|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
na drugie mam Irena
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
odradzam wam te siatki na owady
pod koniec sezonu są czarne umyć to trudno, a jak zechcecie to zdjąć to już do śmietnika, po odklejeniu tego rzepu zostaje na oknie żółty klej, wygląda to okropnie i jest ciężki do usunięcia , bardzo się z tym namęczyłam teraz mam siatki na ramie, wielosezonowe ale też i wiele droższe
|
#4682 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawa jestem tej gazetki dziecięcej która ma niedługo być. W końcu niebawem Dzień Dziecka
Pilnie potrzebuję też chusteczek Dada, mogłyby więc być w promocji w 4-paku ![]() Kupiłam z gazetki urodowej masło mango- za taką cenę jest naprawdę fajne. Poza tym perfumki so different i pumeks to stóp z tarką. A i moje ostatnie odkrycie: herbatka rooibos - pychota, kupiłam tą bez dodatków i naprawdę polecam. |
|
|
|
#4683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do herbat ja kupiłam w zielonym opakowaniu(jak Saga) malina i dzika róża. Pyszna
|
|
|
|
|
#4684 |
|
BAN stały
|
Kfiatuszek1987, a dobry ten pumex do stop, bo tez sie czaje? do tej pory uzywalam z oriflame, ale roznica w cenie jest duza, pozniej zatrudnie mojego TŻta do machania nim, bo ja mam male rece
niech sie jakos przysluzy.
|
|
|
|
#4685 |
|
Rozeznanie
|
Powiem szczerze, że pierwszy raz mam taki pumeks na rączce, bo zawsze jak jakiś miałam to taki zwykły w kostce i jak dla mnie to ten z biedronki jest naprawdę fajny, głównie dlatego że jest bardziej poręczny. Ogólnie pumeks fajnie się ściera i jestem z niego zadowolona (choć użyłam go dopiero raz). Wydaje mi się że za taką cenę możesz spróbować.
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam dziś w biedr. i nic nie kupiłam
![]() nic nie było
|
|
|
|
#4687 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może to zapach "inspirowany" ![]() W sumie nie ważne, pójdę tam dziś i może też zakupię jakiś flakonik dla Mamy na Dzień Matki, do tego jakieś czekoladki i prezent gotowy!
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dobre te twixy
w przeciwieństwie do pozostałych...
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4692 |
|
Przyczajenie
|
Ja jeszcze do pizzy
mały przepisik![]() 30 dkg mąki 5 dkg drożdzy jajko 3/4 szkl. ciepłego mleka 6 łyżek oleju 1 łyczeczka cukru Drożdze rozpuścić w 1/4 szkl. mleka z jedną łyżką mąki i łyżeczką cukru. Gdy wyrośnie(tak 15-20 minut)wyrobić z mąką, jajkiem, olejem i mlekiem.Znowu pozostawić do wyrośnięcia (20-25min)Jeżeli będzie się kleiło to dodawać mąki jak układam swoje na blaszce takiej od piekarnika to mi się jeszcze troche lepi ale, nie zwracam na to uwagi.Na to koncentrat albo keczup i ulubione dodatki Czasem wkładam pizze do rozgrzanego piekarnika przed wyłożeniem dodatków na 5-10 minut żeby się dopiekła i np. nie była surowa potem dodatki rozkładam, pod koniec ser i mmmmmmmmm...smacznegoSos czosnkowy(majonez śmietana i czosnek) Ja swoją blaszkę smaruje margaryną i posypuje bułką tartą albo papier do pieczenia układam z biedronki przed świętami był taki duży super sprawa moja blaszka już ma swoje lata. a co do temperatury piekarnika to same wyczujecie ja tak na 180 C zwiększam albo zmniejszam bo mój piekarnik też dziwny się już zrobił
Edytowane przez Likrest Czas edycji: 2011-05-18 o 11:49 |
|
|
|
#4693 |
|
BAN stały
|
A co zrobić żeby ten spód z biedronki nie był taki płaski? macie jakiś pomysł? mój wyszedł mega płaski i twardawy. Takie to sobie jest...
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzucam do szybkowara dosłownie ociupine masła, na to albo mięsko mielone albo chudą kiełbaskę w plasterkach, cebulę pokrojoną w krążki (półkrążki jak duza) sztuk 4-5 średnich, 1 paprykę w kostkę (większą), około 400-500g pieczarek (kroję łebki na 4 części), 2 puszki pomidorów (biedronowe krojone bez skóry) i na koniec 2-3cukinie w grubą kostkę pokrojone.... zamykam szybkowar i jak się zamknie to gotuję koło 5-10min...... i już aaa i przyprawy: vegeta, pieprz ziołowy, czosnek, papryka jesooo najesc się nim nie mogę
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumy zdecydowałam się że sobie kupie, za takie pieniądze super. A w lecie nie używam moim markowych, bo plamy podobno zostają od słońca. Po tych też myślicie, że będą? Jeśli tak to na wieczór i tak się przydadzą
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-05-18 o 12:06 |
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Łopatka z biedronki bardzo ładna
|
|
|
|
#4697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale na te perfumy chyba się skuszę, mam już be so diffrent, a my trasure początkowo nie podobały mi się, ale przyjrzałam im się drugi raz i teraz wydają mi się ok I zgadzam się, że nie czuć tanimi perfumamiten spód chyba jest z natury płaski. mi wyrastają ładnie tylko brzegi. a może się zdarzyć że będzie twardy jeśli pieczesz go zbyt długo (15 min to max!). ja raz piekłam 20 minut i zrobił się zakalec. nie kładź pizzy zbyt blisko palnika, jeśli pieczesz w piekarniku, to kładź jak najwyżej. |
|
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam pytanie co do kosmetyków do stóp. Pewnie nie raz już było, ale zanim znajdę, tylko stron...
Kupiłam dziś peeling do stóp regenerujący-cośtam(pomarańczowe opakowanie) i krem do stóp odżywczo-nawilżający(jasnofioletow e opakowanie) z BeBeauty. Macie jakieś opinie na ich temat? Używałyście ich? Spelniają swoje zadania?
|
|
#4700 |
|
BAN stały
|
wydalam 15 zl dzis, kupilam: niebieska herbate milton, 3 puszki coli, pumex rozowy
biszkopty i batony mars-4 sztuki po 2,99-przecenili |
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Co prawda nie do mnie pytanie, ale u mnie kosztują 150 zł brutto za metr kwadratowy...
Właśnie jutro maja mi przywieźć Nie mogę się doczekać ![]() Jak miałam stare, drewniane okna, to też miałam te zwykłe moskitiery i nie narzekałam Za takie pieniądze myślę, że warto, a i w innych sklepach jak wcześniej pisałam można dostać tańsze i czarne.Chociaż jak już mam plastikowe okna, to szkoda mi faktycznie obklejać, więc zamówiłam sobie porządne
|
#4702 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze tak jest
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam szampon Care&Go z pokrzywą. jest REWELACYJNY
za taką cenę polecam
|
#4706 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
Pojechałam dzisiaj do Biedronki żeby kupić te herbaty Irving TeaSpa, mam w domu tą Detox i jest pycha więc chciałam kupić na zapas, ale już nie było
nie wiecie Kobietki w jakim innym sklepie ją znajdę??Proszę o pomoc ![]() Ale na szczęście dorwałam te perfumy My Treasure akurat wzięłam ostatnie! Piękne A tak to spożywka, jabłka, batoniki smako liczyłam na to, że może wystawili już te balerinki które mają być od jutra ale niestety nie było a jutro specjalnie nie pojadę, szkoda.. ciekawe, bo za taką cenę nie wiadomo jak z jakością..
|
|
|
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak któraś się nie załapała na masło do ciała mango, to mam jedno na wymiankę - 1 raz użyte tylko na ręce
![]() edit: herbaty Irving zeszły u mnie już 1 dnia
|
#4709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najbardziej lubię pizzę z pizzerii Cytat:
Kupiłam ostatnio jogurt pitny z grejfrutem i zieloną herbatą i jest pyszny! perfumy My Treasure też mi się podobają
|
||
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na większe zgrubienia dostępna jest też tarka na rączce (również rossmannowa), także bardzo dobra. A co do siatek na owady - większość tych przyklejanych na rzep po zdjęciu można spokojnie wyprać w pralce (powinna być informacja na opakowaniu). Ślady na ramie okiennej nie zostaną, jeżeli przed przyklejeniem dobrze oczyści i odtłuści się ramę. Choć jak już wyżej wspominałam, ja również polecam moskitiery w ramkach, koszt to ok. 100 zł za metr, a komfort nieporównywalny.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

Może to zapach "inspirowany" 

nie wiecie Kobietki w jakim innym sklepie ją znajdę??Proszę o pomoc