tak nie wiele moge przecież dać... ***niewiele mogę dać mimo tego kazdy wziąż chce brać. *** nie ma ideałów... ja przecież też nim nie jestem *** nie oczekujcie ode mnie tego czego sami dać nie możecie ***zycie ciagle podwyższa mi poprzeczkę. *** Mam tak mało... ***Chcieć,a móc... *** moze Wy porpostu za duzo wymagacie? ***Nie zmienie się, daje z siebie jak najwiecej. *** Wiecej dać nie moge , daję wszystko Tyle mi do głowki wpada narazie całuski;* |
|
|
|
#4696 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a prosze Cie. po raz drugi, o!Cytat:
* Zastanawiałeś się kiedyś jaki kolor ma ta zła nowość między nami? * Chyba coś nie tak. To tylko kolejna cegła w murze. * Czujesz to powietrze mruczące "coś jest nie tak"? * Czasem nie lubimy zmian, prawda? Ja tej nie lubię. * Jakoś wolałam to co było, jakoś mi szkoda przeszłości. * Mamy rozlaną czarną kawę pomiędzy tym co było i co jest. *Niepewenośc.. to moje drugie imie .. Cytat:
*Chcieć a móc. Pragnąć a mieć. Marzenia a realność. *Niezdecydowanie to moje drugie imie.. * Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy. *Niezdecydowanie zniosło wszystko na drugi plan. *Ciągle zbyt malo by znow zaufac .. --------------------------------------------------------------------- `Przypnę serce agrafką do Twojego płaszcza . `Nie założę dla ciebie krótkiej kiecki weź ..Zrobię to dla siebie, wiesz? `Znaleźć chętną pannę tutaj będzie łatwo, ale..Ja nie jestem tą panną.. `A teraz diamentowy blyszczyk nałoze na moje spragnione usta. `100% bliskości. `bo tylko on był ważny. AnusiaPn wracajjj!! |
|||
|
|
|
#4697 |
|
Przyczajenie
|
Dawno mnie nie było... ale to dlatego że nie mam pomysłów....
Zwracam się z prośba o opisy, o tym że tęsknie za kimś kto nie zyje, ze nigdy nie zapomne ze dopiero teraz wiem jak wiele dla mnie znaczył... Chcialabym powiedziec mu tylko ze byl kims wazny, ale nie moge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (![]() ![]() ![]() Gdy umiera cały świat ... sensu brak |
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
A znalazłoby się coś o tym, że niedługo odwiedzi mnie moja psiapsióła, że się za nią stęskniłam i że nie mogę się doczekać jej przyjazdu? jakieś takie wesołe
![]()
|
#4699 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
powiedzmy, ze ukryłaś mnie pod słowem : reszta i trzymaj cię ciepło kochana ![]() serce tak szczelnie zamknęło się w czterech ścianach swojego cierpienia.. już nigdy nie oddam swojego CAŁEGO świata komuś, dla kogo jest tylko globusem do kolekcji.. Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? - Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak.. z kolejną zimą znów samotnie. Bo on marzył tylko, by być w niej. Ona chciała być z nim. Nie udało się. Ile można nie zasypiać, nie jeść, nie oddychać, płakać, łzy połykać? Koniec końcem.. po burzy zawsze wychodzi słońce.. Tak bardzo wierzyłam w to "zawsze".. lecz 'zawsze' nie zawsze chce trwać.. Przepłakała już ponad miesiąc i odkryła, że wcale nie zmieniła swojej sytuacji. On nie wrócił, a słońce nadal świeci.. Gdybym wiedziała, że tak trudno będzie puścić Twoją rękę... Nie dotknęłabym jej.. To ktoś, kto... jest dla mnie nieosiągalny. Jakbym spróbowała heroiny i straciła do niej dostęp. Wyrzuciłam wszystkie jego rzeczy, porządkując swoje serce.. jeszcze tylko samotność wezmę za rękę ... wtedy już nie będę sama.. Sama wiem najlepiej jak to jest budzić się nikomu niepotrzebna.. |
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
Przykrył mnie kurz..
Nie szukaj mnie po mojej ciemnej stronie.. A kiedy deszcz zmyje z twarzy ślady rdzy, po latach stanę wśród drzew..poszukaj mnie.. .pył złotawego światła. Cisza się wolno niesie na wietrze.. W sekundzie tysiąc razy umieram, nagle upadam, powoli się zbieram.. Na poduszce szukam Twojej twarzy.. Coś jak dziecko we mnie płacze.. Budzą lęki środku dnia, przy nich bieg swój zwania czas.. To co boli, boleć będzie.. ..i śnić tak z Tobą w miękkiej pościeli.. <3 ..i nawet mój krzyk tego nie zmieni! Wszędzie pełno smutnych ludzi, którym życie dało w kość. Przeklinają wszystko wokół, nawet siebie mają dość.. Resztę szczęścia zabrał los.. Życie to suma przykrych zdarzeń.. Kiedyś szczęście było blisko lecz przepadło gdzieś.. Spuszczę oczy wiedząc, że wszystko jest skończone.. Czy to nigdy się nie zmieni, czy to tak już musi być? xXrOsiiaXx - naprawdę śliczne opisy ale uwierz, że o wiele trudniej się je czyta, kiedy się pisze W TaKi SpOsóB. Jeśli dasz radę to zmień to. ;*
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-11-02 o 21:26 |
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
Blisko! daleko! gdziekolwiek jesteś,
wierze że, serce zacznie bić. Kiedy znów, otworzysz drzwi. I już wiem że będzie tak zawsze! Na zawsze! Tak mocno próbowałam wmówić sobie, że odszedłeś Ale chociaż jesteś nadal ze mną Bywam sama, całkiem samotna Te rany nie wydają się goić Tego jest po prostu za dużo, żeby czas mógł wymazać Zatrzymywana przez wszystkie moje dziecięce lęki... Twój głos pozbawił mnie całego rozsądku
|
#4702 |
|
Przyczajenie
|
mogę prosić coś o motylach w brzuchu?
![]() Edytowane przez grOszek92 Czas edycji: 2008-11-02 o 21:32 |
|
|
|
#4703 |
|
BAN stały
|
Tak. Jestem szczęśliwa. Na przekór wszystkiemu. I wszystkim.
|
|
|
|
#4704 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Wam wszystkim jestem tutaj nowa
...od dawna sledze wasze wszystkie opsy i bardzo mi sie podbaja xD
|
|
|
|
#4705 |
|
Przyczajenie
|
I cos odemnie na poczatek
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
subs
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
może;
Ty robisz tak, że w brzuszku czuję te...jak im tam, no... tuptające bizonki ;-p w brzuchu motyle łaskoczą skrzydłami faceci nie czują motyli w brzuchu. tylko ucisk w spodniach... Czekałam na motyle w brzuchu.
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
Kradnj, kradnij.
![]() Tak. Wiem, że piękne. Dlatego to tu wkleiłam. No nie tylko Ty. Ja też jak czytałam to pierwszy raz też miałam. ![]() _________________________ Zanim spotkasz księcia musisz obcałować kupę żab. ![]() Bo ona ma swój świat i kolorowe spreje. Kulminacja owocowości. Bądź owoco-pozytywny.! Panna nikt. Kocha Cię jak jesteś przy hajsie.
|
|
#4709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie bijcie : X. Po prostu nie wiedziałam, czy ktoś bierze. I myślałam, że zaśmiecam tylko forum... ^^ Miło. ![]() ![]() * * * *
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego nie będzie żal!
Tylko Ty moim oparciem rozum: ja go nie kocham. serce: nieprawda. Gdy zabraknie sił... gdy wszystko straci sens
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

.
. Ja czytam Twoje opisy i bardzo mi się podobają ! Wiec nigdy wiecej nie pytaj czy komuś się podobają, albo czy któraś to czyta bo
.

.Nad tematem: Reformacja i jej skutki
. Więc mam nadzieję, że zrozumiesz, jeśli się nie przydadzą
oprócz tego czerwonego]

COŚ ODE MNIE