Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 10:02   #4681
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31979678]prowadzi to do sytuacji że każdy będzie chciał taniej.

Nie raz ten temat był tu maglowany.

i nadal jest to niezgodne z zasadami firmy.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
no, to się nazywa psucie rynku
dokładnie, w sumie na dłuższą metę, działamy na swoją niekorzyść w ten sposób
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:02   #4682
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale próbki są przecież katalog wcześniej niż premiera IM wchodzi w K3, a w K2 można kupić próbki.
oj to źle to napisałam bo jeśli IM wchodzi w k3 to my dostajemy próbki z zamówieniem k2 czyli właściwie razem z katalogiem (ja zamawiam tylko na 1 termin)
a chodziło mi o to, żeby one były jeszcze wcześniej, przed demo (wiem, jestem wymagająca).
Chociaż czasem demo ma zapachową stronę, to też mi pasuje mogliby tak za każdym razem w demo robić
Stary 2012-02-01, 10:02   #4683
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale próbki są przecież katalog wcześniej niż premiera IM wchodzi w K3, a w K2 można kupić próbki.
są próbki, ale trzeba kupić
ewentualnie jak ktoś złoży (chyba) bardzo duże zamówienie to dodają jakies gratis
a dla nas lepiej by było, gdyby dawali nam próbkę zapachu gratis
nawet dla tych, którzy mają małe zamówienia - czyli kupują dla siebie, bo przecież takie kk też są
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:08   #4684
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
ewentualnie jak ktoś złoży (chyba) bardzo duże zamówienie to dodają jakies gratis
nawet dla tych, którzy mają małe zamówienia - czyli kupują dla siebie, bo przecież takie kk też są
odkąd pamiętam a jestem w avonie prawie 5 lat to czy mam małe zamówienie czy duże to zawsze dostaje jedną próbka gratis nowego zapachu...
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:09   #4685
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że by było lepiej, ale Avon i tak dużo zarabia nie dając próbek więc nie liczę na to, że to zmieni
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:09   #4686
slodki_lizaczek
BAN stały

a jeśli chodzi o braki w IM to podejrzewam że są dobrze ubezpieczeni w te wody... problem może być z naszyjnikiem bo przeważnie tych dodatków brakuje zawsze....
Stary 2012-02-01, 10:10   #4687
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
taaaaaaaaaaaaaaa , macie rację, bo my przecież majątek zbijamy na tych naszych biednych klientkach
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31981745]nie zrozumiałaś.
[/QUOTE]

Cytat:
no właśnie nie zrozumiałas co napisałam

chodziło mi o to, że my tyle zarabiamy
to co napisała mistress88 - to co podkreśliłam
czego nie rozumiesz? ja się daje takie mega rabaty to później one naprawdę tak myślą, że zarabiamy nie wiadomo ile i w sumie trudno im się dziwić.
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 10:10   #4688
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
oj to źle to napisałam bo jeśli IM wchodzi w k3 to my dostajemy próbki z zamówieniem k2 czyli właściwie razem z katalogiem (ja zamawiam tylko na 1 termin)
a chodziło mi o to, żeby one były jeszcze wcześniej, przed demo (wiem, jestem wymagająca).
Chociaż czasem demo ma zapachową stronę, to też mi pasuje mogliby tak za każdym razem w demo robić
Mi to właśnie odpowiada, bo wtedy daję próbki z K3(czyli w sam raz). Jakbym dała z K2, a klientkom by się spodobało to by potem musiały 3 tygodnie czekać na zapach(albo 6, bo jednak katalogi daję dużo wcześniej niż wchodzi katalog).
Stary 2012-02-01, 10:10   #4689
ashiva
Wtajemniczenie

Witam
nie mogę się przekopać przez tą ilość wątków i znaleźć tego co mnie interesuje, a wyszukiwarka najwyraźniej nie chce mi ułatwić tego zadania dlatego chciałam zapytać, czy któraś z Was używała kremowego mleczka do oczyszczania twarzy ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy z planet spa? w zasadzie interesuje mnie głównie to, czy jest to specyfik, który trzeba spłukiwać po zastosowaniu, czy taki do używania "na sucho" z wacikiem?
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:11   #4690
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
odkąd pamiętam a jestem w avonie prawie 5 lat to czy mam małe zamówienie czy duże to zawsze dostaje jedną próbka gratis nowego zapachu...
Co któregoś nowego zapachu, bo każdego nie dają. Ale jak już dają to dają od 150zł najczęściej.
Stary 2012-02-01, 10:13   #4691
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

czego nie rozumiesz? ja się daje takie mega rabaty to później one naprawdę tak myślą, że zarabiamy nie wiadomo ile i w sumie trudno im się dziwić.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:14   #4692
slodki_lizaczek
BAN stały

dziewczyny ja myślę, że nie ma co narzekać bo u konkurencji jest gorzej.... moja koleżanka była tam konsultantka 3 czy 4 miesiące bo nie wyciągała.... tam żeby ci przysłali zamówienie za darmo musisz mieć ileś tam punktów(przeważnie kwota 200-250zł duzo też zależy od produktów bo są różnie punktowane) a u nas wystarczy mieć zamówienie za 150zł...
Stary 2012-02-01, 10:19   #4693
mariot605
Rozeznanie

Cytat:
a jeśli chodzi o braki w IM to podejrzewam że są dobrze ubezpieczeni w te wody... problem może być z naszyjnikiem bo przeważnie tych dodatków brakuje zawsze....
Będzie kto pierwszy ten lepszy...
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:20   #4694
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
Witam
nie mogę się przekopać przez tą ilość wątków i znaleźć tego co mnie interesuje, a wyszukiwarka najwyraźniej nie chce mi ułatwić tego zadania dlatego chciałam zapytać, czy któraś z Was używała kremowego mleczka do oczyszczania twarzy ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy z planet spa? w zasadzie interesuje mnie głównie to, czy jest to specyfik, który trzeba spłukiwać po zastosowaniu, czy taki do używania "na sucho" z wacikiem?
Ja mam go i na opakowaniu pisze tak: nałożyć mleczko, namoczyć ręczniczek dołączony i zetrzeć to mleczko tym mokrym/wilgotnym ręczniczkiem .
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:20   #4695
gosius91
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki. Ma ktoś może zdjęcia bransoletki snowdrop ? (W mini katalogu jest za 19.90, chciałabym zobaczyć jak wygląda na ręcę)
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:21   #4696
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja mam go i na opakowaniu pisze tak: nałożyć mleczko, namoczyć ręczniczek dołączony i zetrzeć to mleczko tym mokrym/wilgotnym ręczniczkiem .
dziękuję serdecznie za odpowiedź
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:23   #4697
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

Ja mam to z głowy, bo jak któraś mi tak powie, to jej wyciągam kartkę z rabatami i mówię, ze jak chce tak dużo zarabiać to przecież też może
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:31   #4698
nataszka25
Zakorzenienie

[QUOTE=jagoda352;31979189][QUOTE=Sarunieczka;3197041 6]

Muszę się pochwalić-zrobiłam w pracy promocję na Infinite Moments i uzbierałam zamówienie na....10 sztuk więc będę mieć FAE gratis
Cytat:

Gratuluję To teraz cała firma będzie pachnieć tym samym zapachem
Ja nie robię żadnym promocji, może to mój błąd ? Dziewczyny - skreślacie ceny w katalogu i wpisujecie swoje?
Ja tez nie robie, a mam zamowienie na 2 sztuki, ralnie mam zarobek z tego taki ze FAE kupie sobie za te pieniazki a pozatym z opisu zapachu nie wiem czy bedzie w moim guscie.
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:39   #4699
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
A ja kk jestem prawie od dwóch i tylko raz dostałam próbkę gratis
Może masz jakieś znajomości?
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 10:40   #4700
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
szczególnie jak wchodzi nowy zapach, ja też uważam, że powinni nam dawać, bo jak mamy sprzedawać - "kota w worku?"
lepiej powąchać próbkę niz kartkę w katalogu
Cytat:
02 9103-3 UL. Z PR. INFINITE MOMENT (SAM) 5
02 5462-7 UL. Z PR. INFINITE MOMENT 4
02 8076-2 UL. Z PR. INFINITE MOMENT 1

to jest moja wczorajsza faktura z zamówieniem które przyjdzie mi jutro (kurier)... a to są próbki które dostane za darmo.... a najlepsze jest to że nie wiem czemu tyle... te 4 to rozumiem bo zamawiałam PS męskie 4 sztuki a do każdych perfum jest próbka no i jedna za free bo zawsze dają a i oprócz tego zamówiłam 5 sztuk za 3.75 bo nie wiedziałam że tyle dostane
czyli tu jest 10 sztuk które dostane za darmo i 5 które zamówiłam to będę mieć 15 sztuk próbek....

No i jeszcze jak zamawiałaś tusz super shock max z torebkeczką to dostajesz do tego 1 próbkę.

Na stronie pojawiło się walentynkowe odliczanie, coś jak to świąteczne. Dziś dwie wody za 69zł

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:48   #4701
slodki_lizaczek
BAN stały

[QUOTE=nataszka25;31982840][QUOTE=jagoda352;31979189]
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Muszę się pochwalić-zrobiłam w pracy promocję na Infinite Moments i uzbierałam zamówienie na....10 sztuk więc będę mieć FAE gratis
Ja tez nie robie, a mam zamowienie na 2 sztuki, ralnie mam zarobek z tego taki ze FAE kupie sobie za te pieniazki a pozatym z opisu zapachu nie wiem czy bedzie w moim guscie.

ogólnie powiem Ci że drogo chcą za ta IM a przecież to jest woda toaletowa i zapewne długo nie będzie pachnieć chyba że na ubraniu.... ja jak bym miała sama zamawiać to patrzałabym na to czy to jest woda toaletowa czy perfumowana bo jak dać 60 zł za perfumy to chciałabym żeby mi się długo trzymały w sensie zapach a tak za wodę toaletową za te 30 parę złotych to nie byłoby mi szkoda....
kiedyś zamawiałam u konkurencji takie różowe z pompką za 50-60 zł i zapach był ładny ale co z tego jak po dwóch godzinach był w ogóle nie wyczuwalny dla nikogo i do tego buteleczki nie mogłam nosić w torebce bo się wylewały, musiałabym ściągać pompkę i zakładać zatyczkę a jak bym chciała użyć to znowu zmieniać ale dla samej buteleczki warto było wypróbować... no ale nie wszyscy myślą tak jak ja i nie wszyscy darzą miłością pierdułki (ja lubie mieć ciekawe gadżety)

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
A ja kk jestem prawie od dwóch i tylko raz dostałam próbkę gratis
Może masz jakieś znajomości?
nie nie mam znajomości a szkoda bym może miała więcej gratisów, chyba że ktoś znajomy u nich pracuje ale ja nie wiem.... (hehehe)
może też dużo zależy od zamówienia ja mam raz na 200 zł raz na 1000zł różnie... albo jak ktoś się zamachnie i wrzuci mi próbki to wtedy mam... miałam kiedyś taki motyw przed świętami że miałam w paczce linera a na fakturce go nie było więc potraktowałam go jako gratis....

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
No i jeszcze jak zamawiałaś tusz super shock max z torebkeczką to dostajesz do tego 1 próbkę.
no akurat u mnie popytu na ten zestaw nie było i nie zamówiłam ani jednego ale na tusze za 1 zł to załapałam się aż na 6 sztuk

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Na stronie pojawiło się walentynkowe odliczanie, coś jak to świąteczne. Dziś dwie wody za 69zł

aż muszę zobaczyć co dzisiaj dawają.... może się skuszę....
Stary 2012-02-01, 10:50   #4702
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, że jak zamówienia danej konsultantki oscylują wokół 150 zł to niejednokrotnie sama dokłada ze swojej kieszeni. Kupno katalogów, reklamówek, próbek - nigdy nie zrozumiem czemu avon każe sobie płacić za próbki, np. do 5 sztuk perfum czy 3 szminek powinny być za darmo.
a w którym punkcie regulaminu, ktory podpisałaś z umową, i który posiadasz, jest napisane że Avon jest firmą charytatywną?? bo nie doczytałam widocznie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:00   #4703
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
a w którym punkcie regulaminu, ktory podpisałaś z umową, i który posiadasz, jest napisane że Avon jest firmą charytatywną?? bo nie doczytałam widocznie
dobre w każdej firmie każą za coś płacić nie tylko w avonie.... ja nawet jak ide sobie buty kupić to leża na ladzie skarpetki takie cieńkie- pończochowe... (wiecie o co chodzi...) i jest zawsze kartka napisana skarpetki 10gr albo15-20gr i też trzeba płacić i nikt nie narzeka tylko płaci a wy byście chcieli mieć wszystko za darmo.... moja mama pracuje w sklepie i też nic za darmo nie dostaje jak są jakieś nowości żeby wypróbować... jak sobie nie kupi to nie spróbuje...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

a może ktoś wrzucić linka na to walentynkowe odliczanie bo ja u siebie na strefie nie moge tego znaleźć.... :pro si:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 11:02   #4704
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny ja myślę, że nie ma co narzekać bo u konkurencji jest gorzej.... moja koleżanka była tam konsultantka 3 czy 4 miesiące bo nie wyciągała.... tam żeby ci przysłali zamówienie za darmo musisz mieć ileś tam punktów(przeważnie kwota 200-250zł duzo też zależy od produktów bo są różnie punktowane) a u nas wystarczy mieć zamówienie za 150zł...
też byłam w ori i pomimo tego że jestem teraz konsultantką nie przekraczającą zwykle 500 zł, to jest mi o niebo lepiej - tak musisz się naharować żeby mieć byle g... ale mają lepszy plan marketingowy i jak ktoś chce stworzyć własną grupę to tam się bardziej opłaca
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja mam to z głowy, bo jak któraś mi tak powie, to jej wyciągam kartkę z rabatami i mówię, ze jak chce tak dużo zarabiać to przecież też może
też czasami mówię: sama zostań konsultantką i zobacz
Cytat:
dokia kup lepsze okulary
a serio - no nie jest, ale czasami jak robię nieduże zamówienie to mi katalogi i inne pierdoły pochłaniają prawie cały rabat... no ale takie życie
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:03   #4705
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
To może ja odp., że charytatywną firmą to Avon na pewno nie jest, ale kk pracują na ich korzyść i mogliby czasem jakieś próbki dorzucić
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:03   #4706
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
a może ktoś wrzucić linka na to walentynkowe odliczanie bo ja u siebie na strefie nie moge tego znaleźć.... :pro si:
Ale to jest na razie tylko na głównej stronie, nie ma ani kodów ani żadnych informacji. Na strefie, już po zalogowaniu nie ma żadnych informacji.
Ale skoro jest na głónej to jest i nadzieja, że będzie na nie upust

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:04   #4707
mariot605
Rozeznanie

Cytat:
http://www.pl.avon.com/PRSuite/stati...l#!prettyPhoto

W internetowej ofercie specjalnej są te rzeczy...
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:07   #4708
Charlotte York
Zadomowienie

A to ja jeszcze dorzucę swoje 3 grosze. tez nie robię promocji, bo mam zbyt małe zamówienia i zamiast zarobić sobie na kosmetyki i dopłacić za swoje zamówienie połowę to dopłacałabym całość. A nie dla działań charytatywnych zajmuję się avonem.
I niestety już wiele razy słyszałam, prawie od każdej dziewczyny, że ja na niej zarabiam. jedna koleżanka przy pierwszym pokazaniu jej katalogu chciała "coś taniej". Więcej katalogu ode mnie nie dostałam.Niestety nie mam siły użerać się z kimś kto na siłę chce odemnie coś taniej.
I mam jeszcze problem z jedna znajomą. Ona notorycznie zaczyna ucinać mi sama końcówki. Najpierw było to po pra groszy (40, 50, 60 it.) ale ostatnio ucięła mi aż 3,20! No sorry bardzo, ale ja chyba nie jestem zmuszona ucinać końcówek? Ktoś zamawia coś z katalogu. Ma tam jak wół cenę napisaną, to chyba zobowiązany jest zapłacić cała sumę. razem z końcówkami. Zatakało mnie i przmeilczałam. Ale co ja mam zrobić, jeżeli dziś znowu tak się zachowa? Nie rozumiem tego. Całe życie zamawiałam kosmetyki u znajomych, nieznajomych i nigdy, przenigdy nie uzinałam końcówek. Dawałam róne, bo rozumiałam, że ktoś jest konsultantem i nie będze dawał mi rabatów. A z moich znajomych nikt tego nie rozumie. I tak, jak 10 osób utnie mi po 1zł to za swoje marne zamówienie nic nie mam a jeszcze dołoże, przecież nie o to mi chodziło. Nie wiem co robić. Zaczyna mnie denerwować ta samowolka bezczelnych znajomych co biorą u mnie kosmetyki. A ta jedna to już nieraz przeszła samą siebie i to nie tylko w kwestii pieniędzy, ale to długa historia.
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:07   #4709
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
dobre w każdej firmie każą za coś płacić nie tylko w avonie.... ja nawet jak ide sobie buty kupić to leża na ladzie skarpetki takie cieńkie- pończochowe... (wiecie o co chodzi...) i jest zawsze kartka napisana skarpetki 10gr albo15-20gr i też trzeba płacić i nikt nie narzeka tylko płaci a wy byście chcieli mieć wszystko za darmo.... moja mama pracuje w sklepie i też nic za darmo nie dostaje jak są jakieś nowości żeby wypróbować... jak sobie nie kupi to nie spróbuje...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

odlicznie walentynkowe nie w strefie tylko na głównej stronie avonu

a to, że płacisz za te stopki do przymiarki butów to jestem zdziwiona - pierwszy raz o tym słysze, u mnie do tej pory zawsze za darmo są
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:10   #4710
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
szczególnie jak wchodzi nowy zapach, ja też uważam, że powinni nam dawać, bo jak mamy sprzedawać - "kota w worku?"
lepiej powąchać próbkę niz kartkę w katalogu
Właśnie, zwłaszcza, że ostatnio był ten męski zapach PS, a kartka zapachowa nie pachniała w ogóle...

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Zgadzam się Ja mam dosłownie kilka klientek i jest coraz gorzej z zamówieniami Narazie mnie to jednak nie zniechęca i daję jakoś radę Ale przyznaję, że co katalog zamawiam coś dla siebie

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

I znów się zgadzam Ja dorzucam jeszcze do zamówienia na ponad 50 zł - kosmetyk gratis Praktycznie zero zarobku Ale za to jaka satysfakcja Lubię robić prezenty, taka już jestem
Też staram się dawać jakieś prezenty i też dokładam do tego wszystkiego z własnej kieszeni.

Cytat:
Mi może w ciągu tych 5 lat dali z 2, 3 razy? Nie ma tak, że zawsze dostanę.

Cytat:
Po co ta agresja w moim kierunku? Od razu zastrzegam, że nie jestem na wizażu po to żeby się kłócić, tylko miło tu spędzić czas.
Ale odnośnie posta- przepraszam bardzo, ale tak naprawdę jako konsultantka jestem na samym dole piramidy, która zarabia na avon, to ja się dla nich staram, zarabiam itd. a nie muszę, kwestia tego, że robię to dobrowolnie, więc i oni by mogli zrobić w moim kierunku jakiś ukłon, tak czy nie? Zresztą realna wartość 5 takich próbek to podejrzewam aż byś się zdziwiła ile realnie to kosztuje, góra kilka gr, a sami sobie śpiewają 5 zł, jeszcze wielkie halo, bo czasem możesz za 3,75 zamówić. Sami chcą po 50, 60 zł za perfumy, które są do niczego, z czasem śmierdzą spirytusem i długo nie wytrzymują, a ja mam im płacić 5 zł za próbki?
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości