![]() |
#4681 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Cytat:
Czego mam córce zabronić kochać? Gdyby to był przypadek jak u Arii że nauczyciel ma ok 25 lat to no problem bo jakby to był 40 to już bym się zastnowiła. Ale mnie to nie dziwi, bo mam dużo znajomych które są w związku z wykładowcami, niektóre już dawno po ślubie , niektóre dzieciaki mają. Zresztą jak byłam w LO [ dawno to było ale było ![]() ![]() ![]() A po drugie - to ona się jeszcze nie puknęła z Ezrą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Aaa, zapomniałam! Najlepsze był tekst Caleba do Spencer "To niby skąd wiem, że jadłaś cheesburgera na drugie śniadanie?"
![]() i jeszcze coś mnie rozbroiło, ale nie pamietam teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten cheeseburger był dobry ![]()
![]() |
#4684 |
Naczelny Hipster
|
Wydaje mi się wciąż, że to co innego z punktu widzenia uczennicy - że koleżanka jest z kimś starszym, a co innego z punktu widzenia rodzica, bo to przecież TWOJE DZIECKO
![]() ![]() Jak to się nie stukali? Na bank się stukali :P Nie trzeba pokazywać ludzi w trakcie stukania, żeby było wiadomo xD Aa to ja się jaram makijażami Hanny, super są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zadomowienie
|
no dziecko a co zwierze? Kochana jestem rodzicem i patrzę zawsze z punktu rodzicielskiego i ja osobiście nic nie miałabym do tego - jeśli to byłby szczery uczciwy chłopak, który darzyłby moją małą takimi uczuciami jakimi Ezra darzy Arię [ bo widać że oni się kochają].
Oczywiście na początku byłabym w szoku, ale nie wywalałabym chłopaka za drzwi tylko z nim porozmawiała szczerze. i znów zaznaczam do 25-26 lat bo od 30 wyżej nie przetrawiłabym i jeszcze ode mnie by w ryja dostał. Nie wiem czego ale sądzę że różnica wieku do 10 lat nie jest jakąś przepaścią, co innego jak ona ma 17 a on 43 no o czym będa gadać?? Cytat:
Wiesz - każda z nas czy młoda czy stara czy średnia - wie że młodzież teraz nie ogląda tv siedząc na 5 metrów od siebie tylko się obściskują po kątach i bzykają. Teraz coraz młodsze się gżdżą i coraz młodsze w ciąże zachodzą, co dla mnie jest niepojęte.
![]() |
#4686 |
Naczelny Hipster
|
Ja byłam przekonana, że oni się stuknęli jak się poznali. Ale też było kiedyś jak Aria przyszła do jego gabinetu i się rozpinała, założyłam, że się stukali
![]() Wydaje mi się, że co jak co, sytuację pogarsza to, że Ella z nim pracowała, no i to jednak takie dziwne, że dziecko z twoim współpracownikiem ![]() Ale ja po prostu nie lubię Ezry, jak zniknie to się nie zmartwię ![]() Btw nie ogarniam motywu kto ile ma lat - bo Ali chyba zniknęła jak miały 15, tak? Akcja się dzieje rok później czyli powinny mieć 16, góra 17. A jak były jakies flashbacki to był Ezra jeszcze w szkole i jakoś z tych flashbacków wynikało, że to były wspomnienia z okolic zaginięcia Ali. To ja się pytam - on skończył szkołę i od razu został w niej nauczycielem? Bez sensu przecież. Nigdy nie ogarniałam ichniejszego systemu nauczania, o co cho? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to jeszcze nic ![]() w 90210 to gość jest profesorem a zarazem studentem i chłopakiem swojej studentki ![]() tego nie czaje ![]() albo student a wystawia oceny ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Mi się strasznie podobało to ponczo czy tam płaszcz Arii
![]()
#4689 |
Zadomowienie
|
muszę przyznać że mi też
![]() ![]() Coś mnie tknęło, chyba intuicja wiedziała że tam czeka na mnie ponczo ![]()
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie są takie ciucholandy? Bo na pewno nie w Sopocie ![]()
![]() |
#4691 |
Rozeznanie
|
I na pewno nie w Gda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
I to jeszcze za jakie pieniądze!
#4693 |
Zakorzenienie
|
CZeść dziewczyny ! Przyłączam się do wątku
![]()
#4694 |
Zadomowienie
|
w Rzeszowie są fajne sh
![]() naprawdę są perełki nawet jak jest dzień że po 1 zł wszystko to takie perełki że szok! Jakieś 2 miesiące temu poszłam na dzień gdzie było wszystko po 1 zł a szukałam prześcieradła bo chciałam płytki w garażu wyłożyć i znalazłam nową sukienke assosa ta ballet [ w zał zdjęcie]. Za 1 zł! Kupiłam ją bo mi się podobała ale nie wiedziałam że akurat jest modna i nie wiedziałam po ile chodzi na allegro dopiero kumpela mnie uświadomiła że są po 300 zł ![]() Jest fajna ale te falbany się kijowo prasują po praniu:| jak siądziesz na nich to od razu się spłaszczają ![]() ![]()
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o ciuszki w sh to szczerze mówiąc wole je niż z wykłego sklepu .
jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz . a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: 'no to patrz..!! Edytowane przez ekscentryczna Czas edycji: 2012-02-02 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kumpela ostatnio kupiła świetną coś na styl mizensy. Prawdę mówiąc w sh zawsze znajdziesz coś niepowtarzalnego i co najważniejsze taniego, bo jak widzę sweterek za 120 zł to mi coś się dzieje, przecież 2 razy upiorę i szmata. A po przecenie 9,95 ten sam sweterek. Jak im się opłaca za 9,95 sprzedawać to czego początkowo wołają 120 zł?
![]() |
#4697 |
Rozeznanie
|
Jak na moje, to faktycznie było kilka scen, nad którymi faktycznie można się zastanowić.
1) wspomniana scena w szkole. Ale mieliby aż tyle odwagi, żeby uprawiać seks w szkole? Dziwne. 2) Nie pamiętam tego dokładnie, ale był motyw, gdzie oni leżeli u Ezry w łóżku. 3) Baleron dosyć jasno spojrzał na to łóżko i zapytał, czy to u niego się spotykali. Wiadomo, co sobie pomyślał. Jednak sądzę, że nie było tego. Zobaczcie jak było pokazane, jak Hannah pojechała z Calebem pod namiot. Wątpliwości nie ma. Później chyba nawet coś mówiła o tym. Maya i Emily też inaczej przedstawione. Raczej można się domyślać, ale tak jak w przypadku Arii i Ezry- nie ma 100% pewności. Ja nie mam nerwów do chodzenia po ciucholandach. Jedną jedyną rzecz udało mi się znaleźć, którą szukałam. A też- dałam 25 zł. Kupiłam, bo potrzebowałam na gwałt- a to była zwykła spódniczka w kratę. Tak to nie chodziłam. Ale będę miała trochę czasu (i chęci przede wszystkim), to się wybiorę. W ogóle zgłupiałam. Znów mi się zmienia styl. Na szczęście cały czas jestem przy ciemnych barwach. Ale już co innego mi się podoba. Żal. I właśnie, Nescaa, jest temat o stylu Effy? Kiedyś właśnie jej ciuchy mi się strasznie podobały. Ale no kurcze... nie ta figura (jednak pracuję już nad tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Naczelny Hipster
|
Ooo tak ciuchy Effy
![]() Ja w lumpeksach znajduję ładne kardigany i swetry ładnie wyglądające jako oversize ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inspiruje mnie wiele osób od Effy,Arii do Emmy Watson więc trudno określić w jakim stylu się ubieram ![]() Tak jest taki wątek ale prawie nie uczęszczany! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...effy+skins%F3w
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Effa czyli kto? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Rozeznanie
|
Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć
![]() O właśnie, w PLL faceci też się fajnie ubierają. Nie przyglądam się jakoś specjalnie, ale np. Caleb chyba ostatnio miał świetne buty. Jak była ta scena w kawiarni. Ale nie zdziwię się, jak znów mi się coś pomieszało. Coś na pewno było. Effy- bohaterka z serialu Skins. Stawiam go na pierwszym miejscu razem z DH i Frends. Chociaż oglądałam 4 sezony i kawałek 5. Nie wciągnęła mnie szczególnie ta generacja. Mam wrażenie, że dosyć bezbarwna jest. Dziewczyna ma rewelacyjny styl. Określiłabym jako Grunge/Rock. Póki jest się młodym, trzeba szaleć z ciuchami. Emma ma też świetne wyczucie stylu. Klasyczny, ale wyróżnia się. Nie jest mdły. Wręcz bardzo ciekawy. Niestety tego typu wątki ("moda z PLL", "Styl Effy") szybko umierają. Szkoda. Jest jeszcze jeden ciekawy wątek, coś o stylu kobieco-rockowym. Zobaczymy. No, ale teraz do listy zakupów doszedł granatowy cień matowy, zielony i granatowy- sypkie (wszystkie z My Secret) i z Sensique szary. Pewnie jeszcze jakiś srebrny sypki również z MS. Masakra. Miałam przestać kupować! Zawsze coś się znajdzie;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się naprodukowałam na wątku o modzie w PLL bo poznajdowałam różne fajne rzeczy w stylu Arii ale jakoś przeszło bez odzewu ![]() Szkoda bo mnie w tym serialu w sumie moda bardziej interesuje niż sam wątek ![]() A styl Effy był świetny! Szkoda, że nie ma już więcej sezonów z nią ![]() A co do szalenia z ciuchami to się zgadzam dlatego wciąż poszukuję swojego stylu i ubieram się dość różnorodnie, na ustatkowanie się w tej kwestii jeszcze przyjdzie pora ![]()
nieważne jak długo starałaś się być grzeczna, nie uciszysz w sobie niegrzecznej dziewczynki http://nescaa.tumblr.com/ Edytowane przez Nescaa Czas edycji: 2012-02-02 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Rozeznanie
|
Aaaa... coś napisałam, ale uznałam, że najpierw może przejadę się do Bershki, ale w końcu tego nie zrobiłam i zapomniałam. Kawałek dalej muszę pojechać, a z neta nie lubię kupować (nie licząc allegro).
Mam to samo, jak chodzi o zainteresowanie serialem. Bardziej zaczyna mnie obchodzić jak się skończy sprawa Arii i Ezry, oraz jak będą wyglądały związki: Hannah-Caleb, Spencer-Toby. A już mnie nudzi. Bardziej przerażający mi się wydawał już Garrett, który chciał nastraszyć Caleba, niż samo "A". Ten/ta chyba na wakacje sobie pojechał(/a). Nuuuudne. Z charakteru znacznie bardziej wolę Effy niż Arię. Ta pierwsza jest dla mnie bardziej autentyczna. Dałaby się pokroić za brata, ma swoje za uszami, ale jest uczciwa i w ogóle. A Aria? Taka... mdła się zrobiła. Jaj to ona w ogóle nie ma. Niby mówi jak ona strasznie kocha Ezrę, ale robi coś w kierunku, żeby być razem? No dobra, jak było już prawie po ptokach, to się zainteresowała. Wcześniej niczego takiego nie widziałam. W ogóle ze wszystkich najbardziej lubię Spencer, chyba nie muszę mówić dlaczego. Ona na razie pokazuje, że najbardziej o wszystkich dba, najwięcej myśli. U reszty tego nie widzę. Caleb- rewelacyjny koleś. Ma i charakter i dobre serducho. Hannah również- kumpele tak się zachowały (niefajnie to rozegrały), a ona wybacza od razu Spencer. Ja jeszcze boję się "ustatkowania", jak chodzi o styl. Chociaż czasem to i lepiej wychodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Rozeznanie
|
Co do Effy to rzeczywiście styl ma świetny, ale jej jako postaci nie lubię
![]() Arii nigdy nie lubiłam, za to bardzo lubię Spencer, pewnie dlatego że jest bardzo podobna do mnie samej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Nescaa ja bym o modzie w PLL tutaj pogadała, w dwóch wątkach się gubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Rozeznanie
|
Właśnie na tym 2 wątku dosyć ciężko się pisze (ja raz zgłupiałam na którym piszę), ale tam jest wszystko bardzo przejrzyste. Wygodniej jakby tutaj w ogóle nie rozmawiać o stylu, tylko bezpośrednio tam, tu tylko fabuła. Jedak może inaczej wyjść w praktyce. Większy porządek byłby. I zawsze wiadomo gdzie co jest.
Jeszcze wrzucę swoje 3 grosze o Effy: mnie drażniło podejście typu: wkurzysz dyrektora (mówię o zadaniach z listy na początku 3 sezonu), to dam Ci d... (dosłownie, na takiej zasadzie). Przypomniała mi się jedna scena, mistrzostwo. http://www.youtube.com/watch?v=Yu51iLiihWw Podobało mi się u niej to, że walczyła o tych, których kochała. Była skłonna się poświęcić. Widać było też jej stosunki z rodziną. Niby idealne, ale pomagała jak umiała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Jestem właśnie po odcinku i szkoda, że wróciła Kate. Strasznie denerwuje mnie ta dziewczyna
![]() ![]() ![]()
#4708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Ja też już po.
![]() Widzę, że nie tylko mnie irytuje wątek Emily-Maya. Generalnie Maya jakas taka dziwna i cwana z charakteru, nie przepadam za nią. Fajnie by było, gdyby np. ta tajemnica Holdena była związana z A, ale pewnie jakoś lekko to wyjaśnią i żadnego zaskoczenia nie będzie. Jestem trochę wkurzona, że scenarzyści wymyślają tyle wątków pobocznych, a "A" i zabójca Ali są zepchnięte i prowadzone tak od niechcenia. W sumie nie wprowadzają niczego nowego, żadnego "punktu zaczepienia", żeby można było kombinować i wiązać to z jakimiś osobami. A tak, gdy myślimy o "A", blądzimy jak dzieci we mgle. ![]()
#4710 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda mi dać za sweterek 120 zł . Za taka kwote w sh bym miała ich z 6 jak nie wiecej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.