|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Konto usunięte
|
Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Dzień dobry
![]() Wika i jak fit przepisy znalezione? ![]() Wczoraj byłam z tż na kolacji w nowej knajpce u mnie w mieście i niby porcja wygladała niepozornie, ale najadłam się ![]() ![]() Wysłane przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wczoraj do 22.00 w pracy, a potem pojechałam jeszcze na stary rynek bo tż był na meczu z kumplami więc dziewczyny tez chciały gdzieś wyjść ![]() Piłam takie pyszne grzane piwo piernikowo imbirowe ![]() Dzisiaj mam wolne ![]()
#4683 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś znowu się uczę, bo codziennie do świąt mam wejściówki. A do tego @ mnie męczy od wczoraj. Jutro i w środę będę swój kał na mikrobiologii badała ![]() Ktoś ma ochotę na leczo na obiad? ![]()
#4684 |
Kawaii strona mocy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
ann, my nie robiliśmy badań swojego kału
![]() ![]()
#4686 |
Zakorzenienie
|
Ann ja bym bardzo chętnie leczo zjadła
![]()
#4687 |
Konto usunięte
|
Co mi braciszek donosi :P Były maturzystki próbuje podrywać. Niestety nie wyszło. Chyba nie te lata. Z braciszkiem jeżdżą na zabawy i koleżanki w wieku brata.
Brat ma remont im nawet w domu robić. No dość zżyli się. Gotuję zupę cebulową. Zastanawiam się czy włosy nie przesiąkły mi tym zapachem. Ja biegnę na leczo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Konto usunięte
|
Ann ja poproszę leczo
![]() ![]() Kupiłam dzisiaj buty- zamszowe kozaki za kolano i nowy szampon, bo obecny robi mi kokodzambo na włosach- wczoraj o 16 użyłam, a dzisiaj rano nadają się już do mycia ![]() Wysłane przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Konto usunięte
|
hej
![]() uwielbiam leczo ![]() ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;57634316]Dzień dobry ![]() Wika i jak fit przepisy znalezione? ![]() Wczoraj byłam z tż na kolacji w nowej knajpce u mnie w mieście i niby porcja wygladała niepozornie, ale najadłam się ![]() ![]() Wysłane przez gołębia ![]() Jednak zrobie tylko ciacho marchewkowe bo wątpie że będą moje dietetyczne jeść jak obok będzie keks. ![]() widziałam na snapie te pyszności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Kawaii strona mocy
|
Od wczoraj wchłaniam wszystko jak odkurzacz, niech @ w końcu powróci z zagubienia
![]() ![]() Miałam pracować, ale sprawy na forum taaakie ciekawe i absorbujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
maszyna, nie człowiek
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;57643801]Ann ja poproszę leczo
![]() ![]() Kupiłam dzisiaj buty- zamszowe kozaki za kolano i nowy szampon, bo obecny robi mi kokodzambo na włosach- wczoraj o 16 użyłam, a dzisiaj rano nadają się już do mycia ![]() Wysłane przez gołębia ![]() Gdzie ![]() ![]()
![]() |
#4692 | ||
Konto usunięte
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;57643866]hej
![]() uwielbiam leczo ![]() ![]() Jednak zrobie tylko ciacho marchewkowe bo wątpie że będą moje dietetyczne jeść jak obok będzie keks. ![]() widziałam na snapie te pyszności ![]() Faktycznie ![]() Oj było pysznie ![]() ![]() Cytat:
Hi5 mi tez zbliża się @ ![]() ![]() Cytat:
Wiesz co to jest taki mały sklepik i nie są jakieś "markowe" jak będę je dzisiaj zakładać to mogę zrobić zdjęcie ![]() Wysłane przez gołębia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Kawaii strona mocy
|
Nie, kupiłam. Teraz szparagi są jeszcze drogie, ale czekam na nie z utęsknieniem
![]() Mnie @ miała odwiedzić w środę, na razie ni widu ni słychu, ale byłam chora i zestresowana, więc to na bank miało wpływ, szczególnie spanie prawie cały tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Konto usunięte
|
Maguda muszę jej poszukać w Biedronce
![]() ![]() Kurczę wiedziałam, ze zmiana szamponu pomoże moim włosom, są ![]() Wysłane przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Kawaii strona mocy
|
Później Ci napiszę czy w ogóle warto się nią interesować
![]() Chyba nie wspomniałam - po dotychczasowych perypetiach jutro zaczynam kurs na prawko ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Patka, takie kozaki są seksi ;-)
Ja się uczę, chyba całkiem umiem słownictwo już ![]() Tżet poszedł do biedry po ciasto do pizzy, a wrócił z żonkilami, donutami i sushi ![]()
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też kocham leczo i właśnie zajadam ![]()
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() No ja nie wiem po co mi takie głupie myśli w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Kawaii strona mocy
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;57650026]Hej
![]() No ja nie wiem po co mi takie głupie myśli w głowie ![]() Hmm, a może warto zmienić coś w swoim jedzeniu, żebyś ciągle nie myślała o słodyczach? Widocznie czegoś brak i organizm się domaga więcej ... jakie głupie myśli? Cześć Poppy ![]() Patka, zupa była bardzo smaczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Konto usunięte
|
Maguda zrobilas mi smaka i kupilam dyniowomarchewkowa w biedrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Kawaii strona mocy
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;57652181]Maguda zrobilas mi smaka i kupilam dyniowomarchewkowa w biedrze
![]() Do usług ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Poppy
![]()
#4704 |
Konto usunięte
|
Idę do biedrony
![]() Nic to nie pomoże, że wybieram dalszą i jest kilometr w jedną stronę. Przed wyjściem popatrzę sobie jeszcze na moje nogi, dopóki są chude ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Kawaii strona mocy
|
Kqq, przepraszam że tak prosto z mostu spytam, ale czy coś dzieje się w Twoim życiu pomijając stres przy obronie, sytuację z ex i exex, która sprawia, że ostatnio się tak zachowujesz jak zachowujesz? A może to właśnie jedna z tych spraw? Głośno się zastanawiam, nie było mnie z 2-3 tygodnie na wątku, ale Was podczytywałam, a Ty tylko pisałaś o jedzeniu, wręcz obsesyjnie. Mam wrażenie, że istnieje teraz tylko ten jeden temat a pamiętam jeszcze sprzed kilkumiesięcy, że tak nie było i mogłyśmy swobodnie porozmawiać na różne sprawy. A teraz widzę tylko kcal, kcal i żeby nie przytyć. Kcal wcale nie są najważniejsze, o wiele ważniejsze jest zapewnienie organizmowi wszystkich potrzebnych składników a ich niedobór może sprawić, że szukasz pocieszenia w słodyczowych zapychaczach. Z drugiej strony NIE MA nic złego od zjedzenia sobie czegoś z cukrem czy uprzyjemnienia sobie smaku w jakiś inny sposób. Wszystko jest dla ludzi. Rozumiem, że chcesz zachować linię na którą tak ciężko pracowałaś, ale nie tędy droga. Z głupot, które nagadał Ci ex i co robisz dalej wynikają początki jakiegoś problemu z odżywianiem i powoli widzę, że się w to coraz bardziej zapętlasz. Nie zrozum mnie źle, ja nie krytykuję ani nie się wyzłośliwiam, po prostu się o Ciebie martwię i to bardzo, bo widzę, że dzieje się coś niedobrego. Nie musisz mi odpisywać, przemyśl proszę pewne sprawy. Chciałabym po prostu, żeby wszystkie Jeże były szczęśliwe i zdrowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
maszyna, nie człowiek
|
Zmieniam dietę. I zacznę ćwiczyć. No bez jaj, żeby dziewczyna w moim wieku była taka galaretowata...
#4707 |
Kawaii strona mocy
|
Ja też ... niby jest dobrze, a później przychodzą chwile załamania i one trwają o wiele dłużej niże te dobrze dni z odpowiednim jedzeniem i ćwiczeniami. Eh, muszę dzisiaj jakieś skakanki uskutecznić, ale najpierw muszę skończyć papierki, przynajmniej te dwa, które zaczęłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
Dajcie mi kopa w dupkę, abym przestała tracić czas na pierdoły, bo już rady nie daję ze sobą. Marnuję czas na fejsbuki, jutuby i to dosłownie co chwilę
![]()
#4709 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Konto usunięte
|
Nie cytujcie.
Maguda Sama nie wiem. Zostałam byłego, a w sumie za nim tęsknie może trochę. Te gadanie o jedzeniu, to 100% z przyczyny "niby obecnego". Najpierw zaczął mówić o tych 5 kilogramach. Potem, że nieatrakcyjnie wyglądałam np w czerwcu. Że jak będę grubsza, to będzie mnie ganiał, mówił, że mam iść na siłownię itp. A jak nie podziała, to rozwiązanie będzie jedno, bo mu się nie podobają grube dziewczyny. Zawiózł mnie na zakupy, to mówi, że zrobiłam je takie jak dla 4 osobowej rodziny. Dziwi się jak ja mogę tyle jeść. On je 2 razy dziennie i jak zje chociaż trochę więcej to narzeka, że za dużo itp. No jeszcze się trochę z nim pospotykam, to się serio nabawię jakichś problemów w głowie. W domu też rodzice ciągle, jak ja traktuje ludzi, że były taki dobry chłopak był. Były dzisiaj np mojej mamie zawiózł czekoladę ![]() ![]() Tak wiem co myślicie o nim i wiem, że macie racje. Ja to nie wiem co ja ogólnie wymyślam. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- I koleżanka powiedziała, ze mogę przyjechać do niej do Londynu w wakacje, bo wynajmuje 2 pokojowe mieszkanie. I chyba skorzystam z zaproszenia, teraz są te tanie linie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.