Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-22, 11:27   #4681
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

ja też zaraz zmykam umówiłam się na robienie paznokci w stópkach, nie wiem jeszcze czy znów żele zrobie czy hybrydy może
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 11:28   #4682
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

WPISANE

ale dzisiaj gorąco..

my tez maks 3, ale ja wole mieć mniejszą różnicę wieku. chciałabym tak 2-3 lata.

trele Ty masz dzisiaj 31tc czy 30t i któryś tam dzień? w sensie masz skończone tygodnie czy zaczęty 31? bo jak cos to 8 miesiąc wita
Stary 2013-07-22, 11:29   #4683
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Oj piszecie o tych smakach owocowych aż mi się zachciało i na obiad będą naleśniki z dżemem z mango i papai ;D
ja będe mieć z truskawkowym :P i dla małża z serem
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 11:29   #4684
ryba91
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaa i okazało się ze faktycznie nie ja zawiniłam i nikt towaru nie ukradł tylko ten chłopaczek coś namieszał w papierach. co za .... jak go spotkam to mu do dupy nakopie
Stary 2013-07-22, 11:30   #4685
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
WPISANE

ale dzisiaj gorąco..

my tez maks 3, ale ja wole mieć mniejszą różnicę wieku. chciałabym tak 2-3 lata.

trele Ty masz dzisiaj 31tc czy 30t i któryś tam dzień? w sensie masz skończone tygodnie czy zaczęty 31? bo jak cos to 8 miesiąc wita
To tak jak u nas Mój Tż też koniecznie chce 3 i też taki odstęp czasu
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 11:31   #4686
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaaaa i okazało się ze faktycznie nie ja zawiniłam i nikt towaru nie ukradł tylko ten chłopaczek coś namieszał w papierach. co za .... jak go spotkam to mu do dupy nakopie
nakop mu... i tak Ci nie odda kopniaka
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-22, 11:32   #4687
ryba91
Zakorzenienie

cy do kaftanika i śpiochów ( te zakryte nózki i na 'ramiączka' ) uiera sie jeszcze body ?

bo chce ten komplet z kaczką do spitala na wyjśćie,ale nie wiem czy w październiku nie zmarznie...?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 11:34   #4688
Olenka_24
Zadomowienie

No laski jeszcze chwilunia i skończymy ten wątek Powiesiłam pranie, teraz chwila przerwy i lecę odkurzać i myć podłogi bleee
U mnie obiad chyba na łatwiznę - mam pierogi ruskie tylko do podgrzania
Stary 2013-07-22, 11:34   #4689
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
cy do kaftanika i śpiochów ( te zakryte nózki i na 'ramiączka' ) uiera sie jeszcze body ?

bo chce ten komplet z kaczką do spitala na wyjśćie,ale nie wiem czy w październiku nie zmarznie...?
można bodziaki na długi lub krótki, na to kaftanik i na to śpiochy
w paździenriku może być 20 stpni a może być 8 więc w razie czegoś przygotowałabym polarkowy kombinezonik taki cienki chociaż w razie jeszcze czegoś zawsze jest kocyk
Stary 2013-07-22, 11:35   #4690
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

To jeszcze jakiś kombinezonik narzucisz i będzie chyba ok
Stary 2013-07-22, 11:35   #4691
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość

ja mam duży brzuch i obstawiam, że będzie ważyć ponad 4 kg więc niech się szybko decyduje, bo miejsca jej braknie

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

no pewnie, że tak
mi usg na 23.11 - oczywiście to pierwsze, w 12 tc, bo najbardziej miarodajne. późniejsze usg mogą pokazywać nawet 2 tygodnie "odchyłu"
hm moj bedzie napewno wiecej juz wagowo wyprzedza swoj tydzien o 10 dni
czyli bedziemy miec dzidziory ogromne
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 11:38   #4692
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
kochana ja tu już trzeciego chłopa będę miała w domu hehe zdominowali mnie A co lepsze planowana była ciąża i "strzelaliśmy" na dziewuszkę a tu taki psikus i stwierdzam, że planowanie płci jest do bani

eee ale jak piłkę to i tak super ja przytyłam w pierwszej duuuużo ale ile dokładnie to nie pamiętam (też ponad 20 na pewno) a teraz już prawie 10 na plus

za krechę ja nie miałam i nie mam

jakieś problemy są chyba na wizażu bo już Miki nie mogła załadować tylko jakoś inaczej powstawiała...

Oj piszecie o tych smakach owocowych aż mi się zachciało i na obiad będą naleśniki z dżemem z mango i papai ;D

dobra, tyle produkujecie, że nie mam jak się ruszyć od kompa a miałam się ogarnąć do tych fotek... ale się mobilizuję i idę a wy tu grzecznie i nie natrzaskać 10 stron bo będą baty
w pierwszej ciąży strzał był na dziewczynę i jest
teraz był strzał na chłopaka i jest dziewczyna
wychodzi, że będzie kto ma być i wpływu nie mamy

Cytat:

ja bym dała body z krótkim
a w zalezności ile będzie faktycznie stopni to cienki lub grubszy kombinezon polarowy na wierzch lub kocyk
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 11:38   #4693
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

ja też mam kreche na brzuchu a moje cycki wygladaja okropnie są znacznie wieksze i otoczka zrobila się bardzo ciemna i znacznie wieksza co sądzicie o usg3d? warto pojsc, i wydac, czy jednak sobie odpuscic? czy wszytsko widac na ekranie, jak widzialam na zdjeciach w necie?
Stary 2013-07-22, 11:39   #4694
lineczka1989
Zakorzenienie

też bym założyła body pod spód

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-22, 11:40   #4695
acelinka
Zakorzenienie

lece milego popołudnia

fajnie było z Wami popisać mam nadzieje że niedugo to powtórze
Stary 2013-07-22, 11:40   #4696
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
w pierwszej ciąży strzał był na dziewczynę i jest
teraz był strzał na chłopaka i jest dziewczyna
wychodzi, że będzie kto ma być i wpływu nie mamy
Też mi się tak wydaje , że tak naprawdę nie mamy wpływu na płeć naszych dzidzioli
Stary 2013-07-22, 11:40   #4697
naan0007
Raczkowanie

Witam się po tygodniowej przerwie no i w 22 tygodniu!
Już się boję co będzie jak na 2 tygodnie na urlop pojedziemy Nadrobiłam ostatnich kilkanaście stron po łebkach Inaczej z Wami się nie da

Nasza mała rośnie jak szalona i kopie bezlitośnie zwłaszcza w nocy chociaż zdarzają się jej ciche dni - wtedy zamieram z nerwów. Najlepiej działa na nią monte i czekolada Od razu zabiera się wtedy za robotę czyli kopanie

Cytat:
piję dziennie ze 3 l wody, mam po niej zgagę niesamowitą ale muszę.. zastanawiam się czy można w ciąży gastrolit...

Na pewno można Renni, Moja lekarka poleca Gaviscon - 100% bezpieczny dla kobiet w ciąży - ponoć szybko działa i jest skuteczny.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie życzenia

Witam się jako żona )) Było cudownie! Wszystko poszło jak powinno. Nawet nie wiem od czego zacząć, bo tyle się działo. Wytańczyłam się za wszystkie czasy, aż sama siebie podziwiam, bo wytrzymałam do około 5. Jakoś przed 6 spać poszliśmy. Najpierw przyjechali kamerzyści z fotografem i zaraz po nich starsza. Kamerowali jak mnie ubierała. Później kilkanaście zdjęć w domu w różnych ujęciach. Koło 14.50 była orkiestra, nieźle dali czadu pod blokiem Po 15 był Tomek z rodziną. Na błogosławieństwie wszyscy się wzruszyli, ojciec się popłakał Później jeszcze zrobili nam sporo zdjęć i wyjazd do kościoła. Tam poszło szybko i sprawnie. Chrześnica obrączki niosła ♥ Jakoś szczególnie nie stresowałam się. Na przysiędze powstrzymywałam się przed łzami. Po kościele życzenia i na salę. Jedzenie było przepyszne, zwłaszcza dania gorące. Orkiestra spisała się rewelacyjnie, goście byli zachwyceni, my zresztą też. Bardzo dużo bawiliśmy się, mnóstwo osób do tańca mnie prosiło. Pod koniec już tak zmęczona byłam, suknia taaaka ciężka się wydawała, na nogach pęcherze. No wesele naprawdę było bardzo udane, bawiliśmy się rewelacyjnie. Każdy zachwycał się suknią. Nie spodziewałam się, że tak dobrze to wyjdzie. Z niczym nie nawaliliśmy. Nie wiem jeszcze ile zebraliśmy, bo wszystko jest u Tż. Tyle by opowiadać. Za jakieś 4 tygodnie mają być zdjęcia i film.

Póki co mam tylko kilka zdjęć. Dzisiaj będę miała więcej Załączników wgrać nie można, więc tak Wam pokażę

http://img837.imageshack.us/img837/1496/fgcq.jpg z mamą i teściową. Po 4 było, więc już zmęczona

http://img33.imageshack.us/img33/9130/fu3l.jpg mąż co mina

http://img23.imageshack.us/img23/8311/o3b9.jpg fryzura

http://img826.imageshack.us/img826/7579/48eg.jpg i jej bok
Gratuluję, pięknie wyglądałaś! W ogóle brzuszka nie widać!

Cytat:
ja też bym sobie potańczyła na jakimś eselichu, ale u mnie bida.. nikt sie hajtać nie chce
U nas w tym roku wesel dużo - ale wszystkie wyjazdowe ponad 200 km i odmawialiśmy ze wg finansowych bo trzeba za benzynę i nocleg i do koperty i 600-700 zł pęka od razu A też bym sobie potańczyła ...

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ufff bo już i ja się nad tym zaczęłam zastanawiać ciąża rzebiega prawidłowo, żadnych infekcji ani nic

my używamy pomarańczowego Durex'a czasem potrzebny czasem nie a czasem się zdarzy że i ormalnej oliwki zależy co jest pod ręką
Zazdroszczę Wam, że możecie - ja ostatni miesiąc leczyłam infekcje i miałam kategoryczny zakaz. Teraz dostaliśmy pozwolenie ale boję się, że zaraz coś znowu złapię ... A ostatnio co tydzień musiałam chodzić na kontrolę, tak bardzo nie chcę powtórki ;(

acelinka widzę, że też będzie Lenka! Tak jak u nas Chociaż ostatnio co chwilę ktoś się czepia, że tak chcemy dać na imię dziecku, a teraz co druga dziewczynka jest Lenka ... Ale co ja za to mogę, że tak mi się podoba ???

My chcemy 2-kę dzieci, chociaż mój mąż ostatnio coś gada o 3 ... Ale na 3 to ja się nie zgodzę. A poza tym, ze wg na moją pracę to chcemy jedno po drugim bo po ciąży będę musiała ją zmienić - ta wymaga poświęcenia od rana do wieczora ...
naan0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 11:40   #4698
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
hm moj bedzie napewno wiecej juz wagowo wyprzedza swoj tydzien o 10 dni
czyli bedziemy miec dzidziory ogromne
pierwsza córa na usg zawsze "do tyłu" była, a urodzona 4 kg przybrała w ostatnich tygodniach

teraz Fasola jest już "równo", zobaczymy co będzie dalej...
ale drugi raz sn tak dużego dziecka nie chcę rodzić
Stary 2013-07-22, 11:40   #4699
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
No laski jeszcze chwilunia i skończymy ten wątek Powiesiłam pranie, teraz chwila przerwy i lecę odkurzać i myć podłogi bleee
hahah, u mnie pranie od tygodnia prosi o włączenie do prądu- może jutro to zrobię
nie mam odkurzacza ale za to mąż kupił mi zaje.bistego mopa i uwielbiam od tamtej pory myć podłogi

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
można bodziaki na długi lub krótki, na to kaftanik i na to śpiochy
w paździenriku może być 20 stpni a może być 8 więc w razie czegoś przygotowałabym polarkowy kombinezonik taki cienki chociaż w razie jeszcze czegoś zawsze jest kocyk
Cytat:
aaa no to ok. bede miałą rożek, kocyk mam, bedzie jeszcze jeden w razie w, ale ok, to się nie martwie..
Mój lekarz pracuje w szpitalu w świętochłowicach ... i zastanawiam się czy jechać tam rodzić jak coś, to jestode mnie ok 10 km... czy olać i rodzić pod domem, znaczy w tym szpitalu najbliższym

dostałam na @ reklame kliniki u mnie i ceny
Położnictwo:

• poród siłami natury ze znieczuleniem przewodowym: 1700 zł
  • cięcie cesarskie: 2200 zł
Neonatologia:
Pakiet noworodkowy w cenie porodu

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2013-07-22 o 11:43
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 11:42   #4700
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
wlasnie musze jakis polarkowy kombinezon na 68 kupic

Cytat:
Ja piore dzis ubranka Maksymka ktore dostał od mojej siostry... calą siatkę!
Cytat:
ja też zaraz zmykam umówiłam się na robienie paznokci w stópkach, nie wiem jeszcze czy znów żele zrobie czy hybrydy może
Jestem pedicurzystką i szczerze klientką polecam hybrydy... bo takie fajne jednak żele, bardziej wytrzymałe (dluzej siedzą). Osobiście sobie nigdy żeli i hybryd nie robiłam, jestem ANTY chemia na swoim ciele... Najczęście pedicure spa i francuski lakierem
A Kolor robisz, czy wlasnie francuski? ze zdobieniem? frezarkowy?

Coś mi ta Francja w glowie siedzi
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 11:43   #4701
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naan0007 Pokaż wiadomość

acelinka widzę, że też będzie Lenka! Tak jak u nas Chociaż ostatnio co chwilę ktoś się czepia, że tak chcemy dać na imię dziecku, a teraz co druga dziewczynka jest Lenka ... Ale co ja za to mogę, że tak mi się podoba ???
znam skądś to czepianie

sama się Lena nazywam

ale będziecie nazywac Lena czy Lenka?

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-22, 11:46   #4702
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez naan0007 Pokaż wiadomość
Witam się po tygodniowej przerwie no i w 22 tygodniu!
Już się boję co będzie jak na 2 tygodnie na urlop pojedziemy Nadrobiłam ostatnich kilkanaście stron po łebkach Inaczej z Wami się nie da

Nasza mała rośnie jak szalona i kopie bezlitośnie zwłaszcza w nocy chociaż zdarzają się jej ciche dni - wtedy zamieram z nerwów. Najlepiej działa na nią monte i czekolada Od razu zabiera się wtedy za robotę czyli kopanie

My chcemy 2-kę dzieci, chociaż mój mąż ostatnio coś gada o 3 ... Ale na 3 to ja się nie zgodzę. A poza tym, ze wg na moją pracę to chcemy jedno po drugim bo po ciąży będę musiała ją zmienić - ta wymaga poświęcenia od rana do wieczora ...
No gratki za tydzień Ja też będę zmieniała pracę po macierzyńskim A co do kopniaczków to mój malutki też czasami ma ciche dni i się denerwuję wtedy.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
hahah, u mnie pranie od tygodnia prosi o włączenie do prądu- może jutro to zrobię
nie mam odkurzacza ale za to mąż kupił mi zaje.bistego mopa i uwielbiam od tamtej pory myć podłogi
Rybka zdradź mi tą tajemnicę co to za magiczny mop w takim razie
Stary 2013-07-22, 11:51   #4703
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
ja też mam kreche na brzuchu a moje cycki wygladaja okropnie są znacznie wieksze i otoczka zrobila się bardzo ciemna i znacznie wieksza co sądzicie o usg3d? warto pojsc, i wydac, czy jednak sobie odpuscic? czy wszytsko widac na ekranie, jak widzialam na zdjeciach w necie?
Podobno warto, mnie namawia siostra, choć póki co maż się wstrzymuje. Jak bede na tym USG III trymestru to zapytam i może mi da podejrzeć o ille na USG ma taką funkcję :P
Cytat:
lece milego popołudnia

fajnie było z Wami popisać mam nadzieje że niedugo to powtórze
wpadaj częściej

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
No gratki za tydzień Ja też będę zmieniała pracę po macierzyńskim A co do kopniaczków to mój malutki też czasami ma ciche dni i się denerwuję wtedy.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Rybka zdradź mi tą tajemnicę co to za magiczny mop w takim razie
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=396

jest zaje.bisty. POLECAM ja mam tańszą wersję, ale i tak fajna, nie dość że szybko się myje, to jeszcze zbiera cały brud a nie ciągnie po całej podłodze jak w zwykłych, jest lekki i nie muszę się schylać już żeby pod łóżkiem podłogę umyć ma taką rączkę fajną
Stary 2013-07-22, 11:51   #4704
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:

aaa no to ok. bede miałą rożek, kocyk mam, bedzie jeszcze jeden w razie w, ale ok, to się nie martwie..
Mój lekarz pracuje w szpitalu w świętochłowicach ... i zastanawiam się czy jechać tam rodzić jak coś, to jestode mnie ok 10 km... czy olać i rodzić pod domem, znaczy w tym szpitalu najbliższym

dostałam na @ reklame kliniki u mnie i ceny
Położnictwo:

• poród siłami natury ze znieczuleniem przewodowym: 1700 zł
  • cięcie cesarskie: 2200 zł
Neonatologia:
Pakiet noworodkowy w cenie porodu
ja mam chyba dalej do najbliższego szpitala zdążysz na pewno, pytanie czy trafisz na swojego lekarza?

ceny ładne
Stary 2013-07-22, 11:51   #4705
89Beatka
Wtajemniczenie

Witam aleeeeeeeeeeee mam do nadrobienia zaraz będę doczytywać

Do PANIEN MŁODYCH cieszę się że zadowolone jesteście

Witam też nową mamusie czyżbyś długo się czaiła żeby zagadać

ale pędzimy, widać że wątek sie kończy, nie wiem za bardzo co się działo, muszę nadgonic posty.

A pozatym to mam dziś dzień piękności:r oza:
włosy już wyfarbowałam i nie wyszły mi na rudo( niestety nawet jak farbuje u fryzjera to mam po prostu rude blond)i są w tym kolorze co chciała, zrobiłam sobie henne i regulacje, po południu wymaluję sobie paznokcie i rąk i nóg( zobaczymy czy ładnie wyjdzie).

Wogóle wczoraj mój mąż powiedził mi że mam byle jakie włosy, więc w tygodniu idę do fryzjera i będę ścinać, ale nie dużo, zobaczymy jaka fryzurka mi się umyśli.Wjechał mi na ambicję jednym słowem.
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 11:52   #4706
lineczka1989
Zakorzenienie

mam wrażenie że chyba jest duza szansa na założeie dzisiaj kolejnego wątku

straszie oczy mi szczypią dzisiaj i czuję jakby były załzawione czas chyba pogodzić się z okularami bo dawo ich nie nosiłam i może to dlatego

wiecie, szkoda że nie można określić konkretnej daty porodu, bo rozmyślamy z TŻ nad jego urlopem i nie wiemy jak ma go wziąć :p a na razie się nie zanosi na cesarkę u mnie

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-22 o 11:57
Stary 2013-07-22, 11:56   #4707
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=396

jest zaje.bisty. POLECAM ja mam tańszą wersję, ale i tak fajna, nie dość że szybko się myje, to jeszcze zbiera cały brud a nie ciągnie po całej podłodze jak w zwykłych, jest lekki i nie muszę się schylać już żeby pod łóżkiem podłogę umyć ma taką rączkę fajną
Muszę się rozejrzeć w takim razie , bo teraz mam takiego zwykłego z paseczkami i do doopy jest
Stary 2013-07-22, 11:57   #4708
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
mam wrażenie że chyba jest duza szansa na założeie dzisiaj kolejnego wątku

straszie oczy mi szczypią dzisiaj i czuję jakby były załzawione czas chyba pogodzić się z okularami bo dawo ich nie nosiłam i może to dlatego
czemu nie dbasz o oczyska?
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 12:00   #4709
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się rozejrzeć w takim razie , bo teraz mam takiego zwykłego z paseczkami i do doopy jest
oooj dokładnie ja też mam ten z paskami i jest tragiczny, zostawia smugi i niektórych momentach to nie wyciera dokładnie i fafluty zostawia

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
czemu nie dbasz o oczyska?
bo niby mam małą wadę i jestem krótkowidzem, ale wiem że je powinnam nosić bo takie mam przykanie okulisty że na stałe

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-22, 12:04   #4710
naan0007
Raczkowanie

Cytat:
znam skądś to czepianie

sama się Lena nazywam

ale będziecie nazywac Lena czy Lenka?
Piękne masz imię hihi Lena jak grzeczna to Lenka a jak nie to Lenucha
I tak wszystkie imiona, które nam się podobają są popularne: Maja, Zosia, Pola - same z top 15 Koleżanka z pracy ostatnio stwierdziła, że jak dam Pola to będą się dzieci śmiały i przezywały ją Polka ...
Jak ja lubię jak ludzie się wtrącają a zazwyczaj Ci,których o zdanie nie pytam
Mam dawać dziecku na imię tak jak ma nasze pokolenie tylko po to, żeby nie było popularne?

Edytowane przez naan0007
Czas edycji: 2013-07-22 o 12:05
naan0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości