![]() |
#4681 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Jest w rossie jakas fajna, niedroga biala kredka do oczu? Bo bym na promocji wziela
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Aaaa, juz rozumiem Wasze zachwyty nad Whisper... jaka ona jest cudowna.. jaka super konsystencja na ustach, taka gladziutka, sliska, jak masełko, cuuuudna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
W jakiej cenie jest pędzel do pudru?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Byłam u siebie po 14 i dość trochę kobietek było przy szafach, ale przy tych droższych haha
![]() - podkład max factor whipped creme 29,99 zł (kolor 45 zostały 2 sztuki :O ) - tusz maybelline niebieski 12,89 zł - lakier piaskowy lovely (wibo kolorów fajnych nie było) 5,09 zł - korektor pod oczy lovely 4,59 zł miałam wydać 50 zł a wydałam 52,56 zł, więc nawet w normie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Kuźnia inspiracji
|
Hłehłe, ale mnie ciągnie w kierunku Rossmanna
![]() ![]() A tam w temacie SP: -40% tam jest nabijane przy kasie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |||
vel Turkusoowa :)
|
dokładnie,lubię je m.in z tego powodu że ekspresowo schną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oglądałam dziś jakieś takie z Astora do ust,jak masełka,o już widzę-soft sensation ale nie wiedziałam jaki kolor brać i nie wzięłam w końcu nic... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zerkałas moze w szafę Lovely? Bo chcialabym cień holographic 01 brąz a w wawie nie moge dostać ![]()
![]() |
#4690 |
Rozeznanie
|
Dziś pierwszy dzień promocji, a ja nie mogę jechać do sklepu, bo kompletnie nie mam czasu... ciekawa jestem, czy do jutra coś zostanie...
![]() Kilka stron temu było pytanie o Klub Nowości - też nie zdążyłam na te najlepsze zestawy, zaskoczyli mnie, ponieważ zawsze zestawy były rano do wyboru a tym razem w południe, gdy mnie w domu nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
poszłam jeszcze po baze silikonową i szminke maybelline whisper 620
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Raczkowanie
|
Ja bym wzięła Wibo, wszystkie kosmetyki z Lovely, które miałam były jakieś nie bardzo. Aczkolwiek różów nie miałam. Mam bronzer z Wibo i jest super.
![]() Zimowe gadżety - pomysły na prezent http://www.youtube.com/watch?v=bC63qtA1cAk Zimowa pielęgnacja twarzy i ciała http://www.youtube.com/watch?v=6EqmCZ7D08A ULUBIEŃCY 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p2ZjB0_LIoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Polecicie jakiś biały lakier do paznokci
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Konto usunięte
|
Pedzilam na zlamanie karku, bojac sie, ze juz wszystko wykupione... Wchodze, a tam... Spokoj, cisza, 4 osoby i szafy wyginajace sie od ciezaru produktow... Bylam w rossmannie kilka minut po 14
![]() -korektor Bourjous Healthy Mix 52 -tusz Maybelline Colosal 100% black -baby lips z Maybelline cherry (cuudny zapach) -lakier Wibo... Wygladal na bordowy, a okazal sie czerwony... -roz trio z Manhatannu (raczej z mysla o mojej mamie) Nic ciekawego mnie nie zainteresowalo... Tusz mi sie konczyl. Korektor tez, wiec wzielam cos drozszego ![]() ![]() Sent from my HTC ChaCha A810e using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boziu, ależ kusiscie tym Maybeline Lasting Drama Gel Liner, jakie dobre opinie na necie, czuje, że znow podreptam jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Raczkowanie
|
Ja coś skromnie przy waszych zakupach bo i nic konkretnego nie chciałam kupić no może oprócz żółtego lovely
![]() Lakier Lovely 204 - 3,39 brakowało mi takiego brudnego różu a za tą cenę to czemu nie Lovely maskara żółta- 5,39 czaiłam się i nie byłam przekonana ale -40% skusiło że by pójść i powiedzieć "wizażanki mają to ty też" Miss sporty so matte - 7,19 nie używam pudru, ten raz jeden jedyny gdy jakiś miałam na twarzy to właśnie ten i skusiłam się bo ostatnio bardziej się świecę a w pielęgnacji nic nie zmieniłam ![]() Flamaster do kresek miss sporty - 8,99 nadal nie umiem robić kresek liczę, że flamastrem mi wyjdą bo jak nie to załamka (nie wiem dlaczego ale w kreskach wydaje mi się, że wyglądam znaaacznie lepiej ![]() Wydzieliłam sobie budżet 50 zł a nawet połowy nie wydałam bo 24,96 i choć kusiły niektóre kosmetyki głos w głowie mówił przecież masz to wszystko i nie zużyjesz nawet do następnej promocji. A i dodam że byłam skuszona jednym różem z lovely (nie pamiętam odcienia) niestety jedna z klientek wyrwała mi go z przed nosa a drugiego takiego koloru już nie było - znaczy był ale z odbitym paluchem ![]()
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-11-22 o 14:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4701 |
Raczkowanie
|
Raciczki mi odpadają tyle się ostałam w tym Rossmannie.
Kupiłam też lakiery z Wibo, jeden złoty i dwa z pędzelkiem do malowania detali po 4 zł!!!!, paletkę 4 cieni za 6 zł z Wibo. Czaiłam się na rozświetlacz z Miss Sporty ale testerów brak;/ no i same ciemne pudry zostały. Chciałam spróbować Max Factora ale też zostało 3 ciemne pudry. Nie wiem o której Ci ludzie wstawali, żeby kupić te kosmetyki. Jako, że idą święta to kupiłam przecudną wstążeczkę do pakowania prezentów za 3,99 zł. ![]() Stwierdziłam, że pójdę po puder do SP bo też wyprzedaż, ale już mnie tak nogi bolały, że nie dałam rady.
![]() Zimowe gadżety - pomysły na prezent http://www.youtube.com/watch?v=bC63qtA1cAk Zimowa pielęgnacja twarzy i ciała http://www.youtube.com/watch?v=6EqmCZ7D08A ULUBIEŃCY 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p2ZjB0_LIoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Ja poszłam i wyszłam wkurzona... pełno testerów, pokazane szczotki, ale nieee trzeba się malować produktami pełnowartościowymi, powiedziałam o tym ekspedientce to powiedziała "zdarza się"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
vel Turkusoowa :)
|
jaki kolor wzięłaś? ja myślałam nad 002 Loved Up,ale jak przeglądam w necie to najlepszy byłby dla mnie 008 Hug Me-ale jego chyba nie było,bo bym zauważyła...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4706 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, polećcie mi proszę jakiś dobry i niedrogi korektor. Chodzi mi głównie o zakrycie niedoskonałości i żeby nie był pomarańczowy na twarzy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może ta ? nr 130 , sama ją dziś zakupilam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Raczkowanie
|
U mnie wpadły:
korektor 4w1 wibo - 7,79 podkład stay matt rimmel - 13,19 maskara volume extra rocket maybelline - 16,19 eyeliner wibo - 4,39 * W ogóle zdziwiłam się, bo myślałam, że będzie pełno kobiet przy szafach, a tam pustki, kosmetyków pełno... Aż dziwne :P widzę, że tylko my tutaj takie 'napalone' na tę promocję haha ![]() * Używała któraś z Was tej maskary, którą kupiłam?? Nie wiedziałam na jaką się zdecydować, a coś mi się obiło o uszy, że dobra, ale w sumie nie byłam pewna. * Trochę już wydałam, a planuję jeszcze kilka rzeczy kupić... Hmm.. Chyba zapytam mamę o prezent na święta hehe :P * Chcę jeszcze kupić: jakąś pomadkę (kusicie Whisperkiem); eyeliner z maybelline strasznie za mną chodzi, ale jednak ma swoją cenę, a z wibo mam za niecałe 5zł też dobry; może tę maskarę z lovely, bo koło 5zł wychodzi, to niewiele, więc można przetestować; puder * Chciałam też lakiery, ale podsłuchałam rozmowę klientki ze sprzedawczynią i nie wiem czy dobrze usłyszałam, ale mówiła, że promocja nie obejmuje lakierów do paznokci. Więc jak to z tym jest w końcu??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Obejmuje lakiery
![]() u mnie bylo sporo ludzi z rana ![]() ![]()
#4710 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.