|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31979678]prowadzi to do sytuacji że każdy będzie chciał taniej.
Nie raz ten temat był tu maglowany. i nadal jest to niezgodne z zasadami firmy.[/QUOTE] ![]() dokładnie, w sumie na dłuższą metę, działamy na swoją niekorzyść w ten sposób |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a chodziło mi o to, żeby one były jeszcze wcześniej, przed demo ![]() Chociaż czasem demo ma zapachową stronę, to też mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie jak ktoś złoży (chyba) bardzo duże zamówienie to dodają jakies gratis a dla nas lepiej by było, gdyby dawali nam próbkę zapachu gratis nawet dla tych, którzy mają małe zamówienia - czyli kupują dla siebie, bo przecież takie kk też są |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
BAN stały
|
a jeśli chodzi o braki w IM to podejrzewam że są dobrze ubezpieczeni w te wody... problem może być z naszyjnikiem bo przeważnie tych dodatków brakuje zawsze....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[/QUOTE] ![]() czego nie rozumiesz? ja się daje takie mega rabaty to później one naprawdę tak myślą, że zarabiamy nie wiadomo ile i w sumie trudno im się dziwić. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() nie mogę się przekopać przez tą ilość wątków i znaleźć tego co mnie interesuje, a wyszukiwarka najwyraźniej nie chce mi ułatwić tego zadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
BAN stały
|
dziewczyny ja myślę, że nie ma co narzekać bo u konkurencji jest gorzej.... moja koleżanka była tam konsultantka 3 czy 4 miesiące bo nie wyciągała.... tam żeby ci przysłali zamówienie za darmo musisz mieć ileś tam punktów(przeważnie kwota 200-250zł duzo też zależy od produktów bo są różnie punktowane) a u nas wystarczy mieć zamówienie za 150zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Ma ktoś może zdjęcia bransoletki snowdrop ? (W mini katalogu jest za 19.90, chciałabym zobaczyć jak wygląda na ręcę)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jagoda352;31979189][QUOTE=Sarunieczka;3197041 6]
Muszę się pochwalić-zrobiłam w pracy promocję na Infinite Moments i uzbierałam zamówienie na....10 sztuk ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na stronie pojawiło się walentynkowe odliczanie, coś jak to świąteczne. Dziś dwie wody za 69zł |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | ||||
BAN stały
|
[QUOTE=nataszka25;31982840][QUOTE=jagoda352;31979189]
Cytat:
ogólnie powiem Ci że drogo chcą za ta IM a przecież to jest woda toaletowa i zapewne długo nie będzie pachnieć chyba że na ubraniu.... ja jak bym miała sama zamawiać to patrzałabym na to czy to jest woda toaletowa czy perfumowana bo jak dać 60 zł za perfumy to chciałabym żeby mi się długo trzymały w sensie zapach a tak za wodę toaletową za te 30 parę złotych to nie byłoby mi szkoda.... kiedyś zamawiałam u konkurencji takie różowe z pompką za 50-60 zł i zapach był ładny ale co z tego jak po dwóch godzinach był w ogóle nie wyczuwalny dla nikogo i do tego buteleczki nie mogłam nosić w torebce bo się wylewały, musiałabym ściągać pompkę i zakładać zatyczkę a jak bym chciała użyć to znowu zmieniać ale dla samej buteleczki warto było wypróbować... no ale nie wszyscy myślą tak jak ja i nie wszyscy darzą miłością pierdułki ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
może też dużo zależy od zamówienia ja mam raz na 200 zł raz na 1000zł różnie... albo jak ktoś się zamachnie i wrzuci mi próbki to wtedy mam... miałam kiedyś taki motyw przed świętami że miałam w paczce linera a na fakturce go nie było więc potraktowałam go jako gratis.... Cytat:
Cytat:
aż muszę zobaczyć co dzisiaj dawają.... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- a może ktoś wrzucić linka na to walentynkowe odliczanie bo ja u siebie na strefie nie moge tego znaleźć.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a serio - no nie jest, ale czasami jak robię nieduże zamówienie to mi katalogi i inne pierdoły pochłaniają prawie cały rabat... no ale takie życie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro jest na głónej to jest i nadzieja, że będzie na nie upust ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W internetowej ofercie specjalnej są te rzeczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zadomowienie
|
A to ja jeszcze dorzucę swoje 3 grosze. tez nie robię promocji, bo mam zbyt małe zamówienia i zamiast zarobić sobie na kosmetyki i dopłacić za swoje zamówienie połowę to dopłacałabym całość. A nie dla działań charytatywnych zajmuję się avonem.
I niestety już wiele razy słyszałam, prawie od każdej dziewczyny, że ja na niej zarabiam. jedna koleżanka przy pierwszym pokazaniu jej katalogu chciała "coś taniej". Więcej katalogu ode mnie nie dostałam.Niestety nie mam siły użerać się z kimś kto na siłę chce odemnie coś taniej. I mam jeszcze problem z jedna znajomą. Ona notorycznie zaczyna ucinać mi sama końcówki. Najpierw było to po pra groszy (40, 50, 60 it.) ale ostatnio ucięła mi aż 3,20! No sorry bardzo, ale ja chyba nie jestem zmuszona ucinać końcówek? Ktoś zamawia coś z katalogu. Ma tam jak wół cenę napisaną, to chyba zobowiązany jest zapłacić cała sumę. razem z końcówkami. Zatakało mnie i przmeilczałam. Ale co ja mam zrobić, jeżeli dziś znowu tak się zachowa? Nie rozumiem tego. Całe życie zamawiałam kosmetyki u znajomych, nieznajomych i nigdy, przenigdy nie uzinałam końcówek. Dawałam róne, bo rozumiałam, że ktoś jest konsultantem i nie będze dawał mi rabatów. A z moich znajomych nikt tego nie rozumie. I tak, jak 10 osób utnie mi po 1zł to za swoje marne zamówienie nic nie mam a jeszcze dołoże, przecież nie o to mi chodziło. Nie wiem co robić. Zaczyna mnie denerwować ta samowolka bezczelnych znajomych co biorą u mnie kosmetyki. A ta jedna to już nieraz przeszła samą siebie i to nie tylko w kwestii pieniędzy, ale to długa historia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to, że płacisz za te stopki do przymiarki butów to jestem zdziwiona - pierwszy raz o tym słysze, u mnie do tej pory zawsze za darmo są |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale odnośnie posta- przepraszam bardzo, ale tak naprawdę jako konsultantka jestem na samym dole piramidy, która zarabia na avon, to ja się dla nich staram, zarabiam itd. a nie muszę, kwestia tego, że robię to dobrowolnie, więc i oni by mogli zrobić w moim kierunku jakiś ukłon, tak czy nie? Zresztą realna wartość 5 takich próbek to podejrzewam aż byś się zdziwiła ile realnie to kosztuje, góra kilka gr, a sami sobie śpiewają 5 zł, jeszcze wielkie halo, bo czasem możesz za 3,75 zamówić. Sami chcą po 50, 60 zł za perfumy, które są do niczego, z czasem śmierdzą spirytusem i długo nie wytrzymują, a ja mam im płacić 5 zł za próbki? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.