|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Cytat:
![]() dziekuje, bardzo sie ciesze, ze widac u mnie poprawe i moge bez wstydu Wam je pokazac ![]() Cytat:
![]() bardzo sie ciesze, ze ocenilas je pod tym katem, bo odkad doradzilyscie mi pilowanie w jedna strone, to zajmuje mi X czasu i czasami juz trace cierpliowosc, ale odkad uzywam odzywki Herome, nic mi sie nie zlamalo, wiec moglam poprawic ich ksztalt, zeby wszystkie miej wiecej tak samo wygladaly. lakier jest beznadziejny w obsludze, nikomu go nie polecam pod tym wzgledem, ale kolor ma przepiekny ![]() ![]() ja uzywam zmywacza "Akademia Paznokcia" o zapachu truskawki i faktycznie nie smierdzi tak jak inne, kupilam go w hurtowni kosmetyczno-fryzjerskiej jakis rok temu za 11zl 1litr ![]() glamour dziekuje ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-29 o 17:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Caate a masz jakieś stare zdjęcie do porównania?
![]() ![]() ![]() ja piłuję w dwie strony i to dosyć szybko, a i tak każde piłowanie zajmuje mi ponad godzinę czasu ![]() jakbym chciała w jedną stronę to chyba bym cały dzień siedziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mi z jakies 20min, widze ze nie mam na co narzekac ![]() ale jaki u Ciebie efekt... ciagle takie dlugie sa, idealne ![]() mam ale pomalowane, bo jak zrobila aktualizacje picasy to mi wcielo duuuuuzo zdjec ![]() przepraszam za niedokladnosc w malowaniu ![]() zdjecia przed kuracja ok. 20-25maj
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-29 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
no widac że urosły
![]() ![]() miałam na mysli jeszcze starsze raczej, pamiętam z wątku, ale nie chciało mi się szukac, bo w tym spamie to ciężko ![]() tak czy siak, masz piękną płytkie i nawet krótsze są super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
nadrabiam zaległości :P
Caate- ale cudowne te Twoje niebieskie pazurki! a kłótnia w związku czasem jest potrzebna- napewno za niedługo się pogodzicie ![]() Karola- a dlaczego chcesz żeby Ci nóż w plecy wbić? przecież lada moment będziesz po obronie i będziesz mogła poszczycić się magistrem!!!! Glamour- to co wypisują na Kafeterii to szczyt chamstwa!!!! ja nie wiem- ludzie są chyba tak zazdrośni że nie mogą żyć bez obsmarowania kogoś innego!!! śliczne i długaśne niebieszczaki super zakupy Orchi- jaka z Ciebie ładna dziewczyna!!! masz taką nieskazitelnie cudną twarzyczkę! i ta cera... pazurkowy french sliczny!!! Orli- cudne storczyki!!! za cenę 13zł to naprawdę się opłacało!!! ten żyłkowany łososiowy ktory jest dla Twojej mamu jest identyczny jak mój ![]() widzę że gorączka storczykowa Cię dopadła ![]() Rodzynka- ale słodziutkie różowe pazurki!!! i długość fajna AnnaVanDort- śliczna płytka paznokciowa i jaka długość!! Agateczka- świetnie ten Twój crack popękał ![]() Magdalena3city- wow!!! jaka długość!!!! Agu- śliczności!!!! a tu moje pazurki- te pasiaste miałam przez kilka dni ale powiem szczerze że jakoś mi do gustu nie przypadły. natomiast teraz mam te z crackiem i jestem zadowolona i na dokładkę moje storczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te na blogu, byly 2tyg po tych, tylko tym samym lakierem ![]() ![]() mam starsze, ale dluzsze, co mi tak pekaly, np te: SDC10516.jpg SDC10518-1.jpg Cytat:
![]() storczyki tez ![]() ostatnio widzialam w sprzedazy niebieskie i prawie bym kupila, ale moja mama ma ponad 70kwiatkow i juz nie ma gdzie ich ustawiac ![]() u nas ta klotnia, to raczej spor rodzinny, wiec troche nerwow poszlo... ale widze, ze mi to na dobre wyjdzie patrzac w przyszlosc.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-29 o 17:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a storczyków niebieskich nie kupuj- strata pieniędzy! normalnie w naturze niebieskich Phalaenopsisów nie ma a te w sklepach to sa farbowane atramentem, ktore przy kolejnym kwitnieniu będą białe ja samych storczyków mam 80 sztuk i też już mam zakaz kupowania nowości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o to ja nawet nie wiedzialam, dzieki za uprzedzenie ![]() moja mama by miala z Wami o czym rozmawiac widze ![]()
![]() |
#4691 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tylko szkoda tych kwiatków bo napewno nie reagują one pozytywnie na atrament w łodygach ... ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27826717]Widziałam dziś takie niebieskie - za 80zł dwa marne pędy, choć z dużymi kwiatami... ![]() no niestety ceny zaporowe! ja już nawet widziałam Dendrobium Nobile które po takim farbowaniu miało nawet liście niebieskie!!! masakra!! to jest niszczenie kwiatów!! ![]() ja mam kilka białych które mają właśnie takie ogromne kwiaty, pewnie jakbym wpusciłam im trochę atramentu w łodygi byłyby niebieskie Edytowane przez Diana33 Czas edycji: 2011-06-29 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
Diana dzieki, ale cera i efekt nieskazitelnosci zawdzieczam przeswietlonemu zdjeciu :P
zmalowalam na paznokciu u stop cos w kształt babeczki. no ale wlasnie,"cos" ![]() ![]()
#4695 |
Zadomowienie
|
_Nikki_Oj ja nawet nie zauwazylam, ze tam bylo napisane farma
![]() ![]() ![]() glamour9 Pieknoty ![]() ![]() Czarna Orchidea ladne pazurki ![]() caate; ladny i kolorek i pazurki ![]() Diana33 Pazurki okej, ale zdobienie raczej nie w moim guscie. Moze to dlatego, ze ja ogolnie nie lubie crack'ow ![]() Ja dzis zrobilam sobie frencza na stopach i pieknie wyglada ![]() ![]() ![]() ![]()
#4696 |
Zakorzenienie
|
Za dużo bym miała do cytowania, więc Wam wszystkim zbiorowa dziękuję
![]() ![]() ![]() A teraz uwaga - EWALUCJA pilnie poszukiwanaaaaaa ![]()
#4697 | ||
Zakorzenienie
|
no ja nie wiem czemu tak długo mi schodzi
![]() ![]() Cytat:
![]() no i storczyki też ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze, domowe, wakacyjne...
Użyte lakiery to czerwień golden rose, flejksy MS, czarny essence do stempli i utwardzacz miss sporty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() śliczniusie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Jak wymywalas lakier pedzelkiem?
kurde tak się zdenerwowałam że aż mnie serce boli wrrr!
#4705 |
Zakorzenienie
|
maluje sie wiekszy obszar na paznokciu niż to potrzebva do frencza, czeka się aż wyschnie. Tak powiedzmy od wolnego brzegu do połowy płytki.7
Następnie macza się zaokrąglony pędzelek z naturalnego włosia w zmywaczu, jergo nadmiar odsącza się wacikiem i takim wilgotnym pędzelkiem zmywa się nadmiar lakieru i modeluje frenczową końcówkę. Dajcie mi 15 minut a spróbuję zrobić stepik ![]() Co Cię tak zdenerwowało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle drażliwa dzisiaj:/ dobry myk musze spróbować ale nie wiem czy mam taki nieużywany pędzelek.
#4707 |
Zakorzenienie
|
Sposób znalazłam na blogu KattiePL, ale stepik zrobiłam własny
![]() ![]() Nie wiem czemu wyszło takie malutkie ![]() Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2011-06-29 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
loli śliczne pazurki
![]() i stepik zrobiłaś ![]() Diana boskie storki ![]() ![]() ![]() caate piękne pazurki, widać że urosły ![]() Cytat:
![]() mam to gdzieś jak to moja koleżanka powiedziała 2 minuty zbłaźnienia a tytuł na całe życie ![]() myślałam że padnę jak to usłyszałam Orlico Twoje storki też fajne ![]() Orchideo przegapiam Twojego frencha ![]() ![]() Proszę jutro o kciuki. I proszę nie spamować za dużo. ![]()
![]() |
#4709 | |
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.