|
|
#4681 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
Normalne pudry często spływają jak twarz się spoci, a ten naprawdę się trzyma i matuje. Na upały jest świetny! Testowałam w prawie 30 stopniach na rowerze i jestem bardzo zadowolona .
|
|
#4682 |
|
Przyczajenie
|
a ja polecam kredkę do brwi - rzeczywiście trwała, jak rano pomaluję do cały dzień się trzyma, kredka do oczu ( czarno-zielona i czarno-granatowa - takich używam ) świetne! Konturówka do ust - naturalna i karmel - trwałe, nie "wypływają" czyli trzymają się konturów no i tusze też dwa
ten trzy w jednym i maxi volume (ten pdkręcający też niezły) - nigdy nie wiem na który się zdecydować . Ekstra są też podklady szczególnie ten wyrównujący koloryt cery - idealnie się dopasowuje do cery. Uf, prawdę mówiąc musiałbym wymienć wszystko co u zywam bo ze wszsytiego jetsem zadowolona
|
|
|
|
#4683 |
|
Rozeznanie
|
Taaak, tusze do rzęs są świetne, dawno nie miałam takich, które z moich naprawdę bardzo lichych rzęs potrafią zrobic RZĘSY. To jedno. Natomiast drugie, to czerń tych tuszy, co one w sobie mają nie wiem, ale moje oczy sa żywsze, a białka dużo bielsze, spojrzenie jakies duzo młodsze...z zadnym , ale to żadnym z dotychczas stosowanych przez lata swietlne tak nie miałam.
|
|
|
|
#4684 |
|
Przyczajenie
|
hej koleżanki i koledzy przedstawiciele
do tej pory nie próbowałam budować własnej struktury przedstawicieli ale chyba pomału dojrzewam do tego ![]() napiszcie mi proszę jak kogoś zarejestrować? jeśli mam już np wypełniony wniosek, to gdzie mam go wysłać? czy to ja dostane inf jaki nr nadano mojemu przedstawicielowi i czy ta osoba wtedy automatycznie zostanie dopisana do mojej grupy?napiszcie prosze jak to sie wszystko odbywa pod względem że tak powiem "technicznym"? |
|
|
|
#4685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z katalogu zainteresował mnie aloesowy żel do mycia ciała i włosów Bottega Verde. Możecie coś o nim napisać
na necie nic prawie nie ma
|
#4687 |
|
Rozeznanie
|
Z szamponem nie pomoge, nie kupowałam, nie mam. Jak dostane pełny skład wczesniej niz ktos inny moze tu wstawi, to podam. A jesli idzie o mycie okien, obydwa wymienione sa swietne, nie zostawiaja smug. Mnie jednak przekonała do srodków myjącyco- pielegnujących Betterware i zapisania sie do klubu lata temu pianka do mycia szyb /i rożowa pasta do czyszczenia/ i jestem wierna im do dzis.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje zamówienie z lipca jeszcze do mnie nie dotarło.W tej firmie pracują ludzie niekompetentni ,ale za to z ogromnym poczuciem humoru. Choć mnie i moim klientkom już od 3 tygodni nie jest do śmiechu.
Najpierw na moje interwencje odpowiadali,że nie wiedzą.Zgrywali głupka, bo paczka od nich nie wyszła z magazynu.Potem przyznali,że to błąd systemowy i w końcu paczkę puszczą.Jak sie okazuje po kolejnej ( już nie liczę której) mojej interwencji okazało sie ,że jeszcze paczki nie wysłali, bo nie wiadomo dlaczego. A ja byłam pewna,że paczka jedzie do mnie kurierem i do tego expresem. Świecę oczami jak idiotka przed klientkami,część z nich już zrezygnowała z zakupów w tej firmie. Teraz już mi nawet na maile nie odpowiadają, bo i po co.Zaznaczę jeszcze,że nie usłyszałam słowa "przepraszam".Oj, szanują w tej firmie klientów i przedstawicieli .
|
#4690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4691 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem prawie 6 lat w Better i też nigdy nie miałam takich problemów. Nawet reklamacje mi się bardzo rzadko zdarzają (raz na rok). Jeśli coś takiego się dzieje to po prostu pech. I nie wiem na czym to polega, ale takie pechowe sytuacje dotykają stale tych samych osób, tak jakby przyciągali go do siebie. Ja też mam taką panią w strukturze - wszystko co może się zdarzyć zdarza się właśnie jej.
|
|
|
|
#4692 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pech pechem. Ja rozumiem,żę cos może nie wypalić,że ludzie sie mylą. Ale dobija mnie sprawa zalatwiania reklamacji przez tę firmę. Ta ich bezradność, niekompetencja i lekceważenie. Napisałam im sporo maili, poprosiłam o telefon w sprawie paczki, bo wyjeżdżam teraz na wakacje, cisza - nie odzywają sie jakby ich to nie dotyczyło. To w tym wszystkim jest takie przykre. Minął tydzień, interwencji a ja nadal nie wiem co z moją paczką. A słowa "przepraszamy" nadal nie ma, takie to trudne ?. Od 15 lat jestem konsultantką innej firmy sprzedaży bezpośredniej , mam więc porównanie, jak takie sprawy można załatwiac. Da sie - tylko trzeba chcieć i szanować innych. Wszak straty finansowe ponoszę nie tylko ja ,ale przecież też firma.
|
|
#4693 |
|
Przyczajenie
|
hej koleżanki i koledzy przedstawiciele
właśnie w niedzielę wieczorem mnie oświeciło że składając swoje zamówienie w czwartek wieczorem wpisałam kod na katalogi sierpniowe zamiast wrześniowe:/ czy ktoś z Was miał może podobną sytuację i firma podmieniła katalogi bez problemu i dodatkowych kosztów? tzn chodzi mi o to czy gdybym po opłaceniu faktury u kuriera odesłała im od razu te sierpniowe to przysłaliby mi wrześniowe bez opłaty za nie, bo przecież już kurier pobierze opłatę za produkty+katalogi? |
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Aniu...niestety firma nie podmieni Ci katalogów. Ja miałam taką sytuację kilka miesięcy temu i pomimo natychmiastowego telefonu do firmy musiałam kupić katalogi następne oraz zostawić sobie 120 katalogów aktualnych :-( Pani w infolinii powiedziała, że mam te katalogi wykorzystać do tego, by jeszcze większej ilości osób je pokazać
|
#4695 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za inf i za szybką odpowiedź pomimo późnej pory.
w sumie to się tego spodziewałam, ale nie szkodziło zapytać i jeszcze rano zadzwonię na infolinię dla pewności.dzięki i pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia. Może Ci sie uda
|
|
|
|
#4697 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=geigerka;42218450]Aniu...niestety firma nie podmieni Ci katalogów. Ja miałam taką sytuację kilka miesięcy temu i pomimo natychmiastowego telefonu do firmy musiałam kupić katalogi następne oraz zostawić sobie 120 katalogów aktualnych :-( Pani w infolinii powiedziała, że mam te katalogi wykorzystać do tego, by jeszcze większej ilości osób je pokazać[/QUOTE
No i tego wlasnie nie rozumialam, dlaczego, jesli zamowienie jeszcze nie wyszlo z magazynu zapakowane nie można w nim dokonac zmian, ale juz wiem, wraz z zamówieniem drukowana jest faktura. Natomiast można zamowienie anulowac jesli nie zeszlo jeszcze do magazynu do realizacji i wtedy wpisac następne wlaściwe, można tez telef poprosic o przepisanie go z wlaściwym juz produktem. |
|
|
|
#4698 |
|
Rozeznanie
|
Better wdrożyła juz częśc nowego systemu, ktory ma przedstawicielom ulatwic pracę. Sukcesywnie bedą wprowadzane kolejne udogodnienia, a juz za parę dni bedzie mozliwosc płatności on-line oraz otrzymania kredytu bankowego w wys 3oo zł. Na 100 pkt zamówienie wystarczy, jesli ktos ma problem z wyłożeniem swojej takiej gotówki na zamowiony towar.
|
|
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
|
Z niecierpliwością czekam na wprowadzenie płatności online, nie lubię trzymać w portfelu dużo gotówki. Mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu się uda i na razie wstrzymuję się z zamówieniem.
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, ale coś szwankuje ten system. Już od kilku dni w ogóle nie rozwija mi się sprzedaż grupowa, nie mam w ogóle podglądu na swoich ludzi, jak mam działać? A tylko się słyszy: "pracujemy nad ulepszeniami".
Nawet punkty się zatrzymały już z tydzień temu. Mam wrażenie, że się nie sumują, bo mam grupowych spooooro, sporo mniej niż zwykle. Wiem, są wakacje, ale w lipcu też były wakacje i było normalnie. U mnie tylko jest taki bałagan czy tez tak ma ktoś? |
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam grupy, więc ten problem mi odpada. Ale np. nie wiem kiedy przyjdzie mi paczka i czy w ogóle jest już wysłana, bo cały czas wisi 'Potwierdzone'
|
|
|
|
#4702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zanim dotarła wreszcie do mnie paczka z ponad 3 tygodniowym opóźnieniem, to jeszcze na dodatek ktoś " enteligentny" w firmie pomieszał mi adresy( część podał stałego, a część przekierowanego). I tylko dzięki wielu telefonom od kuriera udało się to wszystko jakoś zakończyć szczęśliwie. Połowa jednak produktów idzie do zwrotu, bo klientki porezygnowaly z tak długiego oczekiwania.
|
|
#4703 |
|
Rozeznanie
|
W srode po południu ma byc system sprawny, u mnie tez wszystko stoi na poziomie sprzed zmiany.
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
No w końcu mi paczkę wysłali
|
|
|
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
Ktos może kupowal szampony z BV? Potrzebuje kilka obiektywnych opinii
|
|
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
Jestem ciekawa kiedy wprowadzą zamawianie na kredyt
|
#4707 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Narazie kupiłam balsam ( za 9 zł, szał ), żel pod prysznic i błyszczyk. Wszystko super
|
||
|
|
|
#4708 |
|
Zadomowienie
|
Chce zamówić z wrześniowego katalogu szklanki z strony 15,czy ktoś je może ma?jestem ciekawa czy warto je zakupić,czy są warte ceny
![]() Z góry dziękuję pozdrawiam
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś ma ten Odplamiacz do tkanin w sprayu?? Bo ja nie wiem w sumie co o nim myśleć, użyłam go ostatnio do świeżych plam, ale niestety nie usunął ich dokładnie
|
|
|
|
#4710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawiodłam się na żelu oczyszczająco-złuszczającym z ekstraktem z różowego grejpfruta. Posiada bowiem bardzo mało drobinek ścierających i dlatego efekt złuszczenia jest znikomy.Tylko zapach ładny, ale tutaj nie o to chodzi. Na fakturze mam mleczko do ciała z zieloną herbatą, a w paczce jakiś produkt zastępczy bez podpisu. A klientki napalone były na ten właściwy balsam, bo hasło zielona herbata u nich robi wrażenie. Dalej mimo interwencji nie mam podglądu na braki i inne pdf-y w strefie.Ulepszony system okazał się w moim przypadku kompletnym fiaskiem.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

.

na necie nic prawie nie ma